Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak > Kokošinjac

Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.03.2024., 00:03   #5221
Quote:
sretnapcelica kaže: Pogledaj post
Philip, Elizabeta i Thomas Kingston? To su tri smrti, ako nisam zaboravila neku.
Dobro Kingstona ne možemo ni računati kao royalsa

Mogao bi Philipa i Elizabetu pratiti Charles ako su istina pisanja o raku gušterače
Peter Griffin is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2024., 00:06   #5222
Quote:
Peter Griffin kaže: Pogledaj post
Dobro Kingstona ne možemo ni računati kao royalsa

Mogao bi Philipa i Elizabetu pratiti Charles ako su istina pisanja o raku gušterače
Ako sam dobro shvatila ovo o tri smrti, ne mora biti royal, dovoljno je da je dio obitelji.
sretnapcelica is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2024., 00:13   #5223
Quote:
DomacaPlijesan kaže: Pogledaj post
I bogati plaču, doslovno.

To što su financijski osigurani nisu cijepljeni od stresa, alo ne i većega od običnog čovjeka anonimca.

Kata je prvo bila pod pritiskom medija na početku veze.
Pa onda stres oko pripreme vjenčanja.
Slike u toplesu
Pa tri trudnoće.
Pa skandali u obitelji koje su oni morali pokrivati svojim simpatičnim pojavljivanjima.
Pa onda svako to pojavljivanje odraditi kako soada jer ih slikaju i snimaju iz svakog kuta.
Pa pojavljivanja s djecom gdje s jedne strane rojalsi očekuju da su djeca mirna k'o skupture, pa ih mediji prikažu k'o male divljake.

Selidbe.
Pa jubileji.
Bolesti, pandemija.
H&M
Umrla kraljica.
Tračevi o prevarama.

I to je samo ono što znamo.

I to nije stres?
viranajmanjaviolina:

puno je lakse blagajnici u konzumu sa troje djece, koja gleda kako bi spojila kraj s krajem i radi 6 dana u tjednu bez da stigne na wc.
Old 23.03.2024., 00:21   #5224
Quote:
Little Mermaid kaže: Pogledaj post
viranajmanjaviolina:

puno je lakse blagajnici u konzumu sa troje djece, koja gleda kako bi spojila kraj s krajem i radi 6 dana u tjednu bez da stigne na wc.
pa tko je rekao da joj je lakše?

to što je njoj teško ne znači da ne može i nekome drugome biti...na neki drugi način

sirotinja misli da pare rješavaju sve probleme

da, olakšavaju život, al te ne čine te magično sretnim niti tvoj život savršenim
Azola is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2024., 00:24   #5225
Quote:
Ako sam dobro shvatila ovo o tri smrti, ne mora biti royal, dovoljno je da je dio obitelji.
Jel se on može računati i kao član obitelji

Suprug Charlesove druge rodice, je rodbina, al malo već daleko za obitelj
Peter Griffin is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2024., 00:29   #5226
William je faca. U tri godine pokopat voljenu baku, djeda, izgubit brata, suocit se da ti rak imaju žena i majka tvoje troje male djece i vlastiti otac, pokopat mamu ko tinejdzer, odlicna psiha i stabilnost
Old 23.03.2024., 00:37   #5227
mislite da ju je stvarno varao s onom rose?

to se priča već par godina, nije novo
Azola is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2024., 00:38   #5228
Quote:
Azola kaže: Pogledaj post
pa tko je rekao da joj je lakše?
Pa:
Quote:
DomacaPlijesan kaže: Pogledaj post
To što su financijski osigurani nisu cijepljeni od stresa, alo ne i većega od običnog čovjeka anonimca.

Mislim da količina stresa ovisi uvelike i o samom čovjeku. Neki se ljudi stresiraju oko takvih sitnica i to toliko da je u to teško povjerovati.
Vila Zubic is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2024., 00:45   #5229
Quote:
bigblue2010 kaže: Pogledaj post
Da, doista zanimljivo da takvu dijagnozu prihvati drugačije čovjek sa 75 godina od žene sa 42 godine i troje male djece. Baš nevjerojatno.
Bas
I to jos zena koja zivi zdravim zivotom

Slazem se i da W mora imat jebacki dobro poslozenu psihu.
I pametno su cekali do pocetka skolskih praznika, ovako ce djeca bar u miru doma proc taj prvi medijski vrtlog
TweetyBirdy is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2024., 00:58   #5230
The queen is dead, long live the king vol. 2

Quote:
Amybroj9 kaže: Pogledaj post
Ako ide na preventivnu kemoterapiju, onda sigurno nije ni kasna faza.
Imunoterapija ne postoji za sve tumore.

Ne treba baš 2 tjedna. U Hrvatskoj je dosad trebalo cca toliko jer se slalo u inozemstvo.

Lokaciju ne znamo, pa ne možemo tvrditi da je loša.

Meni je nje isto baš žao, ali vjerujem u dobar ishod.

Pa i oni salju u inozemstvo. Tipizacija se radi samo u Njemackoj, Svicarskoj i od neki dan kod nas, ali interpretacija se ceka iz SAD-a.
Naravno da ne postoji immuno za sve, postoji za ceste tumore u koje se pharmi isplati ulagati jer ocekuje povrat investicije.
Preventivno znači da se krenulo s "bilo čim" dok se ne napravi protokol (ipak je ona važna ličnost i konzultirali su hrpetinu onkologa, a za to treba vremena), a ona nije rekla "early stage". Zelim joj ozdravljenje i hrabru borbu i uspjeh jer može se i ako nije early stage.
P.s. Mislim da ovo ranije snimljeno (iza phd nalaza) i sad pusteno! Da je ona sad na protokolom određenoj i usuglašenoj chemo .
LazyCrazy is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2024., 00:59   #5231
Quote:
Vila Zubic kaže: Pogledaj post
Pa:

Mislim da količina stresa ovisi uvelike i o samom čovjeku. Neki se ljudi stresiraju oko takvih sitnica i to toliko da je u to teško povjerovati.
pa šta je pogrešno napisala?

može biti pod većim stresom od random katice koja radi na nekom bezveznom državnom poslu i živi s mužem i dvoje djece kat iznad svekića u sesvetama
Azola is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2024., 01:05   #5232
Ne znam je li pogrešno, ali "ako ne i većeg od običnog čovjeka" sugerira da su vjerojatno pod većim stresom nego obični smrtnici.
Vila Zubic is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2024., 01:08   #5233
pa mogu biti

ne od svih, ali od nekih sigurno da

ne znam zašto ti je to tako teško pojmiti
Azola is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2024., 01:09   #5234
Ne mogu zamisliti život u kojem ne mogu otići prošetati kad i gdje ja hoću. Neka meni mog stresa.
sretnapcelica is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2024., 01:09   #5235
Nez zašto bi Williamu trebao biti veliki stres što je ukopao baku i djeda od 96 i 99 godina
Peter Griffin is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2024., 01:13   #5236
Quote:
Azola kaže: Pogledaj post
pa mogu biti

ne od svih, ali od nekih sigurno da

ne znam zašto ti je to tako teško pojmiti
Nije mi teško pojmiti, nego ti samo pokušavam objasniti da je Plijesan napisala da su oni vjerojatno pod većim stresom od običnih ljudi i da je na to Mermaid odgovorila.
Vila Zubic is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2024., 01:17   #5237
https://www.dailymotion.com/video/xagi2v

Već sam kačila ovaj video na temu,ali opet ću. Ovo je bilo 2007. i Kate je tada imala 25. Ovako joj je otprilike izgledao svaki izlazak iz kuće, svaki dan.
Mislim da je neukusno tražiti uzroke nečije bolesti i spekulirati sada još i o tome koji je rak,na čemu je i sl.
Kad sve zbrojite i oduzmete,radi se o jednoj mladoj ženi od krvi i mesa koju bi trebalo konačno (nakon 2002. kad su izašle prve papparazzo slike) ostaviti da bar na miru odboluje.
pardonmyfrench is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2024., 01:17   #5238
Quote:
Ne mogu zamisliti život u kojem ne mogu otići prošetati kad i gdje ja hoću. Neka meni mog stresa.
To ne mogu ni obični smrtnici.

Na više mjesta oni mogu prošetati nego ćemo mi ikada.
Vila Zubic is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2024., 01:19   #5239
Quote:
Philip, Elizabeta i Thomas Kingston? To su tri smrti, ako nisam zaboravila neku.
njega sam zaboravila mada ne znam da li se zet pika

pa mislim da da

daj bože da se na njemu zaustavi
dalal is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2024., 02:56   #5240
Quote:
pardonmyfrench kaže: Pogledaj post
...l
Kad sve zbrojite i oduzmete,radi se o jednoj mladoj ženi od krvi i mesa koju bi trebalo konačno (nakon 2002. kad su izašle prve papparazzo slike) ostaviti da bar na miru odboluje.
Trebali su je ostavit na miru, britanski je tisak jato aligatora.

Mislite da je Kata jedina mlada zena od krvi i mesa u Britaniji?
Zena, muskarac, svejedno.....
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:09.