Eurosong Hello, Europe! This is Forum.hr calling! |
|
|
Jučer, 10:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2008.
|
Uhvatila sam kratku Stenglovu izjavu po dolasku u Basel, jako mi je drago sto je pozitivan oko Marka, cini se da ga skroz podrzava, a i pratio ga je na partijima.
Nikad necemo znati koliko je opca atmosfera na HRTu (otkazi, otpremnine itd.) utjecala na negativni dojam ove sezone, ali Stengl je bas svjetla tocka!
|
|
|
Jučer, 10:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2020.
|
Sigurno je zadovoljan stand in probom onda
|
|
|
Jučer, 10:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2012.
|
Evo zmija je ustvari šal da mu ne bude zima  …. Eto i tu dilemu smo riješili

|
|
|
Jučer, 11:00
|
|
#svejekrivajuzina
Registracija: Apr 2021.
|
Quote:
Miss Piggy kaže:
Uhvatila sam kratku Stenglovu izjavu po dolasku u Basel, jako mi je drago sto je pozitivan oko Marka, cini se da ga skroz podrzava, a i pratio ga je na partijima.
Nikad necemo znati koliko je opca atmosfera na HRTu (otkazi, otpremnine itd.) utjecala na negativni dojam ove sezone, ali Stengl je bas svjetla tocka!
|
Ja Štengla nisam ulovila nigdje u medijima otkad je Dora završila. Gdje su te izjave? 
|
Jučer, 11:02
|
|
Vendi je moja ikona
Registracija: Mar 2021.
|
|
Jučer, 11:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2008.
|
Quote:
Eurofan kaže:
Ja Štengla nisam ulovila nigdje u medijima otkad je Dora završila. Gdje su te izjave? 
|
Na portalu Jutarnjeg sam vidjela jutros. Sad mi tesko linkat jer sam na putu.
|
|
|
Jučer, 11:26
|
|
Poisoned
Registracija: Feb 2003.
|
Znači sutra popodne ćemo znati jesmo li NQ ili borderline Q. Iako probe nisu javne, onih par sretnika koji ih vide će sigurno navratiti do kladionica. 
|
|
|
Jučer, 11:27
|
|
#svejekrivajuzina
|
Quote:
redorange kaže:
|
Hvala.
Kratko, ali slatko. No ne znači opet ništa. Nece Stenglica valjda bacati klipove pred nas tako da je izjava očekivana.
Ali ja izuzev plesačica, Marka, Krese i one menadzerice Mirte nisam vidjela jel imamo jos koga u delegaciji. Stengl uopce ide s njima? Ili još tko?
|
Jučer, 11:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2009.
|
Quote:
Homer kaže:
Znači sutra popodne ćemo znati jesmo li NQ ili borderline Q. Iako probe nisu javne, onih par sretnika koji ih vide će sigurno navratiti do kladionica. 
|
Sutra se penjemo odmah iza švedske
|
|
|
Jučer, 11:33
|
|
Poisoned
Registracija: Feb 2003.
|
Quote:
facersplaca kaže:
Sutra se penjemo odmah iza švedske
|
Meni dovoljno da se popnemo na 10. mjesto. Nisam pohlepan. 
|
|
|
Jučer, 12:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2017.
|
Sutra dobivamo slikice od ovih koji danas vježbaju, i dobivamo sutra poslijepodne opis Markovog nastupa i slikice u ponedjeljak 
|
|
|
Jučer, 12:25
|
|
still broken from this🌪️
Registracija: Aug 2018.
|
10 činjenica o Marku Bošnjaku.
|
|
|
Jučer, 13:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2017.
|
Dva nova intervjua!! Bosnyy army being fed
|
|
|
Jučer, 16:51
|
|
Registrirani korisnik
|
Lazanja o Bošnjaku
Quote:
“Kad je tek izašla ta pjesma, bila mi je među top pjesmama. Nakon nastupa više nije, ali usprkos tome, mislim da Marko može napraviti dobre stvari. Može ići samo na bolje. I sam je rekao da može popraviti neke aspekte nastupa i vjerujem da kad to napravi, bit će super. Jedva čekam vidjeti što su on i njegov tim pripremili.”
|
https://n1info.hr/magazin/showbiz/ba...u-na-eurosong/
|
|
|
Jučer, 16:53
|
|
#svejekrivajuzina
|
Mene još najviše sutra strah kad vidimo onaj kratki Markov video i njegov stajling. Ak me šlag ne strefi. Nekako se bojim da bude hrpa boja i da bude bilo flop. Imam još traume od onih bijelih skoljica i ljubicaste cipke.
|
Jučer, 16:59
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Eurofan kaže:
Ak me šlag ne strefi.
|
Dobra si  Ah šta bude bit će… još malo i gotovo  . Sjeti se Lazanje i prvih reakcija na njegov outfit i kosu pa će biti lakše.
Mene više zanimaju prve fotke nastupa, a to je tek u ponedjeljak.
|
|
|
Jučer, 17:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2016.
|
Quote:
Eurofan kaže:
Mene još najviše sutra strah kad vidimo onaj kratki Markov video i njegov stajling. Ak me šlag ne strefi. Nekako se bojim da bude hrpa boja i da bude bilo flop. Imam još traume od onih bijelih skoljica i ljubicaste cipke.
|
Pa jel ćemo ove godine moći vidjeti išta s proba? Zar nije da nema ni slika ni videa? Ili sam ja to pobrkala.
Nego, jel Zlata otišla u Švicarsku, zna li se?
|
|
|
Jučer, 17:54
|
|
😻 Baby Lasagna Army 😻
Registracija: May 2007.
|
Quote:
PerlaPerlica kaže:
Nego, jel Zlata otišla u Švicarsku, zna li se?
|
Obično ide, malo bi čudno bilo da od novinara nemaju nikoga (neće valjda Štenglica izvještavat  ). Stvarno bi bilo nebuloza da ne ide, a pare se troše na sudjelovanje na JESCu.
Go Zlata!
|
|
Jučer, 17:55
|
|
still broken from this🌪️
Registracija: Aug 2018.
|
Quote:
PerlaPerlica kaže:
Pa jel ćemo ove godine moći vidjeti išta s proba? Zar nije da nema ni slika ni videa? Ili sam ja to pobrkala.
|
Prva proba mu je sutra i odmah sutra se dobije 20-sekundni video kako Bošnjak dolazi na pozornicu. Preksutra će bit objavljene 3 službene fotografije u hrvatskoj fotogaleriji i u tim fotografijama će se vidjet nastup.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:09.
|
|
|
|