Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija

Televizija Sve što trebam jest komad kruha i TV
Podforumi: Serije, Sapunice, Turske serije, Reality TV, Eurosong, Igre & ostalo (Eurosong)

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 12.01.2025., 23:12   #5301
Neki dan parkiram oko 22h, a Sljeme pusta, OST poznatih blagdanskih filmova. Pa ide "Moje Pjesme Moji Snovi" pa citava lepeza dekada prije ili kasnije, te se sjetim, da su svi ti filmovi, takodjer isli u proteklom razdoblju.

SOM je gotovo uvijek isao prije/za/nakon Nove. Eh, da Viktor Viktorija, je prakticno bio standard barem dekadu i pol.

...
Cat6 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.01.2025., 12:26   #5302
Koliko vidim od sljedečeg bi trebale krenut nove epizode Dr. Beck-a , ali mješano jedan dan repzira stare epizode, a drugi dan nova epizoda ???
zviznemte is online now  
Odgovori s citatom
Old 20.01.2025., 00:48   #5303
Jebote kad vidim Vlahova i kako navlači emisije na svoj mlin. Sramotno vodi intervjue, koji kurac tim na HTV-u pa ga drže.
Old 20.01.2025., 10:18   #5304
Quote:
zviznemte kaže: Pogledaj post
Koliko vidim od sljedečeg bi trebale krenut nove epizode Dr. Beck-a , ali mješano jedan dan repzira stare epizode, a drugi dan nova epizoda ???
Čitao sam neki dan najavu. Ići će dvije emisije tjedno, ponedjeljak i utorak.
Pale007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.01.2025., 19:42   #5305
Quote:
The_End kaže: Pogledaj post
Jebote kad vidim Vlahova i kako navlači emisije na svoj mlin. Sramotno vodi intervjue, koji kurac tim na HTV-u pa ga drže.
on je više na htv4, na htv1 kad vodi vijesti ujutro na dobro jutro, hrvatska. poziva uvijek iste senilne zločeste tipove da komentiraju sport, puno istih gostiju i za druga područja, no on kao pojava budi nostalgiju, ipak nosi neku karizmu, a i profesionalno se priprema.
Bossmanidis is online now  
Odgovori s citatom
Old 20.01.2025., 20:15   #5306
Meni je Vlahov najbolji od voditelja najjačih informativnih emisija (Dnevnik, Otvoreno, Studio 4/Vijesti na HRT 4, U mreži Prvog), sviđaju mi se njegovi komentari na neke Vijesti, jučer rekao da je Split pustio Budućnosti u ABA ligi). A što se tiče Vijesti u Dobro jutro, Hrvatska, to su Vijesti s HRT 4, prvih desetak minuta idu na oba kanala, a ostatak samo na HRT 4, još to voditelji napomenu.

Kako su kod njega stalno jedni te isti gosti, velika većina samo, kada je on, tako su jedni te isti i u ostalim informativnim emisijama, Luša i Musić maloprije bili na HRT 4 i već za neka 3 h su opet u Otvorenom.

Izvan Studija 4/Vijesti na HRT 4, Vlahov je izvještavao, odnosno izvještava iz Ukrajine, Vukovara i Knina, kada su bili Parlamentarni i Europski izbori, izvještavao je iz stožera Domovinskog pokreta, nekad je izvještavao o vijestima iz HDZ-a.

Odlični su mi i Đurica, Nađvinski, Togonal (i na televiziji i na radiju), Zrinka, Nika, Smrtić,... i pojedini reporteri, sviđa mi se i način izvještavanja Edija Škovrlja.

Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk
teletubiess is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.01.2025., 21:22   #5307
Jedino je on isao izvjestavat u Ukrajnu,koliko toliko blizu crte.
Koliko god su ga sprdavali,on je jedan od boljih koje ta televizij ima
zacky is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.01.2025., 23:47   #5308
Vlahov je institucija šta se tiče novinarstva kako god okreneš. Jedino da frituru promini bilo bi dobro . Hrt općenito u informativnom ima dobre novinare.

Poslano sa mog 2306EPN60G koristeći Tapatalk
ante88888 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.01.2025., 23:59   #5309
Quote:
ante88888 kaže: Pogledaj post
Vlahov je institucija šta se tiče novinarstva kako god okreneš. Jedino da frituru promini bilo bi dobro . Hrt općenito u informativnom ima dobre novinare.

Meni je Vlahov top kada vodi sportske razgovore sa Edom Pezzijom, Zdravkom Reićem, Marijom Zorkom, Ivom Mikulicinom...
tomiVHS is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2025., 20:12   #5310
Quote:
tomiVHS kaže: Pogledaj post
Meni je Vlahov top kada vodi sportske razgovore sa Edom Pezzijom, Zdravkom Reićem, Marijom Zorkom, Ivom Mikulicinom...
E to je najveće sranje ikad. Ili ovo ako je rekao da je Split pustio Budućnosti. To je klasična kafanska priča mladih i starih likova, a u to se pretvorila ta stara garda tzv. bard(ov)a novinarstva.

Ontopic,na htv2 im je program slab
Bossmanidis is online now  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2025., 20:50   #5311
Drugi program je jedino dobar popodne, kada idu emisije, najveći problem je što u večernjem terminu repriziraju serije, koje su premijerno išle ne tako davno. Ovo što su otkupili od serija su otkupili gotovo sve za petak, a trebali su nešto i za ostala 4 dana.

HRT 2 gledam uglavnom samo, kada je nešto od sporta, ovi domaći filmovi četvrtkom, uglavnom jedni te isti, koncerti također jedni te isti, neki dan opet bila Vatra.

Dosta ga je oslabio i prelazak crtića, odnosno dječjeg programa na HRT 3.

Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk
teletubiess is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2025., 22:18   #5312
Mislim da je HRT2 daleko od slavnih dana, no tu je i dalje Liga Prvaka i taj krimi petak, ali sve ostalo nedostaje.
Old 22.01.2025., 17:12   #5313
Quote:
ante88888 kaže: Pogledaj post

Vlahov je institucija što se tiče anti-Možemo propagande (neovisno o tome što tko mislio o trenutnoj zagrebačkoj gradskoj vlasti), a u zadnjih godinu dana se proslavio i cionističkom propagandom, ugostivši spodobe kao što su izraelski veleposlanik, umirovljeni general izraelske vojske i profesor Boris Havel (''stručnjak'' za Bliski istok koji je na Hebrejskom sveučilištu u Jeruzalemu magistrirao komparativnu religiju)
Ace Rimmer13 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.01.2025., 21:15   #5314
HRT1 od 17:05 do 17:20 izbrojao sam ukupno 25 reklama, like wtf ???
dontbeeevil is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.01.2025., 13:04   #5315
S HRT-a će otići više od 800 ljudi, dio će dobiti pozamašne otpremnine. Resor Nine Obuljen sugerira da će biti promjena kod TV pristojbe

Quote:
Drugim riječima, uprava HRT-a najavila je odlazak više od 800 od oko 2700 trenutačno zaposlenih i to u dokumentu koji je, kako se u uvodu navodi, "prvi korak u suradnji s Vladom, publikom, širom javnosti, osobljem, kreativnim sektorom i ostalim dionicima".
ludakipo is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.01.2025., 22:31   #5316
E HRT, kakvi su to tehnički problemi sa Prljavim Plesom? Zblurala se slika pa je nakratko nestalo zvuka.
Old 26.01.2025., 23:17   #5317
Gledaju rukomet na RTL-u pa ne paze.
Mikahr is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.01.2025., 23:27   #5318
Otkazi sa svih strana i na HRT, ne samo na N1
Luka030 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.01.2025., 13:29   #5319
HRT potpisao i psa u Dnevniku

soundvision is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.01.2025., 16:39   #5320
Quote:
zacky kaže: Pogledaj post
on je jedan od boljih koje ta televizij ima

Lik koji nemre izgovoriti smislenu recenicu.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:56.