Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji žele biti u trendu.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 20.01.2025., 23:03   #5241
Thumbs up

Quote:
MarLov kaže: Pogledaj post
ja sam držala kaputić, oću zadržat, neću

došla sniženja, ulovila ga za divno čudo po sniženoj, onaj prvi, skuplji vratila
Tako se to radi. 😉👍
zazizi is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2025., 22:25   #5242
ima sanse da nam stignu paketi koji su kupljeni po snizenju, a jos nisu ni pripremljeni za slanje? datum dostave se pomice za po 1 dan, a paket ni da krene na put
Old 21.01.2025., 23:00   #5243
Kod mene ista stvar s paketima, pomiču dane dostave, ili stoji kupljeno još od prije 15 dana nije ni krenulo. Ne znam šta se dešava
kangaro is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2025., 23:01   #5244
Ili je poslano i ne dolazi u dućan
kangaro is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2025., 23:24   #5245
Kada očekivati sniženje ovaj tjedan? Isplati li se čekati još?

Poslano sa mog SM-G991B koristeći Tapatalk
kokaroka is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.01.2025., 00:43   #5246
Moglo bi sutra ili u četvrtak, sad već skoro 2 tjedna bez dodatnog sniženja
kangaro is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.01.2025., 01:18   #5247
Quote:
Little Mermaid kaže: Pogledaj post
ima sanse da nam stignu paketi koji su kupljeni po snizenju, a jos nisu ni pripremljeni za slanje? datum dostave se pomice za po 1 dan, a paket ni da krene na put

Ja sam hrjela otkazati i sad ne mogu jer sam nasla nesto drugo kako mi odmah nakon par min od kupovine vec bio u pripremi (korisnicka naravno za nista) a kad nije trebalo onda se stalno mijenjao status pa je paket pogotovo kad se kupi u prvom krugu snizenja kasnio. Ostali vidim da dosta brzo dostavljaju tako da ocito nesto steka.
Suddenly you realize that everything is over, really. There is no going back, you feel it. And then you try to remember at what point it all began, and you discover it all started before you thought. Long before, and it’s at that moment; you realize things only happen once. And no matter how hard you try, you’ll never feel the same again. You’ll never have the feeling of being three meters above the sky.
Dresslinkhr is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.01.2025., 09:10   #5248
meni je na ljeto jedan paket zapeo, stalno se pomicao datum dostave ali je na kraju stigao
Old 22.01.2025., 11:36   #5249
Quote:
Dresslinkhr kaže: Pogledaj post
Ja sam hrjela otkazati i sad ne mogu jer sam nasla nesto drugo kako mi odmah nakon par min od kupovine vec bio u pripremi (korisnicka naravno za nista) a kad nije trebalo onda se stalno mijenjao status pa je paket pogotovo kad se kupi u prvom krugu snizenja kasnio. Ostali vidim da dosta brzo dostavljaju tako da ocito nesto steka.
I ja pokušala otkazati jednu narudžbu kojoj je dostava tek 28.1.ali ne može se čak ni preko chata. Status je order processing...a i to se mijenja za neke narudžbe svaki dan doslovce.
Najbolje od svega je što se narudžba koja je trebala biti dostavljena 21.1. još uvijek može otkazati a isti je status.
kerry m is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.01.2025., 12:29   #5250
Quote:
kerry m kaže: Pogledaj post
I ja pokušala otkazati jednu narudžbu kojoj je dostava tek 28.1.ali ne može se čak ni preko chata. Status je order processing...a i to se mijenja za neke narudžbe svaki dan doslovce.
Najbolje od svega je što se narudžba koja je trebala biti dostavljena 21.1. još uvijek može otkazati a isti je status.

Ista prica i kod mene.
Suddenly you realize that everything is over, really. There is no going back, you feel it. And then you try to remember at what point it all began, and you discover it all started before you thought. Long before, and it’s at that moment; you realize things only happen once. And no matter how hard you try, you’ll never feel the same again. You’ll never have the feeling of being three meters above the sky.
Dresslinkhr is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.01.2025., 22:06   #5251
Kako spremiti karticu jer mi svaki put trazi da ju ponovno unosim? Pod nacini placanja mi ima samo nesto kartica zaposlenika i gift card...
Vesnaa2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.01.2025., 11:34   #5252
Quote:
Vesnaa2 kaže: Pogledaj post
Kako spremiti karticu jer mi svaki put trazi da ju ponovno unosim? Pod nacini placanja mi ima samo nesto kartica zaposlenika i gift card...
Edit na zara chatu mi kazu da se to postavi u opcijui Novčanik koju ja uopce nemam! Imate li vi to u aplikaciji?
Vesnaa2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.01.2025., 20:45   #5253
načini plaćanja - platne kartice, i tamo mi je

nemam novčanik i ne sjećam se kako sam karticu upisala
Old 25.01.2025., 21:46   #5254
E pa tako je i meni bilo, ali mi je istekla kartica pa sam isla novu staviti i staru maknuti...i kako sam staru maknula tako mi vise ne da staviti novu...komaaa...znaci novcanik ni nema..a meni na chatu govore da ima..vec sam mislila da sam ćorava
Vesnaa2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.01.2025., 09:25   #5255
Sve naruceno mi je stiglo kako je trebalo i evo sad od 9.1. zadnja stoji i ne mice se, a datum dostave je prosao prije tjedan dana.
Ruralna is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.01.2025., 17:54   #5256
Trenutno nemaju opciju dostave u ducan je li se to ranije desavalo?
Princez Krafna is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.01.2025., 20:13   #5257
Quote:
Princez Krafna kaže: Pogledaj post
Trenutno nemaju opciju dostave u ducan je li se to ranije desavalo?
Na ovom sniženju gotovo je konstantno onemogućena opcija dostave u trgovinu. Kada ju omoguće to je na kratko, valjda na 15 min. i to više Zara istovremeno pa je skoro nemoguće uloviti da se dostavi u dućan.
zazizi is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.01.2025., 10:46   #5258
Quote:
zazizi kaže: Pogledaj post
Na ovom sniženju gotovo je konstantno onemogućena opcija dostave u trgovinu. Kada ju omoguće to je na kratko, valjda na 15 min. i to više Zara istovremeno pa je skoro nemoguće uloviti da se dostavi u dućan.
Ja sam ove godine imala više sreće nego prošle kad sam skoro 50 eura dala samo na dostavu jer bi ulovila po 1 stvar. Ove godine su bile bolje nadopune. Od 14 paketa samo sam 3 platila dostavu, ostalo sam sve stavila u trgovinu. Zadnja 2 dana slabo nadopunjuju. Mislim kad bude idući krug da više neće nista biti na stanju
silver777 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.01.2025., 02:04   #5259
Otkazali su mi jedan artikl iz narudžbe. Jel se kojoj dogodilo isto i koliko im treba da vrate taj novac? Jer je naplaćeno sve.
Mako11lo is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.01.2025., 18:52   #5260
Povrat sada ide preko boxnow paketomata?
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:36.