Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Automobili

Automobili Život na kotačima
Podforumi: Nautika, Motori i skuteri, Autoplin

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 22.05.2025., 13:21   #461
Quote:
wifi kaže: Pogledaj post
brini se radje za svoje vozacke nesposobnosti, nije ti zdravo takav pod narkoticima sudjelovat u prometu kad sam kazes da ti je sve ravno...
jedini kojima u prometu ne smetaju kilavi su kad su i sami takvi, alkoholizirani, bolesni, drogirani, nesposobni, iskompleksirani i sve prije navedene kombinacije.
tko mi kaže čovjek bez muda da ode na grobnik i skrši svoje smeče od vozila pa da se riješi kompleksa manje vrijednosti koju ispoljava kršeči zakone i dovodeči u opasnost druge sudionike u prometu, nadam se da će te uskoro prokljuviti splitska policija i da će te riješiti VDa koja ti je očito teško breme kad moraš ispoljavati takve gluposti u prometu.
Old 22.05.2025., 14:10   #462
Quote:
https://www.dalmacijadanas.hr/adrian...takl-u-splitu/

i za ovoga su isto govorili... ali eto, kod nas su nesposobni zapravo najuzorniji vozaci...
Kaj su govorili? Dapače izgleda da mu je to došlo do glave, kada i gdje se te vještine može iskazivati.
Munjeno Blago is online now  
Odgovori s citatom
Old 22.05.2025., 14:51   #463
Quote:
Munjeno Blago kaže: Pogledaj post
Kaj su govorili? Dapače izgleda da mu je to došlo do glave, kada i gdje se te vještine može iskazivati.
samo što njegovi protivnici ne traže na uvid njegovu VD, da ju traže dobili bi šipak kad je ona deponirana u MUPu zbog njegovih gluposti na cestama RH. neznam koja su pravila u drugim državama ali u RH nemožeš se natjecati ako nemaš VD.
Old 22.05.2025., 21:06   #464
Quote:
... zato i jesi tako napaljen na adrija, jer bi tip valjda i k...com bolje drifta nego ti rukama i nogama...
A netko je ovdje napaljen na ADRI-ja? Nisam baš primjetio. Niti sam primjetio da mu netko osporava njegove vještine, ali sam ADRI je u jednom videu priznao da mu nije trebao video niti period života sa ''Suzom'' i da za to plaća veliku cijenu sada kada je ipak ozbiljniji.

Sam je svjestan svojih mladenačkih grešaka, a ti ga ovdje stavljaš u kontekst čega??? Možda toga da je normalno voziti 170km/h i više gradskim ulicama, ne mareći za semafore, pješake i ostali promet samo zato što je postao vrhunski drifter???

To što je policija radila ADRIju je toliko brutalno (pogotovo kažnjavanje svake sekvence videa sa Suzom ili oduzimanje BMW-a driftalice čim ju je uveo iz Njemačke i doslovno ju skinuo sa šlepe i upeljao u garažu kod Poljudovog stadiona, a policija je to protumačila kao da je vozio javnim prometnicama pod zabranom upravljanja) i toliko potrebno da preveniraju stotine drugih YT ADRI-ja koji bi se isto preseravali za YT kanal i lijepili divljačke vožnje po gradu......

Tako da....niđe veze što kačiš uspjehe ADRI-ja i hoćeš ovdje time opravdavati tvoje osebujno shvaćanje vožnje i prometa općenito...
Robert01 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.05.2025., 21:22   #465
Pa ovo je fantastično...

Prvo se javlja izlapeli, koji je 40 godina vozio autobus bez da zna pravila prednosti na raskrižju:
Quote:
panorama kaže: Pogledaj post
Nebute valjda ti i tvoj bolesni pajdo iz Zaprešića određivali tko bi smio za volan, a tko ne u stilu..."nisam ginekolog al' mogu pogledat"
A onda nastavlja glupan-king koji određuje prednost po znaku opasnosti:
Quote:
mrcina 22222 kaže: Pogledaj post
tko mi kaže čovjek bez muda....
Mrcino...ako je ovo znak da tramvaj ima prednost

Jel ovo znak da policija ima prednost?

I wonder is offline  
Odgovori s citatom Received Infraction
Old 22.05.2025., 21:45   #466
Stvarno je vrijeme da kako on kaže vrati VD.
https://www.forum.hr/showpost.php?p=...&postcount=409
farfan is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.05.2025., 21:45   #467
Quote:
I wonder kaže: Pogledaj post
Pa ovo je fantastično...

Prvo se javlja izlapeli, koji je 40 godina vozio autobus bez da zna pravila prednosti na raskrižju:

A onda nastavlja glupan-king koji određuje prednost po znaku opasnosti:

Mrcino...ako je ovo znak da tramvaj ima prednost

Jel ovo znak da policija ima prednost?

a da ponoviš zakon, vidim da ti je zakon izlapio iz mozga pa bi bilo dobro da malo ponoviš zakonske propise. kad si toliko promočuran imam prijedlog, napravi prometnu u dubravi na raskrižju tramvajske pruge i ceste gdje je postavljen takav znak pa nam javi kako si prošao. ja ću usporiti i ako je tramvaj u dolasku stati i propustiti a ti izvoliš napravi suprotno mojim postupcima pa da vidimo kako će se proslaviti wonder sa foruma koji ima sudsko riješenje da je uvijek u pravu. zar stvarno misliš da si uvijek u pravu mada zakon lijepo i izričito kaže suprotno tvojim uvjerenjima.

evo ti sličan primjer, stavi se za volan ove plave ALFE i kaži mi tko ima prednost tramvaj na šinama ili ti u ALFI
Old 22.05.2025., 21:50   #468
Nemoguć si. Tramvaj ima prednost ali to nema veze s tim znakom, al treba imati IQ veći od 60 da to shvatiš, znači nemoguća misija.
farfan is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.05.2025., 21:56   #469
Pazi....budaletini trojica ljudi već danima objašnjava istu stvar i on ne može shvatiti svoj zajeb.
Naravno, mogućnost da je ex-plava svinja pogriješila u IČEMU, je znanstveno nemoguća.

IQ ležaljke za plažu.
I wonder is offline  
Odgovori s citatom Received Infraction
Old 22.05.2025., 22:22   #470
Quote:
farfan kaže: Pogledaj post
Nemoguć si. Tramvaj ima prednost ali to nema veze s tim znakom, al treba imati IQ veći od 60 da to shvatiš, znači nemoguća misija.
ja znam zašto tramvaj ima tu prednost ali to netko ne razumije, sad je pitanje zašto, postoji samo jedan odgovor "" NEZNANJE "".
Old 22.05.2025., 22:23   #471
Quote:
I wonder kaže: Pogledaj post
Pazi....budaletini trojica ljudi već danima objašnjava istu stvar i on ne može shvatiti svoj zajeb.
Naravno, mogućnost da je ex-plava svinja pogriješila u IČEMU, je znanstveno nemoguća.

IQ ležaljke za plažu.
a koji si ti praznoglavac, još uvijek nisi razumio da si potpuno potučen zbog "" NEZNANJA "" osnovnih zakonskih propisa.
Old 23.05.2025., 06:33   #472
Quote:
Robert01 kaže: Pogledaj post
A netko je ovdje napaljen na ADRI-ja? Nisam baš primjetio. Niti sam primjetio da mu netko osporava njegove vještine, ali sam ADRI je u jednom videu priznao da mu nije trebao video niti period života sa ''Suzom'' i da za to plaća veliku cijenu sada kada je ipak ozbiljniji.

Sam je svjestan svojih mladenačkih grešaka, a ti ga ovdje stavljaš u kontekst čega??? Možda toga da je normalno voziti 170km/h i više gradskim ulicama, ne mareći za semafore, pješake i ostali promet samo zato što je postao vrhunski drifter???

To što je policija radila ADRIju je toliko brutalno (pogotovo kažnjavanje svake sekvence videa sa Suzom ili oduzimanje BMW-a driftalice čim ju je uveo iz Njemačke i doslovno ju skinuo sa šlepe i upeljao u garažu kod Poljudovog stadiona, a policija je to protumačila kao da je vozio javnim prometnicama pod zabranom upravljanja) i toliko potrebno da preveniraju stotine drugih YT ADRI-ja koji bi se isto preseravali za YT kanal i lijepili divljačke vožnje po gradu......

Tako da....niđe veze što kačiš uspjehe ADRI-ja i hoćeš ovdje time opravdavati tvoje osebujno shvaćanje vožnje i prometa općenito...
pa vidis da je mrcina i panorama napaljen na njega... cilo vrime vicu opasnost! zanimljivo kako ih nema cut na ove talibane s glovom koji skuterima idu po plocniku.al eto, kad ode adri onda je to problem... to sto je splitski mup isto napaljen ka i ovo dvoje samo govori da se cesu tamo di ih svrbi... nesposobnost voznje!
danas bi valjda i pulic triba ostat bez vozacke i zabranit mu sva natjecanja po ovim doktorima inteligencije jer je za koliko ono vrimena stiza starom cestom od dubrovnika do zagreba??? i to po vlastitom priznanju.
i zamisli, opet bi radje sia s takvim "divljacima" nego riskira zivot s mrcinom i panoramom...
wifi is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.05.2025., 06:46   #473
@ Wifi : nije mi jasno zašto me spominješ u vezi s nekim likom po imenu Adri kad ga uopće nisam spomenuo niti znam tko je to.
Kad si već trošio vrijeme mogao si se barem osvrnuti na poantu mojeg upisa no to ti očito ne paše jer i ti jamačno imaš rodbine, susjeda i poznanika koji su u zreloj životnoj dobi i rado bi još uvijek vozili, doduše ne nabrijano kao i ti.
Pa ne bi valjda i njima svima oduzeo vozačke ?
Nisi valjda prijavio policiji svoje i ženine roditelje da se voze po propisima i kilave cestom ?
panorama is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.05.2025., 06:56   #474
Quote:
panorama kaže: Pogledaj post
@ Wifi : nije mi jasno zašto me spominješ u vezi s nekim likom po imenu Adri kad ga uopće nisam spomenuo niti znam tko je to.
Kad si već trošio vrijeme mogao si se barem osvrnuti na poantu mojeg upisa no to ti očito ne paše jer i ti jamačno imaš rodbine, susjeda i poznanika koji su u zreloj životnoj dobi i rado bi još uvijek vozili, doduše ne nabrijano kao i ti.
Pa ne bi valjda i njima svima oduzeo vozačke ?
Nisi valjda prijavio policiji svoje i ženine roditelje da se voze po propisima i kilave cestom ?
ako se kilave i smetaju nisu vise za cestu!
tvoj argument je u rangu, ako je lopov i ubojica, ali "tvoj" onda je to u redu...
btw koliko sad ima pulic ili walter rohrl godina? ocito godine i sposobnosti nisu faktor, jer na kraju krajeva, i hrpa mladih je doslovce za k...c!
wifi is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.05.2025., 08:06   #475
Ako još uvijek ne možeš shvatiti smiso mojeg upisa onda ti ja ne mogu pomoći.
I ja osuđujem kilavce koji bulje u mobitel ili žene koje se šminkaju itd.

Ti se očito nadaš da ćeš do pozne dobi voziti kao što danas voze Pulić ili Šebalj.
Zar misliš da i ja nisam jurcao zelenim valom i vozio "utrke" početkom osamdesetih npr. ZG - BG nas petorica u istim autima pa tko dođe zadnji plaća pivo...daj malo gledaj out of the box, nije ispravno sve u životu ono što si ti sada jer ćeš sigurno jednog dana biti ono što sam sada ja ( osim ako te od živciranja ne strefi stroke, što ti naravno ne želim )
Vozim se oprezno i po propisima jer sam svjestan da više nisam onako brz i sposoban kao kad sam imao pedeset godina.
panorama is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.05.2025., 08:18   #476
samo jos nisi sam sebi reka da si smetnja i opasnost... jer eto, mantra, polako i sigurno, isprano bas poput sigurnost i povjerenje za ekipu koja provodi sustavnu pljacku i teror na cesti... nekoc davno zvali bi ih drumskim razbojnicima jer je modus operandi identican, presretni kociju i opljackaj je...
wifi is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.05.2025., 08:49   #477
eto vam..

koliko je vozio vozač mercedesa?
kakva kazna bi bila primjerena?
dali je bio pripit?
dali je bio vezan?
dali je bio na drogama?

https://www.24sata.hr/news/video-kao...frontpage-home
Old 23.05.2025., 08:59   #478
Kilavi tramvajac oduzeo prednost sposobnom vozaču Mercedesa, SOA agentu, koji je imao prednost (jer brzina i katastarske čestice određuju prednost), a za sve je također kriv Tomašević.

No, kako kaže Marušić, ova nesreća ne bi se dogodila da je tramvaj imao sustav autonomnog kočenja te da se između 00:00 i 06:00 u gradu primjenjuje ograničenje brzine od 30 km/h.
_MK_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.05.2025., 09:41   #479
Pijani romobili..
Henry Miller is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.05.2025., 09:46   #480
vozaču oduzeti vozačku, a instruktoru dati otkaz

https://www.24sata.hr/news/video-nev...frontpage-home
frenchkey is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:04.