Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika > Preparativna kozmetika

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 12.07.2012., 21:29   #4821
Ima li netko prijedlog za posvjetljivanje podocnjaka? Meni su jako tamni, bez nekog zdravstvenog razloga i tako je oduvijek?
rosa_salvaje is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.07.2012., 09:46   #4822
Quote:
rosa_salvaje kaže: Pogledaj post
Ima li netko prijedlog za posvjetljivanje podocnjaka? Meni su jako tamni, bez nekog zdravstvenog razloga i tako je oduvijek?
Meni je ovaj gel dobar a nije skup - ca. 80 kn u ljekarni:
http://www.plantesystem.com/en/produ...anti-cernes-12
Nije baš da stvara čuda.....ali su podočnjaci ipak malo svijetliji.
Danny1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.07.2012., 10:44   #4823
Quote:
Danny1 kaže: Pogledaj post
Meni je ovaj gel dobar a nije skup - ca. 80 kn u ljekarni:
http://www.plantesystem.com/en/produ...anti-cernes-12
Nije baš da stvara čuda.....ali su podočnjaci ipak malo svijetliji.
Čuda ni ne očekujem ali da se bar malo pobrinem za njih

Gdje kupuješ tu kremu? Ljekarne? Online?
rosa_salvaje is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.07.2012., 10:47   #4824
Quote:
Čuda ni ne očekujem ali da se bar malo pobrinem za njih

Gdje kupuješ tu kremu? Ljekarne? Online?
Onda se nadam da bi ti mogla biti dobra kao i meni . Ja ju kupujem u ljekarni - onoj "običnoj" .... nekada ju nemaju na skladištu ali im nakon narudžbe stigne za 2 dana.
Danny1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.07.2012., 11:08   #4825
Quote:
Danny1 kaže: Pogledaj post
Onda se nadam da bi ti mogla biti dobra kao i meni . Ja ju kupujem u ljekarni - onoj "običnoj" .... nekada ju nemaju na skladištu ali im nakon narudžbe stigne za 2 dana.
Hvala
rosa_salvaje is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.07.2012., 13:17   #4826
Quote:
Nika4 kaže: Pogledaj post
Zar se payot maska prestala proizvoditi?????
Da, sad imaju neku drugu, Hydra 24 masque. Jednako je dobra kao stara, samo je skuplja. (50 ml preko 200 kn, dok je stara bila 75 ml za puno manje, ne sjećam se točno koliko je bila).
Anarniel is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.07.2012., 17:07   #4827
koji lihvari,ono je bila apsolutno najbolja maska, ali valjda su skužili da je prejeftina.....
kikibela is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.07.2012., 17:52   #4828
Quote:
Estee Lauder kaže: Pogledaj post
Moja prva borba sa borama oko očiju su bili flasteri od Estee Lauder i to perfectionist i sjećam se da je to bilo odlično, točno sam slijedila upute i stvarno je bilo rezultata.
s koliko godina si to počela stavljati?

sad kad čitam sve ove komentare za te flastere dođe mi da ih isprobam. prije mi nije padalo na pamet. uvijek sam imala osjećaj da će me nekako "zategnut" i iziritirat
Old 14.07.2012., 19:33   #4829
Quote:
Shiseido ima neku eye whitnening, 400 kn To mi je previse za 15ml, a cini mi se da ni nema neke super recenzije na netu.

Odlucila sam naruciti ovu:
SKIN79 The Oriental Double Perfection Eye Healer Plus
http://item.mobileweb.ebay.com/viewi...id=95499508876
15 ml 10 dolara, pa racunam i ako nije nesto 60 kn nije puno za probat. Pise da je za izbjeljivanje i protiv bora... Inace su mi njihove BB kreme ok, pa vrijedi probati...
rosa_salvaje is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.07.2012., 22:01   #4830
Quote:
Shiseido ima neku eye whitnening, 400 kn To mi je previse za 15ml, a cini mi se da ni nema neke super recenzije na netu.

Odlucila sam naruciti ovu:
SKIN79 The Oriental Double Perfection Eye Healer Plus
http://item.mobileweb.ebay.com/viewi...id=95499508876
15 ml 10 dolara, pa racunam i ako nije nesto 60 kn nije puno za probat. Pise da je za izbjeljivanje i protiv bora... Inace su mi njihove BB kreme ok, pa vrijedi probati...
ajde molimte javi kakva ti je ta skin79 očna, baš me zanima! ovu shiseido što spominješ ja isprobavam i jako mi se sviđa, ali mislim da ne izbjeljuje, ali neznam jer ja sam jako svijetla! ne iritira oči što je meni jako bitno, jer skoro od svih me peku i suze oči.
moćna carica is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.07.2012., 23:08   #4831
Quote:
moćna carica kaže: Pogledaj post
ajde molimte javi kakva ti je ta skin79 očna, baš me zanima! ovu shiseido što spominješ ja isprobavam i jako mi se sviđa, ali mislim da ne izbjeljuje, ali neznam jer ja sam jako svijetla! ne iritira oči što je meni jako bitno, jer skoro od svih me peku i suze oči.
OK, ali tek sam je jučer otkrila, dok stigne iz Koreje i da je malo testiram proći će dosta vremena...

Mene ni jedna krema za područje oko očiju nije iritirala, ali nije ni pomagala. A probala sam ih dosta... Tu Shiseido mi je žena predložila u dućanu jer jedina ima u opisu i izbjeljivanje... Ali ako to ne radi onda mi nema smisla kupovati. Da si rekla da vidiš efekte još bi i probala...

Inače imam tamne podočnjake i to sam rješavala korektorom, ali kad sam skužila da je obična BB krema počela djelovati na njih, tj. na nekim mjestima su posvjetlili ostala sam u šoku Zato sam se i odlučila potražiti kremu namjenjenu tome Nadam se da će ova biti malo bolja od klasičnih BB krema, a to bi već bilo mrak
rosa_salvaje is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.07.2012., 00:41   #4832
Quote:
Mer girl kaže: Pogledaj post
s koliko godina si to počela stavljati?

sad kad čitam sve ove komentare za te flastere dođe mi da ih isprobam. prije mi nije padalo na pamet. uvijek sam imala osjećaj da će me nekako "zategnut" i iziritirat
Mislim da sam bila blizu 40.
Estee Lauder is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.07.2012., 00:42   #4833
Quote:
OK, ali tek sam je jučer otkrila, dok stigne iz Koreje i da je malo testiram proći će dosta vremena...

Mene ni jedna krema za područje oko očiju nije iritirala, ali nije ni pomagala. A probala sam ih dosta... Tu Shiseido mi je žena predložila u dućanu jer jedina ima u opisu i izbjeljivanje... Ali ako to ne radi onda mi nema smisla kupovati. Da si rekla da vidiš efekte još bi i probala...

Inače imam tamne podočnjake i to sam rješavala korektorom, ali kad sam skužila da je obična BB krema počela djelovati na njih, tj. na nekim mjestima su posvjetlili ostala sam u šoku Zato sam se i odlučila potražiti kremu namjenjenu tome Nadam se da će ova biti malo bolja od klasičnih BB krema, a to bi već bilo mrak
Meni je područje oko očiju dosta izbjelio onaj serum c vitamina kojega sami radimo. Samo ne znam kako bi ga druge kože podnijele, ipak je to concentracija 15%. Mene ne iritira.
Estee Lauder is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2012., 09:20   #4834
Žene s osjetljivim očima, koja okoločna krema pouzdano ne peče i ne iritira oči?
eyedetox is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2012., 11:47   #4835
Quote:
eyedetox kaže: Pogledaj post
Žene s osjetljivim očima, koja okoločna krema pouzdano ne peče i ne iritira oči?
Ona od Yves Rocher, active sensitive, za osjetljive oči, pa zar ti nju nisi spominjala da imaš?
Estee Lauder is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2012., 13:28   #4836
Quote:
Ona od Yves Rocher, active sensitive, za osjetljive oči, pa zar ti nju nisi spominjala da imaš?
Imam ako misliš na ovu http://img.makeupalley.com/hwthumb.a...PG&w=200&h=200, međutim totalno mi je beskorisna , glede hidratacije, umirenja, svega

a drugo, apsolutno sve kreme su me počele peči za oći i jako mi suze.
Ne znam više što da koristim
eyedetox is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2012., 13:33   #4837
Quote:
Imam ako misliš na ovu http://img.makeupalley.com/hwthumb.a...PG&w=200&h=200, međutim totalno mi je beskorisna , glede hidratacije, umirenja, svega

a drugo, apsolutno sve kreme su me počele peči za oći i jako mi suze.
Ne znam više što da koristim
Je to je ta. Da nemaš kakvu alergiju ili iritaciju? Mislim da bi trebala uzeti neke kapi za oči, protiv iritacije. Imaš bapanthem kapi i imaš jedne talijanske na bazi kamilce, biljne su i jako smire oči. Mene je na proljeće napala nekakva alergija i suzile su mi oči, pa sam tjedan dana pila tablete protiv alergije belodin i to mi se sve smirilo.
Estee Lauder is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2012., 13:50   #4838
Quote:
Je to je ta. Da nemaš kakvu alergiju ili iritaciju? Mislim da bi trebala uzeti neke kapi za oči, protiv iritacije. Imaš bapanthem kapi i imaš jedne talijanske na bazi kamilce, biljne su i jako smire oči. Mene je na proljeće napala nekakva alergija i suzile su mi oči, pa sam tjedan dana pila tablete protiv alergije belodin i to mi se sve smirilo.
Nemam pojma, nemam nikakvih problema s očima dok ne namažem bilo koju kremu oko njih
koje su to kapi od kamilice?
eyedetox is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2012., 16:43   #4839
Quote:
Bioderma sensibio eye gel creme, hipp intenziv creme, a da te ne peku oci od spf krema.
Ja imam taj problem, ne smijem oko ociju NITI JEDNU sa spf jer ciiiijeli dan suzim i ocu crknut koliko me peku oci. Ove dvije gore su mi super, bioderma ujutro hipp navecer i kombinacija s lecitinom, mrak.
lida is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2012., 19:00   #4840
Quote:
Nemam pojma, nemam nikakvih problema s očima dok ne namažem bilo koju kremu oko njih
koje su to kapi od kamilice?
Ne mogu se sad sjetiti, jer sam ih bacila, kupljene su u Farmaciji ljekarni, novije su, talijanske, ne treba recept i nemaju konzervans, pa traju samo 3 tjedna. Zapamtila sam da su na bazi kamilice.
Estee Lauder is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:08.