Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Reality TV

Reality TV Orwell is a happy man.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 11.05.2017., 03:46   #4921
Burna noc iza nas.

-Goran se tuzio Andjeli da ga vrijedjaju na nacionalnoj osnovi
-Andjela ga pitala sto mu je receno
-Goran je rekao da mu govore da zasto je dosao i da treba biti zahvalan jer "dise srpski vazduh,jede srpske kobasice i trosi srpsku struju"
-Dalila je rekla da je istina sto Goran kaze i da Ploca cijeli dan prijeti Goranu i vrijedja ga na nacionalnoj osnovi.
-David skocio i rekao da su u Srbiji svi dobrodosli i da nitko nije diskriminiran na nacionalnoj osnovi
-Dejan stao u obranu Gorana i kaze da mu se ne smiju govoriti takve stvari.
-Andjela pitala Sladju da li je ona diskriminirana u Srbiji.
-Sladja je odgovorila da tamo nitko nije diskriminiran a da je Goran jedan od onih Hrvata koji provociraju i da je unio u vilu Hajdukov dres sa "sahovnicom".
-Andjela je pitala Gorana da odakle je Sladja i kako to da se ona ne osjeca diskriminiranom.
-Goran je rekao da on ne zna odakle je Sladja ali da on ima svoje dostojanstvo i da nikom nece lizati guzicu.
-Mladen se zaletio da udre Gorana (nije se vidjelo ali se culo) i otjeran je u izolaciju.
-Mirela podrzala Gorana,Dalilu i Dejana i kaze da u vili ima provokacija na nacionalnoj osnovi.
-David plakao jer je brat Dejan stao na Goranovu i Dalilinu stranu i na taj nacin izdao njega i ponizio svoj narod.
-Lakic rekao Dalili da i ona treba biti zahvalna jer "dise srpski vazduh,jede srpsku hranu i trosi srpsku struju".
-Aleksandra optuzila Dalilu da ona manipulira sa Dejanom a Dejana je optuzila da je izdao brata iako je usao u rijaliti da mu bude podrska.
-Dejan kaze da on nije izdao brata a da je u rijaliti usao kao ravnopravni takmicar a ne kao podrska Davidu.
-Dalila rekla Aleksandri da nek crkne,David i Aleksandra poludili,zaletili se na Dejana i Dalilu,nastao je haos,isljucili su ton,izgleda da je Dalila udarila Aleksandru.
-Nastavljen je program,Aleksandra place,nema Dalile,Davida,Dejana,Mladena...Plocu nije bilo za vidjeti cijelu vecer,valjda je otjeran ranije.
-Tihomir koji je sve i zakuhao prozivkom Gorana za "srpski zrak,kobasice i struju",prilazi Goranu i pruza mu ruku,Goran je sa cudjenjem nekako nevoljko prihvaca,nesto razgovaraju,ne cuje se zbog muzike na bazenu...

Zadnje uređivanje Adio : 11.05.2017. at 04:52.
Adio is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2017., 09:09   #4922
@Adio hvala na izvjestaju

Jel moguce sta oni rade tamo.. cuj kako Sladja nije diskriminirana? Prvo majka joj je Srpkinja, drugo otkad je tamo pljuje po Hrvatima i lize guzice Srbima..
donfontane is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2017., 10:03   #4923
Suboticka se nasla da prica o odnosima dva brata, nije rodjenu sestru spomenula 6 mjeseci otkako je u rijalitiju..
donfontane is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2017., 12:01   #4924
Hvala Adio !!! :klap: :klap:

To sa srpskim mlekom, strujom i ostalim je Tihomir zakuhao već na Parografu

Slađa...ništa drugo od nje nisam ni očekivala.
Anđela nije reagirala ni prvi put kad je Tihomir počeo seruckati, iznenadilo bi me da je.

Goran je u pravu, a to što se stalno ne svađa, gura u prvi plan i sl. meni nije minus za njega.
Odgovori s citatom
Old 11.05.2017., 15:18   #4925
Nekoliko klipova od nocas:

https://www.facebook.com/10001113850...2745718106708/

https://www.youtube.com/watch?v=vu0MWJID5Ms

https://www.youtube.com/watch?v=DqlDOkkoQHU

https://www.srbijadanas.com/vip/paro...deo-2017-05-11
Adio is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2017., 15:20   #4926
Adio, srce si !!!!

Slušam Branku kako krešti u dvorištu
Njoj ne treba mikrofon !
Odgovori s citatom
Old 11.05.2017., 15:40   #4927
Opet ne radi stream..
donfontane is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2017., 15:48   #4928
Quote:
donfontane kaže: Pogledaj post
Opet ne radi stream..
Baš sam htjela napisati !!!

Svi su prilično nabrijani....ne čudi me !
Odgovori s citatom
Old 11.05.2017., 15:50   #4929
Eh,da,po mom gornjem postu je ispalo da se Goran tuzio da ga vrijedjaju na nacionalnoj osnovi,medjutim,sve je pocelo kad se jedan gledalac javio za vrijeme "zurke" i rekao da Gorana vrijedjaju na nacionalnoj osnovi i onda je Andjela pitala Gorana sto je to bilo,Goran je potvrdio to sto je rekao gledatelj i tad je sve krenulo nizbrdo..

Jutros su neki gledatelji takodjer rekli da nije bilo lijepo to sto su neki govorili Goranu a Smilja je rekla da kad bi njoj netko u Hrvatskoj rekao ono sto je receno Goranu da bi to za nju bilo uvrijedljivo.
Adio is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2017., 15:57   #4930
Quote:
Adio kaže: Pogledaj post
Eh,da,po mom gornjem postu je ispalo da se Goran tuzio da ga vrijedjaju na nacionalnoj osnovi,medjutim,sve je pocelo kad se jedan gledalac javio za vrijeme "zurke" i rekao da Gorana vrijedjaju na nacionalnoj osnovi i onda je Andjela pitala Gorana sto je to bilo,Goran je potvrdio to sto je rekao gledatelj i tad je sve krenulo nizbrdo..

Jutros su neki gledatelji takodjer rekli da nije bilo lijepo to sto su neki govorili Goranu a Smilja je rekla da kad bi njoj netko u Hrvatskoj rekao ono sto je receno Goranu da bi to za nju bilo uvrijedljivo.
Zato i kažem da je sve počelo na Parografu...sa onim mlekom i strujom...glupi Tihomir i "pametni" Ploća su počeli srati nakon što je Goran rekao da svi bleje u isti glas k'o ovce, a Tihomir se našao pogođenim, da kako on može njima reći da su ovce, kad je u njihovoj zemlji uz to famozno spominjanje mleka i struje itd... i cirkus je bio predvidljiv.
Odgovori s citatom
Old 11.05.2017., 16:01   #4931
Quote:
Goluždrava kaže: Pogledaj post
Zato i kažem da je sve počelo na Parografu...sa onim mlekom i strujom...glupi Tihomir i "pametni" Ploća su počeli srati nakon što je Goran rekao da svi bleje u isti glas k'o ovce, a Tihomir se našao pogođenim, da kako on može njima reći da su ovce, kad je u njihovoj zemlji uz to famozno spominjanje mleka i struje itd... i cirkus je bio predvidljiv.
Da,gledao sam to:https://www.forum.hr/showpost.php?p=6...postcount=4911
Adio is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2017., 16:03   #4932
Quote:

Oprosti...zaboravila sam !!!
Odgovori s citatom
Old 11.05.2017., 17:17   #4933
https://youtu.be/LS9hL5GBCSY

5:15 umrem svaki put
donfontane is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2017., 17:52   #4934
Quote:
5:15 umrem svaki put
bas cudno sto andjelu zovemo musava
Old 11.05.2017., 17:53   #4935
Ko su vam najljigaviji/antipaticniji likovi u vili? Meni Tihomir, Lakic, Vesna Rivas,Sladja..Suboticka i Mili tu i tamo iritantni.
donfontane is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2017., 18:18   #4936
Quote:
Ko su vam najljigaviji/antipaticniji likovi u vili? Meni Tihomir, Lakic, Vesna Rivas,Sladja..Suboticka i Mili tu i tamo iritantni.
Tihomir i Sladja,daleko najljigaviji.

Veceras na "roditeljski sastanak" dolazi Emina,majka od Dalile,bit ce veselo.
Adio is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2017., 18:46   #4937
Quote:
Veceras na "roditeljski sastanak" dolazi Emina,majka od Dalile,bit ce veselo.
:klap:
Dalila proplakala cijelo popodne jer zna da ce biti nemilo.
donfontane is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2017., 19:22   #4938
Quote:
Tihomir daleko ispred svih, Ana Marija, Sladja, Ljubinka....
Old 11.05.2017., 19:29   #4939
Tihomir i Mili su mi najljigaviji, a najljigavije scene su mi kad se Ploćo priljepi za neku curu i cmače ju.

Btw. Jel netko pohvatao da je Dalila u emisiji koja je bila dan nakon onoga dana u kojemu nisu prikazivali program rekla da su jučer imali žurku za nečiji rođendan?

Danas će biti zanimljivo.
neine is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2017., 19:32   #4940
Quote:
neine kaže: Pogledaj post
Tihomir i Mili su mi najljigaviji, a najljigavije scene su mi kad se Ploćo priljepi za neku curu i cmače ju.

Btw. Jel netko pohvatao da je Dalila u emisiji koja je bila dan nakon onoga dana u kojemu nisu prikazivali program rekla da su jučer imali žurku za nečiji rođendan?

Danas će biti zanimljivo.
plocin rodjendan
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:57.