Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Hrvatski nogomet

Tematski alati Opcije prikaza
Old 13.06.2015., 00:25   #441
Quote:
JollyRoger13 kaže: Pogledaj post
Dobra stara obrana kad huligani naprave glupost: "U državi gdje je 20% nezaposlenih, obespravljenih, ekonomija stagnira, bla bla bla, ser ser ser... mi jadni navijači najveći problem."
mogao bih sada sa tobom polemizirati do mile volje...ali mislim da nema smisla
Što znači biti dinamovac? To je sve. Pripadnost, intima, ne formalna. Način razmišljanja. I ljubav, premda to zvuči malo patetično, ali je tako. Otkad sam počeo misliti, bio sam uvijek dinamovac i svi su moji oduvijek dinamovci". Velimir Zajec, 1982.
Dinamovac_ is offline  
Old 13.06.2015., 00:25   #442
Inače, uzjebali ste se i previše. Ne kužite poruke. Mislite.
zagreb jug is offline  
Old 13.06.2015., 00:25   #443
Quote:
makamtk kaže: Pogledaj post
Sabotaza i kriminalno djelo
Osramotio drzavu
:klap::klap:.
Pa osramotio je samo sebe i bolesnike koji ga podržavaju. Fora na razini prva cetiri razreda pucke skole. O Bože...
LuaLua is offline  
Old 13.06.2015., 00:26   #444
Ja sam mislio da priča o kaljanju ugleda više nije "in" nakon što su Holanđani rasturili pol Rima nedavno, al zajebao sam se.

Al ionako je organizator HNS.
Gost23 is offline  
Old 13.06.2015., 00:28   #445
Quote:
JollyRoger13 kaže: Pogledaj post
Iz istog razloga što sitnom kriminalcu na sudu ne može biti obrana: "Pustite me iako sam opljačkao kladionicu/dućan/banku zato jer ima krupnijih riba od mene i samo se njima trebate posvetiti."
Da,samo sto na sudu u normalnim drzavama vece ribe dobivaju i vece kazne,a kod nas isti vode saveze,drzavu,poduzeca itd..
Napravi ti zakon o sportu i ocisti sve kako spada,pa cemo onda lako se obracunavati sa huliganizmom
Old 13.06.2015., 00:30   #446
Quote:
skyline77 kaže: Pogledaj post
I sad ne možemo raspravljati o nogometu jer su neki debili htjeli pet minuta slave.
Kad se počiniteljima zvizne kazna od 5 godina iza rešetaka, možda se konačno posvetimo nogometu.
Pa valjda je to sva bit ovog privlačanja pažnje? Da se rasprave neke bitne stvari u Hrvatskom nogometu i sportu, pa se onda može o samoj igri.
Old 13.06.2015., 00:33   #447
Quote:
Gost23 kaže: Pogledaj post
Ovo je definicija karme, na silu uguraše utakmicu u Split sa znanjem o nadolazećoj kazni i onda im se ovo dogodi kao organizatorima.
Karma je kurva.
Renta10 is offline  
Old 13.06.2015., 00:33   #448
Kiselinica, vrhunski.

Old 13.06.2015., 00:36   #449
HNS je naštetio ugledu Hajduka. Naime, zbog kazne navijačima "hrvatske" reprezentacije, igralo se pred praznim Poljudom, a pri čemu je grb Hajduka često završio u prvom planu. Kukasti će križ, koji je netko iscrtao na travnjaku, ostati u pamćenju Talijanima, te, generalno, inozemnom gledateljstvu. Povezujući kukasti križ s Poljudom, Hajdukom i gradom Splitom, u očima će se navedenih gledatelja stvoriti slika o Hajduku kao fašističkom klubu i Splitu kao gradu u kojem se simpatizira ideologija, a koja je, ironično, istom nanijela mnoge rane. Mislim kako bi, kao organizator, HNS trebao, u najmanju ruku, uz saniranje oštećenog travnjaka, poslati i javnu ispriku Hajduku i gradu Splitu
il mago is offline  
Old 13.06.2015., 00:36   #450
Uh, valjda nas neće kazniti sad

WilsonEduardo28 is offline  
Old 13.06.2015., 00:38   #451
Quote:
"Ma ne j......zid....to samo ukazalo.....!", napisao je. A u komentarima, na pitanje tko je pregledao teren prije utakmice, odgovorio je: "Vjerovatno neka bivša missica u ime organizatora".
Zna se na koga aludira

To je bilo nepotrebno od ministra
Gill01 is offline  
Old 13.06.2015., 00:47   #452
Što očekivati drugo od države koju čini 50% retardiranih glasača kradezea i zdipija?

Crtanje simbola pod kojima je ovaj narod bio roblje Nijemaca i pod njima činio strahote samo je dokaz retardiranosti polovine stanovništva Hrvatske.
Naravno, ni oni koji bi nacrtali petokraku nisu ništa bolji - idioti i jedni i drugi.

Niste huligani , to je preblag pojam, nego i d i o t i, moroni, debili, retardi.
Zbog takvih ljudi sve manje volim svoju Domovinu...
Old 13.06.2015., 00:47   #453
Šuker: "Imamo problem"

DelmatST is offline  
Old 13.06.2015., 00:48   #454
Quote:
dax kaže: Pogledaj post
Što očekivati drugo od države koju čini 50% retardiranih glasača kradezea i zdipija?

Crtanje simbola pod kojima je ovaj narod bio roblje Nijemaca i pod njima činio strahote samo je dokaz retardiranosti polovine stanovništva Hrvatske.
Naravno, ni oni koji bi nacrtali petokraku nisu ništa bolji - idioti i jedni i drugi.

Niste huligani , to je preblag pojam, nego i d i o t i, moroni, debili, retardi.
Zbog takvih ljudi sve manje volim svoju Domovinu...
Konačno normalan komentar i diskutant.
PCN is offline  
Old 13.06.2015., 00:49   #455
Quote:
zagreb jug kaže: Pogledaj post
Kad si podanik. Ajde shvati da se jebe ekipi iz Graza za tebe i nas.
Pa dobro, nije bas ni sve u tome. Recimo dok sam mladjahan radio u turizmu imali smo neke jasno prihvacene kliseje o svim zastupljenijim nacijama u tom kraju, a na osnovi ponasanja pojedinaca u dotadasnjem iskustvu iz kojih se izvlacila neka generalizacija.

Ispravno ili ne to je normalno i urodjeno, pojedince poistovjecujemo sa grupom i imamo odredjena preuvjerenja (predrasude) o njima. Cak i danas ako mi na slijepo netko zakaze sastanak sa slovencem, norvezaninom ili talijanom imat cu odredjena ocekivanja unaprijed, a to moze utjecati na ishod samog susreta.

Tako da ui za svakoh hrvata koji putuje u inostranstvo nije nebitno kako ga se percipira, a nije niti za drzavu u cjelini. Percepcije su zajebana stvar, jako puno ljudske interakcije na svim razinama se vrti oko nje. Ne ulazu drzave, politicar, poduzeca i pojedinci bez razloga tolika sredstva u kampanje i savjetnike koje ce stvoriti zeljene percepcije o njima i njihovim proizvodima.
Beljki is offline  
Old 13.06.2015., 00:53   #456
Quote:
Gill01 kaže: Pogledaj post
Zna se na koga aludira

To je bilo nepotrebno od ministra
Na koga je aludirao?
master_mind_ is offline  
Old 13.06.2015., 00:53   #457
Quote:
DelmatST kaže: Pogledaj post
Šuker: "Imamo problem"

Jel možete prestati ovo spominjati kao neki Šukerov grijeh?

Na istom grobu sam se slikao i ja, i na Francovom (iako je zabranjeno slikanje) i u Moskvi na Lenjinovom, a da posjetim Kuću cvijeća u Beogradu, slikao bih se i tamo. Slikao sam se i u Egiptu kod faraonovih grobnica.

Znači štogod predbacivali Šukeru, slikanje na Pavelićevom grobu koji je gotovo atrakcija svim hrvatskim turistima u Madridu jest nešto najbenignije.
balkanski pastuh is offline  
Old 13.06.2015., 00:57   #458
Quote:
il mago kaže: Pogledaj post
HNS je naštetio ugledu Hajduka. Naime, zbog kazne navijačima "hrvatske" reprezentacije, igralo se pred praznim Poljudom, a pri čemu je grb Hajduka često završio u prvom planu. Kukasti će križ, koji je netko iscrtao na travnjaku, ostati u pamćenju Talijanima, te, generalno, inozemnom gledateljstvu. Povezujući kukasti križ s Poljudom, Hajdukom i gradom Splitom, u očima će se navedenih gledatelja stvoriti slika o Hajduku kao fašističkom klubu i Splitu kao gradu u kojem se simpatizira ideologija, a koja je, ironično, istom nanijela mnoge rane. Mislim kako bi, kao organizator, HNS trebao, u najmanju ruku, uz saniranje oštećenog travnjaka, poslati i javnu ispriku Hajduku i gradu Splitu

e s ovim se u potpunosti slažem
već mi se javljaju pojedini gosti koji su rezervirali apartmane za ultru...zabrinuti su šta se događa

čak se mislim da angažiram odvjetnka za naknadu štete od HNS-a ukoliko dođe do otkazivanja rezervacija radi ovog događaja
Old 13.06.2015., 01:00   #459
Quote:
dax kaže: Pogledaj post
...
Iskreno, koliko glup moraš biti da pomisliš kako je navedeni čin, a koji je nanijeo štetu ugledu Hajduka (podsjećam, iz HNSa se nisu ispričali za navedeno, a što bi, kao organizatori, morali), politički motiviran? Mrtav sam ozbiljan...

Quote:
balkanski pastuh kaže: Pogledaj post
Znači štogod predbacivali Šukeru, slikanje na Pavelićevom grobu koji je gotovo atrakcija svim hrvatskim turistima u Madridu jest nešto najbenignije.
Znači štogod predbacivali navijačima, ucrtavanje svastike na terenu koja je gotovo atrakcija svim Hrvatima jest nešto najbenignije.
il mago is offline  
Old 13.06.2015., 01:01   #460
Kolega Finac me pita; trebate celika?

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:28.