Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > IT Help service > Security

Security Antivirusi, firewalli, patchevi, service packovi, updatei, ... Sve o sigurnosti vašeg računala.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 17.05.2018., 22:06   #4401
Na poslu ima vjerovatno Win 10 sa Defenderom koji je sasvim dovoljan uz Malweryte.
G/Duki is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2018., 12:36   #4402
Mislim da sam pokupila sugavi virus na netu. Stalno mi iskacu reklame i obavijesti na nekakve stranice firrectly.top

Ima netko iskustva s tim, i kako da to maknem? Pliz, pomozite!
little gypsy is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2018., 13:14   #4403
Quote:
little gypsy kaže: Pogledaj post
Mislim da sam pokupila sugavi virus na netu. Stalno mi iskacu reklame i obavijesti na nekakve stranice firrectly.top

https://www.malwarebytes.com/mwb-download/thankyou/

pocet ce download, instaliraj nakon toga malwarebytes i proskeniraj racunalo, zarazeno ti je PUPs zbog toga ti iskacu reklame i ostale pizdarije.
Old 02.06.2018., 18:39   #4404
Isto, poskeniraj i sa HitmanPro i ESET online scannerom. Kad imam neki problem, poskeniram sa 4 antivirusa, i često se desi da jedan nađe što su ostali propustili.

https://www.hitmanpro.com/en-us/hmp.aspx

https://www.eset.com/int/home/smart-security/
Arnica Montana is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2018., 20:25   #4405
...ni u ludilu ne bi stavljao više antivirus programa .. dovoljno mi je win. defender i malwerbyte...eventualno ako je zaražen browser probam ADWcleaner kao jednokratnu upotrebu nakon čega ga samo izbrišem jer se i ne instalira.
G/Duki is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2018., 22:33   #4406
Quote:
little gypsy kaže: Pogledaj post

Upišeš u google firrectly.top i odmah dobiješ tonu linkova koji ti opisuju kako ga ukloniti.
haggar is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.06.2018., 22:46   #4407
jel vi placate anti virus program?
ja koristim norton 360 i placam ga i mi mirno zivimo sto se virusa tice .
Lisa T. is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.06.2018., 20:36   #4408
Quote:
Lisa T. kaže: Pogledaj post
jel vi placate anti virus program?
ja koristim norton 360 i placam ga i mi mirno zivimo sto se virusa tice .
Ne, ne placam, vec smo govorili dosta o tome ako klikas na sve i svasta pa makar imala antivirus od 1000kn nece moc sprijeciti infekciju kompjutera.
Old 14.06.2018., 03:21   #4409
ti vasi besplatni anti virusi sami vam salju viruse .

ja sam se osigurala i klikam na sve zivo.
Lisa T. is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.06.2018., 09:02   #4410
Old 14.06.2018., 09:22   #4411
Još od izlaska Win7 64bit do danas Win10 sam na windows defenderu ( 0kn) i nisam skupio nikakav virus osim ponekad PUP koji su odmah uklonjeni a dolazili su mi sa PC punim malwera i sa ransomware problemima a imali su kupljeni AV program .....
G/Duki is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.06.2018., 07:03   #4412
Quote:

Ah, koliko ljepih članaka o Norton antivirusu ima na internetu. Evo samo jedan ulomak:

Google’s “project zero” team, a group of security analysts tasked with hunting for computer bugs, discovered a heap of critical vulnerabilities in Symantec (symc, +0.42%) and Norton security products. The flaws allow hackers to completely compromise people’s machines simply by sending them malicious self-replicating code through unopened emails or un-clicked links.

The vulnerabilities affect millions of people who run the company’s endpoint security and antivirus software, rather ironically to protect their devices. Indeed, the flaws rendered all 17 enterprise products (Symantec brand) and eight consumer and small business products (Norton brand) open to attack.

In the words of Tavis Ormandy, an English hacker who works on the Google (goog, +1.52%) team: “These vulnerabilities are as bad as it gets”—and have “potentially devastating consequences.”
haggar is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.06.2018., 01:58   #4413
Quote:

ne budi naivna. jedino osiguranje je pamet u glavu kod korisnika. nema tog antivirusa koji ce 100% sve zaustavit
Old 20.05.2019., 13:29   #4414
KasperskyTotalSecurity 2019 višak

Pozdrav, zanima me kako i gdje mogu nekome prodati KasperskyTotalSecurity 2019 sa jednogodišnjom (sad ima 360 dana) pretplatom? Kupljeno greškom od strane ukućana a prodavač ne želi vratiti novac pošto je kod aktiviran za upotrebu. Kupljeno sa ove stranice:
https://store.computeractive.co.uk/p..._3-device_1-yr

Ako nekoga zanima dajem u pola cijene, račun i garancija, sve potpuno ok
wurzi is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.05.2019., 21:20   #4415
Quote:
wurzi kaže: Pogledaj post
Pozdrav, zanima me kako i gdje mogu nekome prodati KasperskyTotalSecurity 2019 sa jednogodišnjom (sad ima 360 dana) pretplatom? Kupljeno greškom od strane ukućana a prodavač ne želi vratiti novac pošto je kod aktiviran za upotrebu. Kupljeno sa ove stranice:
https://store.computeractive.co.uk/p..._3-device_1-yr

Ako nekoga zanima dajem u pola cijene, račun i garancija, sve potpuno ok
dobio povrat novca od prodavača, sve ok
wurzi is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.01.2020., 16:14   #4416
Ima netko kakva iskustva sa antivirusnim/malware zastitom za firme? Treba mi za 1 komp. Sta preporucate? Da je kompletna zastita
nero81 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.01.2020., 18:19   #4417
Preporuka je pouzdan korisnik na tom PC koji neće otvarati sumnjivu poštu nepoznatih pošaljatelja i neće ići na sumnjive stranice i torrente.
Evo sa win10 četvrta godina da nisam pokupio nikakav malwer .
G/Duki is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.01.2020., 13:36   #4418
Netko mi šalje mailove s mojom adresom pošte, mailovi idu u spam, jel mi hakirao računalo ili je to moguće na neki drugi način?

https://www.tportal.hr/tehno/clanak/...20180807/print

Mamicu im lopovsku, hakirali t-com adrese. Proslijedio na gmail i nije došlo.
Old 22.01.2020., 13:58   #4419
namjestiš spam filter da ne dobijaš ništa s vlastite adrese.
Old 23.01.2020., 08:48   #4420
I ja sam dobio poruku sa svoje adresm pošiljatelja, naravno, odmah sam se zabrinuo! Znao sam da je prevara jer nemam web kameru pa me nitko nije mogao snimiti ali antivirus imam samo free, koji i nije nešto...
Imam li stvarno neki trojanac kako "majstor" navodi???
morgen is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:48.