Natrag   Forum.hr > Društvo > Život u dvoje

Život u dvoje Prizori iz bračnog i izvanbračnog života.
Podforumi: Vjenčanja, Rastave

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 29.10.2024., 11:56   #4641
Quote:
qisk kaže: Pogledaj post
Da, ali ako ne plati njemu će država sama uzeti dok mene vas dvije možete samo olajavati na forumu, a za 1000 eura ću to bez problema istrpjeti.

Premda je dug fiktivan, pogotovo prema Mudači.
Ništa nije fiktivno, a naše metode naplate mogu biti maštovitije od ovih državnih
hardy is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.10.2024., 11:57   #4642
Quote:
hardy kaže: Pogledaj post
Pa čovjeku izbilo barem za gušte...ti si stvaraš dugove iz gluposti čiste

E sad pitanje za znalce - koliko je efikasna ZD županija u slanju kazni? Ljetos sam se dosta vozikala po njoj, a nasrali su tih šugavih kamera u svakom selu i po gradu, pa ne znam kako još dugo moram strepiti od postara
proab is online now  
Odgovori s citatom
Old 29.10.2024., 12:06   #4643
Quote:
proab kaže: Pogledaj post

E sad pitanje za znalce - koliko je efikasna ZD županija u slanju kazni? Ljetos sam se dosta vozikala po njoj, a nasrali su tih šugavih kamera u svakom selu i po gradu, pa ne znam kako još dugo moram strepiti od postara
Mislim da su dosta brzi...poznajem jednu ženskicu iz Zadra, svaki put kad ode doma ubrzo je zove mater da joj je stigla kazna
hardy is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.10.2024., 12:08   #4644
Quote:
Ukratko: da.

Udugo: budući da bi rekla 'skoči sa balkona' ja bih iskoristio njezinu nepreciznost vezanu za t, odnosno vremensku koordinatu, i skočio bih tek nakon što bi dolje u vrtlu poslagao 64 madraca.

---

Jebalo majku, jutros mi taman sili na kavu zove jedan korisnik kaže da zove vezano za svoju privatnu opremu i ja mu govorim 'aj dobro to nije veliki trošak, to ti je stotinjak eura', a on 'kvarče sad mi je i 10 eura veliki trošak, dobija san 2000 eura kazne'.

Znači uslikao ga je državni aparat 192 km/h (po drugi put, prvi put ga je uslikao 175 km/h) i drugi put mu je izbilo 1990 eura iz poslednjeg žepa.

Alal vera.
Kad već spominješ logiku, gore navedeno nije baš moguće.

Ako uzmemo u obzir da imaš jedan stupac madraca, i prosječnu debljinu madraca 20cm, to daje visinu istih 12,8m, a balkon ti je sigurno bitno niži od toga.

Znači, logika govori da zapravo pokušavaš izbjeći dogovor. Prvo plaćanje forumašicama, a zatim skakanje s balkona.

A za kolegu... neka ga je opalilo po džepu. Koji k ima divljat po cesti.
Old 29.10.2024., 12:11   #4645
Pa nije vozio niti 200

Neš ti brzine
hardy is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.10.2024., 12:13   #4646
Hardačo, jesi kad vozila preko 200 na motoru?
Old 29.10.2024., 12:14   #4647
Quote:
nyxter kaže: Pogledaj post
Hardačo, jesi kad vozila preko 200 na motoru?
299
hardy is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.10.2024., 12:22   #4648
Old 29.10.2024., 12:27   #4649
Tri noža u Titovo srce ako lažem
hardy is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.10.2024., 13:13   #4650
Quote:
Tri noža u Titovo srce ako lažem
Navik on živi ki zgine pošteno

Šlamperašica
Niksi is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.10.2024., 13:21   #4651
meh, meh u prolazu

gledam neku fakturu od japanaca, oni samo šibaju iznose u jenima

i ponude i račune

da bar napišu, kao što smo mi prije hrk i iznos u eruima, da se u brzini lakše snađeš

i na kraju obje fakture : "Gland total amount "

svašta...

nemrem dočekati produženi vikend
Blanchette is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.10.2024., 13:58   #4652
Zdravo.

Sad sam bio na teškom sastanku... jako, jako teškom.

Quote:
Kad već spominješ logiku, gore navedeno nije baš moguće.

Ako uzmemo u obzir da imaš jedan stupac madraca, i prosječnu debljinu madraca 20cm, to daje visinu istih 12,8m, a balkon ti je sigurno bitno niži od toga.
Cijenjeni kolega prije nego te torpediram i potopim tvoje plovilo klase optimist prisjetimo se svi zajedno na što si reagirao:

Quote:
skočio bih tek nakon što bi dolje u vrtlu poslagao 64 madraca
Sad kad smo se prisjetili zamolio bih te kako u svoje osobno ime tako i u ime svih koji čitaju da nas prosvijetliš kojim algoritmom si došao do zaključka da bi ja poslagao 64 madraca jedan na drugi.

Jer ja bi ih posložio 4x4x4 što bi dalo površinu od oko 30 kvadrata, a visinu od oko 80 cm što mi daje popriličan manevarski prostor da se sa balkona bacim na bilo koji skok popularan u Dalmaciji, nabrojimo samo neke: na bauk, na iglicu, na bombu, na zahodsku školjku, na kosti, na kanadera... bez da ciljam i bez da se ozlijedim.

Hvala.

Quote:
Znači, logika govori da zapravo pokušavaš izbjeći dogovor. Prvo plaćanje forumašicama, a zatim skakanje s balkona.
Jedina stvar u životu koju pokušavam izbjeći je promaja, za sve ostalo sam prvi na prvoj crti.

Quote:
A za kolegu... neka ga je opalilo po džepu. Koji k ima divljat po cesti.
Bogami će dobro napunit državni proračun.
Odgovori s citatom
Old 29.10.2024., 14:12   #4653
Kakav je to teški sastanak Kvark?
hardy is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.10.2024., 14:28   #4654
Quote:
Cijenjeni kolega prije nego te torpediram i potopim tvoje plovilo klase optimist prisjetimo se svi zajedno na što si reagirao:

Sad kad smo se prisjetili zamolio bih te kako u svoje osobno ime tako i u ime svih koji čitaju da nas prosvijetliš kojim algoritmom si došao do zaključka da bi ja poslagao 64 madraca jedan na drugi.

Jer ja bi ih posložio 4x4x4 što bi dalo površinu od oko 30 kvadrata, a visinu od oko 80 cm što mi daje popriličan manevarski prostor da se sa balkona bacim na bilo koji skok popularan u Dalmaciji, nabrojimo samo neke: na bauk, na iglicu, na bombu, na zahodsku školjku, na kosti, na kanadera... bez da ciljam i bez da se ozlijedim.

Hvala.

Jedina stvar u životu koju pokušavam izbjeći je promaja, za sve ostalo sam prvi na prvoj crti.
:
Vrlo detaljno elaborirano. Nisam uzeo u obzir da planiraš kompleksne skokove za koje trebaš popločiti cijelo dvorište s madracima.
Old 29.10.2024., 14:33   #4655
Quote:
Kakav je to teški sastanak Kvark?
A nije ti palo na pamet da pitaš Baru kakve su to 'teške boje' nego mene jebeš ode.

Quote:
Vrlo detaljno elaborirano. Nisam uzeo u obzir da planiraš kompleksne skokove za koje trebaš popločiti cijelo dvorište s madracima.
Ha ha ha luđače.
Odgovori s citatom
Old 29.10.2024., 14:47   #4656
Quote:
A nije ti palo na pamet da pitaš Baru kakve su to 'teške boje' nego mene jebeš ode.

Ha ha ha luđače.
Za njega znam...ispričali se sto puta
hardy is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.10.2024., 19:27   #4657
Zdravo.

Quote:
Blanchette kaže: Pogledaj post

i na kraju obje fakture : "Gland total amount "
Član Japanskog HDZ-a.

---

Bio u civilizaciji samo uru ipo.

Stukao macom i kargao kargom svih 7 živaca. Sad je novi parking ravan kao ax+by+cz+d=0.

Šta ima SKOJevke?
Odgovori s citatom
Old 29.10.2024., 19:37   #4658
Danas je prije posla bilo napetije nego na poslu, al zahuktava se. Još se dvoumim bi li stisnula operaciju krajem ove godine ili sve prolongirala. Kako je uopće došlo do toga da moram ić, nije mi jasno

Knjigovotkinja me razveselila da će mi provuć operaciju u trošak poslovanja, jer kao manje košta od 3% ovog ili onog. Nemam pojma. Valjda može proć pod donaciju, samoj sebi pružam humanitarnu pomoć
Old 29.10.2024., 19:48   #4659
Quote:
Mamekica kaže: Pogledaj post
me razveselila da će mi provuć operaciju u trošak poslovanja
Ma da, još da priznaju izvršavanje kazne u radni staž bija bi red isprid Lepoglave duži nego kad se McDonalds otvara u Moskvi.
Odgovori s citatom
Old 29.10.2024., 19:58   #4660
A šta, da stroju trebam promijenit koje crijevo ili napravit servis, to bi bilo normalno, jel. Pošto me država natjerala da je moj OIB ujedno i Oib ordinacije, tako da mi mogu sjest na sve što imam, bez pardona ću se proglasit vitalnim dijelom, pače strojem na strojevima i platiti si servis sa računa ordinacije. Ko ih jebe
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:42.