Turske serije Bivši podforum Neprikazano-sapunice |
|
|
18.01.2025., 19:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2011.
|
Quote:
neiskusna domina kaže:
Razveli su se jer je on bio bolestan pa kao nije htio da se ona zamara s njim, imao je tumor mozga. Tako da je on rekao da hoce razvod...
|
Hvala!
Valjda se Kivi saznati da je bolestan i prestati se duriti!
|
|
|
18.01.2025., 20:09
|
|
Navrati ponekad
Registracija: Dec 2012.
|
Pozdravi svima,
Čitam a ne znam jesam li ikad pisala, pa evo prilike.
Quote:
tina 25 kaže:
Hvala!
Valjda se Kivi saznati da je bolestan i prestati se duriti!
|
Ne znam je li ti gledaš u real-time, ali su oni imali dva razvoda braka.
Prvi je bio taj kad je je Omer bio bolestan pa želio da se rastane pa učinio sve da je u to uvjeri, da je više ne voli, da je vara... Draže mu bilo to nego da se stara o njemu bolesnom i da ga takvog gleda.
Onda su se razveli. U tom svom raskalašenom životu je radio svašta šta je htio. Kasnije se pomirili. i ušli u novi brak. Pa je onda isplivalo na površinu da je nešto od tih njegovih avantura usko vezano za cijelu porodicu, pa se ona odlučila opet razvesti, ne zbog same avanture, nego jer joj nije rekao baš taj dio.
Pišem ovako, jer ne znam da li želiš spoiler, iako je ovo tema koja to prihvata.
###
Kako neko napisa, sinoćna epizoda mirna, ja sam je gledala onako u pozadini. Ova nova žena će donijeti nove zaplete sa Apom, ali bi baš bilo suvišno da je spajaju sa njim i u romantičnom smislu. Ipak se kleo u ljubav prema Alev i obrnuo svoj život naglavačke zbog nje u skoro sedamdesetim godinama. Pa se zbog toga nadam da scenaristi neće to uraditi. A, nadam se da i to što liči na Alev će njega udaljiti: da će ga podsjećati, ali ne u kontekstu da i na nju padne, nego da mu je patnja sve jača.
Sad me nekako najviše zanima priča oko Nurseme i one dvojice. Odlično glumački svi pašu, a Nursema je dosta slobodnija nego ranije u svojim romantičnim pohodima. Vidjet ćemo kako će to ići.
Kivilcim hamile, vay be. Dugo je trebalo... Sad me zanima kako će oni scenaristički to obraditi, jer je ona uvijek na strani žene i slobode žene da odluči šta želi, pa ne sumnjam da će se provući tema abortusa. Iako, jedno dijete sa Omerom bi baš bilo cherry on top. 
|
18.01.2025., 21:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2024.
|
Pogledala epizodu, Nilay se vratila što mi je drago. Stigla je nova glumica, Kivilcimova prijateljica i izgleda da je planiraju spojiti s Apom, što mi se ne sviđa.  Nursema i ona dvojica su zanimljivi. S obzirom, da je ovo bila prilično smirjena epizoda, novi fragi predviđa dosta novih zapleta. Kivilcim trudna?
|
|
|
18.01.2025., 21:35
|
|
a sve iskusnija
Registracija: May 2004.
|
Omer nema svoju djecu, red bi bio da i on dobije jedno. Kad je mogao Apo po stare dane dobiti bebeka moze i Omer. Mada se toliko porodicno ispetljase da vise ne znas ko je kome sta
Ja ne pamtim imena, ali i hodza i onaj drugi su simpa, mada mi je onaj drugi drazi, malo lud i zaljubljen u Nursemu.
I meni se svidja kad osvjeze seriju novim likovima, pa ih onda izbace 
|
|
|
18.01.2025., 22:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2013.
|
Hodža se zove Ilhan, a ovaj šaljivdžija, koji je zaljubljen u Nursemu je Firaz. Ona naravno ide glavom kroz zid i sebi je zacrtala Ilhana. Koliko se da videti, on nije zainteresovan dok Firaz pati i jako to simpatično pokazuje. Njih troje su super ekipa.
Naravno, Pembe će to već rešiti o svome (videlo se po sukobu u najavi)... Ko zna, mozda sa nekim trećim đuvegijom.
Ova epizoda mi je bila za nijansu lošija zbog forsiranja Nilay oko njenog povratka kući. Previše pompe i ispalo je dosadno
Nova zaposlenica je lepa i opet će Pembe imati noćne more.
Ne smeta mi da Kivi I Ömer imaju dete, ali ona treba povremeno da spomene onu kćer "u Londonu" na koju su svi zaboravili. Bilo bi pristojno.
|
|
|
28.01.2025., 21:39
|
|
Registrirani korisnik
|
https://youtu.be/_TrIJC2wxmc?si=JXPRAtiMf8gq7Z8C
Najava za sledeću 86. epizodu, ali bez prevoda. Ja bolje nemam, ali sve je jasno.
Iznervirao me je Abdulah u zadnjoj epizodi, matori pomahnitali deda, tj oni koji mu pisu ove baljezgarije. Opet stigla mlađa žena u firmu i opet se on sav uzvrteo oko nje. Hoće li to biti nova Alev? Pembe je ipak u pravu sto stalno sumnja u njega.
Ovi što su upucali Fatiha, bolje Apoa da su. Veća bi bila korist.
Uglavnom, greška Šerbeta je što ponavljaju ispričanu priču. 
|
|
|
01.02.2025., 23:36
|
|
Registrirani korisnik
|
Moram da povučem sve reči napisane o epizodi koju sam pre toga samo povrsno, bez prevoda pogledala... i kritikovala.
Istina je da sad, posle pazljivog gledanja, vidim sasvim dobru epizodu, punu zanimljivih obrta, uzbuđenja i jednom rečju - odličnu!
Nova devojka Išil je osvezenje, nije ona bacila oko na Apoa, a ni on na nju. Vrlo je prijatna i neposredna. Prvo ga je zaprepastila pitanjem što ne ode u mirovinu, izgleda prilicno staro  ...to mu do sada niko nije rekao (a i ja mislim isto), ne treba više da radi. Zatim mu je savetovala da bar ode na dijetu i izmršavi jer je debeo, "da se ne bi srusio mrtav na poslu"
I čovek je razrogačio oči, ali je za divno čudo, poslušao  ... toliko ga je isprepadala.
Pinko je nastavila smaranjem svih oko sebe. Zaboravilo se kako je izazvala katastrofu mešanjem u brak Fatiha sa onom ludom snajom. Sad nastavlja sa pritiskom na Nursemu oko njene nove udaje.
Šta je bilo sa Omerom i Kivi, to ostavljaju za sledecu epizodu, kao i ranjavanje Fatiha... da li ce preziveti ili ne.
|
|
|
02.02.2025., 14:17
|
|
a sve iskusnija
Registracija: May 2004.
|
Iz najave se vidi da je prezivio, ali da je mozda nepokretan. Sad ce njega Pinko vratiti kuci.
A njemu i Dogi je bas lijepo krenulo, prvi put od pocetka serije mi je bilo drago gledati njihove scene. Ona se brine sto on nije ljubomoran, a on nju prati. Mislim da joj je vise laknulo nego sto se naljutila kad je saznala da je prati
Nursema i njeni muskarci...valjda se sad nece udati za hodzu, čovjek joj rekao da je vidi samo kao drugaricu.
Kivi i njeno skrivanje trudnoce mi je odvratno. Jel ona bila planirala napraviti abortus pa ostati s Omerom kao da nista nije bilo? Svakom soli pamet, ali bgm ni njeni potezi nisu pohvalni.
Elem, da ne duzim, jos uvijek mi je serija super, drzi mi paznju, zakuhavaju sasvim dovoljno da nije dosadno i ne razvlace previse.
|
|
|
02.02.2025., 19:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2003.
|
Quote:
neiskusna domina kaže:
Elem, da ne duzim, jos uvijek mi je serija super, drzi mi paznju, zakuhavaju sasvim dovoljno da nije dosadno i ne razvlace previse.
|
I meni je super, jedva čekam subote.
|
02.02.2025., 20:11
|
|
Registrirani korisnik
|
Čitala sam da će Kivi ostaviti dijete, ali se ono na kraju neće roditi. Da li će imati spontani i da li je ovo istina ne znam ...vidjeti ćemo.
|
09.02.2025., 07:24
|
|
Registrirani korisnik
|
I tako ... Abdullah, koji je tjera Nursemu da se uda samo zato što je zagrlila İlhamija, odlazi na večere sa Išil, šeće s njom dok ga ona drži pod ruku. Jako pazi na moral, a sam se ga ne drži.
|
09.02.2025., 09:06
|
|
Imagination is everything
Registracija: May 2021.
|
Quote:
Romantica kaže:
I tako ... Abdullah, koji je tjera Nursemu da se uda samo zato što je zagrlila İlhamija, odlazi na večere sa Išil, šeće s njom dok ga ona drži pod ruku. Jako pazi na moral, a sam se ga ne drži.
|
Dobro jutro
Upravo tako. 
Zanimljiv mi je lik Nursema bas me zanima kako ce njezina prica zavrsiti.
|
|
|
09.02.2025., 10:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2007.
|
Meni je Nursema jedan od najdražih likova.Ne kužim Ilhamija-zna da je voli Firaz i ide je prositi.
Ova nova Apina mi je totalno bespotreban lik i iritantna.Vidim da i turci komentiraju sa se ponavljaju u scenariju.
|
|
|
09.02.2025., 14:34
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
tinna01 kaže:
Meni je Nursema jedan od najdražih likova.Ne kužim Ilhamija-zna da je voli Firaz i ide je prositi.
Ova nova Apina mi je totalno bespotreban lik i iritantna.Vidim da i turci komentiraju sa se ponavljaju u scenariju.
|
Nursema je skromna, nenametljiva osoba i njene zelje su cesto nejasne okolini i pogresno protumacene. Tako je i sada. Upada u novi brak, a da nije zelela nikome da se nametne, pa ni coveku koji joj se svideo. Precutala bi i patila u sebi... I zna da ce Firaza rastuziti, ali zeli da bude potpuno iskrena.
Ja mislim da je Ilhami u razgovoru sa Firazom objasnio taj svoj postupak, njemu svaka cast ... hteo je da je zastiti od braka sa nekim nepoznatim (mozda i mnogo starijim) koji su joj Pembe i Apo nagovestili. Ilhami se zrtvuje za njeno dobro.
Nova Abdulahova saradnica je upravo ono sto sam prvi put pomislila, pa posle porekla. Ispasce da sam ipak bila u pravu i uopste mi se to ne svidja. Ovim potezom, ponavljanjem vec vidjenog, unazadili su dobru seriju.
U ovoj zadnjoj epizodi izdvajam Aliye Uzunatagan (Sönmez Anne) i njenu odlicnu glumu pocetka bolesti demencije. Odusevila me je, a i inace je u celoj seriji savrsena.
|
|
|
09.02.2025., 19:17
|
|
Registrirani korisnik
|
Odgledala sam maloprije s prijevodom pa mi jasnije..Žao mi Firaza.
|
|
|
10.02.2025., 17:33
|
|
Registrirani korisnik
|
U seriji Kizil Goncalar, u gostojućoj ulozi pojavio se glumac Settar Tanriögen koji je glumio Apo-a broj 1.
Drago mi je vidjeti da se oporavio nakon moždanog udara.
|
12.02.2025., 16:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2024.
|
I meni je žao mi Firaza. Nadam se da se Nursema neće udati za Ilhamija, da će se predomisliti u zadnji čas (jer je on ne voli).
Ne sviđa mi se kuda ide scenarij u vezi Išil (to je ponavljanje već viđenog).
Drago mi je da se oporavio glumac koji je glumio 1. Apo-a.
|
|
|
12.02.2025., 17:32
|
|
Registrirani korisnik
|
U prošloj epizodi mi bila predobra Nilay sa komentarima oko Fatiha i fizioterapeutkinje i Apinog putovanja
|
|
|
12.02.2025., 19:51
|
|
|
Quote:
tinna01 kaže:
U prošloj epizodi mi bila predobra Nilay sa komentarima oko Fatiha i fizioterapeutkinje i Apinog putovanja
|
Iskrena i otvorena Nilay 
|
|
|
12.02.2025., 19:54
|
|
|
Quote:
Anika11 kaže:
I meni je žao mi Firaza. Nadam se da se Nursema neće udati za Ilhamija, da će se predomisliti u zadnji čas (jer je on ne voli).
Ne sviđa mi se kuda ide scenarij u vezi Išil (to je ponavljanje već viđenog).
Drago mi je da se oporavio glumac koji je glumio 1. Apo-a.
|
I ja se nadam da ce se Nursema i Firay spojiti.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:39.
|
|
|
|