Reality TV Orwell is a happy man. |
|
|
11.05.2017., 03:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2011.
|
Burna noc iza nas.
-Goran se tuzio Andjeli da ga vrijedjaju na nacionalnoj osnovi
-Andjela ga pitala sto mu je receno
-Goran je rekao da mu govore da zasto je dosao i da treba biti zahvalan jer "dise srpski vazduh,jede srpske kobasice i trosi srpsku struju"
-Dalila je rekla da je istina sto Goran kaze i da Ploca cijeli dan prijeti Goranu i vrijedja ga na nacionalnoj osnovi.
-David skocio i rekao da su u Srbiji svi dobrodosli i da nitko nije diskriminiran na nacionalnoj osnovi
-Dejan stao u obranu Gorana i kaze da mu se ne smiju govoriti takve stvari.
-Andjela pitala Sladju da li je ona diskriminirana u Srbiji.
-Sladja je odgovorila da tamo nitko nije diskriminiran a da je Goran jedan od onih Hrvata koji provociraju i da je unio u vilu Hajdukov dres sa "sahovnicom".
-Andjela je pitala Gorana da odakle je Sladja i kako to da se ona ne osjeca diskriminiranom.
-Goran je rekao da on ne zna odakle je Sladja ali da on ima svoje dostojanstvo i da nikom nece lizati guzicu.
-Mladen se zaletio da udre Gorana (nije se vidjelo ali se culo) i otjeran je u izolaciju.
-Mirela podrzala Gorana,Dalilu i Dejana i kaze da u vili ima provokacija na nacionalnoj osnovi.
-David plakao jer je brat Dejan stao na Goranovu i Dalilinu stranu i na taj nacin izdao njega i ponizio svoj narod.
-Lakic rekao Dalili da i ona treba biti zahvalna jer "dise srpski vazduh,jede srpsku hranu i trosi srpsku struju".
-Aleksandra optuzila Dalilu da ona manipulira sa Dejanom a Dejana je optuzila da je izdao brata iako je usao u rijaliti da mu bude podrska.
-Dejan kaze da on nije izdao brata a da je u rijaliti usao kao ravnopravni takmicar a ne kao podrska Davidu.
-Dalila rekla Aleksandri da nek crkne,David i Aleksandra poludili,zaletili se na Dejana i Dalilu,nastao je haos,isljucili su ton,izgleda da je Dalila udarila Aleksandru.
-Nastavljen je program,Aleksandra place,nema Dalile,Davida,Dejana,Mladena...Plocu nije bilo za vidjeti cijelu vecer,valjda je otjeran ranije.
-Tihomir koji je sve i zakuhao prozivkom Gorana za "srpski zrak,kobasice i struju",prilazi Goranu i pruza mu ruku,Goran je sa cudjenjem nekako nevoljko prihvaca,nesto razgovaraju,ne cuje se zbog muzike na bazenu...
Zadnje uređivanje Adio : 11.05.2017. at 04:52.
|
|
|
11.05.2017., 09:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2015.
|
@Adio hvala na izvjestaju
Jel moguce sta oni rade tamo..  cuj kako Sladja nije diskriminirana? Prvo majka joj je Srpkinja, drugo otkad je tamo pljuje po Hrvatima i lize guzice Srbima..
|
|
|
11.05.2017., 10:03
|
|
Registrirani korisnik
|
Suboticka se nasla da prica o odnosima dva brata, nije rodjenu sestru spomenula 6 mjeseci otkako je u rijalitiju..
|
|
|
11.05.2017., 12:01
|
|
Opet plavuša :)
Registracija: Jun 2011.
|
Hvala Adio !!! :klap: :klap:
To sa srpskim mlekom, strujom i ostalim je Tihomir zakuhao već na Parografu
Slađa...ništa drugo od nje nisam ni očekivala.
Anđela nije reagirala ni prvi put kad je Tihomir počeo seruckati, iznenadilo bi me da je.
Goran je u pravu, a to što se stalno ne svađa, gura u prvi plan i sl. meni nije minus za njega.
|
|
11.05.2017., 15:18
|
|
Registrirani korisnik
|
|
|
|
11.05.2017., 15:20
|
|
|
Adio, srce si !!!!
Slušam Branku kako krešti u dvorištu 
Njoj ne treba mikrofon ! 
|
|
11.05.2017., 15:40
|
|
Registrirani korisnik
|
Opet ne radi stream..
|
|
|
11.05.2017., 15:48
|
|
|
Quote:
donfontane kaže:
Opet ne radi stream..
|
Baš sam htjela napisati !!! 
Svi su prilično nabrijani....ne čudi me ! 
|
|
11.05.2017., 15:50
|
|
Registrirani korisnik
|
Eh,da,po mom gornjem postu je ispalo da se Goran tuzio da ga vrijedjaju na nacionalnoj osnovi,medjutim,sve je pocelo kad se jedan gledalac javio za vrijeme "zurke" i rekao da Gorana vrijedjaju na nacionalnoj osnovi i onda je Andjela pitala Gorana sto je to bilo,Goran je potvrdio to sto je rekao gledatelj i tad je sve krenulo nizbrdo..
Jutros su neki gledatelji takodjer rekli da nije bilo lijepo to sto su neki govorili Goranu a Smilja je rekla da kad bi njoj netko u Hrvatskoj rekao ono sto je receno Goranu da bi to za nju bilo uvrijedljivo.
|
|
|
11.05.2017., 15:57
|
|
|
Quote:
Adio kaže:
Eh,da,po mom gornjem postu je ispalo da se Goran tuzio da ga vrijedjaju na nacionalnoj osnovi,medjutim,sve je pocelo kad se jedan gledalac javio za vrijeme "zurke" i rekao da Gorana vrijedjaju na nacionalnoj osnovi i onda je Andjela pitala Gorana sto je to bilo,Goran je potvrdio to sto je rekao gledatelj i tad je sve krenulo nizbrdo..
Jutros su neki gledatelji takodjer rekli da nije bilo lijepo to sto su neki govorili Goranu a Smilja je rekla da kad bi njoj netko u Hrvatskoj rekao ono sto je receno Goranu da bi to za nju bilo uvrijedljivo.
|
Zato i kažem da je sve počelo na Parografu...sa onim mlekom i strujom...glupi Tihomir i "pametni" Ploća su počeli srati nakon što je Goran rekao da svi bleje u isti glas k'o ovce, a Tihomir se našao pogođenim, da kako on može njima reći da su ovce, kad je u njihovoj zemlji  uz to famozno spominjanje mleka i struje itd... i cirkus je bio predvidljiv.
|
|
11.05.2017., 16:01
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Goluždrava kaže:
Zato i kažem da je sve počelo na Parografu...sa onim mlekom i strujom...glupi Tihomir i "pametni" Ploća su počeli srati nakon što je Goran rekao da svi bleje u isti glas k'o ovce, a Tihomir se našao pogođenim, da kako on može njima reći da su ovce, kad je u njihovoj zemlji  uz to famozno spominjanje mleka i struje itd... i cirkus je bio predvidljiv.
|
Da,gledao sam to: https://www.forum.hr/showpost.php?p=6...postcount=4911 
|
|
|
11.05.2017., 16:03
|
|
|
Quote:
Adio kaže:
|
Oprosti...zaboravila sam !!! 
|
|
11.05.2017., 17:17
|
|
Registrirani korisnik
|
|
|
|
11.05.2017., 17:52
|
|
bigtrashmama
Registracija: Dec 2007.
|
Quote:
donfontane kaže:
5:15 umrem svaki put 
|
bas cudno sto andjelu zovemo musava 
|
11.05.2017., 17:53
|
|
Registrirani korisnik
|
Ko su vam najljigaviji/antipaticniji likovi u vili? Meni Tihomir, Lakic, Vesna Rivas,Sladja..Suboticka i Mili tu i tamo iritantni.
|
|
|
11.05.2017., 18:18
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
donfontane kaže:
Ko su vam najljigaviji/antipaticniji likovi u vili? Meni Tihomir, Lakic, Vesna Rivas,Sladja..Suboticka i Mili tu i tamo iritantni.
|
Tihomir i Sladja,daleko najljigaviji.
Veceras na "roditeljski sastanak" dolazi Emina,majka od Dalile,bit ce veselo. 
|
|
|
11.05.2017., 18:46
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Adio kaže:
Veceras na "roditeljski sastanak" dolazi Emina,majka od Dalile,bit ce veselo. 
|
:klap:
Dalila proplakala cijelo popodne jer zna da ce biti nemilo.
|
|
|
11.05.2017., 19:22
|
|
bigtrashmama
|
Quote:
donfontane kaže:
|
Tihomir daleko ispred svih, Ana Marija, Sladja, Ljubinka....
|
11.05.2017., 19:29
|
|
Papaver er.
Registracija: Aug 2012.
|
Tihomir i Mili su mi najljigaviji, a najljigavije scene su mi kad se Ploćo priljepi za neku curu i cmače ju.
Btw. Jel netko pohvatao da je Dalila u emisiji koja je bila dan nakon onoga dana u kojemu nisu prikazivali program rekla da su jučer imali žurku za nečiji rođendan?
Danas će biti zanimljivo. 
|
|
|
11.05.2017., 19:32
|
|
bigtrashmama
|
Quote:
neine kaže:
Tihomir i Mili su mi najljigaviji, a najljigavije scene su mi kad se Ploćo priljepi za neku curu i cmače ju.
Btw. Jel netko pohvatao da je Dalila u emisiji koja je bila dan nakon onoga dana u kojemu nisu prikazivali program rekla da su jučer imali žurku za nečiji rođendan?
Danas će biti zanimljivo. 
|
plocin rodjendan
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:57.
|
|
|
|