Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme |
|
|
24.03.2024., 12:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2021.
|
Daj vi koju nemate djecu zamislite, da dobijete diagnozu rak. Ajde pomisli koliko tezko bi kazali svojoj mami koja nas voli najviše. Ali probaj stvarno imati tu sliku u glavi. Nije lako jel? A kamoli to objasniti djeci. Sad zamisli, da ti mama kaže, da ima otkriven rak... prva pomisao je smrt a onda borba i citanje na internetu o mogucnosti ozdravljenja.
Ali djeca rak povezuju sa smrcu. Kad cuju, da je neko umro od raka. Rijetko oni znaju i cuju za takve diagnoze dok nije potrebno. U skoli bi od drugiih culi samo koga su znali i da je umro od raka.
|
|
|
24.03.2024., 12:50
|
|
krafna s marmeladom
Registracija: Dec 2009.
|
Quote:
Inanna kaže:
Od svih upisa u vezi snimke, ovo ima smisla.
Valjda su se posavjetovati s nekim u vezi izlaska.
Slažem se da bi bilo dobro da nam netko upućen pojasni.
|
Ona je razdragana i poletna na tom snimku k'o da je na honeymoonu...a na videu ima facu i ton koji bi nam trebali srca parati.
Kate je bačena pod autobus. Ostaje samo pitanje zašto.
I Dianu su proglašavali bolesnom, pa smo vidjeli epilog. Ne mislim pritom da je epilog bila nesreća, nego je Kamila postala kraljica.
Kate je rodila nasljednike isto k'o Diana. Dalje više nije bitna.
|
|
|
24.03.2024., 12:51
|
|
adlig
Registracija: May 2015.
|
Quote:
Inanna kaže:
Od svih upisa u vezi snimke, ovo ima smisla.
Valjda su se posavjetovati s nekim u vezi izlaska.
Slažem se da bi bilo dobro da nam netko upućen pojasni.
|
Pa ne mora biti posebno upucen...od op, pa dijagnoze do kemo je bilo bar mjesec dana lufta ako ne i vise.
|
|
|
24.03.2024., 13:02
|
|
VIP gošća
Registracija: Sep 2006.
|
Ma da, uvijek je ok odmah nakon operacije skoknuti u dućan, i pogotovo prije kema.
Pogotovo kad je major abdominal surgery, prvo si odeš po mišomor u poljoprivrednu ljekarnu.
Onda ti kažu da ideš na kemo pa odeš sigurno jopš jednom.
Ali ja nemam rak pa ne znam što pričam.
|
24.03.2024., 13:03
|
|
˚.🎀༘⋆
Registracija: Oct 2023.
|
Royalsi se itekako reklamiraju. Robu koju nose i iz čije zemlje nose. Sve je to bitno. Kad se samo sjetim onih ružnih babskih haljina od Turaka ili kojeg drugog naroda kojeg su nosile i Kate i Meghan i neke druge royalsice. Ruka ruku mije.
Inače ove teorije oko AI Kate se zbilja next level. Žena je bolesna. Tragično, ali dobiti će najbolju skrb u zemlji pa se možemo nadati najboljem. I ako joj se hoda po sajmovima neka hoda. Njen život.
|
|
|
24.03.2024., 13:05
|
|
adlig
|
Quote:
Pješčani sat kaže:
Ma da, uvijek je ok odmah nakon operacije skoknuti u dućan, i pogotovo prije kema.
Pogotovo kad je major abdominal surgery, prvo si odeš po mišomor u poljoprivrednu ljekarnu.
Onda ti kažu da ideš na kemo pa odeš sigurno jopš jednom.
Ali ja nemam rak pa ne znam što pričam.
|
Gle Pjes ne znas i brijes i nemam pojma koji kurac te obuzeo.
Evo jucer mi je clan obitelji koji se sjebao nedavno bio super i vani i smijeh i sve pet. Danas je nakon nekih saznanja u kurcu.
Koji osjecaj i reakciju dozvoljavas?
Jel smije danas bit u kurcu jer jucer nije? Jel smjela jucer na kavu i smijat se ako je danas dobila losu vijest?
|
|
|
24.03.2024., 13:10
|
|
You may call me tag
Registracija: Jan 2013.
|
Negdje sam pročitala da se datum njene izjave poklapa s početkom školskih uskršnjih praznika u UK.
Vjerovatno su željeli dati sebi i djeci malo prostora da se reakcije stišaju.
Mislite da nitko od školskih kolega neće Georgeu ili Charlotti pričati o babi i djedu umrlom od raka?
I Kate je krenula na kemoterapije, vjerovatno će uskoro ostati bez kose, to su djeci prvi vidljivi znaci.
Vjerujem da je ona na snimci, meni bliska osoba je i pod kemoterapijama pokušala voditi normalan život, inače imate i opciju luđenja unutar 4 zida.
Zašto bi Monarhija bacila pod bus svoju najveću uzdanicu?Nema odgovora, jer je to budalaština
Nikakve usporedbe s Di nema, ona im je bila uteg
|
24.03.2024., 13:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2020.
|
Quote:
Pješčani sat kaže:
Dodala bih jednu stvar, prije nego sad pola topika naskoči a ne da mi se više vlastite postove opravdavati.
Rekla bih da se osobama koje prolaze kemoterapiju ne preporučuje baš da idu po trgovinama nakon kemoterapije, i po sličnim mjestima, jer im je osjetljiv imunitet i veća je šansa da pokupe neko govno.
Naravno, ovo bi imalo veću težinu da napiše netko iz prve ruke, tko ima rak, a ne tu neka ja.
I možda su savjeti koji se daju po Hrvatskoj potpuno drugačiji od UK protokola, pa su poljoprovredne apoteke iznimka.
Meni je to prvo palo na pamet kad je izašla snimka i spomenuo se video, kako se nakon kema šeta među random ljude.
Moram biti pasivno agresivna zbog white knightinga na temi.
|
Imala sam u obitelji osobu koja je prošla kemoterapiju. Ne samo da nije htjela ići u javnost da ju drugi vide u takvom stanju, nego nije imala snage izaći van. Osjećala je mučninu svakodnevno, imala je probleme s probavom. Dan prije kemoterapije je jela pizzu i od tad pizzu nije mogla smisliti. Totalno si izgubljen i prestrašen, pogotovo na početku. Tek kasnije se pomiriš sa svime i kreneš gledati stvari drugačije.
Ne kažem da takva dijagnoza pogodi sve ljude na isti način, ali sigurno ne paradiraš okolo.
|
24.03.2024., 13:13
|
|
VIP gošća
|
Quote:
Hilda kaže:
Gle Pjes ne znas i brijes i nemam pojma koji kurac te obuzeo.
Evo jucer mi je clan obitelji koji se sjebao nedavno bio super i vani i smijeh i sve pet. Danas je nakon nekih saznanja u kurcu.
Koji osjecaj i reakciju dozvoljavas?
Jel smije danas bit u kurcu jer jucer nije? Jel smjela jucer na kavu i smijat se ako je danas dobila losu vijest?
|
Ne znam smije ili ili ne.
Ono što znam je da opet čitaš što želiš, a ne što piše.
Kako da ti ja svaki post idem objašnjavati što piše, kad ionako zaključiš da je nešto treće u pitanju i kreneš sa svojim?
Ako ti ispada da ja brijem i imaš potrebu svaki moj post ovdje objasnit kako nije u redu, a onda to bude tako x primjera i drugdje, što misliš, što bi Occam rekao di zapinje?
|
24.03.2024., 13:17
|
|
adlig
|
Ne znas?
Probaj razmisliti pa odgovori.
Najlakse je napisat da citam sto zelim.
Imas konkretna pitanja proizasla iz tvog upisa.
|
|
|
24.03.2024., 13:19
|
|
krafna s marmeladom
|
Quote:
tagoresky kaže:
Zašto bi Monarhija bacila pod bus svoju najveću uzdanicu?Nema odgovora, jer je to budalaština
Nikakve usporedbe s Di nema, ona im je bila uteg
|
1. teorija
Kate je saznala dijagnozu. Saznanje o bolesti i hendlanje djece je htjela odraditi tiho i bez uplitanja javnosti u prvim momentima. Firmi takav način ne odgovara jer bi oni dramu, publicitet i samim tim pare.
PR Firme radi pizdarije da bi se sve opet vrtilo oko njih i ko jebe Kate.
2. teorija
Nešto se drugo događa i opet Firmi takav način ne odgovara jer bi oni dramu, publicitet i samim tim pare. PR Firme radi pizdarije da bi se sve opet vrtilo oko njih i ko jebe Kate.
|
|
|
24.03.2024., 13:19
|
|
You may call me tag
Registracija: Jan 2013.
|
Quote:
uhura kaže:
Imala sam u obitelji osobu koja je prošla kemoterapiju. Ne samo da nije htjela ići u javnost da ju drugi vide u takvom stanju, nego nije imala snage izaći van. Osjećala je mučninu svakodnevno, imala je probleme s probavom. Dan prije kemoterapije je jela pizzu i od tad pizzu nije mogla smisliti. Totalno si izgubljen i prestrašen, pogotovo na početku. Tek kasnije se pomiriš sa svime i kreneš gledati stvari drugačije.
Ne kažem da takva dijagnoza pogodi sve ljude na isti način, ali sigurno ne paradiraš okolo.
|
Moja bliska osoba je, uz kemoterapije, išla okolo birati namještaj, nadgledala gradnju kuće, bila na većini priredbi svog djeteta.Kemoterapije, usponi i padovi, perika...
Živa je i dobro i 10 godina nakon dijagnoze.
Edit: ove teorije zavjere su takve gluposti da mi moj ponos ne dozvoljava da na to odgovaram.Moje sive stanice imaju dostojanstvo i potrebu za samoodržanjem.
Točno sam znala da će sad nastati nova svjetska zavjera, koju niti jedan argument neće zatrti .Internet je zlo. 
|
24.03.2024., 13:22
|
|
adlig
|
Quote:
fat_monster kaže:
Firmi takav način ne odgovara jer bi oni dramu, publicitet i samim tim pare.
.
|
Steka ti dio ...firma dobija pare bez obzira a bacaju pod bus zbog saniranja neceg vaznijeg.
Mediji ovise o drami i klikovima i posljedicno lovi.
|
|
|
24.03.2024., 13:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Quote:
fat_monster kaže:
Ne, njima je zabranjeno snimati reklame.
|
Sorry, al ja tebe stvarno ne razumijem. U prošlom postu si nalisala da su na linkovima plaćene reklame, a sad pišeš da im je zabranjeno snimati reklame. Koje je onda?
Quote:
fat_monster kaže:
Ne
Ne znamo možda koju košulju Charles nosi (iako se i to može naći na netu), ali svakako znamo koji i čiji pulover nosi Kate na zadnjem videu.
|
Da, jer žene zanima što nosi britanska princeza, pa mediji iskopaju. A nešto mora nositi, ne može gola, zar ne? Stvarno je toliko čidno što je moda mlađe princeze puno zanimljivija od mode kralja u 70im godinama?
|
|
|
24.03.2024., 13:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2011.
Lokacija: Ogromni otok šećerne vune na kojeg se, zbunjujuće, ne može sjesti.
|
A na koji je način Kate bačena pod bus?
Pa ni ona photoshopirana slika nije ništa strašno. Kako je netko napisao dorađeni su rukavi i malo kosa.
A snimka na kojoj je objasnila dijagnozu je sažeta i direktna. Sve u svemu nije upletena ni u kakav skandal. Dapače, skandal ne postoji. Žena ima dijagnozu koju ima. A sasvim je suludo analizirat je li netko pod kemoterapijom može ići u dućan ili ne. Jer kao što vidimo svi imaju različito iskustvo. Netko gradi kuću, a netko se zatvori u kuću.
|
24.03.2024., 13:32
|
|
VIP gošća
|
Quote:
Hilda kaže:
Ne znas?
Probaj razmisliti pa odgovori.
Najlakse je napisat da citam sto zelim.
Imas konkretna pitanja proizasla iz tvog upisa.
|
Puno bolje bi ti išla komunikacija da, kad ti neki post nije jasan, lijepo pitaš da se pojasni, a ne da kreneš odmah napadati i objašnjavati što ja zapravo mislim i što sam napisala.
Napisala sam da mi je čudno da netko nakon kemoterapije ide u nekakvu poljoapoteku. Poljoapoteka nije šetnja vani, nije hodanje vani, nije druženje, nije sjedenje na terasi. Poljoapoteka je zatvoren prostor gdje ima ljudi i gdje možeš pokupiti nešto. Poljoapoteka, konzum, pevec, lesnina.
Ja napišem da se ne preporučuje ići po takvim zatvorenim prostorima nakon kemoterapije. Što ti napišeš? Da je netko tvoj bio vani i bilo mu je super a sad mu više nije super, i smije i se osjećati dobro i loše.
Je li to zbilja tvoje konkretno pitanje?
Mislim da u najbolju ruku ni ne pročitaš što piše, zaključiš da sam nešto napisala i onda kreneš.
Kao i to da pišem da djeca ne znaju što je rak kao što odrasli znaju, kao što sam jučer napisala ( i onda sam morala objašnjavati, svaki jebeni post ovdje nekog uznemiri) da me zanimaju ovi koji vide muljažu u frejmovima snimke. Samo se skače.
|
24.03.2024., 13:32
|
|
krafna s marmeladom
|
Quote:
aishia kaže:
Sorry, al ja tebe stvarno ne razumijem. U prošlom postu si nalisala da su na linkovima plaćene reklame, a sad pišeš da im je zabranjeno snimati reklame. Koje je onda?
Da, jer žene zanima što nosi britanska princeza, pa mediji iskopaju. A nešto mora nositi, ne može gola, zar ne? Stvarno je toliko čidno što je moda mlađe princeze puno zanimljivija od mode kralja u 70im godinama?
|
ne može snimiti 30 sec reklame za npr. Coca Colu za TV
ali mogu reklamirati neke brendove da ih se uslika u dućanima, ili da nose vrečice s logom... to je jedna druga vrsta plaćene reklame
Žene svakako zanima koja je haljina na Kate ili koja majica...ali si oni mogu priuštiti da se odjeća radi na način da nitko nikad ne sazna o kojem brendu se radi
ali gle čuda, uvijek se zna...
čak i onda kad mi pustimo suzu iz oka jer Kate nosi jeftinu Zaru ili H&M...
stvarno misliš da nitko tu ne zarađuje? ili da samo Zara ili H&M zarađuju?
ponavljam...oni si mogu priuštiti garderobu za koju nikad ne bi saznali čija je...ali onda bi bankrotirali
|
|
|
24.03.2024., 13:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2020.
|
Quote:
Pješčani sat kaže:
Puno bolje bi ti išla komunikacija da, kad ti neki post nije jasan, lijepo pitaš da se pojasni, a ne da kreneš odmah napadati i objašnjavati što ja zapravo mislim i što sam napisala.
Mislim da u najbolju ruku ni ne pročitaš što piše, zaključiš da sam nešto napisala i onda kreneš.
.. ( i onda sam morala objašnjavati, svaki jebeni post ovdje nekog uznemiri) da me zanimaju ovi koji vide muljažu u frejmovima snimke. Samo se skače.
|
Upravo to 
Ljudi više ne znaju komunicirati normalno, odmah skaču na sve sa svojim zaključcima
|
24.03.2024., 13:39
|
|
krafna s marmeladom
|
Quote:
Na oblaku kaže:
A na koji je način Kate bačena pod bus?
Pa ni ona photoshopirana slika nije ništa strašno. Kako je netko napisao dorađeni su rukavi i malo kosa.
A snimka na kojoj je objasnila dijagnozu je sažeta i direktna. Sve u svemu nije upletena ni u kakav skandal. Dapače, skandal ne postoji. Žena ima dijagnozu koju ima. A sasvim je suludo analizirat je li netko pod kemoterapijom može ići u dućan ili ne. Jer kao što vidimo svi imaju različito iskustvo. Netko gradi kuću, a netko se zatvori u kuću.
|
Sve snimke su fotošop ill deep fake AI.
A bačena je pod bus jer je RF znala (nije da nemaju iskustva) da će ju mediji i društvene mreže razapeti s teorijama zavjere, oblatiti i sve što se već radi kad je RF u pitanju.
Znali su i takav tretman Kate im odgovara jer bitno da se o njima priča.
Boli ih briga za Kate.
Zna Firma kako bi bilo normalno i poželjno objaviti tako delikatne stvari. Ali onda bi sve priče i publicitet brzo zamrli i mi bi ih nedajbože brzo zaboravili.
Shvatite da ne zarađuju samo zločesti tabloidi na RF.
RF je ta koja broji pare.
|
|
|
24.03.2024., 13:39
|
|
_whatever_
Registracija: Apr 2017.
|
Jebala vas poljoapoteka, uopće nije (ako je to ona) išla tamo nego u seosku trgovinu.
Nekima očito ne odgovara što su teorije zavjere pale u vodu pa i dalje smišljaju nove.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:14.
|
|
|
|