Muški kutak Za poklonike piva, daljinskog i muških spika...
Podforum: Pivnica |
 |
|
11.11.2012., 23:18
|
|
Spreman za šalu
Registracija: Sep 2006.
|
Quote:
Creeping Death kaže:
A najači su mi s tim konfederacijski zastavama, točnije borbenim zastavama države Tennessee.
the south shall rise again !!! :ro fl:
I dan danas ih vijore u južnim državama čak na zgradama institucija, pored službene američke zastave, i na pojedinačnim zastavama južnih država su konfedralna obilježja.
Kod nas recimo to je simbol mržnje i spada pod zakon govora mržnje, ali ne u americi, prvi amandman bitches!!!
Mogli bi završiti u zatvoru ako bi u hrvatskoj izvjesili tu zastavu ili nosili na majici i sl...općenito u Europi ide pod govor mržnje...  
|
Kako da ne.
BTW, što se tiče isticanja južnjačkih zastava, i paralele sa Hrvatskom:
http://danas.net.hr/hrvatska/foto-na...ije-primijetio
America fuck yeah!
Quote:
Headbanger kaže:
Gle- zavisi kako gledaš na ono kaj je tamo napisano, ustvari djelomična potvrda i tvoje i moje teze 
|
Da, da ...votevr. 
|
11.11.2012., 23:35
|
|
MK CRUSADERS RULZ!
Registracija: Mar 2004.
|
Quote:
Pilatus kaže:
Da, da ...votevr. 
|
Ne seri kvake nego pročitaj topic do kraja... 
|
|
|
12.11.2012., 07:16
|
|
Necromancer
Registracija: Jun 2003.
|
Quote:
Pilatus kaže:
|
To samo pokazuje koliko imamo ne efikasan taj pravosudni dio vlasti.
Po sveme to gore spada u simbole mržnje odnosno govor mržnje, a mi imamo zakone koji krše slobode, jer nemamo ništa što bi ih štitilo, kao prvi amandman recimo, i to nije samo kod nas cijela europa je takva od ww2.
Ne žele novog hitlera
Ljudi kao da stalno zaboravljaju da je tip dobio demokratske izbore i imao kampanje u kojima je vidi čuda, govorio što misli.
ustvari desilo se ono što amerikanci ne žele dopustiti, radi straha su si oduzeli slobodu.
|
|
|
12.11.2012., 09:15
|
|
Necromancer
|
Opet na zombije, pročitao sam knjigu, i pred kraj ima priča.
U nekoj zabiti u indoneziji, priča s bivšim američkim vojnikom. Amerikanci kada su sredili svoje dvorište, UN je oformio međunarodne postrojbe za čišćenje preostalih dijelova planeta, a ima ih podosta gdje mrtvi vladaju...
Ameri su se iznenadili koliko su imali dragovoljaca za te postrojbe.
Ovaj tip ne pripada službenim UN-ovim, već s nekakvim plaćenicima koji ne poštuju pravila, za njih nema papirologije.
I sada priča kako obožava ubijati.Postao je ovisan o ubijanju. Kaže, reči će vam da su već mrtvi ali zajebi to, to je ubistvo, razbijanje lubanja, sve tako osobno i iz blizine.
Kada su sredili svoje dvorište i objavili pobjedu, pokušao se vratiti normalnom životu, ali dešavalo mu se razgovara s komadom (pička), i sve o čeme je mogao razmišljati je kako bi ju ubio, vrtio 50 načina u glavi kako ju ubiti.
I tako stalno, i kada je skužio da će jednom samo poluditi i počet ubijati žive, pridružio se ovim plačeničkim postrojbama koje čiste dijelove planeta gdje su zombiji pobjedili, raznorazne šupke svijeta i ono što danas zovemo nerazvijenima.
I pun vrag ih se ubilo nakon rata, nekako su uspjeli držati se , izdržati, izgurati do kraja, i onda kada su im rekli sada se možete opustiti, bi samo eksplodirali...
Cool 
|
|
|
12.11.2012., 21:39
|
|
Necromancer
|
|
|
|
12.11.2012., 22:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2008.
|
Evo da pohvalim temu, baš mi je zanimljivo čitati ju!
Sam sam veliki obožavatelj takvih situacija i odlučio sam kupiti knjigu sada na interliberu!
Živili!
|
12.11.2012., 22:54
|
|
Majstor Fantać
Registracija: Jan 2005.
|
Quote:
Creeping Death kaže:
|
kurac zajebancija. to nas neki whistleblower pokušava upozoriti. il neko iz budućnosti 
puno je mogućih opcija, al jedno je sigurno: ovo je upozorenje za sve nas i treba ga ozbiljno shvatiti.
skupio sam zasad alkohola za do kraja života, sutra krećem u nabavku ostalog 
|
|
|
12.11.2012., 23:05
|
|
Spreman za šalu
|
Quote:
Yazo_00 kaže:
Evo da pohvalim temu, baš mi je zanimljivo čitati ju!
Sam sam veliki obožavatelj takvih situacija i odlučio sam kupiti knjigu sada na interliberu!
|
Radije odi na Hrelić, i kupi si mačetu.
|
12.11.2012., 23:27
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Nov 2002.
|
ili na tecaj kovanja, i napravi si ju sam, od vrata s kakvog auta
|
|
|
12.11.2012., 23:33
|
|
Spreman za šalu
|
Quote:
ZgSash kaže:
ili na tecaj kovanja, i napravi si ju sam, od vrata s kakvog auta
|
Vrata?
|
13.11.2012., 01:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2008.
|
A imam zapravo dosta oružja, akcije vraćanja oružja u općinu baš i nisu urodile ploda u ovim ratnim krajevima...
|
13.11.2012., 05:24
|
|
neoflašist
Registracija: Apr 2008.
|
Quote:
Pilatus kaže:
Vrata?
|
pa neće valjda od prozora 
|
|
|
13.11.2012., 06:34
|
|
Necromancer
|
neću spojlati sve iz knjige, ali zanimljivo je kako su na kraju ipak vojske i naoružani luđaci bili ti koji su preživjeli, uglavnom, ljudi s obukom i znanjem kako preživjeti.
Imate ljudi koji bi da ih ostavite u šumi nakon nekoliko dana krepali u mukama, a ima ih koji bi bili kao na pikniku i još ubijali hodajuće mrtvace.
To je mnogim apomoglo da se dočepaju sigurne zone.
Ono što je nesposobno je uglavnom poslušalo savjete vladajućih i poslužilo kao mamac da im da vremena da oforme sigurnu zonu...
Jedino je vojska morala promjeniti sve, iz temelja, nije bilo knjige o ratovanju koja bi ih pripremila na nemrtve.
Staru školu bi primjenjivali na grupe odmetnika, kriminalaca koji bi se negdje utvrdili, preživjeli i nisu htjeli da se situacija promjeni.
Ovi mamojebci koji su uživali u ubijanju su posebno guštali kada su susretali takve... 
|
|
|
13.11.2012., 08:04
|
|
Necromancer
|
Ustvari knjiga koristi zombi apokalipsu na jedan vrlo zanimljiv način.
osim da nam na vrlo zanimljiv način predoči svijet u kojem živimo, koliko samo treba nešto pa da se sve uruši kao kula od karata, i koliko su države pohlepne, korumpirane, koliko su vlade svrha samima sebi, i da molite boga da nikada ne morate proći kroz rat, doživjeti to.
Oni vojnici koji prežive, jedan mosadov agent s kojim priča nakon Z rata, kaže, ja sam njemački židov, bio je klinac , kada su njegovi napustitli njemačku dok se još moglo ni ne sjeća se toga, ali oni stari koji su preživjeli holokaust, kaže, nitko nije preživio, ubili su im duše, a ako je to istina, nitko nije preživio ovaj rat, nitko.
Tako da ispadne da svatko do tih koji su preživjeli rat, bilo koji rat, oni ga jesu preživjeli fizički, ali u svakom od njih je nešto umrlo.....bar sam ja to tako shvatio.....a bome ima i takvih kod kojih nije bilo ništa ni na prvom mjestu da umre.
vrlo zanimljiva knjiga, svidjet će vam se, i dosta detaljno je pokušao prikazati razne kulture diljem svijeta kako se nose sa ustajanjem mrtvih, čak i kako bi zemlja izgledala, priroda, svi ti požari, nuklearne eksplozije, sav taj pepel u autmosferi....ima priča s austronautom na svemirskoj postaji u orbiti čiji posao je bio održavati nešto vojnih satelita u operativnom stanju.
Oni su imali pogled samo takav...
|
|
|
13.11.2012., 08:05
|
|
Majstor Fantać
|
i on je spreman za nadolazeće zomije, jeste li i vi?

|
|
|
13.11.2012., 08:43
|
|
Necromancer
|
|
|
|
13.11.2012., 10:00
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
Creeping Death kaže:
|
bez brige, europa je stara iskusna krvava kurvetina, samo glumi da je dama

|
|
|
13.11.2012., 10:00
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
Creeping Death kaže:
Ustvari knjiga koristi zombi apokalipsu na jedan vrlo zanimljiv način.
osim da nam na vrlo zanimljiv način predoči svijet u kojem živimo, koliko samo treba nešto pa da se sve uruši kao kula od karata, i koliko su države pohlepne, korumpirane, koliko su vlade svrha samima sebi, i da molite boga da nikada ne morate proći kroz rat, doživjeti to.
Oni vojnici koji prežive, jedan mosadov agent s kojim priča nakon Z rata, kaže, ja sam njemački židov, bio je klinac , kada su njegovi napustitli njemačku dok se još moglo ni ne sjeća se toga, ali oni stari koji su preživjeli holokaust, kaže, nitko nije preživio, ubili su im duše, a ako je to istina, nitko nije preživio ovaj rat, nitko.
Tako da ispadne da svatko do tih koji su preživjeli rat, bilo koji rat, oni ga jesu preživjeli fizički, ali u svakom od njih je nešto umrlo.....bar sam ja to tako shvatio.....a bome ima i takvih kod kojih nije bilo ništa ni na prvom mjestu da umre.
vrlo zanimljiva knjiga, svidjet će vam se, i dosta detaljno je pokušao prikazati razne kulture diljem svijeta kako se nose sa ustajanjem mrtvih, čak i kako bi zemlja izgledala, priroda, svi ti požari, nuklearne eksplozije, sav taj pepel u autmosferi....ima priča s austronautom na svemirskoj postaji u orbiti čiji posao je bio održavati nešto vojnih satelita u operativnom stanju.
Oni su imali pogled samo takav...
|
da, kod nekih nesto umre, kod drugih se jednostavno sljusti premaz civilizacije i prilagode se nastalim uvjetima
u svakom slucaju, pocetni period je veliki sok i ne moze se unaprijed znati kako ce na koga djelovati
|
|
|
13.11.2012., 10:14
|
|
Majstor Fantać
|
Quote:
ZgSash kaže:
bez brige, europa je stara iskusna krvava kurvetina, samo glumi da je dama

|
europa je, kao i amerika, preplavljena imigrantima koji nemaju nikakve veze s europskom kulturom niti su je iole prihvatili. u bilokakvom problematičnom scenariju to bi predstavljalo veliki problem.
|
|
|
13.11.2012., 10:19
|
|
Necromancer
|
Quote:
j.a. kaže:
europa je, kao i amerika, preplavljena imigrantima koji nemaju nikakve veze s europskom kulturom niti su je iole prihvatili. u bilokakvom problematičnom scenariju to bi predstavljalo veliki problem.
|
Njih ćemo uporabiti kao mamac za zombije 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:58.
|
|
|