|
|
10.10.2016., 21:54
|
|
_ _ _ _ _ _
Registracija: May 2012.
|
Quote:
diko kaže:
Nisam gleda, ali zanima me kako je odigra mini Lovren?
|
Sjajno procijenjen let lopte u prvom napadu šveda u nastavku međuostalin  6,5 sutra u SN.
|
|
|
10.10.2016., 22:38
|
|
Mia san Mia
Registracija: Apr 2004.
|
Quote:
Inžinjer ekonom kaže:
Ne treba pretjerivati....
|
Opet trazimo opravdanja  Kako mi to samo poznato zvuci  (citaj: prva selekcija). Bili smo bolji, zajebo nas sudac i te sprehe, ah?
Kako ti znas da njima isto nije 5-6 standardnih u ekipi? Mi konstantno imamo nove maradone, messije, top stopere univerzuma, a nikada nista. Nece se nikada i napraviti nista, zato sto neda univerzum, ma koliko god dinamo nekada imao srece, nece to moci u beskraj. Balans mora postojati, jin i jang, kuiš. A bogami nismo mi takva nacija kakva volimo misliti da jesmo. Onaj garavi u napadu (mislim na svedjana) ima vise tehnike u malom prstu, nego cijela nasa ekipa zajedno. Haladona nemre biti glavni u ovakvoj prciji, ali najbitnije da je sa 16 debitirao za A selekciju.
Plus cijela ova situacija oko HNS-a, ta odvratna atmosfera oko nasih reprezentativaca, i nogometasa opcenito.
|
11.10.2016., 08:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2014.
|
Genijalo kako treneri i savez uspiju razjebat ne jednu selekciju, nego sve.
Počevši od U-17 do seniora.
čekam samo da se ispadanje od švedske proglasi uspjehom kao i ispadanje od portugala, i da naglasimo kako rezultat nije uvik u prvom planu.
|
|
|
11.10.2016., 09:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2013.
|
Quote:
Ndreca kaže:
Zato je sa 16 debitirao i to u derbiju  :fejspalmcin:
|
Taj prvi njegov derbi je teski spektakl..on triba dobit crveni , vrsaljko glumia golmana itd...al ko ga jebe niz nepobjedivosti protiv gajduka se pise se pise (mislin da je to cak sezona bez poraza dinama bila)...ionako je diname najjaci pa kaj serete
|
|
|
11.10.2016., 10:18
|
|
Registracija: Jul 2011.
|
Quote:
12-10-2012 kaže:
Genijalo kako treneri i savez uspiju razjebat ne jednu selekciju, nego sve.
Počevši od U-17 do seniora.
čekam samo da se ispadanje od švedske proglasi uspjehom kao i ispadanje od portugala, i da naglasimo kako rezultat nije uvik u prvom planu.
|
Treće mjesto zlatnog sjaja 
|
|
|
11.10.2016., 10:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2013.
|
Bronca zlatnog sjaja 
|
|
|
11.10.2016., 11:15
|
|
Moderator
Registracija: Jul 2009.
|
Neplasman zlatnog sjaja.
|
|
|
11.10.2016., 11:50
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Feb 2015.
|
Quote:
Ndreca kaže:
Opet trazimo opravdanja  Kako mi to samo poznato zvuci  (citaj: prva selekcija). Bili smo bolji, zajebo nas sudac i te sprehe, ah?
Kako ti znas da njima isto nije 5-6 standardnih u ekipi? Mi konstantno imamo nove maradone, messije, top stopere univerzuma, a nikada nista. Nece se nikada i napraviti nista, zato sto neda univerzum, ma koliko god dinamo nekada imao srece, nece to moci u beskraj. Balans mora postojati, jin i jang, kuiš. A bogami nismo mi takva nacija kakva volimo misliti da jesmo. Onaj garavi u napadu (mislim na svedjana) ima vise tehnike u malom prstu, nego cijela nasa ekipa zajedno. Haladona nemre biti glavni u ovakvoj prciji, ali najbitnije da je sa 16 debitirao za A selekciju.
Plus cijela ova situacija oko HNS-a, ta odvratna atmosfera oko nasih reprezentativaca, i nogometasa opcenito.
|
Nemam pojma da li im je falilo 5-6 standardnih igrača, ali samo dajem vlastito mišljenje da ovo nije debakl. Uspjeh sigurno nije, debakl još manje.
Ono što je činjenica- mlade U21 su uglavnom u razini naših seniora po rezultatima. Mi se godinama nismo uspjevali plasirati isključivo jer je svega 8 ekipa išlo na EP (tj. 7 zbog domaćina). Vrlo često smo bili blizu(kao i sada), u nekakvim dodatnim kvalama i slično, ali rijetko kad i uspjeli do tamo, ja se čak jedino sjećam onog tamo davno sa Portugalom kao zadnje. Seniorska reprezentacija ima do sad samo dva četvrtfinala EP-a, jbg o tome i pričam.
Osobno mislim da je ova ekipa mogla i možda i trebala i u ovakvom krnjem sastavu nekako do EP-a jer sad ispada uzaludno onih 0-3 usred Španjolske, ali šta je tu je. 4 igrača iz ove generacije već je u seniorskoj, treba vidjeti koji će biti prvi sljedeći. Moja osobna prognoza Pašalić i Perica(s tim da neki moraju past u formi ili se umiroviti da upadne Perica), a od ostalih ja se i dalje nadam da kad će Bočkaj (odnosno ako će) igrati u Dinamu, da će netko primijetiti da napokon imaš lijevog beka/krilo za sljedećih 15 godina.
Ostali(izuzevši golmane kao 3. opcije), posebice Halilović, nisu trenutno ni blizu. Ili ne bi smijeli biti.
|
|
|
11.10.2016., 12:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2014.
|
Da nije debakl
Pa sama pojava gračana kao izbornika je debakl.
Di je romeo, on mi je biser hns-a.
Igra je na razini daj jednome nek se zaleti pa šta ispadne.
Pretplaćeno igranje lokomotivinih igrača, prijavljivanje ozlijeda igraća gnk na "majke mi, ozlijeđen san".
Koordinacija sa A selekcijom mi je još bolja.
Sad će gračan otić a onda će dovest iliju lončarevića ili vulića, i novom ciklusu će opet bit kako smo dobili "neprolaznu" skupinu sa norveškom, švicarskom, italijom i bosnom.
Da nije debakl...istina, tragedija je...
edit:
evo gračana, taman ono o čemu pričam :
No, naš posao ostaje stvaranje igrača za seniorsku reprezentaciju, to je najvažnije, kao i u ostalim mlađim kategorijama.
Nebitan je rezultat, tu je 3. mjesto u kvalifikacijama, zlatnog sjaja
|
|
|
11.10.2016., 12:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2009.
|
Quote:
mitch kaže:
Neplasman zlatnog sjaja.
|

|
|
|
11.10.2016., 13:35
|
|
Muaythaidžija
Registracija: Aug 2010.
|
Quote:
mitch kaže:
Neplasman zlatnog sjaja.
|
Potvrdili smo status velesile.
Kad se naša mlada U-21 repsntacja zadnji put kvalificirala na nešto... bilo što?
Na olimpijskim nismo bili nikada, zar ne?
|
11.10.2016., 14:02
|
|
šumski boljševik
Registracija: Mar 2006.
|
Quote:
JKD01 kaže:
Kad se naša mlada U-21 repsntacja zadnji put kvalificirala na nešto... bilo što?
Na olimpijskim nismo bili nikada, zar ne?
|
Generacija Srne, Dudua i Nike bila je na EP 2004., to je zadnje.
OI nikada.
|
|
|
11.10.2016., 14:07
|
|
stage crew
Registracija: Mar 2009.
|
A kako se rutinski presucuje sramotna zabrana prćije za tri mladića, koja su trebala igrati jucer.
Ekonom i to zaobilazi, onako rutinski, u povjerenju.
|
11.10.2016., 17:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2008.
|
ma nije zabrana, vidiš da jadni ozlijeđeni
|
11.10.2016., 17:34
|
|
Mia san Mia
|
Quote:
Inžinjer ekonom kaže:
Nemam pojma da li im je falilo 5-6 standardnih igrača, ali samo dajem vlastito mišljenje da ovo nije debakl. Uspjeh sigurno nije, debakl još manje.
Ono što je činjenica- mlade U21 su uglavnom u razini naših seniora po rezultatima. Mi se godinama nismo uspjevali plasirati isključivo jer je svega 8 ekipa išlo na EP (tj. 7 zbog domaćina). Vrlo često smo bili blizu(kao i sada), u nekakvim dodatnim kvalama i slično, ali rijetko kad i uspjeli do tamo, ja se čak jedino sjećam onog tamo davno sa Portugalom kao zadnje. Seniorska reprezentacija ima do sad samo dva četvrtfinala EP-a, jbg o tome i pričam.
Osobno mislim da je ova ekipa mogla i možda i trebala i u ovakvom krnjem sastavu nekako do EP-a jer sad ispada uzaludno onih 0-3 usred Španjolske, ali šta je tu je. 4 igrača iz ove generacije već je u seniorskoj, treba vidjeti koji će biti prvi sljedeći. Moja osobna prognoza Pašalić i Perica(s tim da neki moraju past u formi ili se umiroviti da upadne Perica), a od ostalih ja se i dalje nadam da kad će Bočkaj (odnosno ako će) igrati u Dinamu, da će netko primijetiti da napokon imaš lijevog beka/krilo za sljedećih 15 godina.
Ostali(izuzevši golmane kao 3. opcije), posebice Halilović, nisu trenutno ni blizu. Ili ne bi smijeli biti.
|
Evo mitch ti je lijepo objasnio
Quote:
mitch kaže:
Neplasman zlatnog sjaja.
|
Naravno da nismo dobri kada treba, kazem ti, to me ne cudi. Ne prolazimo skupine nikada (to sada govorim za seniore), mozda ponekada slucajno na EURO-u i to je to. Ali najbitnije da smo deseta nacija na svijetu. To jest u top deset. A bogami se volimo pohvaliti sa time i mislite da je istina.
Mi smo smijesni, savez je smijesan, ljudi su smijesni.
Uvijek nekakve isprike, nije debakl, ali nije ni uspjeh, vamo tamo. Kako nije debakl? Ajd ti objasni kako nije debakl? No ustvari moram priznati, bolje ne otici, pa se ne sramotit onako kako su znali, da u skupini sa bahrainom ili tako neki rangom budemo zadnji.
Kazem ti jin i jang
Evo jos jedan dobar odg
Quote:
12-10-2012 kaže:
|
|
11.10.2016., 17:35
|
|
Mia san Mia
|
Quote:
12-10-2012 kaže:
Da nije debakl
Di je romeo, on mi je biser hns-a.
Igra je na razini daj jednome nek se zaleti pa šta ispadne.
Pretplaćeno igranje lokomotivinih igrača, prijavljivanje ozlijeda igraća gnk na "majke mi, ozlijeđen san".
Koordinacija sa A selekcijom mi je još bolja.
Sad će gračan otić a onda će dovest iliju lončarevića ili vulića, i novom ciklusu će opet bit kako smo dobili "neprolaznu" skupinu sa norveškom, švicarskom, italijom i bosnom.
|
Da da
Quote:
Da nije debakl...istina, tragedija je...
edit:
evo gračana, taman ono o čemu pričam :
No, naš posao ostaje stvaranje igrača za seniorsku reprezentaciju, to je najvažnije, kao i u ostalim mlađim kategorijama.
Nebitan je rezultat, tu je 3. mjesto u kvalifikacijama, zlatnog sjaja
|
Kvout
Ma nije bitan rezultat, bitno da lova sjedne 
|
11.10.2016., 18:36
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Feb 2015.
|
Quote:
WOODOO CHILE kaže:
A kako se rutinski presucuje sramotna zabrana prćije za tri mladića, koja su trebala igrati jucer.
Ekonom i to zaobilazi, onako rutinski, u povjerenju.
|
Quote:
Istovremeno mlada naša reprezentacija nema veze s onom koja je započela prvenstvo. Recimo netko je gore napisao da smo kao bogomdani i da se tako pravimo. Ne bi se bavio time koliko jesmo ili nismo bogomdani, ali uz Roga, Kovačića, Pjacu, Jedvaja ovo bi bila skroz neka druga priča. A sva ta četvorica su nastupila i/ili mogla nastupati u ovim kvalifikacijama i na samome prvenstvu. Uz to Dinamo iz misterioznih razloga otkaže 2-3 svoja igrača (od kojih bi Pavičić jako dobro došao u danas katastrofalnoj sredini) i imaš to što imaš.
|
Laži laži laži me. 
|
|
|
11.10.2016., 18:56
|
|
stage crew
Registracija: Mar 2009.
|
|
11.10.2016., 19:50
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2010.
|
Rezultat nije bitan jednoj Belgiji u mlađim kategorijama koja već više od 10 godina provodi takav način školovanja igrača (čak se u nekim selekcijama niti ne zbrajaju golovi, bodovi, nema tablica... bio je članak baš na ovom forumu o tome). Zato danas i imaju kvalitetnu A ekipu koja dijelom jest rezultat sjajne generacije ali jednako tako i plod sustavnog rada i odgoja nogometaša u uvjetima gdje rezultat zaista nije bitan i znači baš to.
Kad naši kažu da rezultat nije bitan dođe mi slabo jer riječ je tu jedino o prikrivanju vlastitog nerada i neznanja.
Eminentni stručnjaci 
|
|
|
11.10.2016., 20:08
|
|
Mia san Mia
|
Da, ali to se odnosi samo na njihovu ligu.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:19.
|
|
|
|