|
|
15.04.2015., 23:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2009.
|
Tko je nalupao ovog jadnog voditelja?
Ili ga je netko natukao ili je šminker napravio katastrofalan posao.
|
|
|
15.04.2015., 23:09
|
|
Grand Admiral
Registracija: Jan 2015.
|
Quote:
aerossi kaže:
Messi, najbolji playmaker danasnjice, privatizira utakmice  Dajte, ljudi, razumijem frustraciju ovom dominacijom ali... 
|
Quote:
John Humble kaže:
Moram priznat da nisam dobio takav dojam veceras, eventualno situacija ili dvije.
Ali, ok, mozda sam u krivu.
|
To se dešavalo i u prethodnim utakmica koje sam gledao, odnosno pratim to već duže vremena.Da se razumijemo, navijam za Barcu i smatram da je Messi najbolji igrač na svijetu, ali ovo što on i Neymar igraju privatne utakmice u duetu, a ignoriraju Suareza, šteti klubu.
|
|
|
15.04.2015., 23:10
|
|
Registrirani korisnik
|
I Beusan kaže crveni, to je to znači.
|
|
|
15.04.2015., 23:10
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Mar 2014.
|
Quote:
dawg kaže:
Tko je nalupao ovog jadnog voditelja?
Ili ga je netko natukao ili je šminker napravio katastrofalan posao.
|
Ha čujte bio je vikend nema se milosti prema kepecima ovih dana
|
|
|
15.04.2015., 23:11
|
|
Registrirani korisnik
|
Ne mogu gledati pa ako može netko napisati što je naputak rekao?
|
|
|
15.04.2015., 23:13
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Feb 2012.
|
Bayern ce nalupat Porto u uzvratu i svi ce zaboravit na ovaj crveni karton.
|
|
|
15.04.2015., 23:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2015.
|
Quote:
Hrvojeee kaže:
To se dešavalo i u prethodnim utakmica koje sam gledao, odnosno pratim to već duže vremena.Da se razumijemo, navijam za Barcu i smatram da je Messi najbolji igrač na svijetu, ali ovo što on i Neymar igraju privatne utakmice u duetu, a ignoriraju Suareza, šteti klubu.
|
za neymara si u pravu, za messija nikako, pa covjek igra playmakera u barceloni, suarez je do nedavno promasivao ciste mrtvace i na momente izgledao kao igrac iz HNL-a, valjda se sredio u glavi
|
|
|
15.04.2015., 23:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2012.
|
Quote:
aerossi kaže:
Messi, najbolji playmaker danasnjice, privatizira utakmice  Dajte, ljudi, razumijem frustraciju ovom dominacijom ali... 
|
Ne znam, meni se to isto nekada činilo. U 90% situacija će Messi ili Neymar dodati jednom od njih, čak je bilo slučaja kada je Suki bio u dosta boljoj poziciji. 
Bila je jedna protiv RM ili Citya, Suki bio gore, Neymar lijevo, Messi njemu išao dodavati unatoč boljoj poziciji Suareza. Još je bilo par takvih.
|
15.04.2015., 23:20
|
|
Grand Admiral
|
Quote:
ubu kaže:
za neymara si u pravu, za messija nikako, pa covjek igra playmakera u barceloni
|
Istina, Messi puno više sudjeluje u igri od Neymara, ali u situaciji gdje može birati između njega i Suareza, uvjek će odabrati padavičara.Neymar isto tako traži samo Messija, neovisno o drugm gračima.Pogotovo u izglednim kontrama.
|
|
|
15.04.2015., 23:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2011.
|
Quote:
Hrvojeee kaže:
|
Quote:
mah11 kaže:
Ne znam, meni se to isto nekada činilo. U 90% situacija će Messi ili Neymar dodati jednom od njih, čak je bilo slučaja kada je Suki bio u dosta boljoj poziciji. 
Bila je jedna protiv RM ili Citya, Suki bio gore, Neymar lijevo, Messi njemu išao dodavati unatoč boljoj poziciji Suareza. Još je bilo par takvih.
|
Ne znym, ja pamtim samo onu situaciju protiv Reala gdje Sarez jest bio u boljoj situaciji gledano prema poziciji igraca u odnosu na gol, ali je Neymar bio kao desnjak na lijevoj strani sto je svojevrsna prednost u izlasku na golmana.
No moguce je da Messi i Neymar imaju svojevrsnu kemiju - koheziju cak! - razvijenu u ove dvije sezone, a Suarez se tek uhodava u taj sistem, s obzirom da nije od pocetka sezone i priprema 'unutra'.
|
|
|
15.04.2015., 23:26
|
|
Grand Admiral
|
Quote:
aerossi kaže:
Ne znym, ja pamtim samo onu situaciju protiv Reala gdje Sarez jest bio u boljoj situaciji gledano prema poziciji igraca u odnosu na gol, ali je Neymar bio kao desnjak na lijevoj strani sto je svojevrsna prednost u izlasku na golmana.
|
Obrati pažnju na njih trojicu u sljedećim utakmicama Barce, vidjeti ćeš o čemu pričam.
Uigranost koju si spomenuo vjerojatno donekle ima utjecaja, ali ovo se svejedno prečesto dešava, pogotovou u izglednim situacijama.
|
|
|
15.04.2015., 23:28
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Hrvojeee kaže:
Obrati pažnju na njih trojicu u sljedećim utakmicama Barce, vidjeti ćeš o čemu pričam.
|
Pa i hocu, nisam o tome uopce razmisljao do sad 
|
|
|
15.04.2015., 23:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2014.
|
Suarez rijesio osminu finala i cetvrt finala u prvim tekmama. Znaci tri zanimljiva uzvrata, na Camp Nou jedino ce bit zanimljivo hoce li se world class stoper, clan top 11 uefe, slavni Luiz, pojaviti na novom guženju 
|
|
|
15.04.2015., 23:37
|
|
Samo konstruktiva
Registracija: Nov 2008.
|
Utakmice su završile tako kako su završile, reklo bi se uglavnom i očekivano. To vrijedi za sve 4 utakmice. Madridski derbi bez golova očekivano jer tletico ove sezone od Reala ne gubi, a sami su zapravo jalovi. Juventus domaćinski 1:0 iz bezveznog udarca s kreča, očekivano i to. Barca uvjerljivo protiv Katarćana koji se ne znaju braniti (da mi je znati koje kasete je Blanc gledao prije utakmice). Bayern očekivano loše prošao kod Porta jer em nisu u formi, em im fali igrača, em je Porto ove godine uvjeljiv u Ligi prvaka i ova utakmica kod kuće im je bila savršena prilika za predstavu sezone (jednako tako i potencijalnu katastrofu, ali da je Bayern došao s malo jačim sastavom).
Utakmica na Parku prinčeva (kojih prinčeva?) očekivano na strani Barce, jednostavno zato jer su bolja momčad i došli su s punim sastavom. Bila bi to druga utakmica da je igrao Ibrahimović, da je Cavani bolji igrač i da su zabili više golova, ali eto nije. Tri gola u režiji tri najbolja igrača i to baš iz njihovih najjačih oružja. Nikakvih iznenađenja tu nije bilo, to su tipični golovi za njih trojicu, a opet obrana plavih je stajala onako kako ih je Blanc s kaseta uputio - nikako. Imali su nekih šansi, ali Cavani je spor i kako sam već prošle sezone primijetio - loš tehničar. Dobar je on igrač i ima svoje kvalitete, ali ne može u ovakvim utakmicama stvoriti razliku. Suarez recimo je odigrao bezveze utakmicu do svojih golova. Bio je borben, ali potpuno nevidljiv. Ali čovjek ima tih svojih par finti i zna stajati na nogama. Pogledajte pozorno kako je prije udarca za prvi gol otresao braniča PSG-a, iako se ovaj zaletio u njega. Djeluje šlampavo i slučajno, ali nije slučajno. Također je taj udarac uputio bez ikakvog zaleta i namještanja, gotovo instinktivno ju je udario jer osjeća situaciju i kretanje vratara. Drugi njegov gol je više bruka Luiza, ali onako se završavaju situacije 1 na 1, u suprotne rašlje i kupljenje paučine. Luiz je dobar igrač i ima utakmica kada jako impresionira, ali on za mene nije branič. Bio bi puno korisniji u vezi, igrao bi s manje pritiska. Ovako kada je nespreman i nesiguran ispada smiješan. Trebao je pomesti Suareza kod tog trećeg gola, ali on se samo prošetao. Slabo i mekano. To je to što se tiče ovog dvoboja, Barcelona je pod Luisom Enriqueom previše spremna i gladna za nesigurne protivnike.
|
|
|
15.04.2015., 23:40
|
|
Mister Jackpots
Registracija: Nov 2002.
|
Suki Suki!
|
|
|
15.04.2015., 23:41
|
|
Registrirani korisnik
|
E da, Luiz  
|
|
|
15.04.2015., 23:42
|
|
Mister Jackpots
Registracija: Nov 2002.
|
Bayern se cijelu sezonu šeta i čeka ozbiljan izazov. Sad su ga i dobili. Mislim da neće proći, teško je cijelu godinu biti u sigurnom položaju, a onda naglo doći u ovakvu tešku poziciju. Ti igrači i trener se ne nalaze često u tim situacijama i ne vjerujem da imaju karakter za okretanje rezultata.
|
|
|
15.04.2015., 23:47
|
|
Grand Admiral
|
Quote:
Sudden Sid kaže:
Bayern se cijelu sezonu šeta i čeka ozbiljan izazov. Sad su ga i dobili. Mislim da neće proći, teško je cijelu godinu biti u sigurnom položaju, a onda naglo doći u ovakvu tešku poziciju. Ti igrači i trener se ne nalaze često u tim situacijama i ne vjerujem da imaju karakter za okretanje rezultata.
|
Nijemci, odnosno Bayern nemaju karakter?
|
|
|
15.04.2015., 23:50
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Mar 2014.
|
Svi su se prerano poveselili bayern ovo uzima doma
|
|
|
15.04.2015., 23:54
|
|
Qué mirás, bobo?
Registracija: Apr 2008.
|
i to u višestrukom hendikepu 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:21.
|
|
|
|