|
|
15.02.2025., 14:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2024.
|
Quote:
jasna08 kaže:
|
Črnomerec. Harmony projekt.
|
|
|
15.02.2025., 14:16
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
comi1 kaže:
Mozes li nam molim te predociti na ovu svoju tvrdnju i neke dolaze ili...!?
Naime sto hocu reci,Pionir doslovno od kad ja znam za njih radi vise manje iste projekte,sve im je u globalu ISTO,
izuzev tamo di je rehmetlije imao stan u Buzanovoj,tamo su 4 kata te nesto bivse vojanre tresnjevka tamo na Bastijanovoj,to ih je valjda "sjebao gup".
Ostalo vise-manje isto,iste "kvalitete" izgradjenosti itd..
Sem kaj su u zadnjih par godina poceli stavljati klimu po defoltu,ne naravno radi stoke vec radi energetskog certifikata...
Inace kada smo kod socijale,
mislim da CIJELI ZAGREB,po pitanju nekog urbanizma i projekata spada u socijalu i to usudbio bih se reci tesku...
neka me netko agrumentirano ispravi(ja osobno neznam nit jedan suvilsi projekt,mozda Baboniceva?!),jer ovo sto radi VMD i slicni,to je tek prodavanje muda pod bugrege,sto apsolutno nema veze sa nikakvim Hoch stanogradnjom,ak stave ventilirajucu fasadu i elektricne rolete...
To me podsjeca na one drajvere koji na BMW-cadjaru od pol milje km,ugrade zadnji lonac od haubice,kupe ruckicu mjenjaca i volan sa znakom M,i onda misle da imaju Em.aa... 
|
Ma pregrubo je to napisano s moje strane malo, nije mi u cilju nikoga niti niciju imovinu vrijeđati, nego jednostavno, po meni usporedno s drugima prebrzo to grade i imam iskustva i prijatelja, i klijenata koji su mi sami rekli da im je isfušareno malo, doduše imam nekih i zadovoljnih tako da.. Evo jutros nabasao na post na face grupa zakaj volim špansko, upiši, vidi video dokaze iz prve ruke. Ponavljam, situacija na tržištu nije laka, pogotovo kod rješavanja stambenog pitanja u ovom periodu trenutno, ponuda je katastrofalna opcenito.
|
|
|
15.02.2025., 14:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2008.
|
Quote:
anamaria-1 kaže:
Črnomerec. Harmony projekt.
|
hvala. zna li se nešto o njima?
|
|
|
15.02.2025., 14:51
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
jasna08 kaže:
hvala. zna li se nešto o njima?
|
Vodio sam par ljudi tamo, problem je malo parking, moja stranka je trebala mislim 3 garažna a oni su limitirani po tom pitanju, nisam siguran tocno. I mislim posto je na cesti nekako da nema u blizini ni javnog parkinga, al ne uzimaj to moje zdravo za gotovo. Popis opreme i materijala je bio više nego solidan.
|
|
|
15.02.2025., 14:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2025.
|
Kako vam se čini projekt Dudovec od Fara?
https://faro.hr/projekt-dudovec/?location=A101
Objavili su nedavno preko agencije cijene na Njuškalu..
Je li pouzdan investitor itd.?
|
|
|
15.02.2025., 15:43
|
|
Provokator
Registracija: Mar 2009.
|
[QUOTE=cavallo;107239511]Kako vam se čini projekt Dudovec od Fara?
Bilo je vec spomena, samo vidim tesko je u vol 4 procitati zadnjih 20tak stranica
Faro je obitelj Ljubas. Korektno grade na tom podrucju vec dugi niz godina. Nekom smeta zgrada na Bologni a nekom ova sto gleda na Trstenjakovu. Ugl provjereni i ok su. Sto se tice njuskala samo su obnovili oglas... Faro je započeo graditi i 50m dalje od ove prve zgrade u Trstenjakovoj, vise prema unutra, a brat ce graditi u ciganoveckoj kod Industry bara, vjerujem iza ljeta..
|
|
|
15.02.2025., 16:37
|
|
Registrirani korisnik
|
[QUOTE=Komrads;107240253]
Quote:
cavallo kaže:
Kako vam se čini projekt Dudovec od Fara?
Bilo je vec spomena, samo vidim tesko je u vol 4 procitati zadnjih 20tak stranica
Faro je obitelj Ljubas. Korektno grade na tom podrucju vec dugi niz godina. Nekom smeta zgrada na Bologni a nekom ova sto gleda na Trstenjakovu. Ugl provjereni i ok su. Sto se tice njuskala samo su obnovili oglas... Faro je započeo graditi i 50m dalje od ove prve zgrade u Trstenjakovoj, vise prema unutra, a brat ce graditi u ciganoveckoj kod Industry bara, vjerujem iza ljeta..
|
Odi im pogledat staru zgradu na adresi rašljice 4 da vidis koliko su korektni.
|
|
|
15.02.2025., 19:18
|
|
Provokator
Registracija: Mar 2009.
|
[QUOTE=anamaria-1;107241985]
Quote:
Komrads kaže:
|
Ja tu zgradu nisam vidio. Ja sam bio u zgradama njihovim iz 2019, 2023, 2024. Po ovome sto vidim vidno su se popravili 
|
|
|
15.02.2025., 23:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2007.
|
Ne znam jel se spominjalo, na adresi Karlovačka cesta 43, gdje je prije bio autoservis Arena, prije par mjeseci su srušili kuće, poravnali teren i već su neko vrijeme bageri i dizalice tamo.
Neki dan sam vidio da su stavili tablu "prodaja stanova", a sad vidim na Njuškalu oko 40-ak stanova na prodaju na toj adresi, cijene 3000-3200 Eura i vanjska parkirna po 12 000 Eura.
Prizemlje, 1. i 2. kat.
To je kod rotora kod Kauflanda-Arena Parka, uz zgrade od Begamonta i AB Gradnje, rubni dio Laništa/Jaruščice.
U Blatu vidim da Armus gradi nove zgrade poslije Green Sidea, mislim da se ni to nije spominjalo.
|
|
|
16.02.2025., 00:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2022.
|
[QUOTE=anamaria-1;107241985]
Quote:
Komrads kaže:
|
https://maps.app.goo.gl/G5dWGeuMsLWKeLj56
Hahaha, što je ovo, parkirno mjesto pod balkonom na visini jedan metar?
Parkiranje samo nosom unutra, za niske aute, nema kombija ni SUV-ova?
Kako je ta zgrada dobila uporabnu s takvim parkirnim mjestima?
|
|
|
16.02.2025., 00:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2007.
|
Quote:
anamaria-1 kaže:
Ma pregrubo je to napisano s moje strane malo, nije mi u cilju nikoga niti niciju imovinu vrijeđati, nego jednostavno, po meni usporedno s drugima prebrzo to grade i imam iskustva i prijatelja, i klijenata koji su mi sami rekli da im je isfušareno malo, doduše imam nekih i zadovoljnih tako da.. Evo jutros nabasao na post na face grupa zakaj volim špansko, upiši, vidi video dokaze iz prve ruke. Ponavljam, situacija na tržištu nije laka, pogotovo kod rješavanja stambenog pitanja u ovom periodu trenutno, ponuda je katastrofalna opcenito.
|
nije to pregrubo u tom smislu vrijedanja,
nego bedasto napisano bez ikakvog upliva znanja i stvarnosti...
a da bas imas iskustva,vjerujem da nebi tako pisao...
kaj znaci prebrzo,pa danas se zna koliko je ritam tj tehnologija gradnje u visokogradnji,pogotovo kod njih gdje imaju prakticki istu ekipu godinama uigranu i projekti su im kao jaje jajetu isti od valjda prvog dana..
tako da armirac zna gdje ce vuci kablove i na pol litre popijene rakije..
a od babe babu,njene babe.znam i ja takvih vidjelica od ukazanja Eurojack pota do Gospe...
ti si tvrdio nesto,prema tome bi trebao i dokazati..
a naravno da netko tko realno najvise i gradi(a budimo realni nije nikakav sinonim za luksuz,dapace) ima i "najvise" prigovora..
sto opravdanih,a dobar dio se pokaze da ljudi neznaju nesto koristiti(sto je nevjerovatno,valjda bi Pionir trebao uz stan svakoga poslati na tecaj zivota i koristenja istoga) pa onda "imaju problem"...
Inace generano gledajuciza stambeno zbrinjavanje,situacija nije bila NIKAD BOLJA u povjesti,dapace prije koju godinu je bila najbolja..
krediti su bili na razini manjoj od inflacije,nekretnine nesto povoljnije,
zaposlenost velika...
ponavljam,stan u 90tima,najam je kostao ekvivalent prosjecne place..
rijetko je tko rentao stan u razini pionir-stana-sve novo,sve top..vec se rentalno razne suterene,supe,kuce po vukomercima i raznim nedodijama..
zaposlenost slaba,place nikakve...
kamate su bile na razini do cak 10%,
kvaliteta je bila do u nazad 15 godina takva,da su konobari vodili gradilista,elektricari su postavljali PPR kablove u zid i zbukali,dovoljno je samo pogledati fasade "zgrada"tih godina po tresnjevci,rudesu itd..sve je jasno i slijepcu..
A u Yugi,OOURima,samoupravljanju,je opce poznto da se sa gradilista furao matrijal na vikendice,a onda je negdje morao faliti,jel....
ps-neznam kaj bi rekao na brzinu tamo na vukovarskoj kod strojasrke V-avenija ili kak se zove..
a tek ludi kinezi,puknu zgradu prije nego mrak padne.. 
mora da je sve "kineski skart"... 
|
16.02.2025., 00:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2007.
|
[QUOTE=NorthCascades;107252093]
Quote:
anamaria-1 kaže:
https://maps.app.goo.gl/G5dWGeuMsLWKeLj56
Hahaha, što je ovo, parkirno mjesto pod balkonom na visini jedan metar?
Parkiranje samo nosom unutra, za niske aute, nema kombija ni SUV-ova?
Kako je ta zgrada dobila uporabnu s takvim parkirnim mjestima?
|

to je stan za sportase i ljubitelje oktana,
nemas tu kaj traziti sa nekim visokim kljunom,samo na niskoprofilne gume i spica auto i fino uparkiras te ujutro kad palis,ziher si da cim motor se zavrti odmah je vruc i spreman si uhvatit se u kostac sa ZG jutarnjom spicom..
te onda letis po zg guzvama,kao sumaher po skijalistu.. 
|
16.02.2025., 00:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2022.
|
[QUOTE=comi1;107252291]
Quote:
NorthCascades kaže:

to je stan za sportase i ljubitelje oktana,
nemas tu kaj traziti sa nekim visokim kljunom,samo na niskoprofilne gume i spica auto i fino uparkiras te ujutro kad palis,ziher si da cim motor se zavrti odmah je vruc i spreman si uhvatit se u kostac sa ZG jutarnjom spicom..
te onda letis po zg guzvama,kao sumaher po skijalistu.. 
|
Ako vlasnik parkirnog mjesta ima Smarta, onda ovaj dio pod balkonom može zatvoriti i unutra spremati zimnicu, dječje bicikle i gajbu ožujskog.
|
|
|
16.02.2025., 12:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2013.
|
Quote:
BB88 kaže:
Ne znam jel se spominjalo, na adresi Karlovačka cesta 43, gdje je prije bio autoservis Arena, prije par mjeseci su srušili kuće, poravnali teren i već su neko vrijeme bageri i dizalice tamo.
Neki dan sam vidio da su stavili tablu "prodaja stanova", a sad vidim na Njuškalu oko 40-ak stanova na prodaju na toj adresi, cijene 3000-3200 Eura i vanjska parkirna po 12 000 Eura.
Prizemlje, 1. i 2. kat.
To je kod rotora kod Kauflanda-Arena Parka, uz zgrade od Begamonta i AB Gradnje, rubni dio Laništa/Jaruščice.
|
Gdje vidiš to na Njuškalu?
|
|
|
16.02.2025., 13:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2007.
|
Quote:
boske94 kaže:
Gdje vidiš to na Njuškalu?
|
Upiši Zagreb, Novi Zagreb Zapad, eventualno i Lanište u potragu.
Meni je iskočilo 40-ak oglasa od te novogradnje jučer navečer.
Casa croatia, tako nešto.
Evo jedan od njih:
https://www.njuskalo.hr/nekretnine/s...oglas-46160605
|
|
|
16.02.2025., 17:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2024.
|
kupila sam stan u utinjska residence koji je apartman, i dobila sam poštom ugovor od hepa za poduzetništvo, jel tko zna proceduru promjene u kućanstvo?
dovoljno je samo prijaviti prebivalište i otici s potvrdom u hep i izvrsiti promjenu? jel tko imao nedavno iskustva s tim?
|
|
|
16.02.2025., 18:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2025.
|
Quote:
BB88 kaže:
|
Ako zelis ujutro putovati samo do rotora 30-45 min slobodno kupi, inace to radi lukenda/utinjska residence
|
|
|
16.02.2025., 20:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2013.
|
Quote:
kockicaa kaže:
Ako zelis ujutro putovati samo do rotora 30-45 min slobodno kupi, inace to radi lukenda/utinjska residence
|
Od Karlovačke ceste do rotora treba pola sata ujutro?
|
|
|
16.02.2025., 20:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2015.
|
Quote:
BB88 kaže:
Prizemlje, 1. i 2. kat.
U Blatu vidim da Armus gradi nove zgrade poslije Green Sidea, mislim da se ni to nije spominjalo.
|
Samo ja koliko vidim na njuškalu cijena je od 3300 do 3700 EUR
Sad vidim Arena Living na istoj lokaciji je prije točno 3 godine bio 2200 do 2300 EUR/m2
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:46.
|
|
|
|