Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 03.02.2025., 18:46   #5161
Sretno Smola naš! Ostani jednako vrijedan, pošten, radan i ozbiljan, budi i dalje upravo onakav kakvim su te oblikovali prvenstveno tvoj karakter i tvoji roditelji. Sve što ti se događa, sve što će ti se dogoditi rezultat je samo i jedino tvoga rada, enormnog odricanja i žrtve. Ako je tko zaslužio, ako su neki zaslužili, onda ste to ti i tvoj brat.

Ostanite pošteni, dobri, vrijedni i naravni. Gradite svoje putove na kojima neka vas prati božija sreća. Samo nikad, samo nikad u povracima koji će kad tad neminovno doći ne uzimajte u razmatranje uopće opciju režimskih govana. Nemojte nam barem vi to napraviti, bolilo bi puno momci moji dragi.
Dođite i doći ćete u svoj klub ponovo, po drugu šansu, nadajmo se jednog dana kad bude ponovo slobodan, svoj i kad paško govedo tu ne bude više stolovalo.
Old 03.02.2025., 18:50   #5162
Quote:
otrovnik ljuti kaže: Pogledaj post
Sretno Smola naš! Ostani jednako vrijedan, pošten, radan i ozbiljan, budi i dalje upravo onakav kakvim su te oblikovali prvenstveno tvoj karakter i tvoji roditelji. Sve što ti se događa, sve što će ti se dogoditi rezultat je samo i jedino tvoga rada, enormnog odricanja i žrtve. Ako je tko zaslužio, ako su neki zaslužili, onda ste to ti i tvoj brat.

Ostanite pošteni, dobri, vrijedni i naravni. Gradite svoje putove na kojima neka vas prati božija sreća. Samo nikad, samo nikad u povracima koji će kad tad neminovno doći ne uzimajte u razmatranje uopće opciju režimskih govana. Nemojte nam barem vi to napraviti, bolilo bi puno momci moji dragi.
Dođite i doći ćete u svoj klub ponovo, po drugu šansu, nadajmo se jednog dana kad bude ponovo slobodan, svoj i kad paško govedo tu ne bude više stolovalo.
Ovo zvuci ko da je Misko prodao Smolcica bez njegovog znanja. A ne da je Smolcic htio otici i prvo dogovorio svoju placu, pa isla ponuda za njega...
Old 03.02.2025., 19:07   #5163
Quote:
Aubrigo kaže: Pogledaj post
Ovo zvuci ko da je Misko prodao Smolcica bez njegovog znanja. A ne da je Smolcic htio otici i prvo dogovorio svoju placu, pa isla ponuda za njega...
Šta ti hoćeš koji kurac, je te tko šta pitao? Pusti me da se emotivno opraštam od ljudi koje volim. Boli me kurac za to govedo koje spominješ, jebe mi se tko je kako i zašto. Opraštam se s par riječi od čovjeka kojeg volim, poštujem i kojem želim sreću u daljnjem životu.
Naravno da je htio otići, ja bih prvi bježao koliko me noge nose iz ove alibi i besciljne prčije.
Old 03.02.2025., 19:11   #5164
Quote:
Šta ti hoćeš koji kurac, je te tko šta pitao? Pusti me da se emotivno opraštam od ljudi koje volim. Boli me kurac za to govedo koje spominješ, jebe mi se tko je kako i zašto. Opraštam se s par riječi od čovjeka kojeg volim, poštujem i kojem želim sreću u daljnjem životu.
Naravno da je htio otići, ja bih prvi bježao koliko me noge nose iz ove alibi i besciljne prčije.
budha 1980 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2025., 19:12   #5165
Quote:
Mislim da sam skuzil da ne vrijedjas, nego si jednostavno neka brdjanska razina kulture u komunikaciji, i da nije osobno...

Ostalo - razumijem te, suosjecam s tobom

I mimo Rijeke, Smolcic je to igracina, zelim mu da dodje i do reprezentacije brzo.
Old 03.02.2025., 19:17   #5166
Old 03.02.2025., 19:18   #5167
Ljuti otrovnik > otrovnik ljuti
Kiseli is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2025., 19:23   #5168
Mare- is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2025., 20:06   #5169
Rekao mu je i neka je
Old 03.02.2025., 20:29   #5170
otrovnik u jednon od najboljih pjesničkih izdanja na forumu kad se radi o rastanku s nekin od igračkih ljubimaca.

Duboko u duši romantičar i osjećajni poeta, al čin ga takneš di ne triba odmah najgori monstrum izađe na vidjelo, jednostavno ne možeš ostat imun na tako nešto.
FanteDiBastoni is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2025., 21:02   #5171
Gazi Otrovnice, i ne zali
Old 04.02.2025., 11:24   #5172
Riječani -koliko ima temelja ovo što tvrdi Mišković vezano za financije i sve ostalo? Ili i prešućuje neke stvari?
i da li realno ima prostora da se stvari i drugačije rade? primarno mislim na ove transfere, a za koje on tvrdi da su nužni?

https://www.index.hr/sport/clanak/mi...a_sport_prva_d
denijama is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.02.2025., 12:42   #5173
Sve sto Misko kaze ne smijes uzet zdravo za gotovo. Ali realno, nebitno je totalno. Klub se vodi kako se vodi. Njegov je, placa sve racune i sto mozes vise traziti od njega po tom pitanju? Nista.

On je postigao da je Rijeka drugi klub u Hrvatskoj i dalje, i tu nemas sto previse mu spocitat. Mozda mu taj Osijek i Hajduk sa vecim budgetima idu u prilog dodatno koliko zapravo on vodi dobar posao. Da su ovi malo sposobniji izbili bi mu taj argument, ali znas sto bi on rekao? Rekao bi pa nama je oduvijek jedino i cilj biti u top 4, a to znaci i 4. je top pozicija i nogomet ide dalje bla bla... Pa ljudi moji, pogledajte kakve proracune imaju Osijek i Hajduk, rezult iz real

Sve bi to bilo super da on nikako ne prihvaca kako i uz rezultat je odgovoran apsolutno i za atmosferu, samo se pravi lud, kao i neki njegovi dupelisci. Place o dresovima i o cijeni karata. Place o stotinama tisuca kod Juznjaka bla bla... A sve radi kako potkopat atmosferu.

Ako ti svi jebu mater i ukidas komentare na mrezama, a uz prvo mjesto nije ludilo atmosfera na tekmama, znaci da nesto krivo radis. I da, krivo radi po tom pitanju, katastrofalno. No ako su njegovi dupelisci zadovoljni, kao i on sam... A dobro, neka im tako i bude.

Realno, vecina navijaca su i tako postali navijaci badzeta, prate to financijsko stanje, transfere i postaju veliki strucnjaci sto je dobar posao, a sto nije... A u zivotu se nisu makli iz neke uhljebske stolice toplog javnog sektora, niti bi im palo napamet pokazat tu svoju genijalnost pa okusat se mozda na trzistu, otvorit obrt ili firmu. Ali ce nama to koji jesmo objasnjavat kako Misko vodi nogometni klub kao firmu i da se to tako radi... A ono, eto nismo to skuzili Klaunovi nista drugo
Old 04.02.2025., 19:01   #5174
Quote:
Los Flumenos kaže: Pogledaj post
Sve sto Misko kaze ne smijes uzet zdravo za gotovo. Ali realno, nebitno je totalno. Klub se vodi kako se vodi. Njegov je, placa sve racune i sto mozes vise traziti od njega po tom pitanju? Nista.

On je postigao da je Rijeka drugi klub u Hrvatskoj i dalje, i tu nemas sto previse mu spocitat. Mozda mu taj Osijek i Hajduk sa vecim budgetima idu u prilog dodatno koliko zapravo on vodi dobar posao. Da su ovi malo sposobniji izbili bi mu taj argument, ali znas sto bi on rekao? Rekao bi pa nama je oduvijek jedino i cilj biti u top 4, a to znaci i 4. je top pozicija i nogomet ide dalje bla bla... Pa ljudi moji, pogledajte kakve proracune imaju Osijek i Hajduk, rezult iz real

Sve bi to bilo super da on nikako ne prihvaca kako i uz rezultat je odgovoran apsolutno i za atmosferu, samo se pravi lud, kao i neki njegovi dupelisci. Place o dresovima i o cijeni karata. Place o stotinama tisuca kod Juznjaka bla bla... A sve radi kako potkopat atmosferu.

Ako ti svi jebu mater i ukidas komentare na mrezama, a uz prvo mjesto nije ludilo atmosfera na tekmama, znaci da nesto krivo radis. I da, krivo radi po tom pitanju, katastrofalno. No ako su njegovi dupelisci zadovoljni, kao i on sam... A dobro, neka im tako i bude.

Realno, vecina navijaca su i tako postali navijaci badzeta, prate to financijsko stanje, transfere i postaju veliki strucnjaci sto je dobar posao, a sto nije... A u zivotu se nisu makli iz neke uhljebske stolice toplog javnog sektora, niti bi im palo napamet pokazat tu svoju genijalnost pa okusat se mozda na trzistu, otvorit obrt ili firmu. Ali ce nama to koji jesmo objasnjavat kako Misko vodi nogometni klub kao firmu i da se to tako radi... A ono, eto nismo to skuzili Klaunovi nista drugo
morate ga maknut, uprite da nađete nekoga tko će otkupiti klub, ako treba neka mu i članovi pomognu s 5-10%. ovo što ovaj loš trgovac radi je nevjerojatno - ima +7, solidnu momčad kojoj fali špic i na korak je od naslova - s kupljenim čopom, bivša momčad rijeke (iz prvog dijela prvenstva) bi vjerojatno uzela naslov, a ako ne naslov onda 2. mjesto, rijeka bi s ovom momčadi vrlo izgledno igrala bar skupine konferecijske, uzela nešto para i još podigla cijenu igrača. i to je jebeni iskorak, i sportski i financijski, a ne prodaja kičme momčadi u polusezoni - zašto je onda uložio uopće u plaću čopu? mogo je proći još jeftinije i ne uzeti nikoga te još nekog prodati - ionako ispod 3. mjesta ne bi pali. Kreten, cicija i trtaroš, strah ga je ući u minimalan rizik - onda neka proda klub ako ga je strah i ako nema financija za nikakav iskorak - i sad mu skoro cijela rijeka hebe mater - nešto tom čovjeku nije u redu s glavom...
hilderik is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.02.2025., 19:13   #5175
kako me otrovnik nasmija sad

al i za ostale upise lipog nan otrovnika, ne znan kad cu sljedeci put priko rijeke, neko vrime san bija stvarno svako malo, al se svakako javin za pivu, danas il za 10 godina

dodje mi da ga vrbujemo da se pribaci navijat za hajduk, otrovnik uno di noi
Old 04.02.2025., 19:35   #5176
Dao sam si truda, i pogledao čitavih sat vremena ovoga što je izašlo. Ne znam je li što skraćivano, rezano i montirano, ali pohvale i na ovom.
Pohvale iz razloga što prvi put, ili ajde da budem malo precizniji, prvi put nakon dugo vremena imam osjećaj da je pred javnost izašao čist, čistih ruku uvjetno rečeno, totalno suočen konačno i vjerujem pomiren sa svim što proživljava i što čuje. I sa svojom slikom, svojim rejtingom u javnosti. Nije on glup čovjek, mali je ovo grad, ne možeš se sakriti i izolirati sve i da hoćeš.

Jasno i da čovjeka neke stvari bole. Opet kažem, mali smo mi grad, svi se više manje poznajemo iz viđenja barem. I zabole čovjeka vjerojatno uvrede od onih koje si do jučer smatrao svojima. Posebno ako se ide na račun familije, posebno ako se ide ispod pojasa, s lažima, uvredama i objedama i na račun kluba, i na njega ponaosob. Sve razumijem, sve shvaćam, vrlo dobro čitam ljude i njihove izražajne ekspresije, i vidim da nije sretan. Da je pogođen, da je uvrijeđen, vidno nije više lepršav, prpošan kako je to nekad bio, vidim da je sve ovo i na njemu ostavilo traga.

Ni ja sam ne znam što bih rekao. Sjeban sam i intimno i privatno posljednjih par mjeseci, na ovo s Rijekom i život mi je servirao još par gubitaka, jedan me je posebno pogodio, i i meni vrlo malo fali. Jer nisam ni ja od kamena. Da se raspadnem, da pustim suzu, da nisam sretan jednostavno. Ne znam kako smo došli u ovu fazu? Jer puno toga što i on kaže jednostavno stoji. To ću mu i ja kao jedan od vjerojatno najvećih "opozicionara" od njegova ustoličenja do danas priznati i uzeti kao olakšicu. Nije lako s nama, nije lako funkcionirati u ovome gradu, u ovoj sredini. Ne znam, šta ja znam, možda smo i prokleti, ne znam kažem, nisam pametan. I unatoč svemu, unatoč tonu prijepora, opet sam spreman revidirati svoje mišljenje. I biti prvi na braniku svoga kluba. Jesam li zaista sve uzeo u obzir, jesam li dobro i pošteno odvagao, jesam li rekao i pomislio nešto što zaista je bila budalaština ili nešto totalno suprotno od stanja i činjenica? Moguće je i to.

Niti je on išta novo rekao, niti smo išta pametniji no što smo to sinoć bili, ali opet kao da se neki tračak nade novopojavio. Hoće to kad se čovjek u duhu naše vjere kako da se izrazim, ispovijedi, ogoli u nekom hipotetskom obliku, neko olakšanje i pomirenost nastupe. Moramo i dalje svi skupa raditi, moramo se približavati, biti tu jedni za druge i u sve ulaziti čistih ruku i bez lažnih namjera. Onda je i suživot moguć, i onda možemo mnogo. I svatko tu treba napraviti svojevrsni ustupak i korak unatrag. Zbog našeg kluba, zbog kluba koji nosi najljepše ime na svijetu, ime našeg voljenog grada. Zbog nas samih. Jer nipošto mi nismo najgori na ljudi na svijetu, i nema razloga da sami sebe glođemo, kažnjavamo i radimo za račun naše štete.

Moramo raditi i dalje, moramo pokušati biti transparentniji, otvoreniji, pošteniji. Svi skupa, i svi redom.
Živjela Rijeka, živjeli Riječani!
Old 04.02.2025., 20:05   #5177
Quote:
Dao sam si truda, i pogledao čitavih sat vremena ovoga što je izašlo. Ne znam je li što skraćivano, rezano i montirano, ali pohvale i na ovom.
Pohvale iz razloga što prvi put, ili ajde da budem malo precizniji, prvi put nakon dugo vremena imam osjećaj da je pred javnost izašao čist, čistih ruku uvjetno rečeno, totalno suočen konačno i vjerujem pomiren sa svim što proživljava i što čuje. I sa svojom slikom, svojim rejtingom u javnosti. Nije on glup čovjek, mali je ovo grad, ne možeš se sakriti i izolirati sve i da hoćeš.

Jasno i da čovjeka neke stvari bole. Opet kažem, mali smo mi grad, svi se više manje poznajemo iz viđenja barem. I zabole čovjeka vjerojatno uvrede od onih koje si do jučer smatrao svojima. Posebno ako se ide na račun familije, posebno ako se ide ispod pojasa, s lažima, uvredama i objedama i na račun kluba, i na njega ponaosob. Sve razumijem, sve shvaćam, vrlo dobro čitam ljude i njihove izražajne ekspresije, i vidim da nije sretan. Da je pogođen, da je uvrijeđen, vidno nije više lepršav, prpošan kako je to nekad bio, vidim da je sve ovo i na njemu ostavilo traga.

Ni ja sam ne znam što bih rekao. Sjeban sam i intimno i privatno posljednjih par mjeseci, na ovo s Rijekom i život mi je servirao još par gubitaka, jedan me je posebno pogodio, i i meni vrlo malo fali. Jer nisam ni ja od kamena. Da se raspadnem, da pustim suzu, da nisam sretan jednostavno. Ne znam kako smo došli u ovu fazu? Jer puno toga što i on kaže jednostavno stoji. To ću mu i ja kao jedan od vjerojatno najvećih "opozicionara" od njegova ustoličenja do danas priznati i uzeti kao olakšicu. Nije lako s nama, nije lako funkcionirati u ovome gradu, u ovoj sredini. Ne znam, šta ja znam, možda smo i prokleti, ne znam kažem, nisam pametan. I unatoč svemu, unatoč tonu prijepora, opet sam spreman revidirati svoje mišljenje. I biti prvi na braniku svoga kluba. Jesam li zaista sve uzeo u obzir, jesam li dobro i pošteno odvagao, jesam li rekao i pomislio nešto što zaista je bila budalaština ili nešto totalno suprotno od stanja i činjenica? Moguće je i to.

Niti je on išta novo rekao, niti smo išta pametniji no što smo to sinoć bili, ali opet kao da se neki tračak nade novopojavio. Hoće to kad se čovjek u duhu naše vjere kako da se izrazim, ispovijedi, ogoli u nekom hipotetskom obliku, neko olakšanje i pomirenost nastupe. Moramo i dalje svi skupa raditi, moramo se približavati, biti tu jedni za druge i u sve ulaziti čistih ruku i bez lažnih namjera. Onda je i suživot moguć, i onda možemo mnogo. I svatko tu treba napraviti svojevrsni ustupak i korak unatrag. Zbog našeg kluba, zbog kluba koji nosi najljepše ime na svijetu, ime našeg voljenog grada. Zbog nas samih. Jer nipošto mi nismo najgori na ljudi na svijetu, i nema razloga da sami sebe glođemo, kažnjavamo i radimo za račun naše štete.

Moramo raditi i dalje, moramo pokušati biti transparentniji, otvoreniji, pošteniji, Svi skupa, i svi redom.
otrovnice kako si otet trepni dva puta......salim se...svaka ti drzi vodu...i citirao bi dobar komentar na index-biti ce nam lakse biti prvaci ubuduce kada u Dinamu ulica preuzme klub kao sta je napravila u Hajduku
fin is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.02.2025., 21:43   #5178
Quote:

Moramo raditi i dalje, moramo pokušati biti transparentniji, otvoreniji, pošteniji. Svi skupa, i svi redom.
lijepo sroceno suborce sa tribine. Sto god bilo privatno, nadam se da ces iz toga izac jos jaci, koliko god sad tesko bilo! Podrska!

Sto se presice tice, moram priznat da iako sam njegov kriticar od pocetaka, i dalje se ne slazem sa odredenom njegovim potezima, bila koliko toliko konkretna. Al, opet, kako je ovdje veci i bilo pisano problem je u tempiranju, "tajmingu". To mu je cak bilo i spomenuto kad je rekao da zbog zdravlja nije mogao ranije, al poBogu, nije Miskovic jedini koji moze ispred kamera izac i rec nesto konkretno. U uru vremena je rekao vise nego DRS od kad je dosao u klub.

Za cijene karata/pretplata - jbt, reci tada kad su cijene objavljane, manje ne mozemo, za razliku od rezimlija sami gradimo i odrzavamo trening kamp - a to kosta. Siguran sam da se ne bi toliko ljudi nakurcilo. Jos da su uveli program vjernosti, 99% ljudi ne bi prigovorilo.

Za galesica - imao si dvije opcije, opet, izadi pred ljude odmah i reci, lik hoce u dinamo, ponuda iz vana nema. Tad prozovi agente ( njih bar mozes kad god, kurve svoje vrste ). I uzeli smo super lovu plus Jankovic sto stvarno i jest dobar posao.
Ili druga opcija, necemo ga prodat makar besplatno isao na kraju godine jer zeli u dinamo, a ne zeli produzit ugovor. Pa nek proseta po Rijeci, a bez da setnja zavrsi u KBCu.
Obe opcije su opet, izadi i reci na pocetku price, a ne mjesec, dva nakon!

Stalna natezanja sa gradom oko Kantride, tko je kriv, tko pije tko placa. Jbt napravite presicu otvorenu i javno svako iznese svoje pred novinare. Nece? Javno ih prozovi, od mekusca od Filipovica do uhljeba u gradu. Tu je cak nesto i govorio ali premlako s obzirom o cemu se radi i koju emociju nosi.

Uglavno, za koji tjedan se vracam doma, pizdim po brodu stalno, al vidimo se na Ruji i u dvorani mladosti na malom nogometu. Jbg, nisam do sad prestao ic nikad, necu ni sad, ne mogu.
Old 05.02.2025., 07:42   #5179
Pogledal i poslušal dva puta presicu, i neznan ča bin rekal,
Mislim da sam na tragu oba upisa gore, al da se moglo bolje iskomunicirat moglo se.

Ovako vela šteta je storena i nama i njemu.
teško ću prestat navijat, ma neću moć, al je veli žal za onom energijom i entuzijasmo ča smo imeli sa ove leta.
Niš remo naprvo po bujol ... FF
Old 05.02.2025., 08:55   #5180
A on jadan nije znao koliko će bit rata kredita za Rujevicu kad se gradila, eto sad ga je to iznenadilo, 10 godina kasnije.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:46.