Kladionica Ulaz na vlastitu odgovornost !!! |
|
|
21.11.2022., 13:12
|
|
Agram
Registracija: Apr 2013.
|
Quote:
Padrone kaže:
odigrano jos jucer kane dobija zuti @6, bolji tecaj
vidim danas da svi micu Kane-a iz ponude za zute
|
Ništa od toga nažalost
"točno se osjeti kako se najkvalitetniji i najpametniji iseljavaju jer je već postao problem naći ljude s kojima možeš sjest i popričat, a da ih nakon pet minuta ne pošalješ u pičku materinu jer su notorni idioti"
|
|
|
22.11.2022., 21:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2011.
|
https://www.germaniasport.hr/hr?utm_...f31324bc3cf33b
Ako sam ja dobro skuzija. Uplatim na racun npr. 50kn i odigram tiket do npr 10:30h koji sadrzi par hrv mar i svi parovi moraju bit sutra. I padnem neki par/ove oni vracaju 50kn na racun
|
|
|
30.11.2022., 19:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2018.
|
A ja sam se cudio zasto je na prolaz danske visok koef ![lol](images/smilies/lol.gif)
|
|
|
22.12.2022., 11:06
|
|
Adidasčar
Registracija: May 2008.
|
Roma-RKC over 3.0
Smatram da Roma vec sada ima lose rezultate u pripremnim utakmicama. AKo uzmemo od proslog mjeseca pocetak Azijske turneje protiv Nagoye i Yokohame gdje nije upisala nijednu pobjedu, to se nastavilo porazom od Cadiza 0-3 uz crveni karton, iako je bilo jako puno sansi za golove. Zadnja pobjeda protiv Casa Pie je isto bila jalova 1-0, otvoreni nogomet kakav igra RKC mora biti konacno zalog za pobjedu uz golove.
|
29.12.2022., 00:15
|
|
Okajava grijehe
Registracija: May 2018.
|
Zasto je zabranjeno pitati koji je ulog stavljen? Da vidim o kojim se iznosima radi, tj s kolikim ulogom klade se drugi forumasi??
|
|
|
29.12.2022., 04:40
|
|
ANALitičar
Registracija: Jan 2012.
|
Klađenje na nogomet
Zato sto je nekome 100 eura velik ulog, a nekome najmanji moguci jer kad je sigurniji u par onda stavi npr 1000. Kakvog onda smisla ima pricat o tome? Jedino ima smisla da se pise ulog od 1 do 10 prema sigurnosti.
|
|
|
29.12.2022., 13:07
|
|
Adidasčar
|
S ovim poviše bi se složio po pitanju uloga.. Nema smisla, tako da pohvale za reakciju moderatora.
Za danas imam nešto, iako jučerašnji dan me toliko iscrpio koliko god je bio uspješan pa radim pauzu možda cijeli dan.
Shodno situaciji gdje u cijeloj velškoj ligi pada jako velik broj golova kako u glavnoj ligi tako i u niželigaškim Cymru south i north, danas ima par:
Cambrian & Clydach Vale - Ynyshir Albions---over 4.0
Domacini tradicionalno vrlo efikasni u medusobnim skorovima ova dva kluba ali i inače u zadnjim utakmicama i iskreno nisam radio dublje analize nego se vise oslanjam na svoj hunch.
|
29.12.2022., 18:12
|
|
Agram
Registracija: Apr 2013.
|
Quote:
dekrement kaže:
Zasto je zabranjeno pitati koji je ulog stavljen? Da vidim o kojim se iznosima radi, tj s kolikim ulogom klade se drugi forumasi??
|
Procitaj pravila PDF-a.
Mozes pricati o ulozima ako prilozis dokaz (screenshot listica).
A ove ‘analize’ koje pises da se ‘oslanjas na svoj hunch’ takodjer bas ne pomazu nikom ovdje. I topli savjet tebi - vode dugorocno u gotovo sigurni minus.
"točno se osjeti kako se najkvalitetniji i najpametniji iseljavaju jer je već postao problem naći ljude s kojima možeš sjest i popričat, a da ih nakon pet minuta ne pošalješ u pičku materinu jer su notorni idioti"
|
|
|
29.12.2022., 23:57
|
|
Adidasčar
|
Quote:
ksapi kaže:
Procitaj pravila PDF-a.
Mozes pricati o ulozima ako prilozis dokaz (screenshot listica).
A ove ‘analize’ koje pises da se ‘oslanjas na svoj hunch’ takodjer bas ne pomazu nikom ovdje. I topli savjet tebi - vode dugorocno u gotovo sigurni minus.
|
Ono sto vodi u sigurnu propast je bojažljivo igranje i zanemarivanje intuicije, nesto na cemu mnogi igraci trebaju poraditi, zavrtilo bi ti se u glavi kad bi naveo koliko sam dugorocno u plusu na temelju prakticki nikakvih "dokaza". Ali kako to objasniti nekome...
Btw par prosao nakon vrlo ludog poluvremena s golovima, a crvenim kartonima u drugom.
|
30.12.2022., 20:06
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
Anonimi kaže:
Zato sto je nekome 100 eura velik ulog, a nekome najmanji moguci jer kad je sigurniji u par onda stavi npr 1000. Kakvog onda smisla ima pricat o tome? Jedino ima smisla da se pise ulog od 1 do 10 prema sigurnosti.
|
Pa upravo zato nije na odmet pitati o kojim je konkretnim iznosima u eurima( po novoj valuti) ili kunama rijec. Ionako se tu svasta piskara, propituje iz zivota. Ima chat tema na ovom PDF-u ljudi razgovaraju o politici, zenama...
Sto ako netko napise stavio sam 100 eur na tu okladu za zbroj golova veci od 3. Ili 50 eur.
Ali cisto da vidimo koliki su tokovi novca kod ostalih kladiinicara i forumasa. I koliko u praksi valiriziraju tu okladu?
Npr koji konkretan iznos stave na neku prihateljsku utakmicu(koje se u kladjenju najvise izbjegavaju jer su nepredvidive) ili na zbroj kartona na neku utakmicu u HNL-u ili na ishod na neku nogom tekmu u ligama petice ili Ligi prvaka.
Realno svaki ulog manji od 100 eur je malen ulog. Ali vecina se za te iznose kladi.
Pobavljam, moje pitanje je bilo usmjereno da vidim koje to iznose drugi kladionicari stavljaju da vidim gdje sam ja, a ne na temelju toga ako je to poveci iznos iz moje ili necije perspektive pa dw ja kopiram taj par.. Isto kao da nekog pitas koliko trosis na jedan subotnji izlazak. Upotpunosti benign pitanje. . A ionako ova tema sluzi raznom propitivanju drugih.
|
|
|
30.12.2022., 20:53
|
|
Adidasčar
|
Pa evo sta se uloga tice meni ovisi o tome koliko sam u plusu odredjeni turnus igranja, nekad to i 5 eura zna biti ako pocmem tek "od nule" ali ako zaredam poprilicno dobro s pogadjanjem i to se popne, onda se ne štedim. Moj ulog ovisi o kolicini spurijusa a ne o koeficijentu, i zato sam se u zadnje vrijeme dosta i digao. Npr ulagao sam puno na nerijesene ishode na Svjetskom prvenstvu, sta bi se nekome cinilo besmisleno. Ulozi su varirali od 200-500 eura.
Nemam pravilo o bankiranju, tankiranju. Ako imam osjecaj dobar ulazem jako puno. Jutros mi je ulog bio npr 1200 eura na jedan par. Mogu si to priustiti cak i da izgubim nista se nece desiti, nemam kocnica ako imam osjecaj. Kazem, vecinom sam pocimao sa 5-10 eura. Svak ima neka svoja pravila i neka ih se slobodno drzi, a moje je: spurijus i samo spurijus.
|
30.12.2022., 21:30
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
mentalny kaže:
Jutros mi je ulog bio npr 1200 eura na jedan par.
|
Koji to par? Stavi skrinshotbovdje ili u inbox. Zasto nisi u temi istaknuo: Stavio sam poveci ulog na ovo jer ocekujem...
Netko bi stavio 50 eur ili 100 eur, ne kao ti som eura..ali svi bi dobili u slucaju da je proslo. A zaista se nadam da je proslo jer si zato i stavio jaci ulog. Imao si dobre razloge. Inace nevbi stavlhao tolili iznos s obzirom da si vec dugo u kladjenju.
To je bit ovog foruma pomaganje i dijeljenje informacija. Onih koje donose plus, a ne minus.
|
|
|
30.12.2022., 21:37
|
|
Adidasčar
|
Quote:
dekrement kaže:
Koji to par? Stavi skrinshotbovdje ili u inbox. Zasto nisi u temi istaknuo: Stavio sam poveci ulog na ovo jer ocekujem...
Netko bi stavio 50 eur ili 100 eur, ne kao ti som eura..ali svi bi dobili u slucaju da je proslo. A zaista se nadam da je proslo jer si zato i stavio jaci ulog. Imao si dobre razloge. Inace nevbi stavlhao tolili iznos s obzirom da si vec dugo u kladjenju.
To je bit ovog foruma pomaganje i dijeljenje informacija. Onih koje donose plus, a ne minus.
|
Zao mi je sto nisam stavio,ali u zadnji momenat sam par praktično igrao jer sam cekao postave sa sigurnošću, to je bio friendly mec Atalanta-Crema, pretpostavljam ne bi igrao jer je friendly.
Opcija over 2.0 poluvrijeme. Inače mec je zavrsio 10-1.
Neda mi se stavljati screenshotove i na sebe samo pozornost bacat,to vise necu radit
|
31.12.2022., 01:39
|
|
Okajava grijehe
|
Ako je proslo svaka cast. Ali od tipova koje si objavio pravovremeno. Jedan je pao ( onaj s prihateljskom tekmom Rome da ce biti vise od 3gola. A ovaj s Welskom ligom je prosao. Znaci na nuli si.
Ja bih svakako dao preporuku da se uvede neki kriterij velicine uloga.
Da se napise koji ulog se stavlja 50 eur, 100eur, 500eur ili neki relativni pokazatelj. Npr mali, srednji, veliki ulog.
To bi mozda dalo dobar orijentir drugim pratiteljima.
Ako netko tko ima dobar rezuktat prognoza stavi neki tip za jaci ulog. To mora znaciti da ga vrijedi popratit barem s malim ulogom.
Jedan vrlo koristan prijedlog! Da se uvede ta stavka koliki je ulog u relativnom ili aps. iznosu. I neka anketa javna ili anonimna 1. Koliko oklada tjedno stavljate? 2. Koliki vam je prosjecan iznos oklade u eurima? 3. Koliko parova stavljate single, double ili? ...
Ne bi bilo lose da se vidi puls i struktura kladjenja.
|
|
|
31.12.2022., 07:44
|
|
Adidasčar
|
Taj par Rome nije pao, vidi se koliko ofrlje gledas na to sve. Malo bolje procitaj kakav je to par bio i koja opcija je odigrana.
|
31.12.2022., 16:11
|
|
Okajava grijehe
|
Napisao si vise od 3.0 To je azijski tip golova. Previdio sam da pise vise od 3 bez ove nule. U slucaju tri gola oklada je onda gubitna..
|
|
|
01.01.2023., 00:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2019.
|
Quote:
dekrement kaže:
Napisao si vise od 3.0 To je azijski tip golova. Previdio sam da pise vise od 3 bez ove nule. U slucaju tri gola oklada je onda gubitna..
|
Nije azijski tip golova. U slucaju da je zbroj golova 3.0 vraca se ulog.
|
|
|
22.04.2023., 00:18
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Sep 2011.
|
https://ibb.co/vd351K6
Može li se ijedan pišljivi listić ubost.........
|
|
|
27.04.2023., 14:17
|
|
Adidasčar
|
FC Ulaanbaatar vs Ulaanbaatar City
Over 1.5/2 prvo poluvrijeme 1,825 kvota
Uvijek nezgodni Mongolci koji su inace jako zahvalni za golove samo je problem dobiti hunch da li se to dogodi u prvom poluvremenu odmah ili zadniih 5 minuta utakmice jako cesto.
Prvoimenovani je veliki favorit i vec zadnjih par kola jako jalov prvo poluvrijeme, zato mislim da u gradskom derbiju ovog puta bi moglo biti zustrije na pocetku.
|
02.07.2023., 19:18
|
|
Jednog dana. Negdje.
Registracija: May 2010.
|
Nova sezona
19:15 Bodo - Molde odg4+
Nakon 11 kola, Bodo opet gazi i ima već lijepu prednost u odnosu na ostatak.
Molde je pomalo kilavo usao u sezonu i mora ozbiljno hvatati priključak.
Ocekuje nas vjerujem dobar derbi, otvoreno na obje strane.
Bodo moze gotovo pa rastereceno igrati već, a Molde mora juriti trijumf.
Povijest medjusobnih utakmica nam govori sto mozemo ocekivati.
bet365 @2,37
|
|
|
![Odgovor](images/buttons/reply.gif) |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:51.
|
|
|
|