Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 29.05.2025., 16:59   #4961
Unatoč mom entuzijazmu i dječačkoj vjeri, nisam našao taj upis, zato i molim za pomoć.
Old 29.05.2025., 17:06   #4962
Quote:
Delvecchio kaže: Pogledaj post
Unatoč mom entuzijazmu i dječačkoj vjeri, nisam našao taj upis, zato i molim za pomoć.
Ti mene optužiš da nešto zastupam, ne izneseš evidens i onda još očekuješ od mene da ti sam nađem i serviram svoje postove? A ne, ne, moj entuzijastični amigo, izvoli sam odraditi posao.
Sudden Sid is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.05.2025., 21:04   #4963
Quote:
Delvecchio kaže: Pogledaj post
Po logici navijača Barcelone, on je dijete PSG-a, tamo je stasao kao muškarac. Magični PSG

Ako Bologna napravi Bologna Studios, proda autorska prava Tortellini doo za fiktivnih 100 milja eura, a Tortellini doo je osnovana prije 2 tjedna s početnim kapitalom 20,000 eura i 2 zaposlena, ako Bologna 3 puta mjenja financijsko izvješće da bi drugi dio sezone mogao igrati Calabrija, ako Bologna proda lože unaprijed na još ni ne započetoj renovaciji Dall'Are nekoj katarskoj grupaciji za 50 milijuna eura i ako ispadne da je Bologna kroz zadnjih 5 godina uplatila Antoniju Zappiju, šefu talijanskih sudaca, recimo 5 milijuna eura, ako Bologna plati Savonu iz Juventusa fiktivnih 80 milijuna eura, itd itd itd.. a ja na to sve kažem "ma to su birokratske gluposti" umjesto da napišem "jbt, ova uprava Bologne je nevjerojatno korumpirano govno koje treba bojkotirati i tražiti strogu kaznu"... onda da, onda ćeš imati puno pravo pisati da prestanem se prekenjavanjam kad kažem da su to samo "birokratske gluposti"

Bologna je svakako klub kojem je vlasnik bogati kanadski tajkun (doduše, njegova ukupna vrijednost je manja nego renovacija Nou Campa) i činjenica da mogu dovesti nekog iz Sassuola ili Parme je temeljena na novcu, a ne zato jer je Bologna magičan klub. Ono po čemu su oni "inventivni" je to što su bili dovoljno mudri da su ponudili stabilno okruženje i solidne pare sportskom direktoru "Cobri" Sartoriju, ranije dokazanom u Atalanti, koji ima nos za dobre mlade igrače koje jeftino dovede pa skupo proda + imao je viziju i hrabrosti uzeti dva, trenerski gledano, mlada i neafirmirana trenera, Mottu i Italiana koju su donijeli sportski i transferni uspjeh. No, koja je razlika dovesti nekog argnetinca koji ima 15 godina pa onda pričati da je on iz tvoje mlade škole ili dovesti nekog argentinca koji ima 18 godina, ali odma na seniorski ugovor? Nema je.

Kada ovako na jednom mjestu izlistas sve pizdarije bude ti jasno kako bi u nekom drugom prvenstvu taj klub letio u nizi rang.

ovdje se spasava u ime neke nacionalne jedinstvenosti i interesa spanjolskog nogometa.
Old 29.05.2025., 21:41   #4964
Sid, prepametan si da ideš braniti Barcelonine kriminalne prakse. Čemu uopće to?
Old 29.05.2025., 22:18   #4965
Quote:
Ajutokintumi kaže: Pogledaj post
to je isto kao da kažeš da je rimski car izgradio rimljanima koloseum zato što ih je ne znam kako cijenio i volio.

izgradio ga je radi "kruha i igara", da "smiri tj. kupi" katalonce.

i to s lovom katalonaca.

i daj prestanite više tog kretena veličati
ako jedna osoba u španjolskoj povijesti zaslužuje biti veličina to je svakako generalisimus Francisco Franco Bahamonde

svoju dobrotu je ostavio svima i svi u ligi su mu nešto dužžni, kom pravo kom krivo.
Old 29.05.2025., 22:19   #4966
al kako iz svake lige dođe po jedan dušebrižnik ovdje moralizirati,
pa kako vam se da više

nije im dovoljno ni što nam u prvoj ekipi igraju 5 maloljetnika iz škole,
i opet kenjaju

i robin hood je bio kriminalac, otimao i pljačkao da drži korak s elitom, pa ga svi vole,
e tako nekako i mi
Ajutokintumi is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.05.2025., 22:21   #4967
Quote:
Ajutokintumi kaže: Pogledaj post
al kako iz svake lige dođe po jedan dušebrižnik ovdje moralizirati,
pa kako vam se da više
i uvijek bude Sid taj koji zagrize mrmka i natjera nas da čitamo kojekakve smorove preko stranica i stranica
Old 29.05.2025., 22:34   #4968
Quote:
preatorian kaže: Pogledaj post
Sid, prepametan si da ideš braniti Barcelonine kriminalne prakse. Čemu uopće to?
Gdje ih branim?
Sudden Sid is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.05.2025., 22:36   #4969
Quote:
Bajronkovic kaže: Pogledaj post
i uvijek bude Sid taj koji zagrize mrmka i natjera nas da čitamo kojekakve smorove preko stranica i stranica
Perdona me, por favor. Doduše netko mora ostati na braniku španjolske lige i nacije, ne mogu svi otići s foruma uživati u svježem zraku i zdravim društvenim aktivnostima
Sudden Sid is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.05.2025., 22:44   #4970
Quote:
Bajronkovic kaže: Pogledaj post
ako jedna osoba u španjolskoj povijesti zaslužuje biti veličina to je svakako generalisimus Francisco Franco Bahamonde
kad vidim koliko dugo je vladao odmah mi je nešto sumnjivo,
doduše znam ja jednog koji je još duže vladao,
po tome bi taj tvoj generalisimus trebao papati još mucho frutolina da dostigne
ovog "mog"
Ajutokintumi is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 13:17   #4971
Quote:
However, a deal has now been reached whereby Real will pay Liverpool a one-off €10m fee to cancel the full back’s contract 29 days early. They will also cover Alexander-Arnold’s wages for the month of June. That means the total deal is worth £10m to Liverpool.
Panika u Madridu, lova leti. Još jedan madridski "not so free transfer" Sve karte se bacaju na klupsko svjetsko, ma ne bi me čudilo da Alonso odmah dobije nogu ako ga ne osvoji.

Da su izdvojili 10 milijuna eura na ljeto ili čak na zimu za rezervnog stopera, sad bi bili prvaci lige i lako moguće u finalu LP. Florentino, poživio nam ti još sto godina
Sudden Sid is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 14:16   #4972
Quote:
Sudden Sid kaže: Pogledaj post
ne bi me čudilo da Alonso odmah dobije nogu ako ga ne osvoji.
aerossi is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 15:07   #4973
10 milja za Trenta. Flo je stvarno ishlapio
ZinedineZidane is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 15:35   #4974
Quote:
ZinedineZidane kaže: Pogledaj post
10 milja za Trenta. Flo je stvarno ishlapio
Molim admine da reagiraju, kolegi je hakiralo račun
Sudden Sid is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 17:48   #4975
Mislim, apsurdna cifra za mjesec dana igraca, nisam jos takvo sto vidio u nogometu. Al opet, ako osvoje to smijesno natjecanje, visestruko ce im se isplatit.

A rekao bih bez ijednog pravog kreativca ne bi imali sanse.

Naisao sam na zanimljiv podatak da Trent ima u karijeri minutazu prosjecnog igraca od 33 godine, mozda to ima i povezanost sa sve cescim ozljedama. Sto moze i ne mora nesto znacit, ipak je on igrac koji ne ovisi o fizikalijama.
MagicRat is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 18:02   #4976
Kolika je nagrada za osvajanje tog natjecanja?
Old 30.05.2025., 18:05   #4977
Quote:
tomi kaže: Pogledaj post
Kolika je nagrada za osvajanje tog natjecanja?
Mislim da sam procitao 100m. Provjerim.

Pise da pobjednik moze maksimalno osvojiti 125m dolara. Bolesno sto ce to sad dat legimitet toj glupoj ideji od natjecanja.
MagicRat is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 18:06   #4978
Quote:
MagicRat kaže: Pogledaj post
Mislim da sam procitao 100m. Provjerim.
Znači otprilike taman da Mbappeu i Trentu pokrije godinu dana plaće
Sudden Sid is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 18:08   #4979
Ok, ako osvoje, debelo će se isplatiti tih 10 milja što su sad platili
Old 30.05.2025., 18:13   #4980
Quote:
tomi kaže: Pogledaj post
Ok, ako osvoje, debelo će se isplatiti tih 10 milja što su sad platili
Ako vam osvajanje tog trofeja ovisi o panic buyu koji bi u dva tjedna trebao postati kreativni dirigent ekipe, onda ste u većoj nevolji od izgubljenih 10 milijuna.
Sudden Sid is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:22.