Eurosong Hello, Europe! This is Forum.hr calling! |
|
|
01.05.2025., 09:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2012.
|
Quote:
Morpy kaže:
Baš bezveze. Ne znam koju je poruku pjesnik htio poslati ali ocekivao sam veću dramu. Ali ajde, bar sam dovoljno zanimljiv da dospijem na nečiji story. Molim propusnicu za forumski hall of fame 
|
Da ni meni nije jasno što je pjesnik htio reći… isto sam očekivala veću dramu 
|
|
|
01.05.2025., 09:54
|
|
😻 Baby Lasagna Army 😻
Registracija: May 2007.
|
Nije nitko primijetio da je Bošnjakica ostvarila svoj prvi milijun streamova na Spotifyu s PC? 
|
|
01.05.2025., 10:04
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
mickeypar kaže:
Nije nitko primijetio da je Bošnjakica ostvarila svoj prvi milijun streamova na Spotifyu s PC? 
|
Jesmo  …samo čim netko pokuša preokrenuti na pozitivu… odmah se javljaju dušebrižnici 
|
|
|
01.05.2025., 11:11
|
|
Welcome to the Circus 🤡
Registracija: Aug 2023.
|
Quote:
Eurofan kaže:
|
Irska 2024. je imala budžet blizu 390 tisuća eura. Naša participacija sigurno košta manje od njihove, moẓ̌e se svašta
|
|
|
01.05.2025., 11:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2015.
|
Quote:
Homer kaže:
Nema Bosny veze s time. Ja mu predviđam lijevu stranu poretka u FINALU. U inat svim kladionicama. 
|
A ja se baš nadam desnoj donjoj strani polufinala, čisto da nam ne padne opet na pamet slati ove polupjesme. Ma iskreno, navijam da budemo zadnji. Žao mi je što je ovo potencijalni ubojca karijere Bošnjaka jedino. Ako bude pametan, to ne mora uopće biti slučaj. No da, P.C. zaslužuje dno ove godine, jer iskreno ne vidim koja pjesma je gora. Čak bih rekao da smo najgori s ogromnim razmakom.
CG - lijepa ali pomalno non-event balada
Gruzija - priznajem nisam poslušao
Island - meni je zabavna, vraća u 90'
Armenija - solidna rock stvar
Portugal - meni jako lijepa, veselija verzija Latvije od pred 2 godine
A to su nam "susjedi" po dnu na kladionicama. Drago mi je da se Princ malo odlijepio s dna jer ta pjesma je korektna a on baš eye candy i dobar pjevač. Možda su mi Irska i Norveška malo precijenjene no ništa niti blizu krindžu i non-song kao naša.
|
|
|
01.05.2025., 11:27
|
|
Registrirani korisnik
|
Nije službeno potvrđeno, ali na ovo sam naišla:
Prva proba Hrvatska
4.5. nedjelja 15:30
Druga proba Hrvatska
7.5. srijeda 17:20

|
|
|
01.05.2025., 11:34
|
|
Malibu
Registracija: Feb 2022.
|
Quote:
BramaFix kaže:
jer iskreno ne vidim koja pjesma je gora. Čak bih rekao da smo najgori s ogromnim razmakom.
Gruzija - priznajem nisam poslušao
|
Pa bar si mogao lagati o tome kad već želiš biti tako dramatičan da je najgori u univerzumu
Jedan ode, drugi dođe
Dva mjeseca nakon Dore se priča o stvarima koje su trebale biti zaključene maksimalno 10.3.
|
01.05.2025., 11:46
|
|
Welcome to the Circus 🤡
Registracija: Aug 2023.
|
Quote:
redorange kaže:
...
|
Ovo nije službeno/potvrđeno.
|
|
|
01.05.2025., 11:53
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Spicy Margarita kaže:
Ovo nije službeno/potvrđeno.
|
Joj da sad vidim… nikakve informacije nam ne daju… bezveze
|
|
|
01.05.2025., 11:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2024.
|
Quote:
redorange kaže:
|
Zašto ovdje ne vidim Finsku? I zašto nema rasporeda drugih proba Big 5?
|
|
|
01.05.2025., 11:56
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
fallen-alien kaže:
Zašto ovdje ne vidim Finsku? I zašto nema rasporeda drugih proba Big 5?
|
Izgleda da nije točna info iako ima logike, sorry
|
|
|
01.05.2025., 11:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2015.
|
Quote:
scatola kaže:
Pa bar si mogao lagati o tome kad već želiš biti tako dramatičan da je najgori u univerzumu
Jedan ode, drugi dođe
Dva mjeseca nakon Dore se priča o stvarima koje su trebale biti zaključene maksimalno 10.3.
|
Samo sam poslušao isječak iz nekih top lista, deračina ali ne mogu više reći jer - nisam poslušao.
Meni je P.C. u istoj kategoriji kao Irska prošle godine, dakako koja je uzletila nekih 25 mjesta radi izvanrednog nastupa. Ali da samo slušam stvari, bila mi je najgora, i to je ove godine P.C.
Npr mislim da Slovenija, Srbija i CG nemaju što tražiti na dnu ljestvica fanova, to je kombinacija hive-mind i kaosa s nacionalnih izbora.
I ne kužim šta se tu ima zaključavati, imam pravo govoriti koliko smo loši, ako smeta, imaš block (ili kako ja zovem, menča) opciju, sve pet 
|
|
|
01.05.2025., 12:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2017.
|
Ove godine nećemo dobiti fotkice i video isječke s proba?
|
|
|
01.05.2025., 12:14
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
BlaireWhiteFan kaže:
Ove godine nećemo dobiti fotkice i video isječke s proba?
|
Navodno bi trebali dobiti 30s videa s druge probe.
|
|
|
01.05.2025., 12:28
|
|
Poisoned
Registracija: Feb 2003.
|
Quote:
BramaFix kaže:
A ja se baš nadam desnoj donjoj strani polufinala, čisto da nam ne padne opet na pamet slati ove polupjesme. Ma iskreno, navijam da budemo zadnji. Žao mi je što je ovo potencijalni ubojca karijere Bošnjaka jedino. Ako bude pametan, to ne mora uopće biti slučaj. No da, P.C. zaslužuje dno ove godine, jer iskreno ne vidim koja pjesma je gora. Čak bih rekao da smo najgori s ogromnim razmakom.
|
Da sam moderator ovog foruma, sad bih ti opalio permaban. I ne šalim se.
Znam da i ja znam ljudima na forumu ići na k., jer znam biti konfliktan, pa možda i nisam najidealnija osoba za nekome nešto prigovarati...ali ti ga sad stvarno sereš (pardon my French)!
Ok, ne voliš Marka i nisi sretan što nas on predstavlja...pa onda se makni s foruma i čekaj novu sezonu! Ljudi su ovdje svim svojim srcem uz našeg predstavnika, pokušavaju održati atmosferu optimističnom, nadaju se do zadnjeg trena njegovom dobrom rezultatu...i onda dođu takvi kao ti, ispucavati svoje osobne frustracije.
Smatram da nam ovakva toksičnost, samo dva dana prije početka prvih proba, definitivno ovdje ne treba! 
|
|
|
01.05.2025., 12:46
|
|
Registrirani korisnik
|
Ima puno gorih pjesama od Poison Cake all dobro 
|
|
|
01.05.2025., 13:16
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
fallen-alien kaže:
Zašto ovdje ne vidim Finsku?
|
Jer je toliko dobra i bez pripreme da vec sad moze zapalit pozornicu pa joj ne daju probe jer bi u konacnici pobijedila
Anywaysss, PC nije najgora pjesma sigurno bar ako se gleda po produkciji, tu je negdje pri vrhu jer ima toliko razlicitih melodija i svega, a lijepo je to sve sklepano 
|
|
|
01.05.2025., 13:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2012.
|
Poison Cake nije najgora pjesma , nikako
Meni je gora Ukrajinska pjesma ne kužim famu oko Malte ni Finske , a bome ni Norveške...
Općenito je ova godina loša, ali reći da je PC najgora -e to bome nije istina.
|
01.05.2025., 13:19
|
|
kranjski janez
Registracija: Jul 2012.
|
A ja se slažem sa BramaFix i mislim, da je pošteno, da se, naravno bez osobnih vrijeđanja, napiše to, što se misli. Jer istina oslobađa, a ne reklama i navijaštvo. Slažem se i oko pijesme Bambie Thug 24, koja isto kao pijesma ne znaći ništa, ali je nekako ostvarila plasman. Dakle, oko plasmana, nije sve izgubljeno za PC.
Nitko mi nije komentirao za Crazy Franku Batelić na ESC. Najgori plasman HR, ali po meni više nego solidna pjesma i odlična izvedba Franke. Ako zbog tog "neuspijeha" Franka nema više glasbene karijere, onda je to po meni adio pamet.
P.S. Tu često iritira mnoge tobožnji hate prema Marku Bošnjaku na drustvenim mrežama. Govor mržnje i character killing naravno ne podržavam. Ali je Marko dijelomično sam svojim nezrijelim vulgarnim izjavama taj hate izazvao.
Osim toga, pogledajte za usporedbu na tom forumu hate prema Franki Batinić na topicu sa njenim imenom. Ćime onda ova decentna ljubazna žena tu mržnju i sadizam zaslužuje? 
|
|
|
01.05.2025., 13:21
|
|
#svejekrivajuzina
Registracija: Apr 2021.
|
Jel nam neki mogu bar dati mira do 13. 5. i ispadanja u polufinalu? Pa onda se dođite tu naslađivati. Ako može pustite nas koji želimo da bodrimo svog predstavnika kao sto bi bodrili i svakog drugog našeg.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:08.
|
|
|
|