|
|
12.07.2012., 21:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2006.
|
Ima li netko prijedlog za posvjetljivanje podocnjaka? Meni su jako tamni, bez nekog zdravstvenog razloga i tako je oduvijek?
|
|
|
13.07.2012., 09:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2009.
|
Quote:
rosa_salvaje kaže:
Ima li netko prijedlog za posvjetljivanje podocnjaka? Meni su jako tamni, bez nekog zdravstvenog razloga i tako je oduvijek?
|
Meni je ovaj gel dobar a nije skup - ca. 80 kn u ljekarni:
http://www.plantesystem.com/en/produ...anti-cernes-12
Nije baš da stvara čuda.....ali su podočnjaci ipak malo svijetliji.
|
|
|
13.07.2012., 10:44
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Danny1 kaže:
|
Čuda ni ne očekujem  ali da se bar malo pobrinem za njih
Gdje kupuješ tu kremu? Ljekarne? Online?
|
|
|
13.07.2012., 10:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2009.
|
Quote:
rosa_salvaje kaže:
Čuda ni ne očekujem  ali da se bar malo pobrinem za njih
Gdje kupuješ tu kremu? Ljekarne? Online?
|
Onda se nadam da bi ti mogla biti dobra kao i meni  . Ja ju kupujem u ljekarni - onoj "običnoj"  .... nekada ju nemaju na skladištu ali im nakon narudžbe stigne za 2 dana.
|
|
|
13.07.2012., 11:08
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Danny1 kaže:
Onda se nadam da bi ti mogla biti dobra kao i meni  . Ja ju kupujem u ljekarni - onoj "običnoj"  .... nekada ju nemaju na skladištu ali im nakon narudžbe stigne za 2 dana.
|
Hvala 
|
|
|
13.07.2012., 13:17
|
|
Crazy Person
Registracija: Feb 2010.
|
Quote:
Nika4 kaže:
Zar se payot maska prestala proizvoditi????? 
|
Da, sad imaju neku drugu, Hydra 24 masque. Jednako je dobra kao stara, samo je skuplja. (50 ml preko 200 kn, dok je stara bila 75 ml za puno manje, ne sjećam se točno koliko je bila).
|
|
|
13.07.2012., 17:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2005.
|
koji lihvari,ono je bila apsolutno najbolja maska, ali valjda su skužili da je prejeftina.....
|
|
|
14.07.2012., 17:52
|
|
Registracija: Oct 2008.
|
Quote:
Estee Lauder kaže:
Moja prva borba sa borama oko očiju su bili flasteri od Estee Lauder i to perfectionist i sjećam se da je to bilo odlično, točno sam slijedila upute i stvarno je bilo rezultata. 
|
s koliko godina si to počela stavljati?
sad kad čitam sve ove komentare za te flastere dođe mi da ih isprobam. prije mi nije padalo na pamet. uvijek sam imala osjećaj da će me nekako "zategnut" i iziritirat 
|
14.07.2012., 19:33
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
rosa_salvaje kaže:
|
Shiseido ima neku eye whitnening, 400 kn  To mi je previse za 15ml, a cini mi se da ni nema neke super recenzije na netu.
Odlucila sam naruciti ovu:
SKIN79 The Oriental Double Perfection Eye Healer Plus
http://item.mobileweb.ebay.com/viewi...id=95499508876
15 ml 10 dolara, pa racunam i ako nije nesto 60 kn nije puno za probat. Pise da je za izbjeljivanje i protiv bora... Inace su mi njihove BB kreme ok, pa vrijedi probati...
|
|
|
14.07.2012., 22:01
|
|
i'm not really a waitres
Registracija: Apr 2012.
|
Quote:
rosa_salvaje kaže:
Shiseido ima neku eye whitnening, 400 kn  To mi je previse za 15ml, a cini mi se da ni nema neke super recenzije na netu.
Odlucila sam naruciti ovu:
SKIN79 The Oriental Double Perfection Eye Healer Plus
http://item.mobileweb.ebay.com/viewi...id=95499508876
15 ml 10 dolara, pa racunam i ako nije nesto 60 kn nije puno za probat. Pise da je za izbjeljivanje i protiv bora... Inace su mi njihove BB kreme ok, pa vrijedi probati...
|
ajde molimte javi kakva ti je ta skin79 očna, baš me zanima! ovu shiseido što spominješ ja isprobavam i jako mi se sviđa, ali mislim da ne izbjeljuje, ali neznam jer ja sam jako svijetla! ne iritira oči što je meni jako bitno, jer skoro od svih me peku i suze oči.
|
|
|
14.07.2012., 23:08
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
moćna carica kaže:
ajde molimte javi kakva ti je ta skin79 očna, baš me zanima! ovu shiseido što spominješ ja isprobavam i jako mi se sviđa, ali mislim da ne izbjeljuje, ali neznam jer ja sam jako svijetla! ne iritira oči što je meni jako bitno, jer skoro od svih me peku i suze oči.
|
OK, ali tek sam je jučer otkrila, dok stigne iz Koreje i da je malo testiram proći će dosta vremena...
Mene ni jedna krema za područje oko očiju nije iritirala, ali nije ni pomagala. A probala sam ih dosta... Tu Shiseido mi je žena predložila u dućanu jer jedina ima u opisu i izbjeljivanje... Ali ako to ne radi onda mi nema smisla kupovati. Da si rekla da vidiš efekte još bi i probala...
Inače imam tamne podočnjake i to sam rješavala korektorom, ali kad sam skužila da je obična BB krema počela djelovati na njih, tj. na nekim mjestima su posvjetlili ostala sam u šoku  Zato sam se i odlučila potražiti kremu namjenjenu tome  Nadam se da će ova biti malo bolja od klasičnih BB krema, a to bi već bilo mrak 
|
|
|
15.07.2012., 00:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2008.
|
Quote:
Mer girl kaže:
s koliko godina si to počela stavljati?
sad kad čitam sve ove komentare za te flastere dođe mi da ih isprobam. prije mi nije padalo na pamet. uvijek sam imala osjećaj da će me nekako "zategnut" i iziritirat 
|
Mislim da sam bila blizu 40. 
|
|
|
15.07.2012., 00:42
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
rosa_salvaje kaže:
OK, ali tek sam je jučer otkrila, dok stigne iz Koreje i da je malo testiram proći će dosta vremena...
Mene ni jedna krema za područje oko očiju nije iritirala, ali nije ni pomagala. A probala sam ih dosta... Tu Shiseido mi je žena predložila u dućanu jer jedina ima u opisu i izbjeljivanje... Ali ako to ne radi onda mi nema smisla kupovati. Da si rekla da vidiš efekte još bi i probala...
Inače imam tamne podočnjake i to sam rješavala korektorom, ali kad sam skužila da je obična BB krema počela djelovati na njih, tj. na nekim mjestima su posvjetlili ostala sam u šoku  Zato sam se i odlučila potražiti kremu namjenjenu tome  Nadam se da će ova biti malo bolja od klasičnih BB krema, a to bi već bilo mrak 
|
Meni je područje oko očiju dosta izbjelio onaj serum c vitamina kojega sami radimo. Samo ne znam kako bi ga druge kože podnijele, ipak je to concentracija 15%. Mene ne iritira.
|
|
|
16.07.2012., 09:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2009.
|
Žene s osjetljivim očima, koja okoločna krema pouzdano ne peče i ne iritira oči? 
|
|
|
16.07.2012., 11:47
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
eyedetox kaže:
Žene s osjetljivim očima, koja okoločna krema pouzdano ne peče i ne iritira oči? 
|
Ona od Yves Rocher, active sensitive, za osjetljive oči, pa zar ti nju nisi spominjala da imaš?
|
|
|
16.07.2012., 13:28
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Estee Lauder kaže:
Ona od Yves Rocher, active sensitive, za osjetljive oči, pa zar ti nju nisi spominjala da imaš?
|
Imam ako misliš na ovu http://img.makeupalley.com/hwthumb.a...PG&w=200&h=200, međutim totalno mi je beskorisna , glede hidratacije, umirenja, svega
a drugo, apsolutno sve kreme su me počele peči za oći i jako mi suze.
Ne znam više što da koristim 
|
|
|
16.07.2012., 13:33
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
eyedetox kaže:
|
Je to je ta. Da nemaš kakvu alergiju ili iritaciju? Mislim da bi trebala uzeti neke kapi za oči, protiv iritacije. Imaš bapanthem kapi i imaš jedne talijanske na bazi kamilce, biljne su i jako smire oči. Mene je na proljeće napala nekakva alergija i suzile su mi oči, pa sam tjedan dana pila tablete protiv alergije belodin i to mi se sve smirilo.
|
|
|
16.07.2012., 13:50
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Estee Lauder kaže:
Je to je ta. Da nemaš kakvu alergiju ili iritaciju? Mislim da bi trebala uzeti neke kapi za oči, protiv iritacije. Imaš bapanthem kapi i imaš jedne talijanske na bazi kamilce, biljne su i jako smire oči. Mene je na proljeće napala nekakva alergija i suzile su mi oči, pa sam tjedan dana pila tablete protiv alergije belodin i to mi se sve smirilo.
|
Nemam pojma, nemam nikakvih problema s očima dok ne namažem bilo koju kremu oko njih 
koje su to kapi od kamilice?
|
|
|
16.07.2012., 16:43
|
|
Freekusha
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
eyedetox kaže:
|
Bioderma sensibio eye gel creme, hipp intenziv creme, a da te ne peku oci od spf krema.
Ja imam taj problem, ne smijem oko ociju NITI JEDNU sa spf jer ciiiijeli dan suzim i ocu crknut koliko me peku oci. Ove dvije gore su mi super, bioderma ujutro hipp navecer i kombinacija s lecitinom, mrak.
|
|
|
16.07.2012., 19:00
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
eyedetox kaže:
Nemam pojma, nemam nikakvih problema s očima dok ne namažem bilo koju kremu oko njih 
koje su to kapi od kamilice?
|
Ne mogu se sad sjetiti, jer sam ih bacila, kupljene su u Farmaciji ljekarni, novije su, talijanske, ne treba recept i nemaju konzervans, pa traju samo 3 tjedna. Zapamtila sam da su na bazi kamilice. 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:08.
|
|
|
|