Natrag   Forum.hr > Društvo > Kutak za školarce i studente > Fakulteti i visoka učilišta

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 10.09.2011., 22:47   #421
Quote:
Gigi06 kaže: Pogledaj post
a kaj točno ima u ponudi?? da si stignem malo razmislit...
Standardni sportovi tipa košarka, nogomet, stolni tenis, badminton, imaš i aerobik, teretanu i tak to.
d._m. is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.09.2011., 09:45   #422
Smile

moj mail ti je ************@gmail.com
a link od fejsa http://www.facebook.com/**************
pošalji mi privatnu poruku da dobijem tvoj email adresu da ti mogu poslat zadatak u jpg formatu,,ovo sam prepiso jer nisam mogo UPLOADAT na forum...( prevelika slika )
hvala

Zadnje uređivanje Lady_D : 12.09.2011. at 01:27. Reason: Privatni podaci
brankobarac is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.09.2011., 12:05   #423
Quote:
d._m. kaže: Pogledaj post
Standardni sportovi tipa košarka, nogomet, stolni tenis, badminton, imaš i aerobik, teretanu i tak to.
Teretanu nisam vidio na stranici tzk-a, ali zadnji put je mijenjano prije 3 godine pa me ni ne čudi. To me zanima, jel to možemo sami u neku teretanu pa dati neku potvrdu da smo bili tamo. Koliko uopće treba ić puta tjedno....

I kako je s Sljemenom, može i tu mali opis, koliko traje jedan put, mislim da sam vidio da treba 6 puta ić???
mgrci43 is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.09.2011., 12:11   #424
možeš otić 6 puta ili ni jedanput, svaki odlazak je 2 plusa,a dvorana jedan,njih ne zanima kako si skupio 12 pluseva za potpis

pitanje jel se i na 2.god potvrde dižu na studomatu? jer prošle god sam bila ispunila onaj papir iz skriptarnice kao u srednjoj pa su rekli da je to za starije a da brucoši dižu na studomatu?
raisin03 is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.09.2011., 12:18   #425
Quote:
raisin03 kaže: Pogledaj post
možeš otić 6 puta ili ni jedanput, svaki odlazak je 2 plusa,a dvorana jedan,njih ne zanima kako si skupio 12 pluseva za potpis

Onda za oboje, kako dobiti pluseve, a da baš i ne idem.

S kime se ide na sljeme, i kako je regulirano to s teretanom??
mgrci43 is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.09.2011., 14:15   #426
Quote:
mgrci43 kaže: Pogledaj post
Onda za oboje, kako dobiti pluseve, a da baš i ne idem.

S kime se ide na sljeme, i kako je regulirano to s teretanom??
za početak,bit ce iz tzk-a za koji dan obavezno predavanje za brucoše u martinovci pa cete cut...

ne znam baš hoćeš li uspjet dobit plus a da se ne pojaviš...na sljeme ugl svake druge subote idu skoro svi fakulteti zajedno al tebi je bitno da budes gore kad i profesor zadužen za fsb-ovce,može tebe netko potpisat a da nisi tamo al profesor nasumično prozove nekoliko njih pa je to kao rizik. u dvoranu se ide po terminima,ovi utorkom su (čula sam) najživčaniji i ak krenes utorkom,moras dolazit utorkom a ja sam isla srijedom pa petkom i bila sam na dva popisa tak da sam mogla kombinirat a njima nije smetalo...prije ulaska u svlačionu te zapišu tak da...

a ovo da ides u neku teretanu umjesto ovog njihovog tjelesnog ne znam točno al trebalo bi nesto postojat...frendice su mi u 2.semestru išle na tajlandski boks negdje u zg-u i to im se brojalo za tjelesni...tak da toga ima...pitas profesora...

moje pitanje odozgora i dalje vrijedi da ne stojim sutra u gužvi bzvz za studomatom...
raisin03 is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.09.2011., 14:55   #427
Quote:
raisin03 kaže: Pogledaj post

moje pitanje odozgora i dalje vrijedi da ne stojim sutra u gužvi bzvz za studomatom...
dap, sve se potvrde dižu na studaču ^^
Old 11.09.2011., 21:37   #428
Zna li tko kada počinju predavanja iz izbornog kolegija mjeriteljstvo?
Mr. Man is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.09.2011., 13:24   #429
jel zna netko gdje je ova lokacija

L-PROCMJ
Oberfeldwebel is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.09.2011., 15:09   #430
Jesu vjezbe odgodjene samo iz RIIG-a? Sutra su mi lab. vjezbe iz materijala, a ne znam oce li nam itko rec ima li ili nema tih vjezbi posto je predavanje iz materijala nekad kasnije
Jeremus is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.09.2011., 15:34   #431
LAB. VJEŽBI NEMA NIKAD 1. TJEDAN!!! ( ne vičem ali daj zapamtite to više ^^)
MsNarcissa is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.09.2011., 15:48   #432
Quote:
Oberfeldwebel kaže: Pogledaj post
jel zna netko gdje je ova lokacija

L-PROCMJ
tu su i predavanja i vježbe
Oberfeldwebel is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.09.2011., 17:00   #433
jel mi moze neko reci za prvu godinu iz cega mi je bolje za uciti, iz skripta ili jedne od onih knjiga preporucenih na uvodnom?

znam da je za vecinu dovoljna skripta,al jel ima nes u ovom trenutku za sta mi zbilja treba knjiga?
Old 12.09.2011., 20:55   #434
Možete li reći kakvi su ovi profesori Morana Antunac-Majcen(matematika) i Aleksandar Sušić(mehanika) strog je čini mi se OK profesor, zanimljivo 1. predavanje...
jajcanin is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.09.2011., 21:11   #435
Kakva su iskustva iz matematike sa prof. Jadrankom Mićić hot
tssp04 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.09.2011., 21:15   #436
Vježbe iz matematike se odrzavaju u S-22? Gdje je to?

I na rasporedu se pojavio Uvod u tehniku, no hm. Ja nemam prijavljen taj predmet. To je nekakav izborni?
medik is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.09.2011., 21:18   #437
Quote:
jajcanin kaže: Pogledaj post
Možete li reći kakvi su ovi profesori Morana Antunac-Majcen(matematika) i Aleksandar Sušić(mehanika) strog je čini mi se OK profesor, zanimljivo 1. predavanje...
To ti je puška u ruci...
meth001 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.09.2011., 21:30   #438
Quote:
meth001 kaže: Pogledaj post
To ti je puška u ruci...
kako misliš?? daj objasni, čudna je malo...
jajcanin is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.09.2011., 21:35   #439
Quote:
chibo kaže: Pogledaj post
jel mi moze neko reci za prvu godinu iz cega mi je bolje za uciti, iz skripta ili jedne od onih knjiga preporucenih na uvodnom?

znam da je za vecinu dovoljna skripta,al jel ima nes u ovom trenutku za sta mi zbilja treba knjiga?
Na prvoj godini se uglavnom uči iz skripti. Jedino će ti trebati knjige za Materijale II (a to je 2. semestar). Inače, ako te baš zanima navedi predmet/knjigu pa ćemo konkretno znati o čemu je riječ.

U ovom trenutku ti još ništa ne treba. Idi na predavanja, prati što se priča i sve ćeš saznati na vrijeme.

Quote:
medik kaže: Pogledaj post
Vježbe iz matematike se odrzavaju u S-22? Gdje je to?

I na rasporedu se pojavio Uvod u tehniku, no hm. Ja nemam prijavljen taj predmet. To je nekakav izborni?
Jedna od crtaona na katu u južnoj (glavnoj) zgradi. Mislim da je iznad knjižnice.

Inače, zašto se ne prošećeš malo po faksu i dobiješ osjećaš di je što? Samo 5 min. će te koštati jedan đir po južnoj zgradi.

Ako nisi upisao Uvod u Tehniku onda te taj kolegij uopće ne dira. I da, to je izborni.

Zadnje uređivanje RandyRR : 12.09.2011. at 21:43.
RandyRR is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.09.2011., 22:12   #440
Fala na odgovoru. I pomalo, danas mi je tek prvi dan
medik is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:32.