Skeptična perspektiva Bez epidemioloških mjera |
|
|
01.04.2022., 19:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2021.
|
Ova Macronova afera je bas onako nesto sto je uzdrmalo javnost. Videt cemo. Nsdam se da ce se opozicija u drugom krugu ujediniti i glasati za tog drugog kandidata, ne za Macrona.
|
|
|
07.04.2022., 23:39
|
|
Grand Admiral
Registracija: Jan 2015.
|
Quote:
KingstoneD kaže:
Koje jebeno smeće u ljudskom obliku
|
Quote:
slavke1976 kaže:
Micron mali firer, ukinuo sve mere. Nosenje maski samo u javnom prevozu i u zdravstvenim ustanovama.
Do pre par nedelja se htio obracunavati i izopstiti antivaxere iz drustva.
|
Di je danas mikro Fuhrer?
|
|
08.04.2022., 08:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Netko je prije koji mjesec rekao da je isti bivsi sa porukom pazite sto vam kazem. Mene samo zanima, kad ce postati bivsi, na kraju mandata? To je neko veliko prorocanstvo zavjerasa? 
|
|
11.04.2022., 10:08
|
|
Registrirani korisnik
|
Micron skupio 28% glasova, lol. Sto znaci da 72% ne podrzava njegovu politiku. Steta sto desnica nije slozna, ali valjda je zato desnica.
Btw sve vise afera , sad pisu novine da je sve oko kovid mera bilo preterano, nije dalo rezultate. Gradjani su bili maltretirani. Pa kako on sam donosi odluke o merama, da nema nikog strucnog ( virusologa, doktora, neko medicinsko strucno lice) da ga savetuje. Sve je od strane McKinsey. Pa cak i ugovori o kupovini vakcina preko Ursule. To sve ima u novinama Marianne. Ne znam koliko francuza cita novine
|
|
|
11.04.2022., 17:15
|
|
low profile
Registracija: Oct 2003.
|
Ta korona fakat neka prevrtljiva spodoba - nestane prije svake turističke sezone i izbora. 
|
12.04.2022., 09:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2012.
|
Quote:
slavke1976 kaže:
Micron skupio 28% glasova, lol. Sto znaci da 72% ne podrzava njegovu politiku. ..../
|
samo totalno prikraćeno stvorenje koje niti min znanja o francuskoj nema može napisat išta slično gornjem.
|
|
12.04.2022., 11:10
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
slavke1976 kaže:
Micron skupio 28% glasova, lol. Sto znaci da 72% ne podrzava njegovu politiku.
|
Em ti je zakljucak potpuno nebitan, em netocan.
|
|
12.04.2022., 18:51
|
|
Registrirani korisnik
|
Nije uopste bitno da li sam u pravu ili da li poznajem francusku. Bitno je da imam oko sebe obicne gradjane francuske, penzionere, i radnike koji jedva prezivljavaju od svog rada. Ne vole Makrona, zele promene, vide da ih Makron laze . Glasali su za neke druge opcije koje nemaju dovoljno glasova za drugi krug, ... ne zemour.
Najsmesnije mi, juce uvece na kotidien emisiji gledam makrona kako je izisao medju svoje pristalice. Svi bez maski, Makron se cak i ljubi kao pozdrav sa mnogo njih. Koji licemeri. Steta sto su gradjani glupi u vezi kovida. Do pre mesec dana nisi mogao mrdnuti a sad se mozes ljubit, ili nisu glupi? Pa ce glasati za nekog drugog.
Ali zato citam neke balkance koji su jako uplaseni , sta ako le pen pobedi. Oooo
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 14:04.
|
|
|
|