Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Hrvatski nogomet

Tematski alati Opcije prikaza
Old 12.06.2015., 23:56   #421
Quote:
Dinamovac_ kaže: Pogledaj post
moram priznati da talijan koji je ovo skužio ima oko sokolovo...

ja evo nikak da skužim di je četvrti krak..tri vidim, ali jebemu miša, četvrtog

nigdje
Neće biti ništa od kazne previše čitate hr medije.
master_mind_ is offline  
Old 12.06.2015., 23:57   #422
Quote:
moram priznati da talijan koji je ovo skužio ima oko sokolovo...
[BobDylan]Talijani nanjuše kukasti križ ko Indijci kravu ili ko Zagorci tudum.[/BobDylan]
nvnk is offline  
Old 12.06.2015., 23:58   #423
Quote:
Doktor Zločesti kaže: Pogledaj post
Da.

A ti navijaš za kukasti križ nasred stadiona? Ne znam da li shvaćaš kakav odjek ovo ima.
Neovisno o tome da li to gospodin X.Y. protestira protiv nečeg, mogao je napisati
Vašu staru hns pederi.

Ah da. My bad.

Kakav odjek ovo ima? Bojim se ja da tebe i takve kao tebe briga kakvo je misljenje o hrvatskoj u svijetu,vi ionako rijetko putujete,najcesce organizirano busom u graz u soping. Nego tebe jebe kaj se u ljeto 2016. neces moci pod krinkom re0ke i tekme opijat u karlovacko korneru i druzit se s frendovima,jer hrvatska nece igrat na euru. A ako ipak odes i popijes pivu dvije,zena ce ti srat i onda si najebo. Nije ni tebi lako. Kuzim te.
tadija tadić is offline  
Old 12.06.2015., 23:59   #424
Žabari love u mutnom, znaju da uzimamo titulu EU prvaka s ovom nadmoćnom repkom.
Gustavo is offline  
Old 12.06.2015., 23:59   #425
Mandžukić kao da je pijan. "Ma ne, kao prvo...kažem bilo je teško, ma ne...to su ipak Talijani..."
skyline77 is offline  
Old 12.06.2015., 23:59   #426
Quote:
nvnk kaže: Pogledaj post
[BobDylan]Talijani nanjuše kukasti križ ko Indijci kravu ili ko Zagorci tudum.[/BobDylan]
frka, a?
Miga_pc is offline  
Old 13.06.2015., 00:01   #427
Quote:
BULL7 kaže: Pogledaj post
U kuloarima se šuška da se sljedeca domaca utakmica igra na Maksimiru, bez publike ali i bez travnate podloge.
trollosidis is offline  
Old 13.06.2015., 00:07   #428
"Ispričavamo se zbog nacističkog simbola. Radilo se o sredstvu koje je 24 do 48 sati prije aplicirano na travnjak. To je očigledna sabotaža i kriminalno djelo. Tražimo od policije da nađe krivca koji je osramotio hrvatsku državu i reprezentaciju", rekao je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.
Old 13.06.2015., 00:09   #429
Sabotaza i kriminalno djelo
Osramotio drzavu
Old 13.06.2015., 00:10   #430
Quote:
masterchef kaže: Pogledaj post
"Ispričavamo se zbog nacističkog simbola. Radilo se o sredstvu koje je 24 do 48 sati prije aplicirano na travnjak. To je očigledna sabotaža i kriminalno djelo. Tražimo od policije da nađe krivca koji je osramotio hrvatsku državu i reprezentaciju", rekao je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.
Kreteni, priznali su grešku umjesto da su se pravili glupi.
master_mind_ is offline  
Old 13.06.2015., 00:13   #431
ajmo sad za ozbiljno...cilj opravdava sredstvo..kad se navijače šikanira kao zadnje smeće na kugli zemaljskoj, onda je to ok...kad ti isti navijači uzvrate istom mjerom, e onda se diže cijela ergela raznoraznih dušebrižnika sa svojim "kršenjem ugleda"...e pa sad je naših pet minuta
Što znači biti dinamovac? To je sve. Pripadnost, intima, ne formalna. Način razmišljanja. I ljubav, premda to zvuči malo patetično, ali je tako. Otkad sam počeo misliti, bio sam uvijek dinamovac i svi su moji oduvijek dinamovci". Velimir Zajec, 1982.
Dinamovac_ is offline  
Old 13.06.2015., 00:15   #432
Mene samo zanima koji to "ugled" se ovim narušava. Da ugled, nakon šta nas isti ljudi pljačkaju 20 godina i rugaju nam se u facu, mi brinemo o ugledu
DerrickRose is offline  
Old 13.06.2015., 00:17   #433
Quote:
ajmo sad za ozbiljno...cilj opravdava sredstvo..kad se navijače šikanira kao zadnje smeće na kugli zemaljskoj, onda je to ok...kad ti isti navijači uzvrate istom mjerom, e onda se diže cijela ergela raznoraznih dušebrižnika sa svojim "kršenjem ugleda"...e pa sad je naših pet minuta
Dobra stara obrana kad huligani naprave glupost: "U državi gdje je 20% nezaposlenih, obespravljenih, ekonomija stagnira, bla bla bla, ser ser ser... mi jadni navijači najveći problem."
JollyRoger13 is offline  
Old 13.06.2015., 00:20   #434
Quote:
JollyRoger13 kaže: Pogledaj post
Dobra stara obrana kad huligani naprave glupost: "U državi gdje je 20% nezaposlenih, obespravljenih, ekonomija stagnira, bla bla bla, ser ser ser... mi jadni navijači najveći problem."
A netočna je, jeeeeeer...?
Theravada is offline  
Old 13.06.2015., 00:21   #435
Quote:
DerrickRose kaže: Pogledaj post
Mene samo zanima koji to "ugled" se ovim narušava. Da ugled, nakon šta nas isti ljudi pljačkaju 20 godina i rugaju nam se u facu, mi brinemo o ugledu
Bezobzira na otimačinu meni je stalo do ugleda. Nije mi drago što će neki talijanski, španjolski, britanski, austrijski novinski prdonja govoriti svojoj naciji da je Hrvatska zemlja gdje se čak i na nogometnim travnjacima crtaju nacistički zločinački simboli. Toliko se guramo u mitteleurope, a onda odjednom nije nikoga briga kako će nas netko percipirati.
I sad ne možemo raspravljati o nogometu jer su neki debili htjeli pet minuta slave.
Kad se počiniteljima zvizne kazna od 5 godina iza rešetaka, možda se konačno posvetimo nogometu.
skyline77 is offline  
Old 13.06.2015., 00:21   #436
Quote:
Obrana je za pičke.
zagreb jug is offline  
Old 13.06.2015., 00:22   #437
Quote:
skyline77 kaže: Pogledaj post
Bezobzira na otimačinu meni je stalo do ugleda. Nije mi drago što će neki talijanski, španjolski, britanski, austrijski novinski prdonja govoriti svojoj naciji da je Hrvatska zemlja gdje se čak i na travnjacima crtaju nacistički zločinački simboli. Toliko se guramo u mitteleurope, a onda odjednom nije nikoga briga kako će nas netko percipirati.
I sad ne možemo raspravljati o nogometu jer su neki debili htjeli pet minuta slave.
Kad se počiniteljima zvizne kazna od 5 godina iza rešetaka, možda se konačno posvetimo nogometu.

Kad si podanik. Ajde shvati da se jebe ekipi iz Graza za tebe i nas.
zagreb jug is offline  
Old 13.06.2015., 00:23   #438
Quote:
Pa jesu li zaista ti 'huligani' (prvo i osnovno, odakle ti uopće pravo govoriti da su to radili huligani? kako znaš da to nije netko iz HNS-a napravio, recimo, Ante Ustaša?) najveći problem s obzirom da smo nakon ilegalnog privođenja većine BBB-a u zimu 2013. i dalje ostali u recesiji ili činjenica da u HNSu stoluje apsolutistička vlast koja gleda samo i isključivo svoje džepove, a nama uskraćuje elementarno pravo na kretanje ?
Galijun1 is offline  
Old 13.06.2015., 00:23   #439
Quote:
Theravada kaže: Pogledaj post
A netočna je, jeeeeeer...?
Iz istog razloga što sitnom kriminalcu na sudu ne može biti obrana: "Pustite me iako sam opljačkao kladionicu/dućan/banku zato jer ima krupnijih riba od mene i samo se njima trebate posvetiti."
JollyRoger13 is offline  
Old 13.06.2015., 00:24   #440
Quote:
zagreb jug kaže: Pogledaj post
Kad si podanik. Ajde shvati da se jebe ekipi iz Graza za tebe i nas.
Kao, Švabe i Nizozemci su bolji. Njihovi huligani su bečka škola. Ne crtaju svastike, već crtaju grafite: "Hehe, jesmo vas."...
Galijun1 is offline  

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:20.