Svijet Zbivanja u svijetu |
|
|
14.04.2025., 14:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2015.
|
Kao sto sam najaviio prije 10ak dana.
Policija jutros upada u srednje skole i fakultete, reakcija naroda, mlaka i nikakva.
Protesti su gotovi, momentum se okrece na rezimsku stranu.Krece brutalna osveta sada rezima, al rade mudro i pametno kuvaju zabu u vodi.....
|
|
|
14.04.2025., 16:51
|
|
☢ Rastaman ☢
Registracija: Sep 2011.
|
Quote:
COD2 kaže:
|
Kakva bagra. Ovo ni Slobi ne bi palo ma pamet, koji je bar bio uracunljiv.
|
14.04.2025., 19:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2008.
|
Quote:
denacifikator kaže:
Kakva bagra. Ovo ni Slobi ne bi palo ma pamet, koji je bar bio uracunljiv.
|
Tada jo niste tako nisko pali kao u ovo vreme, a sumnjam, da je pad okončan!
|
14.04.2025., 19:30
|
|
☢ Rastaman ☢
Registracija: Sep 2011.
|
Prvi Zapadnjacki lider koji bude rekao da povlaci priznanje Kosova navuci ce nevidjenu filiju na Srbe. Da to sutra uradi Kancelar Nemacke, ne bi moglo da se zivi od germanofilije u Srba. Stalno bi se isticalo da je Karadjordje bio frajkor, da je Austrija pomagala Obrenovicku Srbiju i da je Marija Terezija bila srpska majka. Nemacki zlocini u WW1i WW2 bi se smatrali komunjarsko-masonskom zaverom protiv vekovne nemacko-srpske brace
|
14.04.2025., 22:07
|
|
...
Registracija: Jun 2011.
|
Au, što će ovaj napaljenko ministar prosvjete da odblokira fakultete, samo što nije.
Dobar bio žur neki dan. Danas mamurluk, teško doći na posao, ni polićajci nisu raspoloženi.
|
|
|
14.04.2025., 22:16
|
|
Skeptik
Registracija: Feb 2011.
|
Quote:
albuss kaže:
Kao sto sam najaviio prije 10ak dana.
Policija jutros upada u srednje skole i fakultete, reakcija naroda, mlaka i nikakva.
Protesti su gotovi, momentum se okrece na rezimsku stranu.Krece brutalna osveta sada rezima, al rade mudro i pametno kuvaju zabu u vodi.....
|
Još ćemo vidjeti da li je tako... Ja sam ovdje još davnih dana napisao da bez sile nema nikakvog rješenja. To je užasno i to nitko normalan ne želi, ali na žalost to je činjenica. Koliko još studentima i onima koji ih podržavaju treba da shvate da su svi ti njihovi zahtjevi potpuno inferiorni onome koji treba biti glavni, a to je ostavka Vučića i zabrana SNS-a pa da na vlast dođu ljudi koji će napraviti temeljitu čistku i napuniti zatvore tom bagrom. Studenti mogu trkeljati da je on nenadležan do mile volje, no čovjek je uzurpirao državu unatoč manjku ovlasti. Dakle, on de iure nije nadležan, ali de facto jest i koliko vidimo NE planira se povući. I šta sad? 
|
|
|
14.04.2025., 22:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2007.
|
Quote:
Truman kaže:
Naravno da Rusija hoće da uništi Zapad (to što nema kapacitet je druga priča), dovoljno je slušati izjave njihovih najviših funkcionera. Medvedeva recimo. Jednostavno su opoziti. Ne kažem da ni na Zapadu nema onih koji bi da unište Rusiju.
Govorim o privilegijama koji im pruža sistem, kao što pruža i svima drugima koji tamo žive. Imaš demokratiju, štiti te pravosuđe, poštuju se tvoja ljudska prava itd...sve civilizacijska dostignuća. A oni podržavaju odatle totalitarne sisteme i u tim samim državama glasaju za nedemokratske opcije. Mogu da se kladim u sledeće, da sutra Rusija napadne Nemačku većina Srba u Nemačkoj bi bila na strani Putina. To je bolest.
|
Znaš što je meni misterij?
Ljudi koji preziru Vučića, a obožavaju Putina. 
|
14.04.2025., 22:45
|
|
Mean tomcat
Registracija: Dec 2006.
|
|
14.04.2025., 22:58
|
|
...
|
A on se opet ogradjuje šatorima. 
|
|
|
14.04.2025., 23:08
|
|
Mean tomcat
Registracija: Dec 2006.
|
Quote:
stumper kaže:
|
Malo mu fali da zaplače...
Još jedan ovakav debakl sa "najvećim" skupovima i dobit će slom živaca.
|
14.04.2025., 23:44
|
|
Species 5618
Registracija: Nov 2009.
|
Sudan će priznati Kosovo
|
15.04.2025., 00:06
|
|
...
|
Položen kamen temeljac zatvora na mjestu budućeg Expoa.  Nadam se da će @Truman stići se zabaviti 😬
|
|
|
15.04.2025., 01:34
|
|
Skeptik
Registracija: Feb 2011.
|
Ovo je sada interesantno. Veceras su blokirali RTS i RTV i to na neodreďeno.
|
|
|
15.04.2025., 01:36
|
|
...
|
Da, u pozivu je stajalo "svaki dan". Će vidimo...
|
|
|
15.04.2025., 06:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2019.
|
Quote:
njetočkanezvanova kaže:
|
Ta dvojica nemaju nista zajednicko osim sto su obojica predsednici i imaju autoritativni stil vladavine. Ali cak ni ta autoritativna vladavina im nije ni slicna, potpuno se razlikuju u svemu!
Kod Putina je moguce biti ministar, imati svoj autoritet, pa cak i donositi odluke nezavisno od Putina, dok god je to u okvirima zadate drzavne politike. Kod Vucica to nije moguce. To je samo jedan primer.
Nebo i zemlja! Da je Vucic uvecao za sve ove godine zivotni standard x11 ne bi imao ovoliko ljudi protiv sebe, ali to je oksimoron kada si unistio institucije i pitas se za najmanju odluku u drzavi. Nrmoguce je da ti drzava prosperira, a ti se pitas za sve pri tome nisi ni cist u glavi. Jednom reciju, Vucic je poremecen, Putin nije...
Otuda postoji ta dihtomija kod ljudi. Jedan deo desnice vidi Putina kao suverenog vladara, zastitnika svoje zemlje, pa i KiM. Nazalost Putin je vise uradio za Srbe na KiM nego Hulja, to je tuzna cinjenica. A u isto vreme vidi Hulju kao poltrona zapada, lika koji poklanja srpsku zemlju strancima, odrice se KiM, ubedjuje nas na silu da nam je uvecao standard i da zivimo u zlatnom dobu i sve to zarad sopstvene vlasti!
Ipak, treba se ograditi i od Putinovog rezima, nije on savrsen, da ne steknes utisak da ga hvalim. Ocajan je, ali Vucic je toliko los, da bi nam Putin, Trump i Xi bili melemi, a tek Milanovic. Predsednik koji deluje unutar ustavnih ovlascenja, pih! Sta ces vise!?
|
|
|
15.04.2025., 06:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2019.
|
Quote:
COD2 kaže:
Malo mu fali da zaplače...
Još jedan ovakav debakl sa "najvećim" skupovima i dobit će slom živaca.
|
Sad ce doci mracnjaci sa teme da nam kazu kako je sve propalo i kako ce Hulja da vlada beskonacno!
Lik se bukvalno psihicki raspada, na nase oci. Ovih sest meseci pumpanja i dinstanja naterali su govedinu da dobro zapeni. Jedna suluda odluka ga deli od pada sa vlasti, a i bez te odluke nema svetlu buducnost... 
|
|
|
15.04.2025., 07:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2023.
|
Quote:
AlSwearengen kaže:
Kakvo ti je to pitanje. Covek moze da ide za poslom gde god ima priliku da zaradi. Nebitno je da li je to Rusija, UAE, USA ili EU. Ako radis za nekoga nisi duzan da ga volis i da mu se klanjas, ti si u poslovnom odnosu, a ne ljubavnom! Ti mu privredjues, a on tebi obezbedjuje finansijsku nadoknadu za tvoj rad!?
Po toj logici nijedan Srbin ne bi nikad trebao da radi na Zapadu zbog 1999 ili nijedan gastabjter iz doba Juge nije trebalo da radi u Nemackoj 60ih i 70ih.
Mozda na granici da instaliras neki detektor naklonosti ideologijama?! Razmisli o tome!
|
razmisli ti o tome koje je to licemjerstvo
da li bi ti mene primio koji te mrzim a volim tvoju konkurenciju al eto ti vise placas i bolji je smjestaj pa sam zato kod tebe
naravno da on moze ici gdje god zeli i da radi i se provodi i bilo sta al je licemjerno da ja pljujem zagreb a onda dodjem u zagreb u soping provod ili sta vec
isao bih u beograd ako sam beogradofil i sl
jbt ne mogu da vjerujem da se pravda taj ljigavi da kazem osjecaj i stanje
|
15.04.2025., 07:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2023.
|
Quote:
njetočkanezvanova kaže:
|
to je ono nije milosevic izgubio jer ga ne vole nego jer nije ispunio ciljeve koje je obecao
tako vjerovatno i ti koji preziru vucica smatraju da nije dovoljno cvrst kao sto putin radi u svojoj drzavi
|
15.04.2025., 09:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2005.
|
Quote:
njetočkanezvanova kaže:
|
Vučića preziru jer je slabić i kriminalac. Putina vide kao jako i moćnog čoveka koji se bore protiv Zapada. Nemaju problem s tim što je diktator i masovni ubica. Inače, i Vučić i Putin su poremećeni, svako na svoj način. A stanje u našoj dijaspori samo govori koliko je mentalitet nepromenljiva stvar.
|
15.04.2025., 10:21
|
|
...
Registracija: Oct 2005.
|
Quote:
agentRico kaže:
Djeluje kao da ne vole opoziciju više i od Vučića
..
Inače Žigmanov ispao iz nove vlade, umjesto njega dobri Albanac Beriša.
|
Neka je ispao taj ljigavi tzv. Hrvat.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 14:38.
|
|
|
|