Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Eurosong

Eurosong Hello, Europe! This is Forum.hr calling!

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old Jučer, 10:51   #4541
Uhvatila sam kratku Stenglovu izjavu po dolasku u Basel, jako mi je drago sto je pozitivan oko Marka, cini se da ga skroz podrzava, a i pratio ga je na partijima.

Nikad necemo znati koliko je opca atmosfera na HRTu (otkazi, otpremnine itd.) utjecala na negativni dojam ove sezone, ali Stengl je bas svjetla tocka!
Miss Piggy is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 10:53   #4542
Sigurno je zadovoljan stand in probom onda
scandi is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 10:53   #4543
Evo zmija je ustvari šal da mu ne bude zima …. Eto i tu dilemu smo riješili

redorange is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 11:00   #4544
Quote:
Miss Piggy kaže: Pogledaj post
Uhvatila sam kratku Stenglovu izjavu po dolasku u Basel, jako mi je drago sto je pozitivan oko Marka, cini se da ga skroz podrzava, a i pratio ga je na partijima.

Nikad necemo znati koliko je opca atmosfera na HRTu (otkazi, otpremnine itd.) utjecala na negativni dojam ove sezone, ali Stengl je bas svjetla tocka!
Ja Štengla nisam ulovila nigdje u medijima otkad je Dora završila. Gdje su te izjave?
Old Jučer, 11:02   #4545
Kostim:
https://www.instagram.com/reel/DG3N-...M2MnAxcGtvYWp0
Old Jučer, 11:23   #4546
Quote:
Eurofan kaže: Pogledaj post
Ja Štengla nisam ulovila nigdje u medijima otkad je Dora završila. Gdje su te izjave?
Na portalu Jutarnjeg sam vidjela jutros. Sad mi tesko linkat jer sam na putu.
Miss Piggy is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 11:25   #4547
Quote:
Miss Piggy kaže: Pogledaj post
Na portalu Jutarnjeg sam vidjela jutros. Sad mi tesko linkat jer sam na putu.
https://www.jutarnji.hr/scena/domace...kalom-15580018
redorange is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 11:26   #4548
Znači sutra popodne ćemo znati jesmo li NQ ili borderline Q. Iako probe nisu javne, onih par sretnika koji ih vide će sigurno navratiti do kladionica.
Homer is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 11:27   #4549
Hvala.

Kratko, ali slatko. No ne znači opet ništa. Nece Stenglica valjda bacati klipove pred nas tako da je izjava očekivana.

Ali ja izuzev plesačica, Marka, Krese i one menadzerice Mirte nisam vidjela jel imamo jos koga u delegaciji. Stengl uopce ide s njima? Ili još tko?
Old Jučer, 11:29   #4550
Quote:
Homer kaže: Pogledaj post
Znači sutra popodne ćemo znati jesmo li NQ ili borderline Q. Iako probe nisu javne, onih par sretnika koji ih vide će sigurno navratiti do kladionica.
Sutra se penjemo odmah iza švedske
facersplaca is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 11:33   #4551
Quote:
facersplaca kaže: Pogledaj post
Sutra se penjemo odmah iza švedske
Meni dovoljno da se popnemo na 10. mjesto. Nisam pohlepan.
Homer is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 12:22   #4552
Sutra dobivamo slikice od ovih koji danas vježbaju, i dobivamo sutra poslijepodne opis Markovog nastupa i slikice u ponedjeljak
BlaireWhiteFan is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 12:25   #4553
10 činjenica o Marku Bošnjaku.
Mia Fan is online now  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 13:59   #4554

Dva nova intervjua!! Bosnyy army being fed
BlaireWhiteFan is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 16:51   #4555
Lazanja o Bošnjaku
Quote:
“Kad je tek izašla ta pjesma, bila mi je među top pjesmama. Nakon nastupa više nije, ali usprkos tome, mislim da Marko može napraviti dobre stvari. Može ići samo na bolje. I sam je rekao da može popraviti neke aspekte nastupa i vjerujem da kad to napravi, bit će super. Jedva čekam vidjeti što su on i njegov tim pripremili.”
https://n1info.hr/magazin/showbiz/ba...u-na-eurosong/
redorange is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 16:53   #4556
Mene još najviše sutra strah kad vidimo onaj kratki Markov video i njegov stajling. Ak me šlag ne strefi. Nekako se bojim da bude hrpa boja i da bude bilo flop. Imam još traume od onih bijelih skoljica i ljubicaste cipke.
Old Jučer, 16:59   #4557
Quote:
Ak me šlag ne strefi.
Dobra si Ah šta bude bit će… još malo i gotovo . Sjeti se Lazanje i prvih reakcija na njegov outfit i kosu pa će biti lakše.
Mene više zanimaju prve fotke nastupa, a to je tek u ponedjeljak.
redorange is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 17:52   #4558
Quote:
Mene još najviše sutra strah kad vidimo onaj kratki Markov video i njegov stajling. Ak me šlag ne strefi. Nekako se bojim da bude hrpa boja i da bude bilo flop. Imam još traume od onih bijelih skoljica i ljubicaste cipke.
Pa jel ćemo ove godine moći vidjeti išta s proba? Zar nije da nema ni slika ni videa? Ili sam ja to pobrkala.

Nego, jel Zlata otišla u Švicarsku, zna li se?
PerlaPerlica is online now  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 17:54   #4559
Quote:
PerlaPerlica kaže: Pogledaj post
Nego, jel Zlata otišla u Švicarsku, zna li se?
Obično ide, malo bi čudno bilo da od novinara nemaju nikoga (neće valjda Štenglica izvještavat ). Stvarno bi bilo nebuloza da ne ide, a pare se troše na sudjelovanje na JESCu.

Go Zlata!
Odgovori s citatom
Old Jučer, 17:55   #4560
Quote:
PerlaPerlica kaže: Pogledaj post
Pa jel ćemo ove godine moći vidjeti išta s proba? Zar nije da nema ni slika ni videa? Ili sam ja to pobrkala.
Prva proba mu je sutra i odmah sutra se dobije 20-sekundni video kako Bošnjak dolazi na pozornicu. Preksutra će bit objavljene 3 službene fotografije u hrvatskoj fotogaleriji i u tim fotografijama će se vidjet nastup.
Mia Fan is online now  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:09.