Turske serije Bivši podforum Neprikazano-sapunice |
|
|
26.02.2013., 20:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2010.
|
Quote:
dolcevita026 kaže:
Eh,da je bar samo taj video nestao...vecina njihovih zajednickih pojavljivana su izgubljena u bespucu interneta  Mora da je neka teorija zavere u pitanju 
|
Ja sam sve te snimke uništio
Cansu bi mogla počet šta i radit ,dosta je više rahatluka i putešestvija 
|
|
|
26.02.2013., 21:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2011.
|
tekst o Cansu iz Slobodne Dalmacije
Boran i Sila, zaljubljeni samo na ekranu: jedva su dočekali kraj snimanja!
Ljepoto, ime ti je Sila! Novovalni tip ženske ljepote na turski način, pod utjecajem najjačeg od svih medija, televizije, koja nam u “prajm tajmu” servira istoimenu seriju, zavladao je ovim prostorima! Ljepušna glumica Cansu Dere, u naravi krhko crnpurasto djevojče velikih očiju, tako se prometnula u ultimativnu ljepoticu koja, ako pitate potpisnicu ovih redaka, nije ni do koljena Šeherezadi iz prve turske telenovele koja nas je očarala. No što je uopće ljepota doli iluzija i bljesak u oku promatrača... spisateljica je Šeherezada fanatic
[B]Tridesetdvogodišnja Cansu, alias Sila, inače je bila službena Miss Turske 2000. godine, te zaštitno lice L’Oreala za tu zemlju u međuvremenu do danas, kad je neslužbeno okrunjena za kraljicu sapunica] e radi ovog postam :klap:
Globalnu slavu donijela joj je uloga Sile, vesele i vedre djevojke koja živi u Istanbulu, sve dok joj na vrata ne pokucaju biološki otac i brat.
Hrvatski je gledatelji poznaju po ulozi fatalne Ejšan (serija Ezel). Godine 2000.
Cansu je, kao što smo rekli na početku, postala Miss Turske, no tamošnja vlada joj je zabranila odlazak na finalni izbor jer se održavala u grčkom dijelu Cipra. Ostvarila je naslovne uloge u “Sili”, “Ezelu” te “Palači”. Ove godine Cansu je glumila i u seriji “Sulejman Veličanstveni”, također fatalnu zavodnicu “vječnog veličanstva”... U stvarnom životu, nadalje, Cansu je – čini se – normalna djevojka u vječnoj potrazi za ljubavlju. Slava ima, dakako, svoje naličje, pa se tako od njezina ukazanja u prvoj sapunici do danas stalno naklapalo o Cansuinim ljubavima i ljubavnicima, no ona je o tome uvijek nerado govorila.
Bila je u dužoj ljubavnoj vezi s komičarom Cemom Yilmazom, i to od 2006. do 2009. godine, kad je tijekom snimanja uspješnice “Ezel” pukla njezina dotadašnja veza.
Zanimljivo je da je istodobno i glavni glumac, vrlo atraktivni Kenan Imirzalioglu, prekinuo svoju vezu s turskom glumicom Zeynep Beserler, što je tabloide raspametilo.Cansu su počeli povezivati s novim dečkom, i opet komičarom, Okanom Bayulgenom. To se ipak prometnulo u vezu, čini se, koja je i potrajala dvije godine, dok “Sulejman Veličanstveni” nije pobrkao račune... Govorkalo se, naime, o njezinoj romansi s glavnim glumcem, trenutno bradatim Halitom Ergencom, inače suprugom Berguzar Korel, prekrasne žene koja je glumila Šeherezadu u prvoj turskoj sapunici koja je očarala svijet.
Naravno, i ta se priča rasplinula kao mjehurić sapunice, a glumica je našla ljubavnu sreću u zagrljaju menadžera Cema Aydina, i to tijekom iduće dvije godine.
- Pod povećalom je teško živjeti, naročito kad vam podmeću i lažu o vašem životu. Predobro sam to osjetila na vlastitoj koži, jako je neugodna ta strana slave. Radije biram glumu, i samo glumu, ona je moj život – komentirala je jednom prigodom Cansu napise u medijima o svojem životu.
No, sviđalo se to njoj ili ne, i u budućnosti će njezine veze intrigirati javnost, barem onoliko dugo koliko ljudi budu gledali ono što je snimila...
http://www.slobodnadalmacija.hr/Moza...0/Default.aspx
jest da ima nekih sitnih netočnih informacija  ,kao ona da je Cansu bila Miss Turske,dokle ovi naši novinari misle pisat ovo netočnu informaciju  ..al postala sam radi rečenice gdje lijepo piše da je Cansu neslužbeno kraljica sapunica :klap: evo mogu hejteri da se pate i dalje,Cansu wins :klap: radi te jedne rečenice postala ovaj cili tekst 
|
26.02.2013., 21:23
|
|
Registrirani korisnik
|
svi atv intervju su na nekoj tko zna kojoj stranici,moraju negdje bit..u nekoj arhivi,al eto mi nećemo to nikad naći,jedino turski fanovi znaju  da je barem netko postao na youtube,ali ne
pogotovo da je barem netko stavio intervju Nikite i Bonda iz doba kad još nisu bili Nikita i James Bond AKA Son Osmanli doba 
|
26.02.2013., 21:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2011.
|
Quote:
material_girl kaže:
Ljepoto, ime ti je Sila! Novovalni tip ženske ljepote na turski način, pod utjecajem najjačeg od svih medija, televizije, koja nam u “prajm tajmu” servira istoimenu seriju, zavladao je ovim prostorima! Ljepušna glumica Cansu Dere, u naravi krhko crnpurasto djevojče velikih očiju, tako se prometnula u ultimativnu ljepoticu koja, ako pitate potpisnicu ovih redaka, nije ni do koljena Šeherezadi iz prve turske telenovele koja nas je očarala. No što je uopće ljepota doli iluzija i bljesak u oku promatrača... spisateljica je Šeherezada fanatic 
|
Maj gat ko je ova frikuša  Pa ovo ni ludaci iz Kurira ne pišu,ako mene pitate nije ni do kolena mojoj omiljenoj prekrasnoj,predivnoj,Šeherezadi wtf?
Al ajde,bar je kraljica sapunica 
|
|
|
26.02.2013., 22:27
|
|
Registrirani korisnik
|
umrla sam na tu rečenicu o Šeherezadi,wtf toliko nepotrebno 
|
27.02.2013., 00:11
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2012.
|
Žena je "napisala" tekst samo da bi istakla da joj se sviđa "Šeherezada" 
Mislim da je to mogla i bez Cansu
No,nebitno,da žele napisati neki smislen članak,a ne žele,dovoljno je samo da navrate ovde,toliko materijala na izvolte...
Hajde,jasno mi je da njih interesuju neke druge teme i da te druge teme prodaju novine,ali ne razumem šta postižu copy paste tekstovima koje su,mislim,do sada svi već naučili napamet
Iza kamere,Ezel
http://i51.tinypic.com/11kdv90.png
http://i55.tinypic.com/24q4qhj.png
http://i54.tinypic.com/xghefn.png
http://i52.tinypic.com/2h8d1xv.jpg
http://i51.tinypic.com/2e2qwsm.jpg
http://i53.tinypic.com/4kf97a.jpg
Ova je verovatno nastala dok su probali,u seriji u ovoj sceni nosi sako...kako joj je uronio u zagrljaj
http://i53.tinypic.com/21kkux4.jpg
Jedna se Sedef,sa Kipra
http://i55.tinypic.com/faohgg.jpg
I jedna sa Sedef iz teenage dana

|
|
|
27.02.2013., 00:15
|
|
Registrirani korisnik
|
|
27.02.2013., 09:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2010.
|
Quote:
material_girl kaže:
umrla sam na tu rečenicu o Šeherezadi,wtf toliko nepotrebno 
|
Da malo je čudan komentar, iako je meni Šeh prva ljubav  užasno ih je glupo uspoređivati jer su različite i stvar je ukusa.
Ali meni jako puno ljudi iz okoline govori isto, da im Cansu uopće nije lijepa, dapače, što je dosta čudno jer se radi o obožavateljima Sile
A realno ona je zgodna samo nije klasična ljepota, visoka je, mršava i ističe se, čak je i moja mama rekla ''pa ona je zgodna i moderna cura, ove babe to ne znaju prepoznati''
Drugačija je valjda i ljudima treba da se na to nauče, svi im imamo neke svoje ladice u koje trpamo ljude a nju je učito teško bilo gdje staviti 
Zadnje uređivanje V element : 27.02.2013. at 09:12.
|
|
|
27.02.2013., 11:37
|
|
Registrirani korisnik
|
Ljudi su navikli na klasične ljepotice, isprazne, dosadne pa svaka koja nema tu klasičnu ljepotu i koja ima nešto svoje ,specifično odmah je udaru svakojakih znalaca i experata pa je seciraju, vagaju itd.
Nebitno, svako svojim očima vidi drukčije. Meni je najljepša baš takva kakva jeste 
|
|
|
27.02.2013., 12:42
|
|
Registrirani korisnik
|
A dobro sad, ispada da svaka koja je klasično je lijepa je glupa i dosadna
Posebno za turske glumice koje smo do sada gledali niti za jednu ne možeš tako nešto tvrditi, sve su imale ono nešto samo je stvar ukusa što tko voli
Gle ima ljudi koji vole velike grudi ili plave oči i kaj sad, naravno da im Cansu neće biti komad nad komadima
|
27.02.2013., 12:45
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
V element kaže:
A dobro sad, ispada da svaka koja je klasično je lijepa je glupa i dosadna
Posebno za turske glumice koje smo do sada gledali niti za jednu ne možeš tako nešto tvrditi, sve su imale ono nešto samo je stvar ukusa što tko voli
|
Kad sam rekao isprazna, nisam mislio da je glupa
E pa ja mogu tvrditi za neke turske glumice, ti ne možeš ok.
edit: I stvarno ne znam zašto bih se ja ovdje bavio onima kojima Cansu nije lijepa, nije ovakva nije onakva, stvarno me ne zanimaju 
|
|
|
27.02.2013., 12:48
|
|
Registrirani korisnik
|
Dobro jesi li ti ikad upoznao koju od tim glumica o kojima pričamo? Baš upoznao, razmjenio par rečenica, popio kavicu i tak?
|
27.02.2013., 12:52
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
V element kaže:
Dobro jesi li ti ikad upoznao koju od tim glumica o kojima pričamo? Baš upoznao, razmjenio par rečenica, popio kavicu i tak?
|
Ne. Ti ?
Ti imaš svoj stav, ja imam svoj. Ti se ne slažeš s njim, ja to poštujem al' mi ne znači ništa ,razumiješ me  I stvarno ne vidim potrebu da sad idemo u tančine, i raspravljamo o tome ,bezze idemo u off zato ja s ovom temom završavam

|
|
|
27.02.2013., 12:55
|
|
Sama svoja šefica!
Registracija: Feb 2013.
|
Prelijepa,na svakoj slici..
Prelijepo joj stoji ova kosulja...
http://i55.tinypic.com/2w4zqkx.jpg
|
|
|
27.02.2013., 13:02
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
S.N.O.B kaže:
Ne. Ti ?
Ti imaš svoj stav, ja imam svoj. Ti se ne slažeš s njim, ja to poštujem al' mi ne znači ništa ,razumiješ me  I stvarno ne vidim potrebu da sad idemo u tančine, i raspravljamo o tome ,bezze idemo u off zato ja s ovom temom završavam 
|
Ma naravno, zašto bi ti značilo mišljenje nekoga koga nikad nećeš niti upoznati, ne znaš mi čak ni ime
Ali ja moram reći, super mi je da ti sa tolikom strašču braniš osobu koju nikad nisi niti upoznao i vjerojatno ni nećeš, ne znaš turski koliko sam shvatila, nisi nikad tamo niti živio, ispričavam se ako griješim ali to je stvarno neobično čak i za ovaj forum.
Pitala sam te čisto jer sam mislila da možda imaš neke insajderske info
Slika koju si stavio mi je super, evo stvarno mi je naj kad joj stave frizure sa malo volumena
|
27.02.2013., 13:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2011.
|
Quote:
V element kaže:
Da malo je čudan komentar, iako je meni Šeh prva ljubav  užasno ih je glupo uspoređivati jer su različite i stvar je ukusa.
Ali meni jako puno ljudi iz okoline govori isto, da im Cansu uopće nije lijepa, dapače, što je dosta čudno jer se radi o obožavateljima Sile
A realno ona je zgodna samo nije klasična ljepota, visoka je, mršava i ističe se, čak je i moja mama rekla ''pa ona je zgodna i moderna cura, ove babe to ne znaju prepoznati''
Drugačija je valjda i ljudima treba da se na to nauče, svi im imamo neke svoje ladice u koje trpamo ljude a nju je učito teško bilo gdje staviti 
|
Zavisi dosta ko komentariše izgled,koja grupa ljudi...Silu gledaju vecinom tetke i babe,koje se vode parolom bolje da ljulja neg žulja i ocekuju neku žensku sa oblinama ili bar okruglu u faci,uglavnom sa više mesa  Moja baba eto obozava Šeherezadu,nijedna joj ne moze prici...doduše sad joj se jako dopada Dzemile,mozda ona skine Šehu sa trona 
Sa druge strane,medju studentima,a i mladjima Cansu je vrlo priznata i cenjena po svojoj lepoti,to govorim iz licnog iskustva  ...mnogi ljudi koje znam su gledali samo Ezela i to je za njih kraj avanture sa turskim serijama i svima se Cansu svidela i devojkama i momcima i to im je baš ono WOW riba (znam par njih koji imaju pun telefon njenih slika,a nisu ni gledali Ezela  )
Tako da,sve je relativno...Cansu je manekenski,moderni tip žene,a sa druge strane njeno lice moze savršeno da se uklopi u epohu,stari holivud ili neku britansku kostimiranu dramu,a ja licno obožavam taj tip lepote 
|
|
|
27.02.2013., 13:56
|
|
posvuduša
Registracija: Jan 2011.
|
Quote:
V element kaže:
|
Ovisi što ti misliš pod "klasična" ljepota. To u većini slučajeva znači "već vidjeno" jer danas je zaista teško vidjeti jednu ženu koja će ti oduzeti dah budući da više manje svaka žena može izgledati lijepo samo ako se brine o sebi. Meni su osobno sve turske glumice lijepe, od Beren, Tube, Nurgul do Berguzar i tako dalje. Ali mi je Cansu definitivno ona jedna za kojom ću se okrenuti na ulici i reći - WOW. Sve je stvar ukusa, naravno.
Moja baba, na primjer, brani Meryem Uzerli kao ikonu bogomdane ljepote i nikakva Cansu ni Šeherezada nisi joj ni do koljena jer je ona za njih "svijet izmislila". 
|
27.02.2013., 14:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2012.
|
Quote:
V element kaže:
|
Molim te,nemoj da ovo doživiš kao neki ulazak u polemiku sa negativnom konotacijom,zaista mi to nije namera,forum je,razgovaramo.
Koliko ljudi sa tv-a,iz novina,pa čak i iz svakodnevnog okruženja zaista poznajemo?
A ipak o svakom od njih imamo neki stav.
Poznajem li ja Roberta De Nira?Ne,ali o njemu mislim sve najlepše.Poznajem li Bena Afleka?Ne,ali mi je bljak.
Nemojmo biti licemerni.
Svi zaključujemo na osnovu nekih informacija kojima raspolažemo,čak i ako grešimo.
Cansu sam pre svega zavolela zbog njene Eysan i njene fantastične glume u toj seriji.
Sve ostalo što je došlo,što sam saznala o njoj,je samo doprinelo da je poštujem još više,nije tu bila presudna nikakva lepota,već njen talenat,njena harizma,njena sposobnost transformacije.
Ostalo sam saznala iz intervjua,snimaka,njenih fotografija...i to što sam videla mi se dopalo,iako ne mora da znači da je tačno.
Možda je sve maska za medije,možda je ona među svoja četiri zida potpuno drugačija.
Ali sve da i jeste tako,poštovala bih je isto kao pre,jer ono što je ona donela kao Eysan je prevazišlo i samu Cansu Dere,što je mislim i samoj njoj najveći kompliment.
Najviše negativnih kometara je bilo na račun njenog izgleda.Sve i da je tako,zar je lepota jedina stvar vredna komentarisanja kada je neko u pitanju?
Ako nemaš lepotu,ništa drugo nije važno,ne vrediš ni malo,ne zaslužuješ poštovanje?
U celoj ovoj priči,za mene je to najstrašnije,da se ne može izraziti elementarno poštovanje prema jednoj osobi samo zato jer "nije dovoljno lepa".
( V element,nisam se obaraćala tebi,da ne bude zabune,samo sam iskoristila priliku da kažem šta imam  )
Quote:
V element kaže:
Ali ja moram reći, super mi je da ti sa tolikom strašču braniš osobu koju nikad nisi niti upoznao i vjerojatno ni nećeš, ne znaš turski koliko sam shvatila, nisi nikad tamo niti živio, ispričavam se ako griješim ali to je stvarno neobično čak i za ovaj forum.
|
I još samo ovo...ispada da smo mi ovde nekakvi fanatici koji po svaku cenu brane svog idola.
Veruj mi,zaista nije tako.
Barem je na ovu temu mogao da dođe svako,da napiše šta god želi,evo ti primera koliko na ovoj stranici.
Posebno me je dirnuo ovaj boldani deo.
Neke teme sam prestala i da čitam zbog negativne energije i idolopoklonstva na njima,koje prelaze granicu dobrog ukusa,a onda reći da smo mi najgori od sve dece...nekako nije fer 
|
|
|
27.02.2013., 14:54
|
|
posvuduša
Registracija: Jan 2011.
|
Quote:
sambth kaže:
U celoj ovoj priči,za mene je to najstrašnije,da se ne može izraziti elementarno poštovanje prema jednoj osobi samo zato jer "nije dovoljno lepa".
|
Jako lijep post, ovo je i za mene najstrašnije. Čak i to da se ne može izraziti divljenje ili poštovanje prema nekome koga osobno ne poznaješ. Imam osjećaj da su ljudi ljubazni samo ako će imati odredjenu dobit od toga.
Inače, ja sam se nadala da će Cansu u Sulejmanu glumiti Mustafinu ženu ili nešto, njih dvoje mi tako dobro pašu, a tek sam sad otkrila njihove slike pa evo jedna da se malo podsjetimo.

|
27.02.2013., 15:21
|
|
Registrirani korisnik
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:40.
|
|
|
|