Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika > Dekorativna kozmetika

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 24.06.2019., 19:57   #4521
Quote:
Royal Red kaže: Pogledaj post
Zanimljivo, tnx!
Je li to kao u nekoj olovci?
Da, malo deblja olovka (trebat ce takvo i siljilo).Moze se koristiti poslije ruža ili samostalno. Imam nijansu 02, lijepa koraljna bojica. Poprilicno je hidratantan sta nisam ocekivala tako da👍 U Martimexu se svako toliko mogu pronaći na popustu. Mislim da me izašao 60ak kn. Btw-i njihovi lakovi za nokte su jako dobri. 😉
Bea28 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.06.2019., 22:13   #4522
Quote:
Bea28 kaže: Pogledaj post
Da, malo deblja olovka (trebat ce takvo i siljilo).Moze se koristiti poslije ruža ili samostalno. Imam nijansu 02, lijepa koraljna bojica. Poprilicno je hidratantan sta nisam ocekivala tako da👍 U Martimexu se svako toliko mogu pronaći na popustu. Mislim da me izašao 60ak kn. Btw-i njihovi lakovi za nokte su jako dobri. 😉
Sjajno, hvala!
Royal Red is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.06.2019., 14:15   #4523
Ne znam jesu li se već spominjala, ali moram pohvaliti Jouer Sheer Pigment Lip Gloss sjajila. Predobro nešto - najmanje ljepljiva sjajila koja sam ikad probala. Imaju predobru, laganu teksturu - više kao neki hibrid gela i nježne kremice, nego klasično sjajilo. Ne odvajam se od njih zadnjih pola godine, baš me oduševila formula.
Anarniel is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.06.2019., 22:03   #4524
Quote:
Anarniel kaže: Pogledaj post
Ne znam jesu li se već spominjala, ali moram pohvaliti Jouer Sheer Pigment Lip Gloss sjajila. Predobro nešto - najmanje ljepljiva sjajila koja sam ikad probala. Imaju predobru, laganu teksturu - više kao neki hibrid gela i nježne kremice, nego klasično sjajilo. Ne odvajam se od njih zadnjih pola godine, baš me oduševila formula.
došla sam pitat baš za njih jer ima par nijansi koje su apsolutno ! znači nosivi su? koliko dugo ti traju na usnicama?
maslelu is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.07.2019., 06:02   #4525
Furala sam ih nekad u osnovnoj, nakon toga dugo ništa i tek sad nekoliko mjeseci imam jedno bezbojno Avonovo.

Solidno mi je, no ne sviđa mi se sam aplikator. -.-
Odgovori s citatom
Old 04.07.2019., 14:45   #4526
Quote:
maslelu kaže: Pogledaj post
došla sam pitat baš za njih jer ima par nijansi koje su apsolutno ! znači nosivi su? koliko dugo ti traju na usnicama?
Skroz nosivi. Imam Diamond Walk (hladnija nude nijansa) i Worth Avenue (predivna toplija peachy roza). Nisu mega postojani baš zato jer nisu ljepljivi nimalo, ali nije mi niti najmanji problem iz istog razloga popraviti kad zatreba. Mislim, ako ništa (konkretnije) ne jedeš, traju par sati bez problema. Uglavnom, odličan izbor za sve koji mrze sjajila zbog ljepljivosti, a vole takav finish.
Anarniel is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.07.2019., 00:01   #4527
Quote:
Anarniel kaže: Pogledaj post
Skroz nosivi. Imam Diamond Walk (hladnija nude nijansa) i Worth Avenue (predivna toplija peachy roza). Nisu mega postojani baš zato jer nisu ljepljivi nimalo, ali nije mi niti najmanji problem iz istog razloga popraviti kad zatreba. Mislim, ako ništa (konkretnije) ne jedeš, traju par sati bez problema. Uglavnom, odličan izbor za sve koji mrze sjajila zbog ljepljivosti, a vole takav finish.
prodano! hvala puno
maslelu is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.10.2019., 16:42   #4528
može li preporuka za dugotrano sjajilo do 100 kn? trenutno koristim nyx koje mi traje 15 min preferiram nude nijanse
Old 31.10.2020., 11:04   #4529
Molim prijedlog za ovakvo nudasto sjajilo. Na slici se ne vidi dobro jer je PrtSc zaustavljenog videa, u sebi ima skroz sitan gliter. Ne izgleda masnjikavo i ljepljivo kakva su bila Juicy Tubes. Pa ako netko ima ideju...
Marra is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.10.2020., 12:12   #4530
Quote:
°bubamara° kaže: Pogledaj post
Molim prijedlog za ovakvo nudasto sjajilo. Na slici se ne vidi dobro jer je PrtSc zaustavljenog videa, u sebi ima skroz sitan gliter. Ne izgleda masnjikavo i ljepljivo kakva su bila Juicy Tubes. Pa ako netko ima ideju...
Posto mi se cini da je ovo slika iz pjesme Fetish Selene Gomez ovo kazu da je sjajilo koje je nosila: Marc Jacobs Beauty Enamored Hi-Shine Lip Lacquer in French Tickler.

Poslano sa mog SM-G986B koristeći Tapatalk
Old 31.10.2020., 17:13   #4531
Svaka ti čast.
U In magazinu je bio neki prilog o kozmetici i ovo je pokazano na par sec, a inače ne pratim lik i djelo mlade dame.
No to je to...pogledala sam još jednom prilog i spot. Puuuuno ti hvala.
Btw jel znaš od kuda najpovoljnije naručiti MJ?
Marra is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.10.2020., 19:43   #4532
Quote:
Svaka ti čast.

U In magazinu je bio neki prilog o kozmetici i ovo je pokazano na par sec, a inače ne pratim lik i djelo mlade dame.

No to je to...pogledala sam još jednom prilog i spot. Puuuuno ti hvala.

Btw jel znaš od kuda najpovoljnije naručiti MJ?
Ne pratim ju ni ja, al mi zapelo za oko kad sam naletila na spot sjajilo kao i tebi.
E to ne znam, nisam nikad MJ narucivala.

Poslano sa mog SM-G986B koristeći Tapatalk
Old 02.11.2020., 12:41   #4533
Naručila sam ga, sa shippingom me košta 20,19 funti.
Marra is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.11.2020., 15:14   #4534
Quote:
Naručila sam ga, sa shippingom me košta 20,19 funti.
Di si naručila? Ja već duže gledam jedno pink....
Dalmatinaa is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.11.2020., 15:46   #4535
Evo izvoli https://www.ebay.com/itm/233721657196
Poštarina je 8,50 Ł. Pokušala sam pregovarat za manje jer sam prije par dana isto iz UK naručila Sisley masku od 10ml i poštarina je bila 2,97 Ł, ali nije išlo.
Marra is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.11.2020., 21:27   #4536
Hvala ti Nisam baš navikla kozmetiku kupovati na ebayu... osim azijske al procackat ću vidit šta ima
Dalmatinaa is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.11.2020., 13:02   #4537
Stigao mi je MJ i malo je reći da sam razočarana, očekivala sam puno više. Boje ne ostavlja niti malo, gliter je jedva jedva vidljiv, ali je sjajno i masno kao da sam se namazala uljem. Nije ljepljiv kao Lancome JT, ali je samo sjaj i ništa više. Taj efekt sam mogla postići i s 20kn iz DM-a. Kad ispod stavim nude ruže onda je ok. Ali samo ok. Žali bože 20 funti i izgubljenog vremena na potragu.
Još mi L'Oreal Glam Shine sjajila koja su izašla prije 20 god ispadaju najbolja.
Marra is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.11.2020., 15:38   #4538
Bubamara jel trazis s sljokicama prozirni ruz ili dolaze u obzir i s bojom?
calecaki is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.11.2020., 15:46   #4539
Ja zapela za Marc Jacobs Pink Flamingo, sad si mi dala mislit dal da riskiram....
Dalmatinaa is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.11.2020., 16:05   #4540
Quote:
calecaki kaže: Pogledaj post
Bubamara jel trazis s sljokicama prozirni ruz ili dolaze u obzir i s bojom?
I s bojom, ali nudastom.
Marra is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 14:01.