Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Kupovanje na internetu

Kupovanje na internetu Shopping iz fotelje

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 11.10.2013., 04:01   #421
Da, to znači da ti je poštar ostavio žuti papirić kad nikoga nije zatekao doma. A na pošti će ti znati reći i po prezimenu je li došao paket za tebe, čak ti ne bi trebao ni tracking broj, ali ga uzmi svakako jer i on piše na pošiljci.
frulex is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.10.2013., 11:50   #422
da, tako bi trebalo biti, ali stvar je što u mom sandučiću nema tog žutog papirića...ništa, otići ću danas do pošte s isprintanim praćenjem ovoga s tracking numbera pa ćemo vidjeti što će reći...
Old 11.10.2013., 14:21   #423
Nazovi 0800 303 304. Ne trebaš nigdje ići.
Smiren is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.10.2013., 21:27   #424
Ne znam al dosad mi je vec trebalo nesto doci. Prije sam narucivao preko neta i kad se pojavi u sarajevu za max 2 dana dobijem nesto (carinski poziv)
Ovaj put jos nista. Jel moguce da nema nista... al gdje je onda tracking ovaj sto ide morao bi biti na necemu...
puding22 is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.10.2013., 23:21   #425
Quote:
puding22 kaže: Pogledaj post
Ne znam al dosad mi je vec trebalo nesto doci. Prije sam narucivao preko neta i kad se pojavi u sarajevu za max 2 dana dobijem nesto (carinski poziv)
Ovaj put jos nista. Jel moguce da nema nista... al gdje je onda tracking ovaj sto ide morao bi biti na necemu...
znaš zašto nema poštara? pa zato što ne postoji JACK MARTIN u Bosni pa poštar ni nema gdje dostaviti carinski poziv..isto tako ni nama u HR neće imati gdje nositi..lik nas je sve pošteno shebao i sada se samo možemo moliti da nam PayPal vrati lovu
tommyman1507 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.10.2013., 01:55   #426
Quote:
Smiren kaže: Pogledaj post
Nazovi 0800 303 304. Ne trebaš nigdje ići.
preko 10 brojeva su me presumjeravali, preko sat vremena su me slali sad vamo, sad tamo, valjda sve što postoji su me prespajali i onda je neka glupača rekla da na paketu piše kriva adresa i da je vraćeno u glavnu poštu u branimirovu i da odem tamo podignuti paket...ja otišao tamo, platio 1,20 kn ležarinu i lik mi je normalno dao paket samo s osobnom i gledam na paketu i normalno da piše normalna i prava adresa...što je radio poštar i zašto nije ostavio papirić u sandučić zna samo on, ali da nisam imao tracking number i bio uporan pri telefonu ostao bih bez paketa zbog diletanata u našoj pošti...
prođe pola kugle zemaljske i onda ovi ne mogu točno dostaviti do primatelja udaljenog nekoliko kilometara od pošte...svašta
Old 12.10.2013., 09:46   #427
jel to paket s Hotinbuy-a ili? Kaj je unutra?
kondomanX is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.10.2013., 10:13   #428
Kod mene je tamo pisalo AB ne jack martin. :/ Doslo je u sarajevo onda poslano negdje. Inace ni prije kad sam narucivao ne pokaze kad dodje u mostar... Cini se da ni slusalice necu dobit :'( Da sacekam do pon pa dispute ili....
puding22 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.10.2013., 15:33   #429
Provjeri u svojoj lokalnoj pošti, ili nazovi glavnu poštu
kondomanX is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.10.2013., 15:47   #430
ništa prije ponedeljka
BundyBoy is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.10.2013., 15:51   #431
Na geeku kupljen tronsmart ice ts9 prekjučer. Jutros poslali TN. Sad samo čekanje da proradi i nada da će proć be PDV-a .
Smiren is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2013., 22:08   #432
Ne znam da li sada sve posiljke prolaze kroz ovu fazu

"ZAGREB 10003 - Send items to customs1"

Ili ne???

Trebam li se brinuti?

Je li još kome tako bilo (i šta onda dolazi poslije)

Jer prije je bilo da ide na onaj CUV.
goranbo is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.10.2013., 03:38   #433
Quote:
kondomanX kaže: Pogledaj post
jel to paket s Hotinbuy-a ili? Kaj je unutra?
ne, postoje i druge stranice na internetu iako vidim da na ovom forumu ne postoje nego samo to sranje...
Old 14.10.2013., 08:00   #434
Sorry faco
kondomanX is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.10.2013., 15:20   #435
onda nisi interesantan...
lggg is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.10.2013., 15:48   #436
Quote:
puding22 kaže: Pogledaj post
Kod mene je tamo pisalo AB ne jack martin. :/ Doslo je u sarajevo onda poslano negdje. Inace ni prije kad sam narucivao ne pokaze kad dodje u mostar... Cini se da ni slusalice necu dobit :'( Da sacekam do pon pa dispute ili....
Na www.posta.ba bi ti trebalo pisati "Otprema pošiljke iz Izmjenične pošte za HP Mostar". To bi značilo da je adresa bar približno točna (da je na području djelovanja HPa). Što tebi piše?

Inače mislim da se paket ne pojavi na HPovom trackingu dok se ne riješi carina, tako da bi to moglo značiti da možeš očekivati pismo s carine.
redscro is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.10.2013., 15:52   #437
ako se pošiljka sa hotinbuy krene vračati pošiljatelju... jel pametnije pustiti da se vrati čangu ili zvati da ju se preuzme?

naime danas sam bio po sličnom pitanju u Branimirovoj. pošiljka je bila krivo adresirana, i kada sam prema TN vidjeo da se vrača pošiljatelju zvao sam ih i dogovorio da ju osobno preuzmem kod njih...

možda bolje da se preuzme, jer ću snimiti otvaranje i riješiti slučaj? ako se vrati njemu moram čekati, a pitanje je dal i kada će ju čang preuzeti. tada bi bio u škripcu...
RYOU is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.10.2013., 16:10   #438
tako je. bravo, pet. kad misliš preuzeti? ima nas nestrpljivih...
lggg is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.10.2013., 16:22   #439
Quote:
lggg kaže: Pogledaj post
tako je. bravo, pet. kad misliš preuzeti? ima nas nestrpljivih...
ne mogu još. danas sam usput pitao, nisu mi mogli pomoći. od četvrtka stoji isto, čeka pregled. moram samo paziti da ne krene nazad. očekujem da ću do kraja tjedna sve znati.

postao sa već i sam nestrpljiv. inače se ne uzbuđujem previše, ali to je nemoguče kada se čitaju postovi na ovom forumu.
RYOU is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.10.2013., 16:55   #440
Evo šta meni piše
09.10.2013 16:33:42 BOSNIA AND HERZEGOVINA BASJJA - SARAJEVO 71003 Prispijeće pošiljke u Izmjeničnu poštu - UVOZ
09.10.2013 23:46:30 BOSNIA AND HERZEGOVINA BASJJA - SARAJEVO 71003 Ubacivanje pošiljke u vreću - IZVOZ
puding22 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:17.