Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme |
|
|
29.11.2024., 21:17
|
|
Ćovijek ući dok je žir.
Registracija: Dec 2010.
|
a kaj da drugo radim dok stojim??
|
|
29.11.2024., 21:19
|
|
Prirodna gospođa
Registracija: May 2016.
|
... ja sam jednom mislila da je ravno. 
|
|
|
29.11.2024., 23:42
|
|
⸮
Registracija: Mar 2007.
|
Quote:
Artan Lili kaže:
... ja sam jednom mislila da je ravno. 
|
To nije nikakav problem... Ako pratiš što se dešava s autom, a ne buljiš u mobitel. 
|
|
|
30.11.2024., 08:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2012.
|
Jučer sam prvi put imala doticaj s produljenjem naplate parkinga u centru do ponoći i shvatila sam apsurd toga (do sad nisam baš ni razmišljala o tome). Išla sam na koncert u Sax, pola sata kružila po centru tražeći parking, da bih našla mjesto na Zrinjevcu, još sam bila sva onako ponosna kako sam ugrabila to mjesto, bilo je malo prije 21h. Onda sam počela razmišljati, a kako možeš bit max 2h parkiran tamo, da koncert počinje u 21.30 i da će trajati, recimo, 2h, a dok se iskobeljam iz Saxa i dođem do auta, proći će 23h.
Sad, ili otići ranije s koncerta ili naći drugdje parking.
Otišla sam na parking u Petrinjskoj, srećom, bilo je mjesta.
|
|
|
30.11.2024., 09:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2004.
|
Quote:
fuj kaže:
joj, ja to radim po noći ponekad da vidim kak ovi iza mene izgledaju 
|
Ludaco
I ja ponekad 
|
|
|
30.11.2024., 10:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2004.
|
Quote:
SkinnyPink kaže:
Jučer sam prvi put imala doticaj s produljenjem naplate parkinga u centru do ponoći i shvatila sam apsurd toga (do sad nisam baš ni razmišljala o tome). Išla sam na koncert u Sax, pola sata kružila po centru tražeći parking, da bih našla mjesto na Zrinjevcu, još sam bila sva onako ponosna kako sam ugrabila to mjesto, bilo je malo prije 21h. Onda sam počela razmišljati, a kako možeš bit max 2h parkiran tamo, da koncert počinje u 21.30 i da će trajati, recimo, 2h, a dok se iskobeljam iz Saxa i dođem do auta, proći će 23h.
Sad, ili otići ranije s koncerta ili naći drugdje parking.
Otišla sam na parking u Petrinjskoj, srećom, bilo je mjesta.
|
Ovo s dva sata max je maestralni zajeb.
|
|
|
30.11.2024., 10:35
|
|
Destructive&Constructive
Registracija: Apr 2007.
|
Quote:
JPK kaže:
Tako bi i trebalo, ali to su valjda prestali učiti u autoškolama, pa danas većina koristi nožnu i nepotrebno blješti ljudima iza.
Stalno mi se dešava da stojim na granici ili negdje gdje se kolona jedva miče, a biser ispred drži kočnicu, čak i kad je skroz ravno.
|
Drzim nogu na kocnici ako je stajanje krace od crvenog na semaforu, jer me tako drilao instruktor u auto skoli.
Za ovo duze, dignem rucnu.
I kod svakog parkiranja dizem rucnu.
Kod mene u kvartu to nije obicaj, jer barem par puta mjesecno nekome otklizi auto nasred parkinga ili na cestu.
Povremeno i u drugi auto.
Precesto mi se to nekako cini.
Quote:
Gzena kaže:
Ovo s dva sata max je maestralni zajeb.
|
Da, navecer bi mogli omoguciti da se duze ostavi auto, pa barem 3 sata kao u drugoj zoni.
|
30.11.2024., 10:41
|
|
posvuduša
Registracija: Jan 2011.
|
ja ne držim nogu na kočnici. pa zaboli me noga.  na ravnom ni ručnu ne potegnem, samo ga stavim u ler
|
30.11.2024., 10:58
|
|
Destructive&Constructive
|
Pa ne stiscem kocnicu do kraja, tek toliko drzim.
Instruktor me ucio da je to dobro jer ako se netko zaleti u tebe, velika je vjerojatnost da ces ju instinktivno stisnuti do kraja, i mozda se ne zabiti u auto ispred.
|
30.11.2024., 11:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2012.
|
Da ne bi bilo "nismo znali"
Velike promjene na Rebru. Zatvara se garaža, uvodi se Park&Ride sustav
Quote:
Cesta je zatvorena od sedam sati ujutro, a Grad je obavijest poslao tek naknadno.
"Ususret početku radova na izgradnji nove zgrade i garaže u KBC Zagreb u nadležnosti Republike Hrvatske, Grad Zagreb od ponedjeljka 2. prosinca po prvi put uvodi Park&Ride sustav kako bi osigurao pristup bolnici i u što je moguće većoj mjeri smanjilo poremećaje u prometu. Naime, garaža Rebro zatvara se za javnost 7. prosinca, što će privremeno onemogućiti parkiranje za 450 vozila unutar bolničkog kruga i 650 unutar garaže", piše Grad Zagreb.
|
|
|
|
30.11.2024., 12:15
|
|
Periculum in mora.
Registracija: Feb 2010.
|
Quote:
Sabaa kaže:
|
Isto.
Nemam naviku na semaforu dizati rucnu, ali mislim da nikad nisam izasla iz auta da ju nisam digla.
|
|
|
30.11.2024., 12:19
|
|
Grička vještica
Registracija: Feb 2012.
|
Quote:
Jeaxpea kaže:
Ali koju toplu vodu kad svi toplu vodu, odnosno zagrijavanje vode, plaćamo GP jer je grijemo na plin? Ovako ispada da plaćamo duplo. Nemaju nam što obračunavati nešto što nam oni ne priskrbljuju. Ne mogu ja to plaćati i Plinari i Holdingu.
Jasna mi je raspodjela troškova za hladnu vodu.
|
A otkud ja znam?
Kak si opisala djelovalo je da si svatko od vas grije vodu kak mu padne na pamet.

Sigurno imate predstavnika koji je kontaktirao Holding, HEP Toplinarstvo, koga već treba, i dobio službeni odgovor sto je i kako kod vas. Ako nije, nek to napravi.
|
|
30.11.2024., 12:22
|
|
Grička vještica
|
Quote:
SkinnyPink kaže:
|
O kako je pametno da trose lovu na pizdarije kao krpanje rusevina i ispravljanje krivih Drina zadrzavajuce bolnice na totalno nepristupacnim mjestima umjesto da prodaju i naprave Blato i jednu na zapadu a Zajcevz, Vinogradsku, Sv.duh i Traumu napokon presele na te dvije normalne pristupacne lokacije s dovoljno prostora za parking.
Zakaj bi bolje kad se moze komplicirati i nikad ne rijesiti nego samo spizditi lovu.

|
|
30.11.2024., 12:24
|
|
.
Registracija: Feb 2018.
|
Imamo kurac, a ne predstavnika. Lik je teška ljenčina, taj bi nešto napravio valjda samo da mu nož pod vrat staviš.
Kak sam to opisala da svatko grije vodu kak mu padne na pamet? Rekla sam da nismo na toplani i da svatko ima svoje centralno grijanje i sukladno tome zagrijavanje vode plaćamo GP.
Poslala sam mail i dobila odgovor da oni to tako samo pišu na računu jer im je lakše, ali da isporučuju samo hladnu vodu.  Onda pišite sve pod hladnu. Sve u svemu, sad se dopisujemo da mi objasne što to znači "lakše" i kako je taj broj uvijek proizvoljno okrugao i tako luđački alternira od mjeseca do mjeseca.
|
|
|
30.11.2024., 12:42
|
|
Grička vještica
|
Nesto si pisala o susjedi kak ona grije vodu. Djelovalo je kao da svaki vodi svoju politiku.
|
|
30.11.2024., 12:46
|
|
Grička vještica
|
Quote:
žoan kaže:
|
Zakaj netko vrišti?

Mislim ovaj u autu stisne kočnicu, nije neka mudrost.
|
|
30.11.2024., 13:02
|
|
Flo
Registracija: Jan 2009.
|
Quote:
Sabaa kaže:
Instruktor me ucio da je to dobro jer ako se netko zaleti u tebe, velika je vjerojatnost da ces ju instinktivno stisnuti do kraja, i mozda se ne zabiti u auto ispred.
|
Ma je, ja sam se baš tak zabila u auto ispred sebe.
Stajala u koloni koja je putovala mic po mic, labavo držala kočnicu i onda se, totalno neočekivano, lik zabio u mene. Dok sam ja stisnula kočnicu do kraja, već sam bila u auteku uspred sebe.
Quote:
Sophsy kaže:
Zakaj netko vrišti?

Mislim ovaj u autu stisne kočnicu, nije neka mudrost.
|
Jesi ti dobro?
|
30.11.2024., 13:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2012.
|
Quote:
Sophsy kaže:
O kako je pametno da trose lovu na pizdarije kao krpanje rusevina i ispravljanje krivih Drina zadrzavajuce bolnice na totalno nepristupacnim mjestima umjesto da prodaju i naprave Blato i jednu na zapadu a Zajcevz, Vinogradsku, Sv.duh i Traumu napokon presele na te dvije normalne pristupacne lokacije s dovoljno prostora za parking.
Zakaj bi bolje kad se moze komplicirati i nikad ne rijesiti nego samo spizditi lovu.

|
Jebiga, sranje je što se do sad previše love ulupalo u sve te bolnice. Rebro razumijem, ali ulaganje u Vinogradsku NE. Isto tako je previše love ulupano u Merkur/Zajčevu, nešto u Sv. Duh, sve je to neadekvatno, ali sad nitko ne može imati hrabrosti i presjeći to jer će ga razvlačiti kako je lova ulupana uzalud.
|
|
|
30.11.2024., 14:15
|
|
Valar Morghulis
Registracija: Jun 2008.
|
meni djeluje kao da nije dobro povukla rucnu i da je krenula izlaziti iz auta i on je poceo klizati pa se uspanicila
|
30.11.2024., 14:17
|
|
Destructive&Constructive
|
Meni se cini na pocetku da cak ulazi u auto koji je krenuo ne bi li ga zaustavila.
Mogla je na mjestu poginuti.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:36.
|
|
|
|