Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija

Televizija Sve što trebam jest komad kruha i TV
Podforumi: Serije, Sapunice, Turske serije, Reality TV, Eurosong, Igre & ostalo (Eurosong)

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 07.02.2021., 11:50   #4361
Quote:
Gilmour kaže: Pogledaj post
Pa to je šit teški. Koje marke imaju?
TU serija Samsung televizija....
ULICA ULICE is online now  
Odgovori s citatom
Old 07.02.2021., 12:03   #4362
Koja najniza verzija Amazon Fire sticka radi s MaxTVToGo?
Andrej is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.02.2021., 21:08   #4363
Quote:
sisak75 kaže: Pogledaj post
moj brat saznao od agenta na njihovom forumu,a ja danas isao provjeriti na a1 stranici i pokrenuo chat i kaze mi zena od 1.7. sluzbena obavijest ja nekako sumnjam u to sta dobiva t-com od toga kao vlasnik arena sport programa nekako bi mi to bilo ok da su planet sportovi ove sezone na maxtv-u zar ne
Hrvatski Telekom nije vlasnik Arena sport kanala.
newsinfo is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.02.2021., 21:18   #4364
Quote:
Hrky96 kaže: Pogledaj post
Mislim da je tu bitno jedino odlučuje li samo HT u čiju ponudu će Arene, ili tu glasa ima i srpski vlasnik Arene..jer ako je samo HT bitan, mislim da nema šanse da Arene idu konkurenciji.
Hrvatski telekom suvlasnik je djela ekskluzivnh prava na dio sportskih događaja koje emitira Arena sport kanal te isti bez suglasnosti HT-a ne mogu biti emitirani na drugim platformama.
Arena sport kanali od 01.07. idu i na A1 platformi u kojem obimu stvar je A1 i Telekoma Srbije no Liga prvaka ,Europa League ,spanjolska Primera biti će sigurno emitirani na Areni u sklopu A1 i sto se toga tiče ugovori su potpisani.
Ht uskoro izlazi sa svojom obavijesti.
newsinfo is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.02.2021., 16:17   #4365
Quote:
newsinfo kaže: Pogledaj post
Hrvatski telekom suvlasnik je djela ekskluzivnh prava na dio sportskih događaja koje emitira Arena sport kanal te isti bez suglasnosti HT-a ne mogu biti emitirani na drugim platformama.
Arena sport kanali od 01.07. idu i na A1 platformi u kojem obimu stvar je A1 i Telekoma Srbije no Liga prvaka ,Europa League ,spanjolska Primera biti će sigurno emitirani na Areni u sklopu A1 i sto se toga tiče ugovori su potpisani.
Ht uskoro izlazi sa svojom obavijesti.
Ako je to tako onda to bitno mijenja pretplatničke ugovore i cijenu istih. Ako ne ispoštuju ugovor koji smo dogovorili onda prekidamo ugovor ili mijenjamo cijenu.
pravednik prvi is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.02.2021., 16:54   #4366
Sada je samo pitanje hoće li Liga prvaka, Europska liga i Primera u Hrvatskoj biti ekskluziva A1 ili će i ti sadržaji biti dostupni korisnicima HT platformi......kao što je kolega prije napisao, gubitkom Europske lige i Primere ( koje su HT korisnici mogli gledati ove godine na Arenama i SK kanalima ) te daljnjim izostankom Lige prvaka jasno je da sportski paket HT ne bi bio ono što je bio prije.....i tu bi se morao napraviti neki dogovor i kompromis sa svojim korisnicima......
Odgovori s citatom
Old 09.02.2021., 17:26   #4367
Moguće je da je politika telekoma Srbija ta da sadržaje sa Arena podijeli između A1 i HT-a a da sve u kompletu bude dostupno putem Arena Cloud aplikacije te na taj način privuče korisnike.....
Odgovori s citatom
Old 09.02.2021., 17:38   #4368
Ako HT neće imati prava prijenosa Lige prvaka i Europske lige u nogometu, te Španjolske Primere, bome će biti dobrog egzodusa pretplatnika od Tcoma, valjda nisu toliko ludi da to sada izgube.
megane 1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.02.2021., 18:28   #4369
Meni sve ovo liči na postojanje dva Arena sport paketa: Arena Sport HT i Arena Sport A1 te ta dva paketa objedinjena na Arena Cloud aplikaciji.......na taj način aplikacija može egzistirati u Hrvatskoj i onaj koji plati vidjet će sve.... samo na taj način će puno ljudi htjeti otkazati full sportski paket ako će da bi vidio sve što Arene imaju u ponudi morati plaćati i Cloud aplikaciju.....
Odgovori s citatom
Old 09.02.2021., 18:40   #4370
Ako nas sad opet tcom zezne sto se tice lige prvaka, eurolige i primere, odoh ja od njih sto se tice iptva jer mi pocetkom kolovoza istice ugovor, te cu se snaci na drugi nacin.
megane 1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.02.2021., 18:59   #4371
Objasnite mi kakav bi to bio sadržaj Arena na Maxtv-u da nema LP, EL i Primere kad dođe, sigurno nisu toliko glupi da plaćaju kanale a da na njima nema tog sadržaja..dva su izbora, ili će imati sve što nude Arene, ili neće ništa.
Hrky96 is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.02.2021., 19:23   #4372
Ostalo bi sve što i sada ima bez Europske lige ( Primeru i Ligu prvaka ionako Arene u Hrvatskoj sada nemaju ).
Bio bi HNL, NBA, Francuzi, i sve ostalo što se sada vrti na Arenama.....
Odgovori s citatom
Old 10.02.2021., 05:24   #4373
To si moze tcom sam gledati, ako to naprave od mene novce vise nebudu vidjeli.
megane 1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.02.2021., 17:21   #4374
Mogu li se glupe poruke od MaxTV-a (npr. "Pogledajte sjajan film ????????? u našoj videoteci. Kupi - Zatvori") koje se ponekad same pojave u sred ekrana namjestiti da se ne pojavljuju?
Kirkpatrick is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.02.2021., 01:01   #4375
Što napraviti u slučaju da je daljinski izgubljen? Nema ga već tjedan dana, u procesu smo renovacije i hrpa ljudi je prošla kroz stan, tko zna gdje je.. možda i u smeću Donese li ga tehničar besplatno ili postoji mogućnost kupnje? Ako netko zna
direktno is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.02.2021., 07:28   #4376
Nazovi SZK i prijavi izgubljeni daljinski; nekako mislim da će ti novi naplatiti.....
Odgovori s citatom
Old 21.02.2021., 17:48   #4377
Quote:
direktno kaže: Pogledaj post
Što napraviti u slučaju da je daljinski izgubljen? Nema ga već tjedan dana, u procesu smo renovacije i hrpa ljudi je prošla kroz stan, tko zna gdje je.. možda i u smeću Donese li ga tehničar besplatno ili postoji mogućnost kupnje? Ako netko zna
Javi kako je prošlo

Poslano sa mog Mi Note 10 Lite koristeći Tapatalk
Mrkac666 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.02.2021., 20:04   #4378
Na njuškalu ih imaš ili daj adresu pošaljem ti jedan

Poslano sa mog POCO F2 Pro koristeći Tapatalk
Iveky is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.02.2021., 21:18   #4379
Puca mi veza na Max TV-u , zvao korisničku , resetirala router i opet pucanje . Zatim zamijenio HDMI kabel i nekih 4 sata radilo bez pucanja.
Zvala me korisnička da provjeri , ja rekao sve ok i sada naravno opet puca.
Jel to nešto do stba ili ?
eastcoast is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.02.2021., 07:14   #4380
Quote:
direktno kaže: Pogledaj post
Meni su svojevremeno prestale raditi neke tipke na daljinskom, nazvao sam SZK i tehničar, koji mi je u to doba bio susjed, mi je donio novi. Nisam morao platiti novi.
pearljam is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 11:48.