Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Svijet

Svijet Zbivanja u svijetu

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 15.06.2025., 19:18   #5301
Quote:
stumper kaže: Pogledaj post
Ima ih i sa 30+ godina, koji zaradjuju 6000$ mjesečno online, pa misle da im je Vučić to omogućio, tj. doveo strane firme. I redovito glasa za njega. Ovo je istinita priča.
Ni cure sa Onlyfans ne zarađuju 6000 dolara ili eura online, odakle ti ovo?

Ne kažem da nema, ali sumnjam.

Čak ni u Njemačkoj ovo nije uobičajena plaća.
Old 16.06.2025., 22:11   #5302
Nakom sto su u prethodnom periodu pustali probne balone i potaknuli glasnine da se sprema veliki miting na Vidovdan nazadnjaci ipak tvrde nece organizovati "kontramitnig". Doduse nisu nista rekli o miting u NS za to vreme...

https://www.021.rs/story/Info/Srbija...bitangama.html

U NS se i dalje "pumpa", nazadnjaci krse zakon jer ne raspsuju izbore za mesne zajednice iako je zakonski rok probijen jos u aprilu...

https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Ve...a-ulicama.html
AlSwearengen is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2025., 00:50   #5303
Exclamation No pasaran!

Novi Sad.
Zborovi građana aklamacijom su usvojili odluku o cjelonoćnoj blokadi Skupštine grada kako bi se spriječila sutrašnja sjednica koja počinje u utorak, 17. juna, ujutro u 10 h.
Ulaz blokiraju i traktori: https://www.instagram.com/p/DK-eOtcq...eo_watch_again.
putovanje. is online now  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2025., 10:30   #5304
Jutros policija uvela odbornike prosecajuci masu protestanata. Dva sata pred sednicu ubacena nova tacka dnevnog reda, produzenje mandata savetima mesnih zajed ica. Time ce postojecem sazivu biti legalizovan status. Nazadnjaci ne smeju da raspisu izbore za MZ u NS !

Sa druge strane, kao sto sam i pricao. Hulja sprema miting u NS...

https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Ve...tudentima.html
AlSwearengen is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2025., 16:35   #5305
Thumbs up Istina.

Šolak odlazi, Vučić dolazi: https://n1info.hr/vijesti/apel-uredn...-united-grupe/.
putovanje. is online now  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2025., 20:26   #5306
Quote:
putovanje. kaže: Pogledaj post
Jel ima popis kojih su sve medija oni vlasnici?
Old 17.06.2025., 21:55   #5307
Thumbs up Istina.

Quote:
Michael Collins kaže: Pogledaj post
Jel ima popis koji su sve medija oni vlasnici?
Urednici i novinari United Media.
Igor Božić, N1 Srbija, programski direktor.
Tihomir Ladišić, N1 Hrvatska, programski direktor.
Amir Zukić, N1 Bosna i Hercegovina, programski direktor.
Katja Šeruga, N1 Slovenija, glavna urednica.
Slobodan Georgiev, Nova Srbija, programski direktor.
Mihailo Jovićević, glavni urednik Nova.rs.
Ranko Pivljanin, glavni urednik lista Nova.
Dragoljub Petrović, glavni urednik, Danas.
Vesna Mališić, glavni urednik, Radar.
Marta Evtimova, glavni producent Nova Broadcasting group.
Jelena Ćorluka, urednik Nova M.
Mihailo Jovović, glavni urednik lista Vijesti Crna Gora.
Radomir Kračković, glavni urednik TV Vijesti.
putovanje. is online now  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2025., 22:05   #5308
Hvala
Old 17.06.2025., 23:14   #5309
Quote:
Michael Collins kaže: Pogledaj post
Ni cure sa Onlyfans ne zarađuju 6000 dolara ili eura online, odakle ti ovo?

Ne kažem da nema, ali sumnjam.
Druže... I više.

Dobro je da nisam jedini koji je na ovaj ili onaj način programere usporedio sa prostitutkama. (nategnuto, znam)
stumper is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.06.2025., 21:20   #5310
Klima je sve gora, ali građevinski lobi jaše.

https://vreme.com/drustvo/zabetonira...utaju-beograd/

„Takođe, neophodno je uključiti građane u donošenje odluka, kroz mape toplotnih zona, participativno planiranje sadnje drveća i subvencionisanje lokalnih inicijativa za ozelenjavanje krovova i dvorišta“, naglašava se u saopštenju organizacije Beograd u pokretu.
Old 19.06.2025., 00:54   #5311
Cool Opaska.

Quote:
njetočkanezvanova kaže: Pogledaj post
Klima je sve gora, ali građevinski lobi jaše.
https://vreme.com/drustvo/zabetonira...utaju-beograd/
„Takođe, neophodno je uključiti građane u donošenje odluka, kroz mape toplotnih zona, participativno planiranje sadnje drveća i subvencionisanje lokalnih inicijativa za ozelenjavanje krovova i dvorišta“, naglašava se u saopštenju organizacije Beograd u pokretu.
Gradsko ozelenjavanje je generalni problem Balkana.
No dodatni problem Beograda (je)su brzo i neplanski izgrađeni stambeni i poslovni objekti koji su suviše blizu locirani, pa ne raspolažu adekvatnom okućnicom ili istu uopće i nemaju.
putovanje. is online now  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2025., 08:31   #5312
Quote:
stumper kaže: Pogledaj post
Druže... I više.

Dobro je da nisam jedini koji je na ovaj ili onaj način programere usporedio sa prostitutkama. (nategnuto, znam)
Da se razumijemo, zbilja nisam.
Samo sam spomenuo apsurdno visoku plaću.
Old 19.06.2025., 17:18   #5313
Čini se da je Aco bio u pravu. Ispuhalo se. Šta se čeka da stvar oživi, neka nova nadstrešnica? Ili je stvar arhivirana? Da se razumijemo, ne mislim kao kolega Adio da je ovaj pravac događaja najbolji za Hrvatsku, ali sasvim sigurno nije dobar za Srbiju. I stalno ovdje čitam kako je ta EU licemjerna, kako ne pomaže u rušenju režima, kako su ovo kako su ono. To je trla baba lan razmišljanje. Dragi kolege iz Srbije i Srbi iz drugih dijelova ove kugle zemaljske, nije vam ni EU ni SAD izabrao ovakvu vlast i to već 40 godinica, s kratkim đinđićevim intermezom a i tu mi Hrvati i iz Hrvatske i iz BiH i iz Srbije pogotovo nemamo baš razloga da ga idoliziramo, stvar je u vama. Ili ćete to sami riješiti ili ćete i dalje imati to što imate. Zbrisali ste sa stranica ovog foruma forumaša koji je ukazivao na nemuštost i neviziju cijele akcije i protraćena je golema energija. Dobro, sad je tako kako je. Što dalje? Sjest i plakat ili ima neka akcija koja može Srbiju povesti u svjetliju budućnost? Tko? Kada? Kako?
Wushu senior is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2025., 17:30   #5314
pa nije ovo ispuhalo
splasnulo jeste jer je ljeto a previse se ovo zaktrljalo da ispuse
Old 19.06.2025., 17:48   #5315
Pa dobro, ali tko to sada vodi? Kamo? Kako? Koji je cilj? Gdje se to vidi? Kakav je odnos prema EU? Kosovu? NATO-u? Ne pitam za acoljupce, nego one koji su sudjelovali i podržavali i (valjda) još žele promjene? Valja li se išta iza brda? Ne mislim na obavještajne elemente, nego ono što se događa ili ne događa na fakultetima, školama, tržnicama, neacimim medijima, u autobusima, tramvajima, ne znam jesam li sad malo jasniji.
Wushu senior is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2025., 18:56   #5316
Quote:
Wushu senior kaže: Pogledaj post
Čini se da je Aco bio u pravu. Ispuhalo se. Šta se čeka da stvar oživi, neka nova nadstrešnica? Ili je stvar arhivirana? Da se razumijemo, ne mislim kao kolega Adio da je ovaj pravac događaja najbolji za Hrvatsku, ali sasvim sigurno nije dobar za Srbiju. I stalno ovdje čitam kako je ta EU licemjerna, kako ne pomaže u rušenju režima, kako su ovo kako su ono. To je trla baba lan razmišljanje. Dragi kolege iz Srbije i Srbi iz drugih dijelova ove kugle zemaljske, nije vam ni EU ni SAD izabrao ovakvu vlast i to već 40 godinica, s kratkim đinđićevim intermezom a i tu mi Hrvati i iz Hrvatske i iz BiH i iz Srbije pogotovo nemamo baš razloga da ga idoliziramo, stvar je u vama. Ili ćete to sami riješiti ili ćete i dalje imati to što imate. Zbrisali ste sa stranica ovog foruma forumaša koji je ukazivao na nemuštost i neviziju cijele akcije i protraćena je golema energija. Dobro, sad je tako kako je. Što dalje? Sjest i plakat ili ima neka akcija koja može Srbiju povesti u svjetliju budućnost? Tko? Kada? Kako?
Na koga misliš?
Što se tiče akcija ima protest 28. juna ali nemam tu nikakva očekivanja. Malo ću da prošetam i to je to.

A što se tiče odnosa prema drugim temama nema tu jedinstvenog stava, stanje ostaje kakvo jeste. Mislim da se suštinski ništa neće promeniti.
Old 19.06.2025., 19:08   #5317
Quote:
Wushu senior kaže: Pogledaj post
Pa dobro, ali tko to sada vodi? Kamo? Kako? Koji je cilj? Gdje se to vidi? Kakav je odnos prema EU? Kosovu? NATO-u? Ne pitam za acoljupce, nego one koji su sudjelovali i podržavali i (valjda) još žele promjene? Valja li se išta iza brda? Ne mislim na obavještajne elemente, nego ono što se događa ili ne događa na fakultetima, školama, tržnicama, neacimim medijima, u autobusima, tramvajima, ne znam jesam li sad malo jasniji.
Mislim da je Aco siguran još barem nekoliko godina.

Ove sada medijske bajke o ulasku Albanije ili Crne Gore 2028. godine su manje više pritisak na njega da se primiri.
Old 19.06.2025., 21:01   #5318
https://www.vecernji.hr/vijesti/ispu...ik-ali-1870649
Dobro, budući da je riječ o HZ treba imati prilično rezerve prema napisanom. Ali i on, kao definitivni osunećenik od bilo kakve nacionalne ideje ne vidi svjetlo na kraju tunela u procesima koji se događaju u Srbiji, a koji bi trebali donijeti boljitak toj državi i Srbima općenito kao narodu, a onda valjda i njihovim susjedima (ovo zadnje je moja pretpostavka, a ne ovog postudbaškog novinara). Ja želim Srbiju s kojom se može surađivati na win-win načelima, Srbiju zbog koje Hrvatska neće morati više izdvajati za naoružanje, Srbiju koja neće aktivno raditi na rastakanju hrvatskog identiteta u Srbiji (odnosno Vojvodini) forsirajući nepostojeći bunjevački identitet, Srbiju koja će željeti ući u evropske i euroatlantske integracije. Pitanje kolegama Srbima - ima li takvih u Srbiji i imaju li takvi uopće šanse?
Wushu senior is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2025., 21:42   #5319
Nema šanse. Maloprije na facebooku vidim klip (nisam ga snimio a sad mi je žao) gdje ponosna majka snima klinca od nekih 7-8 godina na štandu sa suvenirima. Ponudila mu je da kupi jastuk sa Vučićevom slikom mali kaže neću to. Majka ponosna kaže pa što želiš a klinac odgovara kupi mi šalicu sa Putinovom slikom

EDIT: Nema tu pomoći.
bodulas is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2025., 22:47   #5320
Quote:
bodulas kaže: Pogledaj post
Nema šanse. Maloprije na facebooku vidim klip (nisam ga snimio a sad mi je žao) gdje ponosna majka snima klinca od nekih 7-8 godina na štandu sa suvenirima. Ponudila mu je da kupi jastuk sa Vučićevom slikom mali kaže neću to. Majka ponosna kaže pa što želiš a klinac odgovara kupi mi šalicu sa Putinovom slikom

EDIT: Nema tu pomoći.
Tesko je u jednom posrnulom drustvu sa poodmaklom dijagnozom kancera odgojiti normalnije narastaje. Onima koji to uspeju suocavaju se sa velikim izazovom. Govorim i iz svog iskustva kakvi su to izazovi. Kriminalci, starlete i pevaljke su afirmativna kategorija srpskog drustva, prosto isijavaju te "vrednosti" na sve strane. Ko ne povede racuna, decaci se povedu za naoruzanim krimosima, a devojcice za radodajkama za pare koje treba da su sa krimosima. Dzungla na asfaltu takoreci. Cak i naizgled "tradicionalne" vrednosti zadoje decu netolerancijom, neznanjem i zarobe strahom od razlika sa nultom empatijom. Ozbiljna stranputica o kojoj treba pisati i ustanoviti odakle iz proslosti vuce korene.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:07.