Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak

Ženski kutak Mi smo babe. Otpor je đžabe.
Podforumi: Kokošinjac, Slikovnica

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.04.2025., 21:56   #4581
Quote:
Neyde kaže: Pogledaj post
Zar ti roditelji stvarno misle da je tim ženama stalo do njihove djece da nose njihova imena po kišobranima ili da meću satove sa njihovim glavama po kući??
ocito misle
forza is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2025., 22:49   #4582
Kod nas je nakon fantastičnih i fenomenalnih ideja poput kišobrana sa slikama glava djece, personaliziranim radnim kutama, svima omiljenim ocrtanim torbama, ulja na platnu sa svom dječicom kao motivom - na kraju izglasana Pandora narukvica s privjeskom slovom na koje počinje ime grupe.
BondWannabe is online now  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2025., 22:53   #4583
Ta je dobro prosla
Mislim da je i ona odahnula.
Absoluta is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2025., 23:00   #4584
Quote:
BondWannabe kaže: Pogledaj post
ulja na platnu sa svom dječicom kao motivom.
Odgovori s citatom
Old 23.04.2025., 23:12   #4585
Ime grupe?
Odgovori s citatom
Old 24.04.2025., 06:10   #4586
pa da ime grupe.Maslačak,zvončić,perlice.......
vodainebo is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.04.2025., 07:14   #4587
Quote:
Kod nas je nakon fantastičnih i fenomenalnih ideja poput kišobrana sa slikama glava djece, personaliziranim radnim kutama, svima omiljenim ocrtanim torbama, ulja na platnu sa svom dječicom kao motivom - na kraju izglasana Pandora narukvica s privjeskom slovom na koje počinje ime grupe.
radije bih kutu nego pandoru. kute ti tamo stalno trebaju.
forza is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.04.2025., 07:20   #4588
Quote:
Absoluta kaže: Pogledaj post
Na kraju 4 osnovne mamike se udruze i glavna odluci! da cemo poklonit uciteljici zidni sat s otisnutim licima djece

Uncanny level beskonacno
atomi is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.04.2025., 08:55   #4589
Quote:
vodainebo kaže: Pogledaj post
pa da ime grupe.Maslačak,zvončić,perlice.......

zar i to ima?

Moji bi se zvali brabonjčići
Odgovori s citatom
Old 24.04.2025., 08:58   #4590
zasto mora biti nesto "trajno"?
fini gastro poklon i cvijece nisu opcija?
Peppa Pig is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.04.2025., 09:20   #4591
Quote:
Imamo pobjednika

Kad sve ovo čitam sam sretna što nikome kod nas nije pala na pamet uopće takva ideja. Tj možda je pala, ali nisu je napisali u grupu.
Skupljao se novac, nije se nikog prozivalo, ljudi su uplatili koliko su htjeli, ako su htjeli (od 5 do 20€ po teti). Kupio se gastro poklon, cvijeće i svaka teta je dobila oko 200€ poklon bon u shopping centru.
bejo is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.04.2025., 09:20   #4592
Quote:
ćato is your friend
Tenks, našla sam to i sama, ali isto tako je za Zagreb naveo neke običaje koji možda odgovaraju prosjeku, ali u praksi to baš i nije tako.

Ali kaj se može, idemo s kuvertom u nadi da neće bit neke ceremonije darivanja. Mislim, mladenci su moderni, ne znam kakve su im obitelji.
Hjoj, moram se raspitati i oko dress codea.

BBast is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.04.2025., 09:59   #4593
Stvarno ne mislim da su toliko nešto drugačiji od nas. Obuci haljinu. Kovertu drži u torbi pa gdje drugi tu i ti. Još vidiš da možeš normalno ubaciti 25 eura a ne izdrkavanje kao ovde.
Odgovori s citatom
Old 24.04.2025., 11:21   #4594
Quote:
BBast kaže: Pogledaj post
Tenks, našla sam to i sama, ali isto tako je za Zagreb naveo neke običaje koji možda odgovaraju prosjeku, ali u praksi to baš i nije tako.

Ali kaj se može, idemo s kuvertom u nadi da neće bit neke ceremonije darivanja. Mislim, mladenci su moderni, ne znam kakve su im obitelji.
Hjoj, moram se raspitati i oko dress codea.
Bili su moji frendovi nedavno na svadbi u Ankari, dress code je bio kao kod nas uglavnom. Kćeri su nosile Zara haljine, a frendica široke hlače i bluzu i nisu se isticale niti malo. Poklonili su novce.

U Istanbulu isto sve normalno, tko hoće nosi modest, tko hoće ne-modest nosi se kao kod nas.

Ako nekog zanima, u Grčkoj se isto poklanjaju novci i to manje nego kod nas.
bigblue2010 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.04.2025., 12:38   #4595
Quote:
Stvarno ne mislim da su toliko nešto drugačiji od nas. Obuci haljinu. Kovertu drži u torbi pa gdje drugi tu i ti. Još vidiš da možeš normalno ubaciti 25 eura a ne izdrkavanje kao ovde.

Mislim, vrlo je bogataško vjenčanje.

Quote:
bigblue2010 kaže: Pogledaj post
Bili su moji frendovi nedavno na svadbi u Ankari, dress code je bio kao kod nas uglavnom. Kćeri su nosile Zara haljine, a frendica široke hlače i bluzu i nisu se isticale niti malo. Poklonili su novce.

U Istanbulu isto sve normalno, tko hoće nosi modest, tko hoće ne-modest nosi se kao kod nas.

Ako nekog zanima, u Grčkoj se isto poklanjaju novci i to manje nego kod nas.
U svakom slučaju, hvala! Ne volim vjenčanja, u jednu ruku se nadam se da će bit nešto dosadno, a u drugu da će bit nešto što nisam nikad vidjela.

BBast is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.04.2025., 12:43   #4596
Kakve veze ima? Ti nisi bogatašica.
Odgovori s citatom
Old 24.04.2025., 12:43   #4597
Kakve su novčane tarife za pričest? S obzirom da nemam ideju za poklon, dat ću kuvertu... Relativno blisko dijete je u pitanju
abrakadabraaa is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.04.2025., 12:44   #4598
758,99 eura + neka sitnica
Odgovori s citatom
Old 24.04.2025., 12:52   #4599
Tenks, zaokruzit cu na 1000 onda, da se ne ciganim.
abrakadabraaa is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.04.2025., 13:56   #4600
Mamike pomozite!

Tražim poklon, klinac ne zna o kojoj knjizi je riječ osim da je o dječaku koji radi sranja. Nije Gaćeša, Čovpas ni Gregor. Knjiga je za drugi osnovne (ne lektira) i ima slike.

Ima li netko ideju o čemu se radi. Istu stvar je rekao mami, pokušavamo skupa skužit.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:28.