Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 15.04.2015., 23:07   #5401
Tko je nalupao ovog jadnog voditelja?
Ili ga je netko natukao ili je šminker napravio katastrofalan posao.
dawg is offline  
Old 15.04.2015., 23:09   #5402
Quote:
aerossi kaže: Pogledaj post
Messi, najbolji playmaker danasnjice, privatizira utakmice Dajte, ljudi, razumijem frustraciju ovom dominacijom ali...
Quote:
John Humble kaže: Pogledaj post
Moram priznat da nisam dobio takav dojam veceras, eventualno situacija ili dvije.
Ali, ok, mozda sam u krivu.
To se dešavalo i u prethodnim utakmica koje sam gledao, odnosno pratim to već duže vremena.Da se razumijemo, navijam za Barcu i smatram da je Messi najbolji igrač na svijetu, ali ovo što on i Neymar igraju privatne utakmice u duetu, a ignoriraju Suareza, šteti klubu.
Hrvojeee is offline  
Old 15.04.2015., 23:10   #5403
I Beusan kaže crveni, to je to znači.
Mr. Jigsaw is offline  
Old 15.04.2015., 23:10   #5404
Quote:
dawg kaže: Pogledaj post
Tko je nalupao ovog jadnog voditelja?
Ili ga je netko natukao ili je šminker napravio katastrofalan posao.
Ha čujte bio je vikend nema se milosti prema kepecima ovih dana
PhillHeath is offline  
Old 15.04.2015., 23:11   #5405
Ne mogu gledati pa ako može netko napisati što je naputak rekao?
dawg is offline  
Old 15.04.2015., 23:13   #5406
Bayern ce nalupat Porto u uzvratu i svi ce zaboravit na ovaj crveni karton.
Eric Delko is offline  
Old 15.04.2015., 23:15   #5407
Quote:
Hrvojeee kaže: Pogledaj post
To se dešavalo i u prethodnim utakmica koje sam gledao, odnosno pratim to već duže vremena.Da se razumijemo, navijam za Barcu i smatram da je Messi najbolji igrač na svijetu, ali ovo što on i Neymar igraju privatne utakmice u duetu, a ignoriraju Suareza, šteti klubu.
za neymara si u pravu, za messija nikako, pa covjek igra playmakera u barceloni, suarez je do nedavno promasivao ciste mrtvace i na momente izgledao kao igrac iz HNL-a, valjda se sredio u glavi
ubu is offline  
Old 15.04.2015., 23:19   #5408
Quote:
Messi, najbolji playmaker danasnjice, privatizira utakmice Dajte, ljudi, razumijem frustraciju ovom dominacijom ali...
Ne znam, meni se to isto nekada činilo. U 90% situacija će Messi ili Neymar dodati jednom od njih, čak je bilo slučaja kada je Suki bio u dosta boljoj poziciji.
Bila je jedna protiv RM ili Citya, Suki bio gore, Neymar lijevo, Messi njemu išao dodavati unatoč boljoj poziciji Suareza. Još je bilo par takvih.
Old 15.04.2015., 23:20   #5409
Quote:
ubu kaže: Pogledaj post
za neymara si u pravu, za messija nikako, pa covjek igra playmakera u barceloni
Istina, Messi puno više sudjeluje u igri od Neymara, ali u situaciji gdje može birati između njega i Suareza, uvjek će odabrati padavičara.Neymar isto tako traži samo Messija, neovisno o drugm gračima.Pogotovo u izglednim kontrama.
Hrvojeee is offline  
Old 15.04.2015., 23:23   #5410
Quote:
Quote:
mah11 kaže: Pogledaj post
Ne znam, meni se to isto nekada činilo. U 90% situacija će Messi ili Neymar dodati jednom od njih, čak je bilo slučaja kada je Suki bio u dosta boljoj poziciji.
Bila je jedna protiv RM ili Citya, Suki bio gore, Neymar lijevo, Messi njemu išao dodavati unatoč boljoj poziciji Suareza. Još je bilo par takvih.
Ne znym, ja pamtim samo onu situaciju protiv Reala gdje Sarez jest bio u boljoj situaciji gledano prema poziciji igraca u odnosu na gol, ali je Neymar bio kao desnjak na lijevoj strani sto je svojevrsna prednost u izlasku na golmana.

No moguce je da Messi i Neymar imaju svojevrsnu kemiju - koheziju cak! - razvijenu u ove dvije sezone, a Suarez se tek uhodava u taj sistem, s obzirom da nije od pocetka sezone i priprema 'unutra'.
aerossi is offline  
Old 15.04.2015., 23:26   #5411
Quote:
Ne znym, ja pamtim samo onu situaciju protiv Reala gdje Sarez jest bio u boljoj situaciji gledano prema poziciji igraca u odnosu na gol, ali je Neymar bio kao desnjak na lijevoj strani sto je svojevrsna prednost u izlasku na golmana.
Obrati pažnju na njih trojicu u sljedećim utakmicama Barce, vidjeti ćeš o čemu pričam.
Uigranost koju si spomenuo vjerojatno donekle ima utjecaja, ali ovo se svejedno prečesto dešava, pogotovou u izglednim situacijama.
Hrvojeee is offline  
Old 15.04.2015., 23:28   #5412
Quote:
Obrati pažnju na njih trojicu u sljedećim utakmicama Barce, vidjeti ćeš o čemu pričam.
Pa i hocu, nisam o tome uopce razmisljao do sad
aerossi is offline  
Old 15.04.2015., 23:37   #5413
Suarez rijesio osminu finala i cetvrt finala u prvim tekmama. Znaci tri zanimljiva uzvrata, na Camp Nou jedino ce bit zanimljivo hoce li se world class stoper, clan top 11 uefe, slavni Luiz, pojaviti na novom guženju
MagicRat is offline  
Old 15.04.2015., 23:37   #5414
Utakmice su završile tako kako su završile, reklo bi se uglavnom i očekivano. To vrijedi za sve 4 utakmice. Madridski derbi bez golova očekivano jer tletico ove sezone od Reala ne gubi, a sami su zapravo jalovi. Juventus domaćinski 1:0 iz bezveznog udarca s kreča, očekivano i to. Barca uvjerljivo protiv Katarćana koji se ne znaju braniti (da mi je znati koje kasete je Blanc gledao prije utakmice). Bayern očekivano loše prošao kod Porta jer em nisu u formi, em im fali igrača, em je Porto ove godine uvjeljiv u Ligi prvaka i ova utakmica kod kuće im je bila savršena prilika za predstavu sezone (jednako tako i potencijalnu katastrofu, ali da je Bayern došao s malo jačim sastavom).

Utakmica na Parku prinčeva (kojih prinčeva?) očekivano na strani Barce, jednostavno zato jer su bolja momčad i došli su s punim sastavom. Bila bi to druga utakmica da je igrao Ibrahimović, da je Cavani bolji igrač i da su zabili više golova, ali eto nije. Tri gola u režiji tri najbolja igrača i to baš iz njihovih najjačih oružja. Nikakvih iznenađenja tu nije bilo, to su tipični golovi za njih trojicu, a opet obrana plavih je stajala onako kako ih je Blanc s kaseta uputio - nikako. Imali su nekih šansi, ali Cavani je spor i kako sam već prošle sezone primijetio - loš tehničar. Dobar je on igrač i ima svoje kvalitete, ali ne može u ovakvim utakmicama stvoriti razliku. Suarez recimo je odigrao bezveze utakmicu do svojih golova. Bio je borben, ali potpuno nevidljiv. Ali čovjek ima tih svojih par finti i zna stajati na nogama. Pogledajte pozorno kako je prije udarca za prvi gol otresao braniča PSG-a, iako se ovaj zaletio u njega. Djeluje šlampavo i slučajno, ali nije slučajno. Također je taj udarac uputio bez ikakvog zaleta i namještanja, gotovo instinktivno ju je udario jer osjeća situaciju i kretanje vratara. Drugi njegov gol je više bruka Luiza, ali onako se završavaju situacije 1 na 1, u suprotne rašlje i kupljenje paučine. Luiz je dobar igrač i ima utakmica kada jako impresionira, ali on za mene nije branič. Bio bi puno korisniji u vezi, igrao bi s manje pritiska. Ovako kada je nespreman i nesiguran ispada smiješan. Trebao je pomesti Suareza kod tog trećeg gola, ali on se samo prošetao. Slabo i mekano. To je to što se tiče ovog dvoboja, Barcelona je pod Luisom Enriqueom previše spremna i gladna za nesigurne protivnike.
Grupa Queen is offline  
Old 15.04.2015., 23:40   #5415
Suki Suki!
Sudden Sid is offline  
Old 15.04.2015., 23:41   #5416
E da, Luiz
aerossi is offline  
Old 15.04.2015., 23:42   #5417
Bayern se cijelu sezonu šeta i čeka ozbiljan izazov. Sad su ga i dobili. Mislim da neće proći, teško je cijelu godinu biti u sigurnom položaju, a onda naglo doći u ovakvu tešku poziciju. Ti igrači i trener se ne nalaze često u tim situacijama i ne vjerujem da imaju karakter za okretanje rezultata.
Sudden Sid is offline  
Old 15.04.2015., 23:47   #5418
Quote:
Sudden Sid kaže: Pogledaj post
Bayern se cijelu sezonu šeta i čeka ozbiljan izazov. Sad su ga i dobili. Mislim da neće proći, teško je cijelu godinu biti u sigurnom položaju, a onda naglo doći u ovakvu tešku poziciju. Ti igrači i trener se ne nalaze često u tim situacijama i ne vjerujem da imaju karakter za okretanje rezultata.
Nijemci, odnosno Bayern nemaju karakter?
Hrvojeee is offline  
Old 15.04.2015., 23:50   #5419
Svi su se prerano poveselili bayern ovo uzima doma
PhillHeath is offline  
Old 15.04.2015., 23:54   #5420
i to u višestrukom hendikepu
sesve is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:21.