Zagreb Dan i noć u metropoli |
|
|
02.06.2023., 15:04
|
|
sklona bogatim muževima
Registracija: Oct 2010.
|
Quote:
cupavadlaka kaže:
Oni su simbol grada i nebi trebali nikome smetati.
Meni su još veća pizdarija antifa, 666 i ostala sranja totalno nebitna u gradu i još ih je ružno za vidjeti
|
Meni su simbol grada Kula Lotršćak i Ribnjak, pa ne vidim baš te grafite. Ali pretpostavljam da je onom profilu ljudi koji rade grafite ipak važniji nogomet. 
Antifašizam mi je isto bitniji od loptanja.
|
02.06.2023., 16:47
|
|
Grička vještica
Registracija: Feb 2012.
|
ŠČ, ne ŠĆ 
|
|
02.06.2023., 16:57
|
|
Grička vještica
|
Meni su ok murali koji ne uništavaju, i imaju kakvu-takvu likovnu ili recimo, umjetničku, vrijednost.
Kaj se Dinama tiče, na njih gleam kao na sve druge.
Onaj I dudu svoju za plavu boju mi je preslatko.
Mrzim buldoga, odvratan mi je, agresivan, ružan, baš odvratan.
Ja bih stavila one kamene lavove iz Maksimira kao simbole. Ali kakav mentalni sklop, takav im je i simbol. Zato ne volim BBB, i mrzim kaj su oni neki kakti reprezentativni dio navijača, how yes no, susramlje.
Antifašizam 2023. mi je onak jel znaš koja godina je, apsurdno i smiješno, ta povijest je odavno završila, na histerične povike 3 lika uvredjena nečim ne padam.
|
|
03.06.2023., 01:32
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Mar 2023.
|
Quote:
Sophsy kaže:
Meni su ok murali koji ne uništavaju, i imaju kakvu-takvu likovnu ili recimo, umjetničku, vrijednost.
Kaj se Dinama tiče, na njih gleam kao na sve druge.
Onaj I dudu svoju za plavu boju mi je preslatko.
Mrzim buldoga, odvratan mi je, agresivan, ružan, baš odvratan.
Ja bih stavila one kamene lavove iz Maksimira kao simbole. Ali kakav mentalni sklop, takav im je i simbol. Zato ne volim BBB, i mrzim kaj su oni neki kakti reprezentativni dio navijača, how yes no, susramlje.
Antifašizam 2023. mi je onak jel znaš koja godina je, apsurdno i smiješno, ta povijest je odavno završila, na histerične povike 3 lika uvredjena nečim ne padam.
|
Susramlje, radi čega? Tko je prvi išao pomagati palčićima nakon potresa? Tko je išao u Petrinju pomagat ljudima, dok su se neki došli samo naslikavat i na rakiju i žderat besplatno? Hočeš još da nabrajam Ili se zaboravilo to i gledaju se samo negativne stvari? Ne laprdaj molim te...
Meni je susramlje kad sam vidio na tim mjestima neke političare koji su došli kak ti na rakiju i pročakulat kak im je isto cijev pukla, pa da se na viknu...
Quote:
BBast kaže:
Meni su simbol grada Kula Lotršćak i Ribnjak, pa ne vidim baš te grafite. Ali pretpostavljam da je onom profilu ljudi koji rade grafite ipak važniji nogomet. 
Antifašizam mi je isto bitniji od loptanja.
|
Nije to samo loptanje.... Meni je eto tvoj antifa bezveze, kao 666 i sotonistički pentagrami, petokrake, to bi trebalo maknut sa strane da, to ne treba u metropoli biti...
Loptanje nikog ne vrijeđa, a niti murali posvećeni Dinamu i Domovinskom ratu. Ako te to smeta, ne znam onda nećemo se složit oko toga.
|
|
|
03.06.2023., 02:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2009.
|
Quote:
BBast kaže:
Meni su ovi Dinamo grafiti i murali najdosadniji i najbezvezniji motivi. Mislim da su uz teme Domovinskog rada najčešće teme na našim zidovima. 
Grad smo rata i nogometa. Teški geto. 
|
Kao na primjer parola: “Dinamo svetinja”. Zamisli mentalni sklop osobe kojemu je jedan profesionalni klub kojemu je prioritet zarada novca a sport samo sredstvo da se to postigne nekakva “svetinja”.
|
|
03.06.2023., 02:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2009.
|
Quote:
cupavadlaka kaže:
Susramlje, radi čega? Tko je prvi išao pomagati palčićima nakon potresa? Tko je išao u Petrinju pomagat ljudima, dok su se neki došli samo naslikavat i na rakiju i žderat besplatno? Hočeš još da nabrajam Ili se zaboravilo to i gledaju se samo negativne stvari? Ne laprdaj molim te...
Meni je susramlje kad sam vidio na tim mjestima neke političare koji su došli kak ti na rakiju i pročakulat kak im je isto cijev pukla, pa da se na viknu...
Nije to samo loptanje.... Meni je eto tvoj antifa bezveze, kao 666 i sotonistički pentagrami, petokrake, to bi trebalo maknut sa strane da, to ne treba u metropoli biti...
Loptanje nikog ne vrijeđa, a niti murali posvećeni Dinamu i Domovinskom ratu. Ako te to smeta, ne znam onda nećemo se složit oko toga.
|
Loptanje nikoga ne smeta ako je na tvom posjedu ali da to radiš na tuđem trebaš dozvolu vlasnika.
Koja je razlika da ti netko bojom mrči zid kuće, tvoj auto ili nešto treće? Nikakva, jer je to sve čin neovlaštenog oštećenja tuđeg posjeda.
|
|
03.06.2023., 02:29
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
glosa kaže:
Kao na primjer parola: “Dinamo svetinja”. Zamisli mentalni sklop osobe kojemu je jedan profesionalni klub kojemu je prioritet zarada novca a sport samo sredstvo da se to postigne nekakva “svetinja”.
|
A zamisli mentalni sklop osobe koja živi kroz udruge recimo i ne smeta im sisanje novca iz gradskog proračuna... 
|
|
|
03.06.2023., 02:33
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
glosa kaže:
Loptanje nikoga ne smeta ako je na tvom posjedu ali da to radiš na tuđem trebaš dozvolu vlasnika.
Koja je razlika da ti netko bojom mrči zid kuće, tvoj auto ili nešto treće? Nikakva, jer je to sve čin neovlaštenog oštećenja tuđeg posjeda.
|
Pa i nije bila riječ ako je loptanje na tvom posjedu, nego općenito. Mogu sad ja isto blebnut, joj smeta me yoga i buka ili neka druga sekta sa bubnjarima koja izvodi gluposti pa remeti javni red i mir recimo...
Ali nitko ti ne mrči niti zid kuće, niti auto ili nešto treće, tako da nema veze s vezom.
|
|
|
03.06.2023., 11:47
|
|
road warrior
Registracija: Nov 2009.
|
Quote:
glosa kaže:
|
dobro opisano  a Mamicev privatni biznis od kojeg su on i svi njegovi zivjeli kao bubreg u loju
nekome toliko znaci u zivotu da sara i nagrdjuje cijeli grad u kojem zivi

|
03.06.2023., 12:05
|
|
Know-how Dibidus
Registracija: Feb 2008.
|
Quote:
glosa kaže:
|
A jel onda postoji i ovlašteno oštećenje tuđeg posjeda? 
|
|
|
03.06.2023., 12:29
|
|
Grička vještica
|
Kad BBB ne budu unistavali tuđu imovinu, sramotili grad i klub di god da odu - jadničeki mali, nema boljeg navijanja nego da se mlate i uništavaju (ajmo se sjetiti sjeverne tribine i čupanja i trganja i bacanja stolaca, pa palica i premlaćivanja po benzinskim stanicama) - onda susramlje otpada.
I u najgoroj bagri ima par normalnih ljudi.
Da je većina takva, ne bi dozvolili da BBB razbijaju i mlate se.
Sigurna sam da i na internetu postoji arhiva iskazivanja njihove ljubavi i pažnje prema tuđoj imovini.
Policija ih nije dovoljno namlatila da im tu ljubav izbije iz glave, a sud ih nije dovoljno kaznjavao, da im i zadnji ostatak te ljubavi i paznje ishlapi iz glave.
Fučkaš ti takav nogomet i "navijače" zbog kojih je u gradu opsadno stanje, marice po križanjima, policijski kordon koji vodi navodne navijače, porazbijani auti i izlozi.
Off topic.
Pretpostavljam da bar grafite koji su slike/murali rade oni na višom.stupnju intelektualnog razvoja. Manje-više su ok.
Usput, tko je ono prešarao i uništio Malog princa?
https://www.google.com/amp/s/app-div...empatije-12543

|
|
03.06.2023., 13:06
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
Sophsy kaže:
Kad BBB ne budu unistavali tuđu imovinu, sramotili grad i klub di god da odu - jadničeki mali, nema boljeg navijanja nego da se mlate i uništavaju (ajmo se sjetiti sjeverne tribine i čupanja i trganja i bacanja stolaca, pa palica i premlaćivanja po benzinskim stanicama) - onda susramlje otpada.
I u najgoroj bagri ima par normalnih ljudi.
Da je većina takva, ne bi dozvolili da BBB razbijaju i mlate se.
Sigurna sam da i na internetu postoji arhiva iskazivanja njihove ljubavi i pažnje prema tuđoj imovini.
Policija ih nije dovoljno namlatila da im tu ljubav izbije iz glave, a sud ih nije dovoljno kaznjavao, da im i zadnji ostatak te ljubavi i paznje ishlapi iz glave.
Fučkaš ti takav nogomet i "navijače" zbog kojih je u gradu opsadno stanje, marice po križanjima, policijski kordon koji vodi navodne navijače, porazbijani auti i izlozi.
Off topic.
Pretpostavljam da bar grafite koji su slike/murali rade oni na višom.stupnju intelektualnog razvoja. Manje-više su ok.
Usput, tko je ono prešarao i uništio Malog princa?
https://www.google.com/amp/s/app-div...empatije-12543

|
Vidim da si zapela za BBB, ista stvar i za vaše društvo, ali ne smatram BBB lošima i negativcima.
Dapače, kad smo već kod grafita...
Kome je smetalo ovo?
https://www.zagreb.info/zagrebackim-...edrala/358049/
Da ne nabrajam dalje....
Quote:
Krkimir kaže:
dobro opisano  a Mamicev privatni biznis od kojeg su on i svi njegovi zivjeli kao bubreg u loju
nekome toliko znaci u zivotu da sara i nagrdjuje cijeli grad u kojem zivi

|
A ne smetaju ti udruge koje sišu novac iz gradskog proračuna i od toga napravile privatni biznis? 
Meni su grafiti kad želiš nekom smrt grozni i nagrđuju grad u kojem živim...  
|
|
|
03.06.2023., 20:13
|
|
road warrior
|
svaka crckotina na javnoj povrsini je problem, nevezano tko spreja
|
05.06.2023., 09:39
|
|
Grička vještica
|
|
|
06.06.2023., 15:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2011.
|
Isssssss.... 
|
|
|
08.06.2023., 09:02
|
|
Blaise. M Blaise.
Registracija: Apr 2007.
|
1) ne zazivajte moderatora po temi. koristite trokutić i prijavite post
2) nastavak obrisanog (većinom obrisanog) offtopica će biti adekvatno nagrađen
3) ne komentirajte ovaj post
|
11.06.2023., 13:03
|
|
road warrior
|
|
12.06.2023., 20:19
|
|
Grička vještica
|
Quote:
cupavadlaka kaže:
Vidim da si zapela za BBB, ista stvar i za vaše društvo, ali ne smatram BBB lošima i negativcima.
..
|
Kakvo vaše drustvo? 
Ne kužim ti recenicu jer ti moje drustvo - moje prijatelje ne poznaš.
Bmb za BB, dogod ne unistavaju.
A oni prije svega uništavaju.
Zato ih uopče ne šljivim ko navijače, jer onaj tko je razbijao grad pod imenom BBB za meni nije ništa drugo nego šljam.
A uvredjeni i ovim iznenadjeni BBB nek si pročiste takvu gamad iz svog udruženja, pa ću drukčije gledati na njih. Znas ono - s kim si, takav si. Dok ih čuvaju, štite im leđa, isti su.
Da parafraziram jedan stari novinski tekst... Vevina ljudi se iz inozemstva, s putovanja, vrati s lijepim sjećanjima i suvenirima, možda slika, figurica, majica... neka uspomena... hrvatski navijači - svejedno kojeg klupa a i repke - vrate se s masnicama.
I da, debili iz redova BBB su unistili mural Mali Princ.
Ne znam tko normalan bi to opravdao.
Osim drugog debila istog mentalnog sklopa.
Nema ljepse rijeci za takve.
Ako su BBB zbog ucinjenog savinuli siju i ispricali se, a gamad koja je unistila Malog Princa izbacili iz BBB, i dalje ne oprastam, ali hajde, nesto s malo civilizacijskog dosega su ucinili tom isprikom i, nadam se, da su platili autoru murala da ga ponovo naslika. Ako nisu, svi su ko ta gamad koja je presarala Mp.
I bmb tko je ciji glasac, navijac, sljedbenik, obozavatelj, groupie.
Isto mjerilo imam za sve.
|
|
13.06.2023., 11:57
|
|
road warrior
|
pa da, to je mentalni sklop BBB i uostalom bilo koje slicne skupine: prisvojili su si pravo da rade sto god hoce
to moze biti sprejanje fasada, tucnjave, razbijanje izloga, palez auta a ako se ne slazes s time sto oni rade onda si protiv njih
e pa vise necete razbojnici
|
13.06.2023., 13:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2014.
|
Quote:
Krkimir kaže:
pa da, to je mentalni sklop BBB i uostalom bilo koje slicne skupine: prisvojili su si pravo da rade sto god hoce
e pa vise necete razbojnici
|
kaj buš ti zabranio crtanje murala??? nabijem tebe i ovu shopie na svog malog velikog princa...
Ako niste primjetili, većina tih BBB / Dinamo murala su niknuli upravo na zidovima dio je bio nacrtan kurac, smrt ovome / onome, raznorazni potpisi i slično, tako da se gledajući i čitajući između redaka može reći da su dotični uspjeli barem malo uljepšati te fasade i zidove... a drug je stvra to što vama nekima smeta združenost i sama jačina ekipe u gradu.... lp
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:26.
|
|
|
|