|
|
21.05.2025., 14:27
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2004.
|
Quote:
_MK_ kaže:
Nego, gdje je ono u zakonu navedeno da se ne smije preći preko pune crte...?
|
čitaj pa češ znati.
|
21.05.2025., 14:30
|
|
Četverotrećinaš
Registracija: Jul 2010.
|
|
|
|
21.05.2025., 14:31
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
wifi kaže:
|
ali znaš li ti da je u RH pravilo da se smiješ baviti tim sportom ako posjeduješ VD a koliko znam njemu su je oduzeli i sad bi opet mogao popušiti prekršajnu prijavu tj. kaznenu jer upravlja motornim vozilom bez VD.
|
21.05.2025., 14:31
|
|
Registrirani korisnik
|
|
21.05.2025., 16:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2012.
|
Quote:
mrcina 22222 kaže:
ali znaš li ti da je u RH pravilo da se smiješ baviti tim sportom ako posjeduješ VD a koliko znam njemu su je oduzeli i sad bi opet mogao popušiti prekršajnu prijavu tj. kaznenu jer upravlja motornim vozilom bez VD.
|
Bas   pa ne vozi po javnoj cesti u prometu... Nije ti ni za reli uvjet vozacka, brzinac odvezes pa moze suvozac vozit do iduceg brzinca.
Poslano sa mog M2010J19CG koristeći Tapatalk
|
|
|
21.05.2025., 16:22
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
jerx1 kaže:
Bas   pa ne vozi po javnoj cesti u prometu... Nije ti ni za reli uvjet vozacka, brzinac odvezes pa moze suvozac vozit do iduceg brzinca.
|
uzmi si pravila tih sportova pa pogledaj uz to reli se vozi i u urbanim sredinama i u naseljima i vozači moraju posjedovati VD ili nesmiju voziti relije. priupitaj si reli momčadi koja su pravila za vozače.
evo ti pravilnik za reli utrke. pogledaj si stavku pod člankom što se tiče vozača.
https://haks.hr/wp-content/uploads/2...ing-saveza.pdf
UPS izgleda da se Adri neče moči natjecati u RH.
|
21.05.2025., 16:46
|
|
Registrirani korisnik
|
Jos kada bi ti imao mentalni kapacitet za shvatit da su to A, B, C i D licenci za vozace, a ne vozacke dozvole... Gdje bi ti bio kraj?
|
|
|
21.05.2025., 17:41
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
jerx1 kaže:
Jos kada bi ti imao mentalni kapacitet za shvatit da su to A, B, C i D licenci za vozace, a ne vozacke dozvole... Gdje bi ti bio kraj?
|
ne seri JERX pročitaj si članak 8 u potpunosti, jer to što si sada napisao je velika hrpa govna. napisao si usprkos PDFa laž.
|
21.05.2025., 17:56
|
|
In 5th gear
Registracija: Nov 2007.
|
jerx, sad ti jos ocekujes jos nesto od mrcine... pa po njemu ni jedan od tih auti nebi se smia natjecat jer nebi prosa uvjete za cestovni promet...
ma glavno da su po njemu "divljak, divljak"... istovremeno im vozaju ljudi koji ni ne prate promet isprid sebe, a kamoli da bi imali ikakvih sposobnost... vjv ne znaju ni koji pogon imaju ni koje gume, kamoli sto drugo...
danas se promovira idiotizam, doslovce nam je promet DEI posta...
|
|
|
21.05.2025., 18:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2012.
|
Vrijeme je za novo dodavanje u filtere čini mi se
nego da pitam - danas popodne na Zagrebačkoj prema Jankomiru prošao bijeli Lexus sedan, ZG rege, plava rotirka pod prednjim, dvije ispod stakla iza. Upaljene. Nije najnoviji model, negdje sredina 2010tih mi se čini..
Micali se svi u desnu jebiga 
netko sreo takav da ima murija ili tko već, legitimno ili klinci se igraju sa opremom sa Temua 
|
|
|
21.05.2025., 18:13
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
wifi kaže:
jerx, sad ti jos ocekujes jos nesto od mrcine... pa po njemu ni jedan od tih auti nebi se smia natjecat jer nebi prosa uvjete za cestovni promet...
ma glavno da su po njemu "divljak, divljak"... istovremeno im vozaju ljudi koji ni ne prate promet isprid sebe, a kamoli da bi imali ikakvih sposobnost... vjv ne znaju ni koji pogon imaju ni koje gume, kamoli sto drugo...
danas se promovira idiotizam, doslovce nam je promet DEI posta...
|
a ti bi se trebao pomiriti sa sudbinom da tvoj mozak ne radi kak spada, a to je tvoj največi problem.
|
21.05.2025., 18:20
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Ghouls kaže:
Vrijeme je za novo dodavanje u filtere čini mi se
nego da pitam - danas popodne na Zagrebačkoj prema Jankomiru prošao bijeli Lexus sedan, ZG rege, plava rotirka pod prednjim, dvije ispod stakla iza. Upaljene. Nije najnoviji model, negdje sredina 2010tih mi se čini..
Micali se svi u desnu jebiga 
netko sreo takav da ima murija ili tko već, legitimno ili klinci se igraju sa opremom sa Temua 
|
koliko znam lexuse nema MUP. suci su svi u Škodama ili VWima ako su u službenom. ako ima skrivene plave ledice tj. trebale bi biti ne ledice već one druge onda se izgleda netko doslovce igra policije a za to bi mogao završiti u Remetincu sa Kaznenom prijavom. takve bljeskalice nesmiju imati niti policajci u svojim privatnim vozilima jer to je teška povreda radne discipline i za to bi mogao netko dobiti nogom v dupence. načelnici imaju klasične rotirke za upaljač i to u neobojenim službenim vozilima opet u privatnim nesmiju ih imati. VP tj. MP mislim da su i oni na škodama ali mislim da nemaju više neobojana vozila tako da je ovo ??????????????????
|
21.05.2025., 18:38
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
mrcina 22222 kaže:
ne seri JERX pročitaj si članak 8 u potpunosti, jer to što si sada napisao je velika hrpa govna. napisao si usprkos PDFa laž.
|
Bas clanak 8, za tebe sam profesor i kad popijem litru rakije druze...
Clanci 8, 9 i 10, plus MRVU mozga, ne mozes ti to shvatit, ne brini
Uostalom, gdje si vidio trku autobusa D kategorije?
|
|
|
21.05.2025., 18:55
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
jerx1 kaže:
Bas clanak 8, za tebe sam profesor i kad popijem litru rakije druze...
Clanci 8, 9 i 10, plus MRVU mozga, ne mozes ti to shvatit, ne brini
Uostalom, gdje si vidio trku autobusa D kategorije?
|
ovako pošto vidim da trolaš temu ja ću ti staviti ovdje članak 8 da svi vide koja si trolčina i koliko sereš bez imalo potrebe a samo da bi meni kontrirao i to još LAŽIMA.
dakle članak 8 pravila o natjecanjima u RH.
Članak 8.
Vozači, suvozači i ostali nositelji licenci kojima smiju biti izdane licence su osobe starije od 16 i
mlađe od 65 godina. Osoba kojoj se izdaje licenca mora imati položen ispit za vozača amatera,
najmanje «B» kategorije (osim za juniorsku licencu), potvrdu o pohađanju seminara i/ili refrešinga o
poznavanju Pravilnika izdanu od strane matičnog kluba. Za disciplinu A01 preporučuje se dodatno
uspješno završiti prvi stupanj škole sportske vožnje.
Ukoliko vozač ima važeću juniorsku licencu i u tekućoj godini navršava 18 godina starosti, ista mu je
važeća do kraja natjecateljske sezone tekuće godine. Za iduću natjecateljsku sezonu bit će mu izdana
redovita licenca, ali uz uvjet da mora imati položen vozački ispit najmanje „B“ kategorije.
Na natjecanjima mogu sudjelovati samo licencirani vozači s važećom policom životnog osiguranja
namijenjenom posebno za natjecanja, na sljedeće najmanje iznose:
- 100.000 kuna u slučaju trajnog invaliditeta
- 50.000 kuna u slučaju smrti
Nositelji licenci podliježu svim vrstama odgovornosti: sportskoj, disciplinskoj i materijalnoj
to ti je članak 8 pravila o natjecanju, dakle VD mora biti prisutna ako ju nemaš nesmiješ biti stariji od 18godina i moraš imati položen seminar za sportsku vožnju, kad napuniš 18 licenca ti se izdaje samo ako imaš položeno i izdana ti je VD.
pa to shvačaju i jaslička djeca a po tvojim upisima ti očigledno ne shvačaš ove stvari ili ih ne želiš shvatiti ili si toliko pokvaren da namjerno trolaš temu i sve moje upise.
|
21.05.2025., 22:39
|
|
In 5th gear
|
Quote:
mrcina 22222 kaže:
a ti bi se trebao pomiriti sa sudbinom da tvoj mozak ne radi kak spada, a to je tvoj največi problem.
|
dogodi se to svaki cim procitam neke tvoje prosere... brain cells samo nestaju od toga...
tjesi me jedino sto u tvom postoji jedino vakum... i naravno cinjenica da si apsolutno nesposoban za voznju, ma koliko se ti trudia... zato i jesi tako napaljen na adrija, jer bi tip valjda i k...com bolje drifta nego ti rukama i nogama...
|
|
|
21.05.2025., 23:46
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
wifi kaže:
dogodi se to svaki cim procitam neke tvoje prosere... brain cells samo nestaju od toga...
tjesi me jedino sto u tvom postoji jedino vakum... i naravno cinjenica da si apsolutno nesposoban za voznju, ma koliko se ti trudia... zato i jesi tako napaljen na adrija, jer bi tip valjda i k...com bolje drifta nego ti rukama i nogama...
|
Adri kao youtuber je OK ali kao vozač usijana glava i sve što radi imao sam prilike i ovdje upoznati jednu usijanu glavu koja svoju vožnju diže u nebesa a odgovornost mu je u paklenom okruženju. svojim pisanjem i svojim obnašanjem ti si zaslužio da se lječiš od bijesa jer ga neznaš kontrolirati, jadni ljudi oko tebe kad popizdiš, možda se čak i pronađeš na jednom od road rage youtube filmića, ima ih na tone, u početku sam ih gledao a sada nakon par sekundi mi više dosade sa izljevima žuči prema drugim vozačima. počni se kontrolirati jer bu te moždani strefio.
|
22.05.2025., 05:14
|
|
In 5th gear
|
Quote:
mrcina 22222 kaže:
Adri kao youtuber je OK ali kao vozač usijana glava i sve što radi imao sam prilike i ovdje upoznati jednu usijanu glavu koja svoju vožnju diže u nebesa a odgovornost mu je u paklenom okruženju. svojim pisanjem i svojim obnašanjem ti si zaslužio da se lječiš od bijesa jer ga neznaš kontrolirati, jadni ljudi oko tebe kad popizdiš, možda se čak i pronađeš na jednom od road rage youtube filmića, ima ih na tone, u početku sam ih gledao a sada nakon par sekundi mi više dosade sa izljevima žuči prema drugim vozačima. počni se kontrolirati jer bu te moždani strefio.
|
brini se radje za svoje vozacke nesposobnosti, nije ti zdravo takav pod narkoticima sudjelovat u prometu kad sam kazes da ti je sve ravno...
jedini kojima u prometu ne smetaju kilavi su kad su i sami takvi, alkoholizirani, bolesni, drogirani, nesposobni, iskompleksirani i sve prije navedene kombinacije.
|
|
|
22.05.2025., 07:02
|
|
ima izać'
Registracija: May 2007.
|
Ako te na vrijeme ne strefi jedan od dva udara onda ćeš doživjeti da budeš u zreloj dobi, ponešto manje sposoban, ponešto bolestan ali i dalje potrebit automobila i vožnje.
Za sve ostalo tu su liječnici medicine rada koji će ocijeniti kada netko izgubi sposobnost za vožnju, nova stroža pravila koja predlaže EU idu u tom smjeru.
Nebute valjda ti i tvoj bolesni pajdo iz Zaprešića određivali tko bi smio za volan, a tko ne u stilu..."nisam ginekolog al' mogu pogledat"
ps. možda bi upravo tebi bilo najbolje da vratiš vozačku pa ćeš smanjiti šanse za stroke...kaj fali el. romobilu, ionako si se hvalio kako brzo napreduješ kroz prometne gužve ?
|
|
|
22.05.2025., 07:36
|
|
In 5th gear
|
di je jedan, nedaleko je i drugi nekuzeci...
ajde okanite se volana da se napokon moze vozit normalno...
|
|
|
22.05.2025., 12:54
|
|
ima izać'
Registracija: May 2007.
|
Quote:
wifi kaže:
di je jedan, nedaleko je i drugi nekuzeci...
ajde okanite se volana da se napokon moze vozit normalno...
|
Je, dobro pišeš, jedan u Splitu a drugi u Zaprešiću 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:37.
|
|
|
|