|
|
06.02.2025., 07:34
|
|
Lako ćemo
Registracija: Jun 2013.
|
Quote:
jordi kaže:
Mislim da je bilo oko 27000 Macronovih i oko 23000 Adidasovih.
U 2024. smo potpisali Perišića i Rakitića i prominili dobavljača pa je na popustu otišlo sve sa lagera od Macrona šta je isto boostalo prodaju.
Evo samo u 2.miseca 17000 Adidasovih.
https://www.24sata.hr/sport/hajduk-p...igrace-1005433
U 2023. ukupno oko 30000
Poslano sa mog SM-S911B koristeći Tapatalk
|
Zato ja jedva cekam bjezat iz Dalmacije kad god sam tamo. Ljudi su presiroke ruke, maltretiraju te doslovno sa poklonima, caste u nedogled... Mrcvare sa spikama neka malo, sitnica je to sta sad. Jako ti postane neugodno i krene preznojavanje
A onda onaj mir i spokoj povratka u Zaljev. Auuu pa kad vidis da svatko 3 puta okrene kovanicu, znas ono, pa jel to potrebno sad... Pa kriza bi mogla, pa mozda ce lose roditi, treba bit spreman na sve opcije... E onda ti smijesak iznjedri na lice i znas da si doma, nema vise preznojavanja. Auuuu kakva milina
I nije to skrtost da se razumijemo, to je skrbnost, nemojmo to mijesat gospodo 
|
06.02.2025., 11:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Najcesca prezimena u zaljevu, kazu istraživanja, Sharon i Levy 
|
|
|
06.02.2025., 13:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2007.
|
|
06.02.2025., 14:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2011.
|
|
|
|
07.02.2025., 20:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2014.
|
Smoli odmah po dolasku vatreno krštenje. 6 dana nakon Varaždina na Juventus na suprotnoj strani. U startnih 11 odmah, na svojoj poziciji desnog bočnog.
Poslano sa mog M2004J19C koristeći Tapatalk
|
07.02.2025., 21:51
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
otrovnik ljuti kaže:
Smoli odmah po dolasku vatreno krštenje. 6 dana nakon Varaždina na Juventus na suprotnoj strani. U startnih 11 odmah, na svojoj poziciji desnog bočnog.
|
Znam da je mladom Smoli u ovom trenutko jako teško u životu. Ali dragi moj otrovniče tribaš mislit i o sebi.
Mladi Smola je ipak jedan profesionalac u naponu snage, šta se za tebe staru kuku (lele ) ne može reć.
Smola ipak nije toliki altruist kao ti i ne prima baš sve toliko k srcu.
Moj ti je savjet da se nastojoš smirit, a sa vremenom će i ove rane manje peći. 
|
|
|
07.02.2025., 21:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2013.
|
Quote:
budha 1980 kaže:
|
Buldožderi su top bend ovih prostora, van svake asimilacije prema takozvanoj mainstream struji. Kultni band i danas. Zauvijek će to i biti ljudima koji osjećaju suksus muziciranja i uživanja u procesu stvaranja glazbe gdje si totalno free i boli te kurac za tiražu.
Duh je iznad svega i jedini pravi Put. To je isto premisa kojoj bi trebao težiti svaki sportski tim . Međutim, sve je okrenuto naglavačke i podređeno zaradi.
Otvaramo si glave štrangulinima radi levata koji nakon cjeloživotnog nabijanja lopte ne mogu istu uštopati a na kraju mjeseca "zaradi" tvoju godišnju plaću.
Neka idu svi u pičku materinu . Da nema nas luđaka nitko za njih ne bi znao.
Peace & Love
|
|
|
07.02.2025., 22:00
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
gospodin muha kaže:
Buldožderi su top bend ovih prostora, van svake asimilacije prema takozvanoj mainstream struji. Kultni band i danas. Zauvijek će to i biti ljudima koji osjećaju suksus muziciranja i uživanja u procesu stvaranja glazbe gdje si totalno free i boli te kurac za tiražu.
Duh je iznad svega i jedini pravi Put. To je isto premisa kojoj bi trebao težiti svaki sportski tim . Međutim, sve je okrenuto naglavačke i podređeno zaradi.
Otvaramo si glave štrangulinima radi levata koji nakon cjeloživotnog nabijanja lopte ne mogu istu uštopati a na kraju mjeseca "zaradi" tvoju godišnju plaću.
Neka idu svi u pičku materinu . Da nema nas luđaka nitko za njih ne bi znao.
Peace & Love
|
Potpis. 
|
|
|
07.02.2025., 22:45
|
|
Old school marinaio
Registracija: Apr 2018.
|
Quote:
otrovnik ljuti kaže:
|
Na zalost poraz, ali odigrao je cijelu utakmicu i po statistici na Sofi sasvim solidno  Nisam imao stream...
Koliko mi je zao sto je otisao toliko mi je i drago ako uspije napravit iskorak u karijeri. I da nam se on i brat vrate u buducnosti 
|
07.02.2025., 22:57
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
RI-SVID kaže:
Na zalost poraz, ali odigrao je cijelu utakmicu i po statistici na Sofi sasvim solidno  Nisam imao stream...
Koliko mi je zao sto je otisao toliko mi je i drago ako uspije napravit iskorak u karijeri. I da nam se on i brat vrate u buducnosti 
|
Ma vrlo dobar je bio, ni traga tremi, nekoj opijenosti ili bilo čemu. Dapače. Otpočetka mlatara rukama, raspoređuje, neke mote daje ovim starosjediocima. Klasična lička posla 
Dosta aktivan pogotovo u prvom dijelu, ono što mi je najviše upalo u oko da dosta češće nego kad nas u fazi napada ulazi u sredinu di se skupljaju nastojeći valjda ostavljati ove krilne što više u izolacijama. Na kraju ih golman ukopao, kod boksanja nokautirao nekog juventina za penal i 1:2. Potpuno nezasluženo.
|
08.02.2025., 07:30
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
gospodin muha kaže:
|
Definitivno.  Imam i neke ploče njihove, makar danas u vrijeme digitalnih platformi samo "skupljaju prašinu"...
|
09.02.2025., 09:40
|
|
Registrirani korisnik
|
Kolika je šansa da Rujevica danas prebaci 4000 gledatelja u borbi da ne budemo prvaci? 
|
09.02.2025., 10:03
|
|
Registrirani fićfirić
Registracija: Feb 2010.
|
Riječani, samo ću reći - Histri ante portas. Nisu u pitanju Alpe, ali jeste Učka, nisu na slonovima, ali pamte kao slonovi. Histri su prešli planinu u potrazi za osvetom i namirisali su krv. Nemojte me pitati kako to znam, ali okomiti su, brzi su, žele se nadigravati na otvorenom bojnom polju i spremni su se potući 11 na 11. Nije da sam uvjeren, nemam nikakve insajderske informacije, ali kao da niste u optimalnoj formi, kao da imate izdajicu ili dvije u svom taboru, kao da atmosfera nije bajna, a Istrijani nadiru preko planine i spuštaju se u Zaljev odmahujući rukom na vaše probleme uz riječi - boli nas briga u kakvom stanju je protivnik, pobjeda u derbiju Učke je što povijest pamti.
Osobno, ako mene pitate, preporučio bih vam da birate bitke s obzirom na deficit ljudstva trenutno i unutarnja previranja. Barbari napadaju sa svih strana, evo danas nadiru s druge strane Učke, još malo će i oni s južnih krajeva Liburnije podignuti svoje glave kao mungosi i tražiti svoj komad nečeg, a oni su pak divlji i nerazumni. Birajte bitke, ugušite ova južna plemena kada za to dođe vrijeme, a ovi danas? Ma niiiiije toliko bitno. Ae.
|
|
|
09.02.2025., 10:44
|
|
Registrirani korisnik
|
Duboko u povijesne knjige trebalo bi zaroniti da bi se proniknulo, da bi se sastav koji će danas istrčati imao s čime usporediti. Vjerojatno čak, da od dolaska ove strukture, dakle u 13 skoro godina ne znam da nam je tanji roster bio na dispoziciji.
Iskreno žalim Đalovića. Na ove najnovije odlaske, a to su dva više manje stožerna igrača ( Pašalić&Smolčić), dakle kompletna desna strana, nadovezao se i ovaj nesretni slučaj s kartonima ( Fruk, Čop, Devetak). Od kud zagrabiti, s čim pokušati iznenaditi protivnika, što zarotirati više nemam pojma. Jer jednostavno je bunar presušio. Grebeš doslovno po dnu.
Šta ti je ostalo? Imaš golmana Zlomislića. Lijevo ćeš pokušati uskrsnuti Godu kojeg nema čitave sezone na mapi. Radeljića ni na vidiku nije još uvijek, tako da si i tu pomiren, imaš samo Majstorovića i Škorića. Tko će desno, a Bogojević, tko drugi. Centralne vezne imaš u ajde standardnima Petroviču i Selahiju. Ispred njih ide Janković, lijevo Nais, desno Menalo koji je u teškom deficitu s formom, što se moglo vidjeti i za ono malo minuta u Varaždinu. I naprijed ti ostaje Dogan samo.
Možeš i s Rukavinom lijevo, a probati s Naisom desno, a Menala još čekati, ali pitanje je što s tim dobivamo? A gubimo Naisa, koji je ipak puno probitačniji kad ubada s lijeva.
Gojak, Ilinković, Butić, kao neke treće, četvrte opcije se nameću u nekoj soluciji, i to bi bilo to. Tanko, jako tanko. Pogotovo je obrana, pogotovo je zadnja linija koja nas je nosila usudit ću se reći još od početka proljeća prošle sezone čak, kad ju je Sopić standardizirao s Radeljićem, Galešićem i Smolčićem, ta koja je doživjela najviše preinaka i gubitaka. Gubitaka, to se sad već zorno vidi. A što tek reći o napadu, kad ti je cijela knjiga spala na čovjeka kojeg si doveo iz drugog ranga natjecanja, a koji i nakon pola godine što je tu čeka na prvoligaški prvijenac.
Sabotaža, unutarnja sabotaža je blagi termin za sve se desilo Rijeci posljednjih mjeseci. Ne vidim kako ovo može izaći na dobro, mogla bi upravo današnja utakmica biti početak mnogo mučnog razdoblja. Nadam se da sam u krivu, ali...
|
09.02.2025., 11:37
|
|
Old school marinaio
Registracija: Apr 2018.
|
Ranjeni monstrum je najopasniji monstrum, ne tresite se. 
|
09.02.2025., 13:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2012.
|
Neka stavi tri , četri mlada igrača u igru ove sezone i priprema za iduće četri. Prazna Rujevica, Miško piško i tako dalje. Onome koji kmeči od srca želim da izgubi pretplatu i da mu cigani koriste istu.
|
09.02.2025., 14:06
|
|
Registrirani korisnik
|
Me znam hoće li te ovo zadovoljiti, jer nisu 4 nego samo 2, ali startaju i Ilinković i Butić 
Pretpostavljam da će Janković onda na Frukovu poziciju lažne devetke. Ajde da i to vidimo...
|
09.02.2025., 17:13
|
|
Lako ćemo
Registracija: Jun 2013.
|
Dobar je Misko, kaj serete 
|
09.02.2025., 17:17
|
|
Plemeniti tapir
Registracija: Apr 2010.
|
ubojito paško govedo hara kvarnerom
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:20.
|
|
|
|