Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 15.02.2025., 15:07   #5341
Quote:
Pamparello kaže: Pogledaj post
U njih sigurno nema veze s katoličanstvom
Da, ovdje je islam domicilna religija
Old 15.02.2025., 16:15   #5342
Quote:
Mare- kaže: Pogledaj post
Pradid mi ih je oni put gonija do Trsta, evala im, neka dođu, nikad od njih ratnika
Ne bih ja njih tek tako podcjenjivao. Mi smo okruženi narodima koji nas žele raskomadat i međusobno podjelit. Srbi to rade sirovo i primitivno zato ih i imamo stalno na oku. Mađari i Talijani to rade puno podmuklije. Smatramo ih prijateljima dok u isto vrijeme imaju figu u džepu i samo čekaju pogodan trenutak.

Poslano sa mog SM-A137F koristeći Tapatalk
bijesprvi is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.02.2025., 22:30   #5343
Zabrijao si
Old 15.02.2025., 23:49   #5344
Quote:
casualRi kaže: Pogledaj post
Da, ovdje je islam domicilna religija
Pusti Cas, vidis kako je Srboje nervozan, ni uz guranje sudaca ne mogu dobit. Nek se ispuca.
Old 15.02.2025., 23:56   #5345
Quote:
bijesprvi kaže: Pogledaj post
Ne bih ja njih tek tako podcjenjivao. Mi smo okruženi narodima koji nas žele raskomadat i međusobno podjelit. Srbi to rade sirovo i primitivno zato ih i imamo stalno na oku. Mađari i Talijani to rade puno podmuklije. Smatramo ih prijateljima dok u isto vrijeme imaju figu u džepu i samo čekaju pogodan trenutak.

Poslano sa mog SM-A137F koristeći Tapatalk
Slazem se kako treba biti oprezan, iako Talijani nisu dobili rat od Rimskog carstva, mustre su to zajebane.
Old 16.02.2025., 01:08   #5346
Fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuumano!
Nešto za našu dušu generacijo.
Valjda nisan zasra?!

https://www.youtube.com/watch?v=FOt3...nel=RodStewart
budha 1980 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.02.2025., 01:20   #5347
Ma kaki zasra, kad je ugovor pri kraju, sve je ok

https://youtu.be/xS2ojN9xlIc?si=xNUKJaEKREaZ_BAj
Old 16.02.2025., 13:15   #5348
...ili je nemir, ili je strast.
Kako rekosmo i jučer, sve je u očima promatrača. Oni će mrziti, ali mi ćemo ljubiti...
Old 16.02.2025., 19:06   #5349
Duje Čop Livaja s Wisha. Jeftin a služi.
gospodin muha is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.02.2025., 19:37   #5350
Ako prodamo Fruka, idemo na Europa ligu
Old 16.02.2025., 19:38   #5351
Povratak na 1. mjesto, tamo gdje i pripadamo
Old 16.02.2025., 19:50   #5352
Quote:
casualRi kaže: Pogledaj post
Povratak na 1. mjesto, tamo gdje i pripadamo
Zasluženo. Skidan šubaru
gospodin muha is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.02.2025., 19:51   #5353
ja bi odma prodal Fruka i sigurno Dinamo pada na Rujevici ...
koji smo mi monstrumi
Old 16.02.2025., 20:30   #5354
vauuu

Kakva rutina. Osijeka ove sezone metemo. Izvukli su nam se potpuno nezasluženo onim sretnim golom Hasića u 95. minuti na Rujevici, tako da je tu vrlo lako moglo i trebalo biti 9 od 9. Jednostavno nam leže, ili bolje rečeno mi njima nikako ne ležimo.
Rekoh, vrlo rutinirano. Ni u jednom trenutku nisam imao dojam niti strah da može ikako drukčije sve ovo skupa danas završiti. Nego našom pobjedom. U globalu sve je štimalo. Istrčali smo momačkih 90+ minuta, cijela ekipa je bila na visini zadatka. Mrvu više od ostalih Čop možda, i moji 'sančerosi Radelja i Gojak. Gojak par strašnih minijutara na malom prostoru, baš dobar u primanju i mekan na lopti. Samo da ga još malo fizički dignemo, bit će to top.

Lijepo, lijepo zaista. Kakav je to divan osjećaj kad se ovako odigra, kad se pobijedi na teškom gostovanju, kad se ovako završi jedan i uđe u drugi tjedan. Tko sretniji od Riječanina i navijača Rijeke u ovom trenutku na svijetu cijelom? Nitko!!

Probat. Probat dobit gubu. Ako se ne može dobit, ako se nešto ispriječi po putu kao što su se meni neki dan po povratku iz Umaga u kasno večer, tamo negdje između skretanja za Brtoniglu i Buja htijele ispriječiti 3 divlje svinje u sprintu, pregazit to. Fizički potaracat, pa nek ih skupljaju.

Eto, toliko. FF

I da. Masivna Armada. Ali o tom će podrobnije naš specijalni izvjestitelj iz Matulja
Old 16.02.2025., 20:33   #5355
Quote:
otrovnik ljuti kaže: Pogledaj post

I da. Masivna Armada. Ali o tom će podrobnije naš specijalni izvjestitelj iz Matulja
Al vas se opet odjednom pojavilo 100+ u Osijeku?

Poslano sa mog 23053RN02Y koristeći Tapatalk
stwhiskey is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.02.2025., 20:38   #5356
Quote:
stwhiskey kaže: Pogledaj post
Al vas se opet odjednom pojavilo 100+ u Osijeku?
Vidit ćeš ti svog boga kad te naše specijalne jedinice za koji trenutak preuzmu. Bolje izbriši ovo što si napisao, ne želiš valjda i drugu noć zaredom s glavoboljom ići u krevet.
Znam da je u jednoj četvrtini kuće fešta, ako ne fešta onda barem potajno dobro raspoloženje, ali moraš s tim živit
Old 16.02.2025., 20:45   #5357
Quote:
Vidit ćeš ti svog boga kad te naše specijalne jedinice za koji trenutak preuzmu. Bolje izbriši ovo što si napisao, ne želiš valjda i drugu noć zaredom s glavoboljom ići u krevet.

Znam da je u jednoj četrtini kuće fešta, ako ne fešta onda barem potajno dobro raspoloženje, ali moraš s tim živit

Poslano sa mog 23053RN02Y koristeći Tapatalk
stwhiskey is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.02.2025., 19:23   #5358
op, op https://www.novilist.hr/sport/ante-o...e-na-rujevici/

Nećemo izlijetati. Dovoljno smo se opekli u slučaju Perice. Kad smo najavljivali brda i doline. Te stasit, vitak, crn, momčina, Stipe, Zadar jbt. A ono ćorak epskih razmjera, nema ljeba u njemu.
Sad opet, kako ne bit euforičan kad čovjek imena Ante potpisuje, kako? Onda to nismo mi, ja. K tome, nešto malo sam ga i popratio, nipošto bezvezna akvizicija. Oduvijek tvrdim da je "regija" naša prilika, da tu treba kopati i češljati, da postoji hrpa igrača. Jako jeftinih a koji ti mogu uletiti i odraditi posao. Za ilustraciju, ja sam ovo ljeto, kad sam za Gospu išao u rodni kraj gledao Slobodu i Posušje. Odnosno Posušje samo, jer je Sloboda nešto najgore što postoji i što je ikad postojalo u okviru igre zvane nogomet. I gledam to Posušje koje je doslovno promarširalo Tušnjem ( 0:3), i vidim to neko lijevo krilo. Stasita momčina, glava ko u bika, ramena, čovjek 90 minuta nije stao. Malo ispitam okolo, rekoše ovi neki Vinko Rozić. Okej rekoh. I ništa. Priča zamukne na par mjeseci. Kad za par metara Vinko Rozić potpisuje za Istru. I opet za par tjedana Vinko Rozić više nego pozitivna priča, i čovjek koji riješava hnl utakmice. Ako je presmiono reći da riješava, onda sasvim ravnopravno particpira. A Posušje rođaci.
Ovo je Velež, šta tu ima da se priča. Ako ovo nije putokaz da se ide na sve, da ćemo im opet uzet sve, ne znam šta je. Malo me doduše brine tišina iz smjera Matulja, ali ufam se i utvaram si da je to nešto kratkoročno, da su posao i obveze primat preuzele
Old 17.02.2025., 19:53   #5359
Purgeri dolaze Otrovnice, najelitnije sto Hrvati imaju... Treba se pritajit malo dok ne odu. Vidim ja, ti uvijek kontra od situacije na terenu
Old 17.02.2025., 19:54   #5360
Quote:
op, op https://www.novilist.hr/sport/ante-o...e-na-rujevici/

Nećemo izlijetati. Dovoljno smo se opekli u slučaju Perice. Kad smo najavljivali brda i doline. Te stasit, vitak, crn, momčina, Stipe, Zadar jbt. A ono ćorak epskih razmjera, nema ljeba u njemu.
Sad opet, kako ne bit euforičan kad čovjek imena Ante potpisuje, kako? Onda to nismo mi, ja. K tome, nešto malo sam ga i popratio, nipošto bezvezna akvizicija. Oduvijek tvrdim da je "regija" naša prilika, da tu treba kopati i češljati, da postoji hrpa igrača. Jako jeftinih a koji ti mogu uletiti i odraditi posao. Za ilustraciju, ja sam ovo ljeto, kad sam za Gospu išao u rodni kraj gledao Slobodu i Posušje. Odnosno Posušje samo, jer je Sloboda nešto najgore što postoji i što je ikad postojalo u okviru igre zvane nogomet. I gledam to Posušje koje je doslovno promarširalo Tušnjem ( 0:3), i vidim to neko lijevo krilo. Stasita momčina, glava ko u bika, ramena, čovjek 90 minuta nije stao. Malo ispitam okolo, rekoše ovi neki Vinko Rozić. Okej rekoh. I ništa. Priča zamukne na par mjeseci. Kad za par metara Vinko Rozić potpisuje za Istru. I opet za par tjedana Vinko Rozić više nego pozitivna priča, i čovjek koji riješava hnl utakmice. Ako je presmiono reći da riješava, onda sasvim ravnopravno particpira. A Posušje rođaci.
Ovo je Velež, šta tu ima da se priča. Ako ovo nije putokaz da se ide na sve, da ćemo im opet uzet sve, ne znam šta je. Malo me doduše brine tišina iz smjera Matulja, ali ufam se i utvaram si da je to nešto kratkoročno, da su posao i obveze primat preuzele
Sto se regije tice, ima neiskoristen potencijal i unutar Hr. Vinkulja, Sl.Brod, gradovi sa nekad kultnim prvoligasima, danas u teskom stanju ali to ne znaci da fali talenta tamo, dapace.

Quote:
jer je Sloboda nešto najgore što postoji i što je ikad postojalo u okviru igre zvane nogomet
Nego, nisam bas poznavatelj BiH lige, sto je sa Slobodom?
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:17.