Film Art, cult and all that trash |
|
|
08.02.2011., 20:44
|
|
Forum je moj život
Registracija: Jan 2003.
|
Quote:
Sudden Sid kaže:
Takoder, ne vidim zasto su pitanja o kojima se ovdje raspravlja ("Hoce li film dobiti Oscara?" i "Treba li film dobiti Oscara?") relevantna za ista. Niti kvaliteta filma odreduje koji ce film dobiti Oscara, niti dobivanje Oscara govori ista o kvaliteti filma. Zasto se onda stalno poteze vrazji Oscar? Jer je lepi zlatni? Jer dugo postoji? Jer na dodjelu dodu fakat velike face? Stvarno ne znam.
|
uvijek tako filozofiramo prije oskara i nikog nije briga i na kraju svi gledaju. biće je ipak zanimljivo.
|
|
|
08.02.2011., 20:47
|
|
Ovo
Registracija: Apr 2008.
|
Ja gledam jer je zabavno  Kao i Globusi 
|
|
|
08.02.2011., 21:04
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Oct 2009.
|
@ Sudden sid
Sve ok, nisam se nimalo naljutio na tebe. prepoznat će se wannabe sarkastičan pokroviteljski raspoložen mudrijaš s win- win situacijom
|
|
|
08.02.2011., 21:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2010.
|
Quote:
horacije kaže:
@ Sudden sid
Sve ok, nisam se nimalo naljutio na tebe. prepoznat će se wannabe sarkastičan pokroviteljski raspoložen mudrijaš s win- win situacijom
|
Ljudi imaju problema sa prepoznavanjima...Ko je taj?
|
|
|
08.02.2011., 23:16
|
|
U samoizolaciji
|
Ti nisi
Poprati malo prošlu stranu topica, win- win situaciju ko je spomenuo, i ko se ponaša pokroviteljski
Da mu je prvi put, prešutio bi, al to mu je ustaljen modus operandi.
ma zašto se i ja opterećujem, nema smisla, al me iznervira takav ton, valjda jer sam se pronašao u terminu "Fincherov fanboy"
|
|
|
09.02.2011., 00:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2010.
|
Quote:
La Familia kaže:
Koji kurcevi hajp, bilo kakav hajp je izostao (ako govorimo o publici).
Ovaj drugi hajp postize se iskljucivo novcem ulozenim u Oscarovsku kampanju.
|
Kako koji hajp??? Svi pricaju o "onom filmu o fejsbuku". Ukljucim telku, kad tamo o fejsbuku...Izadjem iz stana i odem na kafu, a tamo "e jesi gledao onaj o fejsbuku?" Dodjem na ovaj forum i vidim ova tema pluta vec mjesecima na prvoj strani, a ona o fejsbuku!
Plus, dobio gotovo sve nagrade do sada...Nema hajpa, samo hajp
I nisi mi odgovorio, Inception ili Fejs?
Ja inace mislim da je fejs dobra stvar: Facebook-mesto-gde-su-sve-nakaze-ribe-gde-su-smekeri-huliganiGde-se-valja-trava-preko-chata-gde-se-smuvas-preko-Inboxa-raskines-na-zidu-Ubijes-coveka-u-Maffia-Warsu-blejis-na-selu-u-Farm-Wille-u-Izgubis-nevinost... Koja glupost 
Mreza ko mreza, ima pozitivnih i negativnih strana...Ko i televizija jbt...
Danasnji klinci nisu nista manje drustveni, vecina ih ne mari toliko za fejs (ne utice im na sadrzaj u zivotu)
I ja imam profil. Sta cu kad volim da vidim sta mi radi komsinica na netu iza ponoci 
|
|
|
09.02.2011., 11:51
|
|
Mashenka
Registracija: Nov 2009.
|
Quote:
Ti nisi
|
It is I!
Quote:
Poprati malo prošlu stranu topica, win- win situaciju ko je spomenuo, i ko se ponaša pokroviteljski
|
Mislim da je to bio jako perceptivan upis.
Quote:
Da mu je prvi put, prešutio bi, al to mu je ustaljen modus operandi.
|
Jesi ti neka virtualna policija?
Quote:
ma zašto se i ja opterećujem
|
Jer si opterećen?
Quote:
nema smisla, al me iznervira takav ton
|
Ima, ako si opterećen.
Quote:
valjda jer sam se pronašao u terminu "Fincherov fanboy"
|
Ako si se pronašao u terminu "fanboy" - u čemu je problem onda? 
|
|
|
10.02.2011., 18:40
|
|
U samoizolaciji
|
A je mi Rit razmontirao post od pet kratkih redaka
E da, termin " Fincherov fan-boy" mora nužno značiti da želim Oscara za TSN?
Ne radi ti logika
|
|
|
11.02.2011., 21:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2010.
|
Ugodno iznenađen, makar sam bio malo skeptičan zbog tematike. Ipak glasam za Inception
Kolega je prije par mjeseci recenzirao ovaj film, ne znam smijem li stavljati, ali meni se svidjelo njegovo viđenje i dosta se poklapa s mojim vlastitim. Pa 'ko voli:
na.
|
|
|
12.02.2011., 20:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2011.
|
Quote:
charlie_63 kaže:
Ugodno iznenađen, makar sam bio malo skeptičan zbog tematike.
|
Isto.
Ocekivala sam dosadan film bez iti malo radnje a mogu reci da mi je drago sto sam ga pogledala.
Iako mi je Timberlake lose odglumio,nije mi on za glumca,ne znam.
Ne bi me iznenadilo da film dobije Oscara.
|
|
|
19.03.2011., 10:49
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Nov 2008.
Lokacija: U potrazi za tradicijom koju posjeduje nk akumulator
|
Dugo san ignorirao ovaj film, kao i sve u vezi facebooka  ali pogledah ga sinoć, film je dosta dobar, ali opet ne bih ga nazvao modernim građaninom Kainom, film nije neko epsko remek djelo.
Justin je dosta dobar, još da ne znam tko je taj lik sad bi ga čak i esao
Nemam pojma koliko film ima veze s stvarnim događajim i likovima, ali ne bi osuđivao zuckerberga (možda samo oko zajeba s Eduardom, ali čini mi se da film to nije sve dobro prikaza, i da eduardo nije takvo nevinašce i good guy kao što se prikazuje) čovik je bio outsider, luzer na kraju postaje najmlađi multimilijarder na svitu i uspije zajebat sve te face, ne vidim razlog za osuđivanje
Kraj je pokvaren, čisto sumnjam da Mark čezne za onom curom ispočetka, to je dodalo nepotrebnu dozu patetike... kraj je triba biti urađen nešto sa stilom da Mark lipo ode uturboluksuzan stan sa 4-5 eskort dama, raskida košulju i vikne aaaaajmo
Ovako ispada negativan lik, ima milijarde i čeznutljivo gleda profil ženske koja ga je odjebala 
|
|
|
19.03.2011., 15:28
|
|
Neregistrirani korisnik
Registracija: Mar 2009.
|
isplati se skinit i pogledat 
|
|
|
21.04.2011., 20:14
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Mar 2011.
|
Evo upravo pogledao film i mogu reći da nije dobar, čak gravitira sranju...
|
|
|
22.04.2011., 00:11
|
|
Custom User
Registracija: Jan 2011.
|
Quote:
China White kaže:
Evo upravo pogledao film i mogu reći da nije dobar, čak gravitira sranju...
|
šta zbog facebooka?
|
|
|
22.04.2011., 09:43
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
seljo bear kaže:
šta zbog facebooka?
|
Ma ne, stvarno ne zbog fejsa. Doduse, fejs mi nije niti malo napet, ali kapa do poda liku na ideji kojom je zarazio svijet. Nego film kao film. Ispočetka mi nije bio loš, ali što je vrijeme odmicalo, sve mi je bio dosadniji i uopće me nije bilo briga kako će završiti i što će se dogoditi. Osim toga, film je prilično trendovski, a to ne volim. Postigao je uspjeh samo zato jer je fejs trenutno in, a ne zato što je film silno dobar. Čak sam prilično siguran da će se za koju godinu naći u rubrici "najlošiji filmovi koji su dobili Oscara".
|
|
|
22.04.2011., 10:28
|
|
Govnar - i vi znate
Registracija: Apr 2005.
|
Quote:
China White kaže:
Čak sam prilično siguran da će se za koju godinu naći u rubrici "najlošiji filmovi koji su dobili Oscara".
|
Nema šanse.
|
|
|
22.04.2011., 11:09
|
|
weird on a monday night
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
China White kaže:
Postigao je uspjeh samo zato jer je fejs trenutno in, a ne zato što je film silno dobar.
|
Samozapalit ću se na Trgu ako još jednom ovo pročitam.
|
|
|
22.04.2011., 11:21
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
People Can Fly kaže:
Samozapalit ću se na Trgu ako još jednom ovo pročitam.
|
Pa čuj, ajmo reći da je film snimljen u vrijeme kada fejs potpuno gubi popularnost i odumire. Stvarno mislis da bi imao takav publicitet?
Mali pokazatelj koliko je film trendy je i činjenica da ovdje nitko ništa nije pisao punih mjesec dana do mog posta. Lako da je film stari i da nije aktualan... Za koju godinu se nitko neće sjećati ovog filma, mark my words.
Inače, zaboli me kurac što ga je režirao Fincher. Vidim da je ovdje mnogima dogma popljuvati film samo zato jer ga je on režirao. Jebe mi se tko je redatelj, loš film je loš film i gotovo.
P.S. Samozapali se, javi kada će to biti da te uživo bodrim.
|
|
|
22.04.2011., 11:33
|
|
Ovo
Registracija: Apr 2008.
|
Quote:
China White kaže:
Pa čuj, ajmo reći da je film snimljen u vrijeme kada fejs potpuno gubi popularnost i odumire. Stvarno mislis da bi imao takav publicitet?
Mali pokazatelj koliko je film trendy je i činjenica da ovdje nitko ništa nije pisao punih mjesec dana do mog posta. Lako da je film stari i da nije aktualan... Za koju godinu se nitko neće sjećati ovog filma, mark my words.
Inače, zaboli me kurac što ga je režirao Fincher. Vidim da je ovdje mnogima dogma popljuvati film samo zato jer ga je on režirao. Jebe mi se tko je redatelj, loš film je loš film i gotovo.
P.S. Samozapali se, javi kada će to biti da te uživo bodrim.
|
Kao što nitko nije ništa pisao ni na temi o Kings Speechu i još masu filmova s ovogodišnjih Oscara.
Meni samo jedna stvar nije jasna, s obzirom da stalno čitamo o fejsu kad ljudi pričaju o ovom filmu. Kakve veze publicitet i fejs imaju sa samom kvalitetom ovog filma? Kako nekakav fejs utječe na kvalitetu režije, na glumu, na besprijekorni ritam (  ) ovog filma, na scenarij? 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:37.
|
|
|
|