Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Lokalni izbori 2025.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 17.04.2025., 20:31   #481
Quote:
markotornic kaže: Pogledaj post
Ekipa mozda sam nesto propustio. Vidim plakate krdadezeja u Zg. Osigurali sno novac za 40 tramvaja, izgradili skole vrtice i sl. Kada to? Donijeli 600M gradu. Da li sam jesto prespavao?
zaboravio si da je to hdz a koji laže čim otvori usta....
Old 17.04.2025., 23:14   #482
pa nije laž, Tuđman i je dosta tog sagradio. Po mom kvartu itekako.

samo on je pokojan, ostali su nam samo banditovi prijatelji
deadmau5oman is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.04.2025., 07:43   #483
Quote:
twistdrum kaže: Pogledaj post
zaboravio si da je to hdz a koji laže čim otvori usta....
A mislim da će se oni sad tu pozivati na temelj: "Da mi nismo ušli u EU, ne bi bilo pristupnih fondova po kojima su se svi ti natječaji ostvarili".
Da, ali tko je odradio konkretna povlačenja sredstava i nabavu tramvaja? To bi svaki iole sposoban političar znao odmah obezvrijediti.

Ali izbori su, treba se na sav glas promovirati. Kažu da ne postoji loša novost, samo da se o tom i tom priča i nameće se narativ.
Old 18.04.2025., 09:32   #484
Bio danas Čačić na htv-u i kaže da se HNS fragmenti opet grupiraju na sjeveru Hrvatske i da bi on trebao osvojiti Varaždinsku županiju. Kaže Čačić da je prošli put išao sam i izgubio za 0,8% glasova.

Sve mi izgleda da će HDZ doživjeti ozbiljni potop na ovim lokalnim izborima, posebno u Dalmaciji, gdje je svojim vjernim glasačima uveo porez na nekretnine
GemsBond is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.04.2025., 10:29   #485
Kreću sučeljavanja za Zagreb, Split, Rijeku i Osijek na portalu dnevnik.hr, od 22. do 25.4.2025.

https://novatv.dnevnik.hr/clanak/zan...---908566.html
mezzzzzo is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.04.2025., 11:36   #486
kad će se otvoriti zasebni podforum?
dotur tonci is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.04.2025., 17:10   #487
Vedran Jerković i Fokus odustali od kandidature i priključili se Bernardiću i platformi servus Zagreb
Sampras is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.04.2025., 17:20   #488
Quote:
Sampras kaže: Pogledaj post
Vedran Jerković i Fokus odustali od kandidature i priključili se Bernardiću i platformi servus Zagreb
očekivao sam da sva preslagivanja završe do danas, da sutra, na udarni dan u centru ZG svi prikupljaju potpise
Tratin20 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.04.2025., 09:27   #489
Plavi grad dijeli jaja na placu ako potpiše. Požurite gužva je brzo će nestat.
Intel_85 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.04.2025., 09:36   #490
Quote:
Intel_85 kaže: Pogledaj post
Hvala
jesam u mirovini ali mogu si priuštiti jaja
Old 19.04.2025., 09:51   #491
Quote:
vjerojatnio ukrajinska. pojedeš jedno jaje i dobivaš dva do tri tjedna punog pansiona na zaraznoj, ako već ne odeš na -2
Tratin20 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.04.2025., 10:41   #492
Quote:
Omjer potpisa na Kvatriću je danas bio negdje 6:1.
Unatoč jajima
Insider 69 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.04.2025., 10:53   #493
Tomislav Tomašević prikupio potpise za novu kandidaturu

https://n1info.hr/vijesti/tomislav-t...u-kandidaturu/

Quote:
(…)

”Hvala svim Zagrepčankama i Zagrepčanima koji su nam dali podršku za novi mandat razvoja i nezaustavljivu borbu za pravedan i uređen Zagreb”, rekao je Tomašević i dodao:

“Iako je prikupljen dovoljan broj potpisa, nastavljamo ih prikupljati, a naše volonterke i volonteri bit će na štandovima u svim zagrebačkim četvrtima tijekom cijele kampanje. Pozivam vas da ih obiđete i razgovarate s njima o svim temama koje vas zanimaju, o projektima koje smo do sada realizirali, o onima koji su u tijeku, kao i svim onima koji su pred nama u sljedeće četiri godine”
mezzzzzo is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.04.2025., 11:16   #494
Malo je prošlo ispod radara, ali HDZ neće imati svog kandidata za župana Međimurske županije. Umjesto toga podržat će kandidatkinju iz redova HNS-a Karolinu Juzbašić.

https://emedjimurje.net.hr/vijesti/p...cu-medjimurje/

Quote:
Još prije svečanog programa, predsjednik HDZ-a Andrej Plenković, predstavio je svoje karte za nadolazeće lokalne izbore. Karolina Juzbašić iz redova HNS-a bit će kandidatkinja za županicu Međimurske županije uz punu podršku HDZ-a, dok će stranka sama kandidirati Simonu Srnec, mladu članicu HDZ-a, za njezinu zamjenicu.
I sami priznaju da ne mogu ništa ovdje. Jedini donekle dobar kandidat Ljubomir Kolarek je vidio da iz ovoga nema ništa i radije se povukao nego da se sramoti.

S druge strane Ljerka Cividini ide po drugi mandat za gradonačelnicu Čakovca.

https://emedjimurje.net.hr/vijesti/p...azvoj-cakovca/
Old 19.04.2025., 13:16   #495
Mislim da je Plenković u ozbiljnom problemu ako izgube koju županiju(Varaždinsku vrlo vjerojatno). Još je tu situacija da bi mogli izgubit Dubrovnik i ostat bez gomile novaca automatski.
AlenZ4met is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.04.2025., 16:26   #496
Quote:
Niste se trebali žuriti. Ako će imati viška, možda proda nekom kandidatu višak potpisa
https://www.index.hr/vijesti/clanak/...ti_najnovije_d
Insider 69 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.04.2025., 18:27   #497
Quote:
AlenZ4met kaže: Pogledaj post
Mislim da je Plenković u ozbiljnom problemu ako izgube koju županiju(Varaždinsku vrlo vjerojatno). Još je tu situacija da bi mogli izgubit Dubrovnik i ostat bez gomile novaca automatski.
Ovisi koju - u ZG i Koprivnici se ionako krpaju ex HSS-ovcima, u Varaždinskoj su ionako slučajno došli na vlast pa i da izgube ništa strašno. Ključ je Dalmacija, ostale županije koje imaju su čini mi se sigurne (Slavonija, Bjelovar, Sisak, Karlovac). Iako ne mislim da će se dogoditi nešto spektakularno, puno buke, a na kraju će možda izgubiti jednu (ako i to) i vratiti Šibensko-kninsku pa na kraju ostanu na istom
Tomo1972 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.04.2025., 21:13   #498
Jonjić otkantao Pravednu Hrvatsku kao partnera za nadolazeće izbore.
Intel_85 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.04.2025., 09:12   #499
Quote:
Činio se kao jedini normalan kandidat pored Senfa, šteta. Ovo se čini kao još jedan čavao u lijesu Fokusa...

Quote:
Jonjić otkantao Pravednu Hrvatsku kao partnera za nadolazeće izbore.
A jakih li partnera. Uostalom, nije li se pisalo da je Vrkljan osnovao stranku iz nekih financijsko-administrativnih razloga i da se i ne namjerava ozbiljno baviti politikom?
The Great Duck is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.04.2025., 21:14   #500
Quote:
pametno, Davor Nađi je 2021 imao oko 7.000 glasova, on ne bi imao ni toliko, ni pola od toga.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:06.