12.06.2015., 23:56
|
|
U samoizolaciji
Registracija: May 2011.
|
Quote:
Dinamovac_ kaže:
moram priznati da talijan koji je ovo skužio ima oko sokolovo...
ja evo nikak da skužim di je četvrti krak..tri vidim, ali jebemu miša, četvrtog
nigdje 
|
Neće biti ništa od kazne previše čitate hr medije.
|
|
|
12.06.2015., 23:57
|
|
Davitelj
Registracija: Jul 2009.
|
Quote:
Dinamovac_ kaže:
moram priznati da talijan koji je ovo skužio ima oko sokolovo...
|
[BobDylan]Talijani nanjuše kukasti križ ko Indijci kravu ili ko Zagorci tudum.[/BobDylan]
|
|
|
12.06.2015., 23:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2011.
|
Quote:
Doktor Zločesti kaže:
Da.
A ti navijaš za kukasti križ nasred stadiona? Ne znam da li shvaćaš kakav odjek ovo ima.
Neovisno o tome da li to gospodin X.Y. protestira protiv nečeg, mogao je napisati
Vašu staru hns pederi.
Ah da. My bad.
|
Kakav odjek ovo ima? Bojim se ja da tebe i takve kao tebe briga kakvo je misljenje o hrvatskoj u svijetu,vi ionako rijetko putujete,najcesce organizirano busom u graz u soping. Nego tebe jebe kaj se u ljeto 2016. neces moci pod krinkom re0ke i tekme opijat u karlovacko korneru i druzit se s frendovima,jer hrvatska nece igrat na euru. A ako ipak odes i popijes pivu dvije,zena ce ti srat i onda si najebo. Nije ni tebi lako. Kuzim te.
|
|
|
12.06.2015., 23:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2005.
|
Žabari love u mutnom, znaju da uzimamo titulu EU prvaka s ovom nadmoćnom repkom.
|
|
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2009.
|
Mandžukić kao da je pijan. "Ma ne, kao prvo...kažem bilo je teško, ma ne...to su ipak Talijani..." 
|
|
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
nvnk kaže:
[BobDylan]Talijani nanjuše kukasti križ ko Indijci kravu ili ko Zagorci tudum.[/BobDylan]
|
frka, a? 
|
|
|
13.06.2015., 00:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2014.
|
Quote:
BULL7 kaže:
U kuloarima se šuška da se sljedeca domaca utakmica igra na Maksimiru, bez publike ali i bez travnate podloge.
|

|
|
|
13.06.2015., 00:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2010.
|
"Ispričavamo se zbog nacističkog simbola. Radilo se o sredstvu koje je 24 do 48 sati prije aplicirano na travnjak. To je očigledna sabotaža i kriminalno djelo. Tražimo od policije da nađe krivca koji je osramotio hrvatsku državu i reprezentaciju", rekao je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.
|
13.06.2015., 00:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2013.
|
Sabotaza i kriminalno djelo 
Osramotio drzavu 
|
|
13.06.2015., 00:10
|
|
U samoizolaciji
Registracija: May 2011.
|
Quote:
masterchef kaže:
"Ispričavamo se zbog nacističkog simbola. Radilo se o sredstvu koje je 24 do 48 sati prije aplicirano na travnjak. To je očigledna sabotaža i kriminalno djelo. Tražimo od policije da nađe krivca koji je osramotio hrvatsku državu i reprezentaciju", rekao je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.
|
Kreteni, priznali su grešku umjesto da su se pravili glupi.
|
|
|
13.06.2015., 00:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
ajmo sad za ozbiljno...cilj opravdava sredstvo..kad se navijače šikanira kao zadnje smeće na kugli zemaljskoj, onda je to ok...kad ti isti navijači uzvrate istom mjerom, e onda se diže cijela ergela raznoraznih dušebrižnika sa svojim "kršenjem ugleda"...e pa sad je naših pet minuta 
Što znači biti dinamovac? To je sve. Pripadnost, intima, ne formalna. Način razmišljanja. I ljubav, premda to zvuči malo patetično, ali je tako. Otkad sam počeo misliti, bio sam uvijek dinamovac i svi su moji oduvijek dinamovci". Velimir Zajec, 1982.
|
|
|
13.06.2015., 00:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2012.
|
Mene samo zanima koji to "ugled" se ovim narušava. Da ugled, nakon šta nas isti ljudi pljačkaju 20 godina i rugaju nam se u facu, mi brinemo o ugledu 
|
|
|
13.06.2015., 00:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2011.
|
Quote:
Dinamovac_ kaže:
ajmo sad za ozbiljno...cilj opravdava sredstvo..kad se navijače šikanira kao zadnje smeće na kugli zemaljskoj, onda je to ok...kad ti isti navijači uzvrate istom mjerom, e onda se diže cijela ergela raznoraznih dušebrižnika sa svojim "kršenjem ugleda"...e pa sad je naših pet minuta 
|
Dobra stara obrana kad huligani naprave glupost: "U državi gdje je 20% nezaposlenih, obespravljenih, ekonomija stagnira, bla bla bla, ser ser ser... mi jadni navijači najveći problem."
|
|
|
13.06.2015., 00:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2014.
|
Quote:
JollyRoger13 kaže:
Dobra stara obrana kad huligani naprave glupost: "U državi gdje je 20% nezaposlenih, obespravljenih, ekonomija stagnira, bla bla bla, ser ser ser... mi jadni navijači najveći problem."
|
A netočna je, jeeeeeer...?
|
|
|
13.06.2015., 00:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2009.
|
Quote:
DerrickRose kaže:
Mene samo zanima koji to "ugled" se ovim narušava. Da ugled, nakon šta nas isti ljudi pljačkaju 20 godina i rugaju nam se u facu, mi brinemo o ugledu 
|
Bezobzira na otimačinu meni je stalo do ugleda. Nije mi drago što će neki talijanski, španjolski, britanski, austrijski novinski prdonja govoriti svojoj naciji da je Hrvatska zemlja gdje se čak i na nogometnim travnjacima crtaju nacistički zločinački simboli. Toliko se guramo u mitteleurope, a onda odjednom nije nikoga briga kako će nas netko percipirati.
I sad ne možemo raspravljati o nogometu jer su neki debili htjeli pet minuta slave.
Kad se počiniteljima zvizne kazna od 5 godina iza rešetaka, možda se konačno posvetimo nogometu.
|
|
|
13.06.2015., 00:21
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
JollyRoger13 kaže:
|
Obrana je za pičke.
|
|
|
13.06.2015., 00:22
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
skyline77 kaže:
Bezobzira na otimačinu meni je stalo do ugleda. Nije mi drago što će neki talijanski, španjolski, britanski, austrijski novinski prdonja govoriti svojoj naciji da je Hrvatska zemlja gdje se čak i na travnjacima crtaju nacistički zločinački simboli. Toliko se guramo u mitteleurope, a onda odjednom nije nikoga briga kako će nas netko percipirati.
I sad ne možemo raspravljati o nogometu jer su neki debili htjeli pet minuta slave.
Kad se počiniteljima zvizne kazna od 5 godina iza rešetaka, možda se konačno posvetimo nogometu.
|
Kad si podanik. Ajde shvati da se jebe ekipi iz Graza za tebe i nas.
|
|
|
13.06.2015., 00:23
|
|
Registracija: Jul 2011.
|
Quote:
JollyRoger13 kaže:
|
Pa jesu li zaista ti 'huligani' (prvo i osnovno, odakle ti uopće pravo govoriti da su to radili huligani? kako znaš da to nije netko iz HNS-a napravio, recimo, Ante Ustaša?) najveći problem s obzirom da smo nakon ilegalnog privođenja većine BBB-a u zimu 2013. i dalje ostali u recesiji ili činjenica da u HNSu stoluje apsolutistička vlast koja gleda samo i isključivo svoje džepove, a nama uskraćuje elementarno pravo na kretanje ?
|
|
|
13.06.2015., 00:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2011.
|
Quote:
Theravada kaže:
A netočna je, jeeeeeer...?
|
Iz istog razloga što sitnom kriminalcu na sudu ne može biti obrana: "Pustite me iako sam opljačkao kladionicu/dućan/banku zato jer ima krupnijih riba od mene i samo se njima trebate posvetiti."
|
|
|
13.06.2015., 00:24
|
|
Registracija: Jul 2011.
|
Quote:
zagreb jug kaže:
Kad si podanik. Ajde shvati da se jebe ekipi iz Graza za tebe i nas.
|
Kao, Švabe i Nizozemci su bolji. Njihovi huligani su bečka škola. Ne crtaju svastike, već crtaju grafite: "Hehe, jesmo vas."...
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:20.
|
|
|
|