|
|
06.11.2015., 00:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2012.
|
Quote:
divazg kaže:
sobarice i rosa salvaje Je li vam tesko taj sleek kombinirati s ruzevima? Koliko je pigmentiran i daje li vise glow ili bas i zarumeni lice?
Ja najcesce nosim ruzeve hladnijih (crvenih) nijansi i gledajuci swatcheve rumenila ono uopce ne bi pasalo uz takve ruzeve. A opet mi je prekrasno 
|
Ja ga najčešće koristim uz dnevni prirodni look jer daje lagani glow ali i blago zarumeni pa lice baš izgleda nekako svježe i prirodno. Kombiniram ga sa laganijim ruževima ili sjajilima breskvastih ili rozih nijansi, baš nikad ga nisam kombinirala sa nekim crvenim ili jačim ružem ali mogu probati pa ti javim.
Kod mene je obrnuto  crvene i tamnije ruževe nosim samo u posebnim prilikama mada sam u zadnje vrijeme počela mijenjati tu praksu 
|
|
|
06.11.2015., 06:14
|
|
Shoeholic
Registracija: Sep 2011.
|
Quote:
rosa_salvaje kaže:
Meni jučer stiglo, oduševljena sam  Jako mi se svođa boja i pigmentiranost. O kvaliteti ne mogu još govoriti. Meni je puno svježije i pigmentiranije, ljepše, od Narsa, kao da je Nars Orgasm loša kopija ovoga.
|

najbolje rumenilo ikad!
Quote:
divazg kaže:
sobarice i rosa salvaje Je li vam tesko taj sleek kombinirati s ruzevima? Koliko je pigmentiran i daje li vise glow ili bas i zarumeni lice?
Ja najcesce nosim ruzeve hladnijih (crvenih) nijansi i gledajuci swatcheve rumenila ono uopce ne bi pasalo uz takve ruzeve. A opet mi je prekrasno 
|
to je must have rumenilo! sigurno ponekad nosiš i neke druge nijanse ruževa
Quote:
sobarica kaže:
Ja ga najčešće koristim uz dnevni prirodni look jer daje lagani glow ali i blago zarumeni pa lice baš izgleda nekako svježe i prirodno. Kombiniram ga sa laganijim ruževima ili sjajilima breskvastih ili rozih nijansi, baš nikad ga nisam kombinirala sa nekim crvenim ili jačim ružem ali mogu probati pa ti javim.
Kod mene je obrnuto  crvene i tamnije ruževe nosim samo u posebnim prilikama mada sam u zadnje vrijeme počela mijenjati tu praksu 
|
slažem se sa sobaricom oko izbora ruževa
rumenilo u sebi ima taj zlatni sjaj, koji mi nekako ne paše uz hladne crvene nijanse
|
06.11.2015., 07:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Divazg, kad si vec spomenula da nosis hladne nijanse ruzeva uglavnom, moze par prijedloga rumenila koja koristis s njima?  nekako mi uvijek fali takvih.
|
|
|
06.11.2015., 08:06
|
|
i'm not really a waitres
Registracija: Apr 2012.
|
kad i gdje merry berry dolazi vamo????
|
|
|
06.11.2015., 10:30
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
rosa_salvaje kaže:
Meni jučer stiglo, oduševljena sam  Jako mi se svođa boja i pigmentiranost. O kvaliteti ne mogu još govoriti. Meni je puno svježije i pigmentiranije, ljepše, od Narsa, kao da je Nars Orgasm loša kopija ovoga.
|
Do sad nisam čula ni jedan negativan komentar, a nikako da ga nabavim
Quote:
UniqueAlfa kaže:
ljubii tvoje slike me u zadnje vrijeme fakat nasmiju! Jučer navečer sam preko mobitela kod slike Merry Berry kolekcije vidjela sliku nekog frajera! Umrla sam od smijeha!   Al sad preko kompa vidim sliku kolekcije! Inače, i meni je Sleek gold svako malo na listi, pa ga onda maknem i tak u krug. Baš me muči to rumenilo jer mi je jedno vrijeme divno, a drugo bezvezno i već viđeno! 
|
Pa kako   
|
|
|
06.11.2015., 11:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2006.
|
Quote:
divazg kaže:
|
Daje malo boje i neki zdravi sjaj, boja je nadogradiva, ali i dalje nije intenzivna.
Ja sam toplog podtona pa čak i kad stavim nešto hladnije na meni postane toplo, pa nisam mjerilo za kombiniranje. Neke baš hladne stvari uopće ne koristim i ne mogu procjeniti.
Mislim da bi super išao i s crvenim ruževima koji u sebi imaju malo koraljno/roze primjese. Jer je rumenilo blago a spoji se s takvim bojama.
Ja ga kombiniram s nekim koraljnim ružem, blago narančastim... a od jačih sam kombinirala sa charlotte tilbury lost cherry.
Tek sma ga dobila pa još eksperimentiram.
|
|
|
06.11.2015., 20:17
|
|
just divalicious...
Registracija: Jul 2010.
|
Cure, hvala na komentarima za sleek!  Uvjerile ste me - treba mi!  A i naci ce se vec neki ruz iz moje kolekcije koji je kompatibilan s rumenilom
akvarela ja imam slican problem kao i rosa salvaje da na meni i hladna rumenila izgledaju toplo.
Dosad sam nasla dva rumenila koja mi ne izgledaju toplo na licu i idu na hladne crvene ruzeve - Givenchy inspiration rose i b. sugar cane (robna marka od britanskog Superdruga):
Prvo je rumenilo dosta skupo, ali izuzetno je fine teksture, predivno sjeda na lice i dugotrajno je te ne blijedi s lica. Superdrugovo ima iste karakteristike kao i prvo, samo je puno jeftinije, ali je teze dobavljivo i dosta se prasi kod nanosenja kistom pa se jako brzo trosi. Ja sam probala naci dupe ovim rumenilima drogerijskog ranga i da je dostupno, ali nisam uspjela 
|
06.11.2015., 22:49
|
|
just divalicious...
|
Krivo sam napisala naziv ovog drugog rumenila, a vise ne mogu editirati  Naziv je B. Cheeky Candy cane 
|
07.11.2015., 15:23
|
|
na putu prema boljem
|
|
07.11.2015., 15:58
|
|
Rezignirani korisnik
Registracija: Feb 2012.
|
evo i moje trenutne wl

|
|
|
07.11.2015., 18:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2010.
|
Quote:
sobarica kaže:
|
Meni se cini po opisu da bi mogao biti slican Revlonovom Racy rose-u. S tim da je ovaj dosta povoljniji. Ne znam jel netko probao mozda da usporedi? 
|
|
|
08.11.2015., 15:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2015.
|
Quote:
voldie kaže:
evo i moje trenutne wl

|
koji je ovo essie?
odlično izgleda
|
|
|
08.11.2015., 16:57
|
|
Rezignirani korisnik
Registracija: Feb 2012.
|
Quote:
julee kaže:
koji je ovo essie?
odlično izgleda
|
dive bar 
|
|
|
08.11.2015., 18:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2015.
|
hvala
sad je i meni na wl 
|
|
|
09.11.2015., 00:25
|
|
Anđelka
Registracija: Jan 2011.
|
|
|
|
09.11.2015., 00:30
|
|
Anđelka
Registracija: Jan 2011.
|
|
|
|
09.11.2015., 00:34
|
|
Registrirani korisnik
|
Sviđa mi se tvoja WL 
|
|
|
10.11.2015., 20:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2007.
|
|
|
|
11.11.2015., 07:52
|
|
Have I gone mad?
Registracija: Aug 2007.
|
|
11.11.2015., 19:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2015.
|
Već postajem dosadna, ali obzirom da sam tek u zadnjih godinu odlučila zanemarit to da moju opsesiju šminkom zovu ludom te počela svašta isprobavat i istraživat u svijetu kozmetike onda nije ni čudo da je moja wish lista enormno velika! Ovdje ću navest samo par stvarčica koja su mi trenutno jako zanimljive. Ali one nisu valja ni 10% svega što bih htjela.  Pogotovo jer se zasad bavim samo stvarima nabavljivim u HR ili SLO.
Mazalice!
Zasad mi se najviše sviđaju Soft spoken, Cherry skies i Vintage.
Od Aure želim skoro pa sve isprobat, ali prvo ove ruževe! I to valjda sve!, osim svijetlih za početak jer mi oni znaju radit onu bijelu crtu na sredini usana.
EDIT:
E da, i htjela bih se napokon bacit u isprobavanje prirodne kozmetike tipa Green girl itd. da možda nađem nešto za svoju glupu kožu lica!
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:27.
|
|
|
|