Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Stanovanje > Interijeri

Interijeri Unutrašnja ljepota.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 15.09.2024., 17:58   #4401
Nije sad da mi se moj otvara, ali 99% sam siguran da je došao baš s HEPA filterom (ima ih 3 ili 4 različita koja možeš staviti). Kaže "50 sati rada". Nekako mislim da može i duže od toga.

Edit: Ha. Ne vidim filter u svom Stvarno ga nema! Pa dobro, jedan trošak manje
_MK_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2024., 18:05   #4402
Hvala! Onda ću morati uzeti ovaj allergy
Matijac is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2024., 18:08   #4403
Staviš filter koji hoćeš, ima mjesto za njega.

Edit: Zaboravih, pisao sam o tome - vaučer koji dobiješ s usisavačem je za 4 vrećice besplatno *ili* 16 vrećica + HEPA filter za 70€. Inače je filter 40-50€ ovako po webshopovima.
_MK_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.09.2024., 04:11   #4404
Quote:
blaenka kaže: Pogledaj post
Zvuči kao da si mislio da ćeš mijenjati vrećice svakih par usisavanja

Miele vrećice su zakon imaju neki sistem s onim resicama gdje valjda guraju tu prljavštinu ili tako nešto jer mi Miele vrećice traju puno duže nego prije sa starim usisavačem i Sbag vrećicama.

Jedina mana je ako nešto slučajno usisaš nema šanse da ćeš to više naći.

Uglavnom ako usisavaš stan do 100m2
(a ne dvorište, lišće i sl. kao što je netko pisao)
računaj da će ti ta prva vrećica trajati barem 3 mjeseca.
to mr.ivek usisava terasu od lišča, paučine i sl. ali ima Blizzard cx1

inace sada imaju neke nove eco reciklirane vrecice koje su sa manje slojeva mislim da su 5 slojeva i bez resica unutra, piše made in belgija

https://www.miele.hr/product/1242113...n-hyclean-pure

vs
stare 3d made in germany

https://www.centar-tehnike.hr/vrecic...roizvod-23006/
shadowfix is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.09.2024., 06:57   #4405
većinom terase s ovim odradim... spremim se za to

https://www.comet.hr/bosch-gas-12-25...proizvod-7454/

al nekad i Blizzard cx1 zna "zaostati" u tome al samo oko ulaza u kuću sa terase par metara lijevo i desno. Pokoji list je sastavni dio toga bez njih ne ide.
mr.ivek is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.09.2024., 18:08   #4406
Cool

Pozdrav, zamolila bih vas preporuku za usisivac.
Stan je 40 kvadrata, vecinom parket, ful mekan i osjetljiv plus u stanu je pas.

Gledala sam Miele CX1 Parquet, no brine me tezina i ciscenje unitrasnjosti obzirom da 1x dnevno usisavam.

Stapni Dyson V8 - bojim se hoce li ostetiti parket i slabi li jacina baterije kroz neko vrijeme (losa iskustva s Philips stapnim). Vidim da postoji Fluffy nastavak za parket, no kakvo je to za odrzavanje/ ciscenje, cini mi se da se zaprlja brzo, ipak je u stanu pas.

I trece, postoji li neki ok usisivac, isto manjih dimenzija i laksi od miele da je prikladan za parket i ok posisa dlake s podova - parket, niska flora tepih i tapicirani namjestaj?

Stariji electroluxov univerzani nastavak na kojem se izbace cetke za parket mi je izgrebao kompletno novi parket, pa mi je zato prioritet nesto sigurno za ovakav pod, a opet da je prikladno za skladistenje u malom stanu i za svakodnevno usisavanje dlaka.
LunaPu is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.09.2024., 05:59   #4407
Nama je baterija na dysonu trajala 6 godina.Nova originalna je cca 120€ kod nas,izvana se nabavi za 90€.
Old 18.09.2024., 18:44   #4408
Dyson v8 absolute ili samsung jet 75 complete?
Nemam tepihe samo parket i plocice.
emixman is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.09.2024., 14:54   #4409
Ima li netko Dreame h12 dual?
Odgovori s citatom
Old 20.09.2024., 16:52   #4410
Hvala, ipak ce biti Miele, izbor je izmedu CX1 Parquet PowerLine (bez vrecica) i Miele Compete C3 125 Gala Edition (vrecice). Mali je stan, ali je pas dugodlak i svaki dan se usisavaju dlake. Ima li netko iskustva koliko mu traju vrecice ako u kucanstvu ima ovakve cupavce od zivina?
LunaPu is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.09.2024., 23:06   #4411
Roborock Flexi Pro - Review & Comparison vs Tineco S7 Pro, S6, & Bissell Crosswave
shadowfix is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.09.2024., 10:05   #4412
Gotovo četvrto usisavanje kuće od stotinjak kvadrata s prvom Miele vrećicom, sad je gotovo, indikator je do kraja. U kući, kako rekoh, preko nekoliko mačaka i dijete koje mrvi hranu posvuda i reže papiriće na sitne komadiće.

Ja i više nego zadovoljan.
_MK_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.09.2024., 16:21   #4413
Bok,

molim savjet gdje nabaviti novu bateriju za Dyson usisavač osim službenih stranica (s tim da na dyson.hr ne nalazim ponudu za model koji imam, V8 Animal).
Sve što sam gledala na amazon.de izgleda ne šalju u HR. Ne znam koliko su pouzdane stranice tipa svijetkupovine i sl. Molim preporuke od nekog tko je naručivao. Gledam proći jeftinije, ali radije bih garanciju da će raditi dobro ako trebam birati. Također, na Amazonu vidim da postoje i baterije s jačim kapacitetom, npr i od 6000 mAh

Hvala

PS. Drugi put ne bih kupovala Dysona
frnny is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.09.2024., 16:36   #4414
Amazon uglavnom ne šalje stvari koje sadržavaju baterije, pa ni same baterije. Čak i ako piše da može, zapet će narudžba u čistilištu i na kraju će ju netko otkazati nakon par mjeseci, ili ti ili oni.

Probaj njemački eBay.
_MK_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.09.2024., 00:01   #4415
Da, pročitala sam to za baterije i Amazon.
Naručih s njemačkog ebayja, hvala na preporuci! Nadam se da se tu neće dogoditi nikakvo zapinjanje u čistilištu
frnny is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.09.2024., 08:01   #4416
Quote:
frnny kaže: Pogledaj post
Naručih s njemačkog ebayja, hvala na preporuci! Nadam se da se tu neće dogoditi nikakvo zapinjanje u čistilištu
Neće. Ja naručila prosi mjesec. Stiglo za 5-7 dana.
FlyingAlpha is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.09.2024., 08:06   #4417
Quote:
frnny kaže: Pogledaj post
Ma neće, to s eBaya šalju druge firme koje koriste regularne dostavne službe i cestovni/željeznički prijevoz.

Amazon ne želi slati baterije jer puno toga ide njihovim corporate cargo avionima i onda ako se baterija zapali, naprave sami sebi štetu ogromnog iznosa i još im se možda i avion sruši
_MK_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.09.2024., 22:08   #4418
Kupili smo Karcher DS 6 s vodenim filterom, za sada izgleda ok al vidjet ćemo dugoročno.

Međutim treba mu tekućina za zaustavljanje pjenjenja, koju Karcher naravno prodaje u malim skupim količinama. Negdje sam bila vidjela tu tekućinu za kupiti po litru (samo nije Karcher marka). Ima li tko informaciju koja je tekućina i gdje se može kupiti? Ne mogu to više pronaći.

I ako imate iskustva s usisivačima s vodenim filterom, može li se i bez tog sredstva usisavati? Piše da nije dobro za motor, tako da ne bih eksperimentirala.
Rasselas is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.09.2024., 03:13   #4419
Bolje da ste kupili Thomasa, u švabiji je taj jako popularan na vodu

https://www.idealo.de/preisvergleich...63-thomas.html

https://www.youtube.com/watch?v=mfE1aATR7Uc
shadowfix is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.10.2024., 09:31   #4420
Cijela muževa familija obožava Tomas, kupila i ja, meni to preodvratno, pogotovo čišćenje i sušenje filtera (zaštite motora) nakon svakog usisavanja.
Kod tomasa nema te tekućine za pjenjenje, ne pjeni se.
Verbena is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:55.