|
|
25.08.2007., 11:57
|
|
Idemo u EU!
Registracija: Feb 2006.
|
Quote:
konj111 kaže:
Obično se ljudi prebacuju IZ Pete, a ne U Petu, pa daj mi reci u koju gimnaziju ideš i koji te vrag tjera ovamo. 
|
problem je kaj ne živi u zagrebu, pa eto, za petu se čuje, za druge ne... kad živiš u malom selu u dalmaciji onda ono za kaj čuješ, tam ideš...
|
25.08.2007., 18:12
|
|
All die Jazz
Registracija: Feb 2004.
|
A vi se znate?
(sad ce me ljudi pitat sto cijele dane radim na netu, a u Edinburghu sam. Cekam bus koji ide tek u 22, a lijena sam hodati po gradu s ne bas laganom torbom.  )
|
|
25.08.2007., 23:30
|
|
bolje da nema još jednog
Registracija: Mar 2004.
|
Quote:
Lafiel kaže:
Kuda to "ovamo"? Ti vise nisi u Petoj. 
|
Ovaaaj.... koji te vrag tjera o namo? 
|
30.08.2007., 15:38
|
|
Idemo u EU!
|
Quote:
lafiel kaže:
a vi se znate?
|
ne, ali postoji opcija "pročitaj sve postove od /korisnik/"
|
30.08.2007., 22:17
|
|
munjobrisljiv izcitnik
|
Pogledao novi raspored zvonjenja - katastrofa. Nama je jos lako no ovima kji putuju je velki problem jer nekima vlak ide svakih 1h. Ravnateljevo objasnjenje - bilo je jedino rjesenje da se ukine medjuturnus jer nemamo dovoljno ucionica. Siguran sam da se to moglo i puno elegantnije rijesiti, no mi nemamo pravo glasa
Inace, skola iznutra izgleda ko baustela. Neke ucionice ce se obnavljati jos koji mjesec tokom godine, neki razredi ce biti u dvorani tjelesnog, neki u infici... ukratko - rusvaj.
|
|
31.08.2007., 01:40
|
|
blonda
Registracija: Feb 2005.
|
Što se novog rasporeda tiče, mi smo baš komentirali da smo taman na vrijeme pobjegli iz škole. 
|
|
|
31.08.2007., 12:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2005.
|
Quote:
maestranza kaže:
Što se novog rasporeda tiče, mi smo baš komentirali da smo taman na vrijeme pobjegli iz škole. 
|
Da sam bar mogla s vama. 
|
|
|
31.08.2007., 12:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2005.
|
Saša, Nikola i Petre - hvala na razglednici iz Vijetnama. To mi je danas bila jedina svjetla točka u zbornici. 
|
|
|
31.08.2007., 13:49
|
|
All die Jazz
|
¤ Pokusajte pisati na tastaturi kojoj tipke idu: azertyuiop^$ // qsdfghjklmù* // wxcvbn,;:!
Nije lako.
¤ E NE BIH JA IMALA SKOLU U 7:45
¤ Pozdrav iz Reimsa
Quote:
Matesonik kaže:
Ravnateljevo objasnjenje - bilo je jedino rjesenje da se ukine medjuturnus jer nemamo dovoljno ucionica. Siguran sam da se to moglo i puno elegantnije rijesiti, no mi nemamo pravo glasa 
|
Jer je ekstra razred bio nuzan, dakako.
|
|
31.08.2007., 14:21
|
|
traži se...on.
Registracija: Aug 2007.
|
|
31.08.2007., 21:26
|
|
munjobrisljiv izcitnik
|
Zivjela Jelicka. Kaj bi mi bez nje.
I uz ekstra razred opet imamo jedan s 37 ucenika i samo zbog tog razreda smo morali gurati 19+profesorov komp u informatiku. I ravnatelj misli u svaku ucionicu metnuti po jedan komp i sve to umreziti. A projektora nesto i nemamo toliko. Besmislica. Jos sam dodatno nadrkan jer su nas danas zakljucali u skolu pa smo ravnatelja zvali da posalje domara da nas oslobodi  .
|
|
31.08.2007., 23:13
|
|
Poznavalac života i smrti
Registracija: Dec 2004.
|
Vratia se Šime....a di je bija???
Jao meni majko moja stara...
Bio u školi neki dan, slučajno prošao...buka, dim...gledam i ne vjerujem. Čini se da se Mladenić odrekao svojeg internet-cafea u potkrovlju i preuređuje školicu, samo mi nije jasno što...? kao !?!?!? petnaesta ima više đaka pa da ne kaskamo za njom? pa tko to upisuje svoje dijete u petu? da mi je vidjet te ljude? dobro, ipak nisam daleko da svratim odgovarat još pokoju lektiru koju nisam pročitao... ili pak na pokoji zadatak na ploči...
Lafi, kako teku razgovori o veličinama sa (nećemoimenovati)
Takva osoba može biti inteligentna, šarmantna, intrigantna, razumna i više ili manje uspješna, ili pak mlitava, nesposobna i uvijek u neprilici. Ono što im je zajedničko, ako nas uopće nešto straši u devijantnom ponašanju, jest nedostatak inklinacije i straha od posljedica.
|
|
|
01.09.2007., 15:01
|
|
All die Jazz
|
Quote:
mardž kaže:
p.s.(za lafiel)  ee you soon!! 
|
Ajme Mardz, pa skoro sam zaboravila da i ti ides.  Ajd mi samo kad krenete javi(te) ima li mjesta u busu za mene ak vam se mogu skrpati u Reimsu (platim striceku soferu prijevoz do Pariza ak treba ;p) ili da sjednem na vlak i hvatam vas u Parizu.
@Matesonik
@Lord
Zadnje sam se s Osobom-Cije-Se-Ime-Ne-Smije-Izgovoriti cula prije davnih 10ak dana. Stres.
|
|
01.09.2007., 15:42
|
|
traži se...on.
Registracija: Aug 2007.
|
Quote:
Lord Master kaže:
Jao meni majko moja stara...
Bio u školi neki dan, slučajno prošao...buka, dim...gledam i ne vjerujem. Čini se da se Mladenić odrekao svojeg internet-cafea u potkrovlju i preuređuje školicu, samo mi nije jasno što...? kao !?!?!? petnaesta ima više đaka pa da ne kaskamo za njom? pa tko to upisuje svoje dijete u petu? da mi je vidjet te ljude?
|
ispravak netočnog navoda...naime,naš se dragi ravnatelj preziva Mladinić..
osim toga...pa ove godine su se ljudi trgali za mjesto u petoj...
nego,palo mi je na pamet da naš ravnatelj možda unaprijed misli na ono : srednja škola će postat obavezna...  al iskreno sumnjam.nije to bilo u pitanju..
@lafiel-bit će mjesta ziher jer nas ide 35..AKO! ali,ja ne znam kak bi mi tebe i gdje pokupili...mi ćemo bit tam 7.9. i gledat samo katedralu onu u kojoj su se krunili svi od 13.st.a prije toga smo u strassbourgu..što znači da bi to bilo negdje rano popodne...al bumo se još čuli...ja ili neko drugi javi kad krenemo iz strassbourga 
|
03.09.2007., 13:14
|
|
Gand Alf
Registracija: Oct 2006.
|
Evo prosel je i prvi dan. 
|
03.09.2007., 13:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2004.
|
jel Presvjetli izgovorio rijeci opravdanja za gluposti koje je napravio?
|
03.09.2007., 15:48
|
|
Gand Alf
Registracija: Oct 2006.
|
Presvijetlog nisam ni rijec razumel. Zgrijali se u onoj dvorani i isli u skolu. po 11 je bilo gotovo. i tocka. Sutra sve ispocetka 
|
04.09.2007., 11:39
|
|
All die Jazz
|
Quote:
mardž kaže:
@lafiel-bit će mjesta ziher jer nas ide 35..AKO! ali,ja ne znam kak bi mi tebe i gdje pokupili...mi ćemo bit tam 7.9. i gledat samo katedralu onu u kojoj su se krunili svi od 13.st.a prije toga smo u strassbourgu..što znači da bi to bilo negdje rano popodne...al bumo se još čuli...ja ili neko drugi javi kad krenemo iz strassbourga 
|
Pa ja sam u tom gradu gdje stajete. Dodjem do katedrale i bok, ne? 
(bajdvej, katedrala je made of pure win)
|
|
05.09.2007., 00:04
|
|
Idemo u EU!
|
Quote:
Lafiel kaže:
¤ Pokusajte pisati na tastaturi kojoj tipke idu: azertyuiop^$ // qsdfghjklmù* // wxcvbn,;:!
Nije lako.
¤ E NE BIH JA IMALA SKOLU U 7:45
¤ Pozdrav iz Reimsa
Jer je ekstra razred bio nuzan, dakako.
|
Jao, Reims je predivan grad! Mora da ti je super, ja bi opet tamo!  Inače, francuske tipkovnice - katastrofa 
|
05.09.2007., 18:53
|
|
Rodila2MuškarcaSvogŽivota
Registracija: Apr 2003.
|
Lafiel, pusa. Vrati se brzo jer te moram nešto pitat 
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:21.
|
|
|
|