Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Eurosong

Eurosong Hello, Europe! This is Forum.hr calling!

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 01.05.2025., 09:47   #4481
Quote:
Morpy kaže: Pogledaj post
Baš bezveze. Ne znam koju je poruku pjesnik htio poslati ali ocekivao sam veću dramu. Ali ajde, bar sam dovoljno zanimljiv da dospijem na nečiji story. Molim propusnicu za forumski hall of fame
Da ni meni nije jasno što je pjesnik htio reći… isto sam očekivala veću dramu
redorange is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.05.2025., 09:54   #4482
Nije nitko primijetio da je Bošnjakica ostvarila svoj prvi milijun streamova na Spotifyu s PC?
Odgovori s citatom
Old 01.05.2025., 10:04   #4483
Quote:
mickeypar kaže: Pogledaj post
Nije nitko primijetio da je Bošnjakica ostvarila svoj prvi milijun streamova na Spotifyu s PC?
Jesmo …samo čim netko pokuša preokrenuti na pozitivu… odmah se javljaju dušebrižnici
redorange is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.05.2025., 11:11   #4484
Quote:
Eurofan kaže: Pogledaj post
Negdje sam našla ovaj podatak ako je točan sto se tiče našeg budzeta:
https://www.instagram.com/p/DI1kiBEo...VsY29nb3J2Y2d4

E sad ne znam sta oni mogu s tim iznosom. Jel to i relativno malo.
Irska 2024. je imala budžet blizu 390 tisuća eura. Naša participacija sigurno košta manje od njihove, moẓ̌e se svašta
Spicy Margarita is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.05.2025., 11:25   #4485
Quote:
Homer kaže: Pogledaj post
Nema Bosny veze s time. Ja mu predviđam lijevu stranu poretka u FINALU. U inat svim kladionicama.
A ja se baš nadam desnoj donjoj strani polufinala, čisto da nam ne padne opet na pamet slati ove polupjesme. Ma iskreno, navijam da budemo zadnji. Žao mi je što je ovo potencijalni ubojca karijere Bošnjaka jedino. Ako bude pametan, to ne mora uopće biti slučaj. No da, P.C. zaslužuje dno ove godine, jer iskreno ne vidim koja pjesma je gora. Čak bih rekao da smo najgori s ogromnim razmakom.

CG - lijepa ali pomalno non-event balada
Gruzija - priznajem nisam poslušao
Island - meni je zabavna, vraća u 90'
Armenija - solidna rock stvar
Portugal - meni jako lijepa, veselija verzija Latvije od pred 2 godine

A to su nam "susjedi" po dnu na kladionicama. Drago mi je da se Princ malo odlijepio s dna jer ta pjesma je korektna a on baš eye candy i dobar pjevač. Možda su mi Irska i Norveška malo precijenjene no ništa niti blizu krindžu i non-song kao naša.
BramaFix is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.05.2025., 11:27   #4486
Nije službeno potvrđeno, ali na ovo sam naišla:

Prva proba Hrvatska
4.5. nedjelja 15:30

Druga proba Hrvatska
7.5. srijeda 17:20

redorange is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.05.2025., 11:34   #4487
Quote:
BramaFix kaže: Pogledaj post
jer iskreno ne vidim koja pjesma je gora. Čak bih rekao da smo najgori s ogromnim razmakom.

Gruzija - priznajem nisam poslušao

Pa bar si mogao lagati o tome kad već želiš biti tako dramatičan da je najgori u univerzumu

Jedan ode, drugi dođe

Dva mjeseca nakon Dore se priča o stvarima koje su trebale biti zaključene maksimalno 10.3.
Old 01.05.2025., 11:46   #4488
Quote:
redorange kaže: Pogledaj post
...
Ovo nije službeno/potvrđeno.
Spicy Margarita is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.05.2025., 11:53   #4489
Quote:
Spicy Margarita kaže: Pogledaj post
Ovo nije službeno/potvrđeno.
Joj da sad vidim… nikakve informacije nam ne daju… bezveze
redorange is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.05.2025., 11:54   #4490
Quote:
redorange kaže: Pogledaj post

Zašto ovdje ne vidim Finsku? I zašto nema rasporeda drugih proba Big 5?
fallen-alien is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.05.2025., 11:56   #4491
Quote:
fallen-alien kaže: Pogledaj post
Zašto ovdje ne vidim Finsku? I zašto nema rasporeda drugih proba Big 5?
Izgleda da nije točna info iako ima logike, sorry
redorange is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.05.2025., 11:58   #4492
Quote:
scatola kaže: Pogledaj post
Pa bar si mogao lagati o tome kad već želiš biti tako dramatičan da je najgori u univerzumu

Jedan ode, drugi dođe

Dva mjeseca nakon Dore se priča o stvarima koje su trebale biti zaključene maksimalno 10.3.
Samo sam poslušao isječak iz nekih top lista, deračina ali ne mogu više reći jer - nisam poslušao.

Meni je P.C. u istoj kategoriji kao Irska prošle godine, dakako koja je uzletila nekih 25 mjesta radi izvanrednog nastupa. Ali da samo slušam stvari, bila mi je najgora, i to je ove godine P.C.

Npr mislim da Slovenija, Srbija i CG nemaju što tražiti na dnu ljestvica fanova, to je kombinacija hive-mind i kaosa s nacionalnih izbora.

I ne kužim šta se tu ima zaključavati, imam pravo govoriti koliko smo loši, ako smeta, imaš block (ili kako ja zovem, menča) opciju, sve pet
BramaFix is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.05.2025., 12:12   #4493
Ove godine nećemo dobiti fotkice i video isječke s proba?
BlaireWhiteFan is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.05.2025., 12:14   #4494
Quote:
BlaireWhiteFan kaže: Pogledaj post
Ove godine nećemo dobiti fotkice i video isječke s proba?
Navodno bi trebali dobiti 30s videa s druge probe.
redorange is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.05.2025., 12:28   #4495
Quote:
BramaFix kaže: Pogledaj post
A ja se baš nadam desnoj donjoj strani polufinala, čisto da nam ne padne opet na pamet slati ove polupjesme. Ma iskreno, navijam da budemo zadnji. Žao mi je što je ovo potencijalni ubojca karijere Bošnjaka jedino. Ako bude pametan, to ne mora uopće biti slučaj. No da, P.C. zaslužuje dno ove godine, jer iskreno ne vidim koja pjesma je gora. Čak bih rekao da smo najgori s ogromnim razmakom.
Da sam moderator ovog foruma, sad bih ti opalio permaban. I ne šalim se.

Znam da i ja znam ljudima na forumu ići na k., jer znam biti konfliktan, pa možda i nisam najidealnija osoba za nekome nešto prigovarati...ali ti ga sad stvarno sereš (pardon my French)!

Ok, ne voliš Marka i nisi sretan što nas on predstavlja...pa onda se makni s foruma i čekaj novu sezonu! Ljudi su ovdje svim svojim srcem uz našeg predstavnika, pokušavaju održati atmosferu optimističnom, nadaju se do zadnjeg trena njegovom dobrom rezultatu...i onda dođu takvi kao ti, ispucavati svoje osobne frustracije.

Smatram da nam ovakva toksičnost, samo dva dana prije početka prvih proba, definitivno ovdje ne treba!
Homer is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.05.2025., 12:46   #4496
Ima puno gorih pjesama od Poison Cake all dobro
fallen-alien is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.05.2025., 13:16   #4497
Quote:
fallen-alien kaže: Pogledaj post
Zašto ovdje ne vidim Finsku?
Jer je toliko dobra i bez pripreme da vec sad moze zapalit pozornicu pa joj ne daju probe jer bi u konacnici pobijedila

Anywaysss, PC nije najgora pjesma sigurno bar ako se gleda po produkciji, tu je negdje pri vrhu jer ima toliko razlicitih melodija i svega, a lijepo je to sve sklepano
Ylivomainen is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.05.2025., 13:16   #4498
Poison Cake nije najgora pjesma , nikako

Meni je gora Ukrajinska pjesma ne kužim famu oko Malte ni Finske , a bome ni Norveške...

Općenito je ova godina loša, ali reći da je PC najgora -e to bome nije istina.
Old 01.05.2025., 13:19   #4499
A ja se slažem sa BramaFix i mislim, da je pošteno, da se, naravno bez osobnih vrijeđanja, napiše to, što se misli. Jer istina oslobađa, a ne reklama i navijaštvo. Slažem se i oko pijesme Bambie Thug 24, koja isto kao pijesma ne znaći ništa, ali je nekako ostvarila plasman. Dakle, oko plasmana, nije sve izgubljeno za PC.

Nitko mi nije komentirao za Crazy Franku Batelić na ESC. Najgori plasman HR, ali po meni više nego solidna pjesma i odlična izvedba Franke. Ako zbog tog "neuspijeha" Franka nema više glasbene karijere, onda je to po meni adio pamet.

P.S. Tu često iritira mnoge tobožnji hate prema Marku Bošnjaku na drustvenim mrežama. Govor mržnje i character killing naravno ne podržavam. Ali je Marko dijelomično sam svojim nezrijelim vulgarnim izjavama taj hate izazvao.
Osim toga, pogledajte za usporedbu na tom forumu hate prema Franki Batinić na topicu sa njenim imenom. Ćime onda ova decentna ljubazna žena tu mržnju i sadizam zaslužuje?
kranjski janez is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.05.2025., 13:21   #4500
Jel nam neki mogu bar dati mira do 13. 5. i ispadanja u polufinalu? Pa onda se dođite tu naslađivati. Ako može pustite nas koji želimo da bodrimo svog predstavnika kao sto bi bodrili i svakog drugog našeg.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:08.