Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 11.02.2025., 14:53   #5301
Quote:
Mare- kaže: Pogledaj post
jebate šta ste komodni, trenira san na bazenima na Poljudu, s Bola san, vjerojatno nikad u bus nisan uša, samo pjehe i bicikla
Pa štaš na bus kad imaš 2 stanice, a i ovisi koji si dio Bola, eventualno da si iz Dubrovačke pa na sedmu sist

Vamo.ovaj dio grada sedma je bila uvik puna dice na trening sta su picili

Sad kad vidin roditelje kako voze svoje nove beckenbauere na trening baš mi bude ža dice, prave baš debile od njih
frane mafia is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.02.2025., 14:53   #5302
Quote:
RI-SVID kaže: Pogledaj post
To ste sigurno, to stoji.
vidiš kakav si. umjesto da ohrabriš, daš rijeci utjehe svojim prijateljima tebi teško sivilo u glavi
Old 11.02.2025., 14:59   #5303
Quote:
stwhiskey kaže: Pogledaj post
U moje vrime se masovno islo na treninge na Poljud, prisidali bi dva busa i bilo bi nas puno. I to sam u drugom osnovne isa tako. Danas roditelji od dice rade male debile pa ih uglavnom sami voze.

U moje vrime s Brda sam na treninge i nazad isa pjehe i na Lavčevića i na Firule...koji autobus, ko bi ga dočeka i još prisida
Old 11.02.2025., 15:00   #5304
Quote:
Il Biscione kaže: Pogledaj post
Whiskey nema za taxi otkad ne radi u Lencu pa nas mora tu farbat o šatro dobrim autobusnim linijama u Splitu.
Jebiga, mukte je mukte

Ma kombiniramo ja i zena auto iako me ona tenta da uzmemo drugo al odjeb za to. To je dupli trosak, duplo goriva, dupla registracija, duplo servisa itd. Radje cu ih pojist i popit

Posa mi je 5-6 minuti busom od kuce, 10-15 min od centra grada busom, oboje zivimo i radimo u gradu tako da je to sasvim ok. Da sam negdi vanka grada onda nema sanse naravno, dva auta moras tu imat

Poslano sa mog 23053RN02Y koristeći Tapatalk
stwhiskey is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.02.2025., 15:02   #5305
Quote:
Jebiga, mukte je mukte

Ma kombiniramo ja i zena auto iako me ona tenta da uzmemo drugo al odjeb za to. To je dupli trosak, duplo goriva, dupla registracija, duplo servisa itd. Radje cu ih pojist i popit

Posa mi je 5-6 minuti busom od kuce, 10-15 min od centra grada busom, oboje zivimo i radimo u gradu tako da je to sasvim ok. Da sam negdi vanka grada onda nema sanse naravno, dva auta moras tu imat

Ma zajebavam se daj
Old 11.02.2025., 15:06   #5306
Vi uspoređuje to vaše vrime di smo svi bili ekipa i današnja dica di misec dana treniraju a neznaju kako se iti jedno drugo dite šta s njin trenira zove...i takvu ćeš dicu pustiti u 9 sati navečer di nigdi nema pasa vani da samo gluvari i prisjeda buseve koji voze svaki sat vrimena...

Eto sad su roditelji debili pa dovoze i odvoze dicu s treninga a bus im isprid kuće ..ili ja debil godinama idem svojim autom a besplatan bus mi prolazija isprid kuće
sidrun is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.02.2025., 15:10   #5307
Quote:
Los Flumenos kaže: Pogledaj post
Ne znam ko je veci veseljak od Zaljevasa, to je horor. Pa svugdje u normalnom svijetu kad dodju hladnoce, kisniji i tmurniji dani svi se malo primire... Ali ne i Zaljevasi, izmisle jebene maskare pa su u lambadi 24/7. Nema gore stvari od veseljaka, ne postoji
A stvarno

Iskoristio bi priliku da navedem još jedan fun fact koji će ostati zapisan a tiče se Riječkog karnevala.
Inače Riječani imaju tradiciju maškaranja dužu nego je grad sa najvećim karnevalom na svijetu - Rio de Janeiro, uopće postojao kao grad.

Naime, 20. siječnja davne 1502. godine, portugalski moreplovci predvođeni Gasparom de Lemosom ugledali su zaljev Guanbara i misleći da se radi o rijeci nazvali ga Rio de Janeiro (siječanjska rijeka) i ne sluteći da će 500 godina kasnije to mjesto postati mjesto održavanja najpoznatijeg svjetskog karnevala kojeg svake godine posjeti preko milijun ljudi. Istovremeno, na drugoj strani svijeta, u Rijeci, tada gradiću s oko tek 2000 stanovnika, udaljenom 9663 kilometara od Ria, već se njeguje tradicija karnevala i maškaranja.

Prvo spominjanje maškara odnosno običaja maškaranja u Rijeci
nalazimo u odredbi od 1. ožujka 1449. godine u knjizi riječkog notara i
kancelara Antuna de Rena de Mutina, iako to nije bilo spominjanje po dobru.
Naime, iako su se mnoge stvari kroz godine ili bolje rečeno stoljeća u ljudima
umnogome promijenile, neke stvari u običajima maškaranja od onda do danas su ostale iste. Očito je da je oduvijek karneval bio vrijeme kada su si ljudi davali oduška od svakodnevnih briga i problema i osjećali se slobodnije nego ostali dio godine, pa su tako maškare već u 15. stoljeću građanima bile
svojevrsna krinka za slobodno kritiziranje vlasti i prozivanje pojedinaca.
Vladajućima se to naravno nije svidjelo jer je dovodilo u pitanje javni red,
osim ako nije bilo određeno vrijeme i mjesto maskiranja. Stoga je 1. ožujka
1449. donesena odredba Gradskog vijeća u kojoj je stajalo da će svatko tko
maskom prekriva lice, odnosno ičim što osobu čini neprepoznatljivom, biti
kažnjen odsijecanjem ruke, velikom novčanom i zatvorskom kaznom.
Old 11.02.2025., 15:11   #5308
Quote:
sidrun kaže: Pogledaj post
Vi uspoređuje to vaše vrime di smo svi bili ekipa i današnja dica di misec dana treniraju a neznaju kako se iti jedno drugo dite šta s njin trenira zove...i takvu ćeš dicu pustiti u 9 sati navečer di nigdi nema pasa vani da samo gluvari i prisjeda buseve koji voze svaki sat vrimena...

Eto sad su roditelji debili pa dovoze i odvoze dicu s treninga a bus im isprid kuće ..ili ja debil godinama idem svojim autom a besplatan bus mi prolazija isprid kuće
Generalno si u pravu ali to je opet problem roditelja. I mi smo po mraku glavinjali ali nas je bilo. Moj stariji ce dogodine u treci i vec ja i zena razmisljamo da ga spedimo na bus na trening. Problem je noc sta si reka pa da mu nadjemo bar jednog kompanjona al tesko. Ic ce sam, mi cemo ga kupit.

Nisi debil nego si komodniji:nezna:

Ka sta sam vec reka, ja cu radje pare koje bi trosija na drugo auto pojist, popit i proputovat al svak ima svoj izbor

stwhiskey is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.02.2025., 15:21   #5309
Moram ovo rec kad se vec spomenila ta tema. Danas je po meni veci problem malogradjanstine nego samog javnog prijevoza. Iz mog primjera, kome kod kazem da idem busom na posal tj. vracam se jer me zena odvede, zacudi se. Ne pomaze ni kad kazem da iman samo doslovce 5 min od posla do kuce busom, ispadas nekakav redikul svakako, tako te se gleda ako koristis javni prijevoz. Mozes ti stavit najmodernije buseve da idu svako minut, mozes izgradit najmoderniji metro ali za kurac, nece se taj mentalitet prominit jos ko zna koliko godina.

Jos danas imas najmodernije klimatizirane buseve za razliku od onih raspalih krntija u kojima smo se vozali prije 15-20 i vise godina. Imas i aplikaciju di vidis di je tocno koji bus i mozes lagano planirat doc na stanicu a da ne cekas duze od par minuti. Al za kurac

stwhiskey is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.02.2025., 15:24   #5310
Quote:
Generalno si u pravu ali to je opet problem roditelja. I mi smo po mraku glavinjali ali nas je bilo. Moj stariji ce dogodine u treci i vec ja i zena razmisljamo da ga spedimo na bus na trening. Problem je noc sta si reka pa da mu nadjemo bar jednog kompanjona al tesko. Ic ce sam, mi cemo ga kupit.

Nisi debil nego si komodniji:nezna:

Ka sta sam vec reka, ja cu radje pare koje bi trosija na drugo auto pojist, popit i proputovat al svak ima svoj izbor

Ti stvarno nerazumiš...to šta ti ideš sa jednom od ovih par linija šta voze svako 20 minuta i nema prisidanja ,to je ok...tada bi i ja koristia bus....

Međutim čim imaš prisidanja u Splitu ga nemoš smanji ispod sat vrimena i tu svaka rasprava traje,bus ti je beskoristan

Da bus 17 vozi svako 20 minuta popodne ,normalno da bi bar ona starija dica išla busom,ovako kad vozi svako sat vrimena jednostavno ga moraš vozit jer osim treninga ima još milion obaveza i ne može stić i toliko vrimena gubit
sidrun is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.02.2025., 15:30   #5311
Quote:
sidrun kaže: Pogledaj post
Ti stvarno nerazumiš...to šta ti ideš sa jednom od ovih par linija šta voze svako 20 minuta i nema prisidanja ,to je ok...tada bi i ja koristia bus....

Međutim čim imaš prisidanja u Splitu ga nemoš smanji ispod sat vrimena i tu svaka rasprava traje,bus ti je beskoristan

Da bus 17 vozi svako 20 minuta popodne ,normalno da bi bar ona starija dica išla busom,ovako kad vozi svako sat vrimena jednostavno ga moraš vozit jer osim treninga ima još milion obaveza i ne može stić i toliko vrimena gubit
Uvatija se samo Poljuda. Evo priko Brda prolazi trica svakih 20 min, imas i devetku koja starta i prolazi priko Brda isto svako toliko. Imas jos 11 i 14 koje su dosta rjedje al opet koriste za neke nespecificne rute. Imas i specijalni bus za skolarce koji vozi ujutro i popodne prije skole u grad. Na kraju krajeva, mnogi imaju i mogucnost koristenja 'bocnih' linija koje diraju kvart kroz Dujmovacu i Domovinskog rata(a ima ih hrpa takvih, prigrad i sva sela na ovu bandu). Ne znam sta ti triba vise.

Evo sad sam gleda na google procjenu Brda- Poljud, u 18:00 sam stavija kad je ura od treninga. 20 min procjena sa jednim prisidanjem. Naravno da je puno brze s autom al sasvim ok i ovo. Pa ne mozes ocekivat da bus stane tebi isprid kuce, skupi ti dite i odvede direkt na Poljud bez stajanja. Normalno da ce se masu vise vrimena izgubit busom nego autom

stwhiskey is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.02.2025., 15:46   #5312
Quote:
splitski lapan kaže: Pogledaj post
ala sranja opet kiša. još mi i ove ružne dizalice zuje poviše glave 0/24. ispalit cu, nemogu više
Sad sam tek skuzio da je Lapan tu u luci kad je pocelo paduckat Znaci znamo tko je ugasio onu dizalicu, ili snimao cijeli pothvat
Old 11.02.2025., 15:56   #5313
duje čop je iša 37-on iz trogira na poljud i nazad dok je bija u hajduka.
jedna od najvećih grešaka hajdukove struke šta su ga puštili ća..
Kapo O'makine is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.02.2025., 16:04   #5314
Quote:
zovi čovika kaže: Pogledaj post
Ne i ne. Mi jesmo gunđavci, al smo veseli gunđavci.
Ne bi se slozio. Radim sa ljudima iz cijelog svijeta i mi smo ko narod stvarno njurgavci. No kod nas recimo Zadrani... brate mili to non stop nesto njurga, sere, prigovara...
Da Zadranin dobije jackpot, opet bi nasao bar 5 stvari za prisrat.

Quote:
Iz mog primjera, kome kod kazem da idem busom na posal tj. vracam se jer me zena odvede, zacudi se
To stoji, mogu osobno potvrdit. A kad kazem da idem pjeske neku kracu relaciju, dobro da ne zovu hitnu
Sto se djece tice to je jos gore. Jbt ja svoju u vrtic i skolu pjeske vodim. Prakticki 90% roditelja autom. Ajde za vrtic i kad rade ali za skolu. Jer im je usput...pa nek djete hoda, nece mu nista bit. Onda ce se cudit kad odgoje poluinvalide koji nece 100 metara pjeske htjet.
Old 11.02.2025., 16:07   #5315
Jedino su talijani gori od nas po meni
frane mafia is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.02.2025., 16:08   #5316
Quote:
frane mafia kaže: Pogledaj post
Jedino su talijani gori od nas po meni
A dobro, oni i kad hvale nesto, zvuci ko da pizde
Old 11.02.2025., 16:41   #5317
Quote:
Ne bi se slozio. Radim sa ljudima iz cijelog svijeta i mi smo ko narod stvarno njurgavci. No kod nas recimo Zadrani... brate mili to non stop nesto njurga, sere, prigovara...
Da Zadranin dobije jackpot, opet bi nasao bar 5 stvari za prisrat.
.
Gunđa bi 20 dana koliko poreza mora platiti na dobitak i da je to neviđena pljačka.

Nakon toga kad bi sija novac bi gunđa koliko je sve poskupilo u građevini i da nema niti za kuću do dvi napraviti i odoše sve pare. A dok skupi sve papire za graditi da će mu inflacija pojesti barem 30% od dobitka.

Taman još mu ostane zeru za platiti dugove i podiliti svojima i eto ka da i nije dobija. Bolje da je bija u miru i nije dobija ništa.
bambus88 is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.02.2025., 18:10   #5318
Quote:
Moram ovo rec kad se vec spomenila ta tema. Danas je po meni veci problem malogradjanstine nego samog javnog prijevoza. Iz mog primjera, kome kod kazem da idem busom na posal tj. vracam se jer me zena odvede, zacudi se. Ne pomaze ni kad kazem da iman samo doslovce 5 min od posla do kuce busom, ispadas nekakav redikul svakako, tako te se gleda ako koristis javni prijevoz. Mozes ti stavit najmodernije buseve da idu svako minut, mozes izgradit najmoderniji metro ali za kurac, nece se taj mentalitet prominit jos ko zna koliko godina.
donekle znam kak ti je. Nešto se znam družiti s kamiondžijama i taksistima pa im je ono malo čudno da nemam vozilo već koristim javni prijevoz. Zasada nije neka velika nužda s tim, bar ne do daljnjeg a i volim dosta pješačiti. Ipak znaš kako ide s onima koji odskaču od nekakvih normi, šinjela i sl.

Quote:
Los Flumenos kaže: Pogledaj post
Dada dosao je i taj dan od kojeg svaki pravi Splicanin bjezi kao vrag od tamjana

[IMG]https://i.postimg.cc/QNpfVM2v/nr-2025-2-1-kartogram-hr.png[IMG]

Dominacija i dalje... Jedino Histri ne odustaju, bas ruzno prijete. Poceli su zadavat udarce, i nikome vise nije svejedno. A i juzna Liburnija vise nije spokojna, barbari prijete i tamo. Nedaj se Zadre
Malo čudna karta. Nikad ne bih rekao da su najsjevernije županije toliko gospodarski propale. Krapinska županija skoro pa al pari sa slavonskim županijama?! Jesu li to makroekonomski pokazatelji zadnjeg kvartala ili se netko zaigrao s bojama....
Quote:
Cuo sam kod kolega iz Splita da je i kod vas javni promet u rasulu. Ipak nije to toliko niski level kao Autotrolej, a kod nas dolazi i vise do izrazaja zbog brdovitosti grada. A i cinjenice da su ljudi u danasnje vrijeme puno ljeniji nego prije
kad sam u ST nastojim što više izbjegavati javni prijevoz već namjerno pješačim. Jedino ako je velika žurba ali rijetko. Mislim da je više problem nedostatka parking mjesta pa često znaju na ugibalištima stati vozila "na minut" ili nekoliko buseva jedan za drugim naprave krkljanac na malo nezgodnijem križanju.
Imran is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.02.2025., 18:13   #5319
Quote:
Valjda mene koji se zapravo vozim busom za razliku od sidruna

Vozi se i Sidrun . C3 Cross mu stize tek za 2 mjeseca
Old 11.02.2025., 18:23   #5320
Quote:
1950ftw kaže: Pogledaj post
Vozi se i Sidrun . C3 Cross mu stize tek za 2 mjeseca
Taj bi u autobus jedino s uperenom cijevi u zatiljku...il je u autu ili na motoru
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:36.