Natrag   Forum.hr > Društvo > Kutak za školarce i studente > Osnovne i srednje škole

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 25.08.2007., 11:57   #4921
Quote:
konj111 kaže: Pogledaj post
Obično se ljudi prebacuju IZ Pete, a ne U Petu, pa daj mi reci u koju gimnaziju ideš i koji te vrag tjera ovamo.
problem je kaj ne živi u zagrebu, pa eto, za petu se čuje, za druge ne... kad živiš u malom selu u dalmaciji onda ono za kaj čuješ, tam ideš...
Old 25.08.2007., 18:12   #4922
A vi se znate?

(sad ce me ljudi pitat sto cijele dane radim na netu, a u Edinburghu sam. Cekam bus koji ide tek u 22, a lijena sam hodati po gradu s ne bas laganom torbom. )
Odgovori s citatom
Old 25.08.2007., 23:30   #4923
Quote:
Lafiel kaže: Pogledaj post
Kuda to "ovamo"? Ti vise nisi u Petoj.
Ovaaaj.... koji te vrag tjera onamo?
Old 30.08.2007., 15:38   #4924
Quote:
lafiel kaže: Pogledaj post
a vi se znate?
ne, ali postoji opcija "pročitaj sve postove od /korisnik/"
Old 30.08.2007., 22:17   #4925
Pogledao novi raspored zvonjenja - katastrofa. Nama je jos lako no ovima kji putuju je velki problem jer nekima vlak ide svakih 1h. Ravnateljevo objasnjenje - bilo je jedino rjesenje da se ukine medjuturnus jer nemamo dovoljno ucionica. Siguran sam da se to moglo i puno elegantnije rijesiti, no mi nemamo pravo glasa

Inace, skola iznutra izgleda ko baustela. Neke ucionice ce se obnavljati jos koji mjesec tokom godine, neki razredi ce biti u dvorani tjelesnog, neki u infici... ukratko - rusvaj.
Odgovori s citatom
Old 31.08.2007., 01:40   #4926
Što se novog rasporeda tiče, mi smo baš komentirali da smo taman na vrijeme pobjegli iz škole.
maestranza is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.08.2007., 12:21   #4927
Quote:
maestranza kaže: Pogledaj post
Što se novog rasporeda tiče, mi smo baš komentirali da smo taman na vrijeme pobjegli iz škole.
Da sam bar mogla s vama.
neopitroid is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.08.2007., 12:23   #4928
Saša, Nikola i Petre - hvala na razglednici iz Vijetnama. To mi je danas bila jedina svjetla točka u zbornici.
neopitroid is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.08.2007., 13:49   #4929
¤ Pokusajte pisati na tastaturi kojoj tipke idu: azertyuiop^$ // qsdfghjklmù* // wxcvbn,;:!
Nije lako.

¤ E NE BIH JA IMALA SKOLU U 7:45

¤ Pozdrav iz Reimsa

Quote:
Matesonik kaže: Pogledaj post
Ravnateljevo objasnjenje - bilo je jedino rjesenje da se ukine medjuturnus jer nemamo dovoljno ucionica. Siguran sam da se to moglo i puno elegantnije rijesiti, no mi nemamo pravo glasa
Jer je ekstra razred bio nuzan, dakako.
Odgovori s citatom
Old 31.08.2007., 14:21   #4930
naravno da je bio nužan...mislim,što bi profesori radili da nema g razreda..onako im je bila prazna satnica,a sad im je popunjena(a prekovremena se ne plaća) ja navijam za sve profesore koji su se pobunili(prof Jelić i ostatak.. ) zanima me ko će sve doć na vrijeme na nastavu ujutro...a navečer smo jedva izdržavali do 7 i pet...sad ćemo definitivno crkavat još pol sata...da ne govorim o odmorima...užassssss
jedina dobra stvar je kaj smo mi dobili novog učenika...

p.s.(za lafiel)ee you soon!!
Old 31.08.2007., 21:26   #4931
Zivjela Jelicka. Kaj bi mi bez nje.

I uz ekstra razred opet imamo jedan s 37 ucenika i samo zbog tog razreda smo morali gurati 19+profesorov komp u informatiku. I ravnatelj misli u svaku ucionicu metnuti po jedan komp i sve to umreziti. A projektora nesto i nemamo toliko. Besmislica. Jos sam dodatno nadrkan jer su nas danas zakljucali u skolu pa smo ravnatelja zvali da posalje domara da nas oslobodi .
Odgovori s citatom
Old 31.08.2007., 23:13   #4932
Vratia se Šime....a di je bija???

Jao meni majko moja stara...

Bio u školi neki dan, slučajno prošao...buka, dim...gledam i ne vjerujem. Čini se da se Mladenić odrekao svojeg internet-cafea u potkrovlju i preuređuje školicu, samo mi nije jasno što...? kao !?!?!? petnaesta ima više đaka pa da ne kaskamo za njom? pa tko to upisuje svoje dijete u petu? da mi je vidjet te ljude? dobro, ipak nisam daleko da svratim odgovarat još pokoju lektiru koju nisam pročitao... ili pak na pokoji zadatak na ploči...

Lafi, kako teku razgovori o veličinama sa (nećemoimenovati)
Takva osoba može biti inteligentna, šarmantna, intrigantna, razumna i više ili manje uspješna, ili pak mlitava, nesposobna i uvijek u neprilici. Ono što im je zajedničko, ako nas uopće nešto straši u devijantnom ponašanju, jest nedostatak inklinacije i straha od posljedica.
Lord Master is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.09.2007., 15:01   #4933
Quote:
mardž kaže: Pogledaj post
p.s.(za lafiel)ee you soon!!
Ajme Mardz, pa skoro sam zaboravila da i ti ides. Ajd mi samo kad krenete javi(te) ima li mjesta u busu za mene ak vam se mogu skrpati u Reimsu (platim striceku soferu prijevoz do Pariza ak treba ;p) ili da sjednem na vlak i hvatam vas u Parizu.

@Matesonik

@Lord
Zadnje sam se s Osobom-Cije-Se-Ime-Ne-Smije-Izgovoriti cula prije davnih 10ak dana. Stres.
Odgovori s citatom
Old 01.09.2007., 15:42   #4934
Quote:
Lord Master kaže: Pogledaj post
Jao meni majko moja stara...

Bio u školi neki dan, slučajno prošao...buka, dim...gledam i ne vjerujem. Čini se da se Mladenić odrekao svojeg internet-cafea u potkrovlju i preuređuje školicu, samo mi nije jasno što...? kao !?!?!? petnaesta ima više đaka pa da ne kaskamo za njom? pa tko to upisuje svoje dijete u petu? da mi je vidjet te ljude?
ispravak netočnog navoda...naime,naš se dragi ravnatelj preziva Mladinić..
osim toga...pa ove godine su se ljudi trgali za mjesto u petoj...
nego,palo mi je na pamet da naš ravnatelj možda unaprijed misli na ono : srednja škola će postat obavezna... al iskreno sumnjam.nije to bilo u pitanju..

@lafiel-bit će mjesta ziher jer nas ide 35..AKO! ali,ja ne znam kak bi mi tebe i gdje pokupili...mi ćemo bit tam 7.9. i gledat samo katedralu onu u kojoj su se krunili svi od 13.st.a prije toga smo u strassbourgu..što znači da bi to bilo negdje rano popodne...al bumo se još čuli...ja ili neko drugi javi kad krenemo iz strassbourga
Old 03.09.2007., 13:14   #4935
Evo prosel je i prvi dan.
Old 03.09.2007., 13:44   #4936
jel Presvjetli izgovorio rijeci opravdanja za gluposti koje je napravio?
Old 03.09.2007., 15:48   #4937
Presvijetlog nisam ni rijec razumel. Zgrijali se u onoj dvorani i isli u skolu. po 11 je bilo gotovo. i tocka. Sutra sve ispocetka
Old 04.09.2007., 11:39   #4938
Quote:
mardž kaže: Pogledaj post
@lafiel-bit će mjesta ziher jer nas ide 35..AKO! ali,ja ne znam kak bi mi tebe i gdje pokupili...mi ćemo bit tam 7.9. i gledat samo katedralu onu u kojoj su se krunili svi od 13.st.a prije toga smo u strassbourgu..što znači da bi to bilo negdje rano popodne...al bumo se još čuli...ja ili neko drugi javi kad krenemo iz strassbourga
Pa ja sam u tom gradu gdje stajete. Dodjem do katedrale i bok, ne?
(bajdvej, katedrala je made of pure win)
Odgovori s citatom
Old 05.09.2007., 00:04   #4939
Quote:
Lafiel kaže: Pogledaj post
¤ Pokusajte pisati na tastaturi kojoj tipke idu: azertyuiop^$ // qsdfghjklmù* // wxcvbn,;:!
Nije lako.

¤ E NE BIH JA IMALA SKOLU U 7:45

¤ Pozdrav iz Reimsa

Jer je ekstra razred bio nuzan, dakako.
Jao, Reims je predivan grad! Mora da ti je super, ja bi opet tamo! Inače, francuske tipkovnice - katastrofa
Old 05.09.2007., 18:53   #4940
Lafiel, pusa. Vrati se brzo jer te moram nešto pitat
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:21.