Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 16.04.2015., 02:48   #5441
Istina, krasna je Barcelona ovoga proljeća.
Old 16.04.2015., 03:35   #5442
Moram se nakloniti Quaresmi.

Čovjeka su baš svi otpisali, otišao je iz Bešiktaša u Al Ahli i svi se hvatali za glavu kad ga je Porto vratio, valjda kao neku iskusnu zamjenu, ako zatreba za slobodnjake u 87-oj.

A lik već drugu godinu zaredom rastura, ruši Bayern u ligi prvaka, vratio se u reprezentaciju. Nisam očekivao. Baš je sazrio kao igrač, nije više samo preseravanje driblinzima u prazno.
Stoertebeker is offline  
Old 16.04.2015., 06:32   #5443
.........................BRAVO.................... ...

ADRIANO....PIQUE......MATHIUE....ALBA

RAKITIĆ.......MASCHERANO.....ROBERTO

MESSI...............SUKI...............NEYMAR

ovo je šampionska ekipa
Ajutokintumi is offline  
Old 16.04.2015., 07:08   #5444
Quote:
Ono kaže: Pogledaj post
ali nije isti razlog. vi ste doveli jamesa da proda dresove, mi suareza da ruši parižane. i mi smo suareza doveli da prodaje dresove, naravno, ali kod nas to nije u prvom planu kao kod vas. da ste vi doveli suareza bilo bi zato da proda dresove. kako ih onda dovodimo iz istog razloga? vi isplativost svoje investicije računate po broju prodanih dresova, a mi po nogometu. zato smo mi prodali ibrahimovića nakon samo jedne sezone, što vi ne bi nikada napravili. zato mi igračima ostavljamo 100% njihovih image rightsa, jer nam to nije toliko važno, a vi se grebete i svađate oko svakh pola posto sa svojim igračima. galacticosi ne postoje izvan galactico politike, a bojim se da vi jedini imate galactico politiku. smjer vašeg kluba je okrenut primarno prema marketingu, zbog čega i nosite nadimak po svojoj marketinškoj strategiji (!), pa stoga mi eto ne dovodimo igrače iz istog razloga.
ako smo mi doveli jamesa da prodaje dresove, zašto ste vi onda doveli neymara, koji je sigurno bio popularniji prije dovođenja i čijim je clipovima you tube bio doslovno zatrpan? da ne govorimo o tome da je james izvrstan igrač i da se odlično uklopio u ekipu, dakle nije tu samo radi reklame. a može samo napredovati. dapače, kada su i jedna i druga ekipa kompletne, real je trenutno nešto jači od barce.

i nemojte sada previše letjeti kada ste dobili desetkovani PSG, nije da je to bilo tako teško bez ibre, verratija, thiaga silve i motte

ista stvar i sa portom, 50% snage bayerna čine ribery i robben, bez njih i još bez švajnija i alabe rezultat protiv jako dobrog porta nije neočekivan
Old 16.04.2015., 08:12   #5445
Koliko vidim, Bayernu fali pola prve ekipe. Uzmeš Bayernu Bastiana, Riberyja i Robbena, kao da si Barci uzeo Iniestu, Messija i Neymara. Proći takav Bayern i nije nešto za divit se.
PatriotSLO is offline  
Old 16.04.2015., 08:26   #5446
isti slucaj i sa barcom
dobili psg koji je bez pol ekipe i onda im se jos ozlijedi kapetan i ude luiz koji nije jos oporavljen i nije trenirao mjesec dana i sad svi odusevljeni kak ih je barca natamburala
Padrone is offline  
Old 16.04.2015., 08:39   #5447
Quote:
John Humble kaže: Pogledaj post
Ovo me podsjeca na sezonu kad je United doma morao dobiti Porto sa koliko pamtim samo 1-0, United jak, pobjednicki mentalitet, ekipa strasno jaka i onda se stvori Costinha i srusi Teatar snova. Uf, gustao bi gledat takav scenarij u Minhenu.
Ispravak netočnog navoda, prva tekma je bila doma, završilo 2-2, United prvo preokrenuo i onda Porto pred kraj za 2-2. Bila luda tekma.

U drugoj tekmi(u gostima) je CR presudio golčinom. Prošao United na kraju s 3-2.

https://www.youtube.com/watch?v=0Me5QzpFtlE
Old 16.04.2015., 08:46   #5448
Quote:
Ne kreće se još uvijek kako treba. U Barceloni se uvijek dodaje tamo gdje možeš dobiti povratnu. Mogli bi Messi i Neymar tu malo isprobavati, ali skoro uvijek idu na to da proslijede loptu i onda ju prate da im dođe dupli pas. Doći će to na svoje s vremenom, sljedeću sezonu će se Suarez sigurno kretati kako valja. Tako je bilo i s Neymarom. Mislim da mu je Messi ove sezone dao 500% više asistencija nego prošle.
Ima tu nešto, pričao je i Henry da u Baci postoji totalno drugačiji način kretanja te da ti treba vremena da se prilagodiš, no kada se prilagodiš onda uživaš.
Old 16.04.2015., 08:48   #5449
Quote:
angrif kaže: Pogledaj post
ako smo mi doveli jamesa da prodaje dresove, zašto ste vi onda doveli neymara, koji je sigurno bio popularniji prije dovođenja i čijim je clipovima you tube bio doslovno zatrpan?
Zato što vas je odbio i izabrao Barcu.
Old 16.04.2015., 09:01   #5450
Quote:
mah11 kaže: Pogledaj post
Ispravak netočnog navoda, prva tekma je bila doma, završilo 2-2, United prvo preokrenuo i onda Porto pred kraj za 2-2. Bila luda tekma.

U drugoj tekmi(u gostima) je CR presudio golčinom. Prošao United na kraju s 3-2.

https://www.youtube.com/watch?v=0Me5QzpFtlE
Mislim da se radi o utakmici iz 2004. Kad je Porto pod Mourinhom otisao do kraja... Tada je zavrsilo 1:1 na Old Traffordu.
z_k is offline  
Old 16.04.2015., 09:06   #5451
Suki se počeo snalaziti, sljedeća sezona će biti eksplozija. Bayern sam smatrao favoritima no sada ih čeka teški posao. Juve bi čak mogao do finala, ne vjerujem da će ih Monaco izbacit. Real - Atletico će bit jak uzvrat, prvi rezultat je dobar za Atletico, mogli bi izbaciti Reala.
MagicRat is offline  
Old 16.04.2015., 09:16   #5452
Barca,Juve,Atletico i Porto-pa ovo bi bilo odlicno.Nek se jos spanjolska gamad kolje medjusobno u polufinalu
JWR is offline  
Old 16.04.2015., 09:28   #5453
Još jednom ću reći kako Luis Enrique nema neki izražen stil igre, on zapravo jaše na valu onoga što mu je ostavljeno od Guardiole i Vilanove. Ono gdje je on napravio posao su spremnost igrača i vraćena glad. Piquenbauer igra kao da se bori za prve trofeje u karijeri, ovo je kao novi Uskrs. Messi skinuo kile, opet je najbolji igrač svijeta. Suarez vraćen iz mrtvih, nekon suspenzije i lošeg novog početka. MasQue igra kao top 1 stoper svijeta, nakon što su mu se smijali kada je stavljen na tu poziciju. I svi grizu, opet se tu vidi pritisak, opet se vidi dominacija. PSG je kao Porto u Portugalu, dominiraju svojom ligom i nisu navikli na poraze, a kamoli na ovakve poraze. A ovi ih otresu kao da su Almerija, a ne bogati Katarćani.
Grupa Queen is offline  
Old 16.04.2015., 09:31   #5454
A Suareza neće srušiti ni deset suspenzija. Čak i da dobije doživotnu suspenziju on će i dalje zabijati golove. Chiellini who? Evra who? Beznačajni prolaznici na putu velikog "El Pistolera". Mnogi igrači s južnoaermičkog kontinenta su kroz godine dobivali nadimak "El Loco", ali Luis je jedini koji zaslužuje taj nadimak.
Grupa Queen is offline  
Old 16.04.2015., 09:33   #5455
Quote:
z_k kaže: Pogledaj post
Mislim da se radi o utakmici iz 2004. Kad je Porto pod Mourinhom otisao do kraja... Tada je zavrsilo 1:1 na Old Traffordu.
Yep, tada je Otac imao svoje poznato slavlje.

https://www.youtube.com/watch?v=JNvf81nN8iM

Sudac ga dobro pogurao.
Old 16.04.2015., 09:38   #5456
Quote:
Grupa Queen kaže: Pogledaj post
PSG je kao Porto u Portugalu, dominiraju svojom ligom i nisu navikli na poraze, a kamoli na ovakve poraze. A ovi ih otresu kao da su Almerija, a ne bogati Katarćani.
Baš pratiš Ligue 1 ako misliš da P$G tako lako dominira. Mislim, ni ja ne pratim, no barem tablicu pogledam i oni se dosta muče ove sezone. Još na to nadodaj 5 prvotimaca koji su ozljeđeni...

Meni ova pobjeda Barce nije neki znak dominacije, vidjeti ćemo dalje. Meni se nekako čini da Barca ima nikad slabiji vezni red, naslabiji u zadnjih 10 godina sigurno, ako naleti ekipa s jačim biti će im gadno i ovisiti će samo o trojcu naprijed, koji mogu iz ničega stvoriti nešto.
Old 16.04.2015., 09:54   #5457
Quote:
Grupa Queen kaže: Pogledaj post
jednostavno zato jer je to posebno natjecanje gdje tradicija ili novci ne igraju nikakvu ulogu.

Quote:
ali nije isti razlog. vi ste doveli jamesa da proda dresove, mi suareza da ruši parižane. i mi smo suareza doveli da prodaje dresove, naravno, ali kod nas to nije u prvom planu kao kod vas. da ste vi doveli suareza bilo bi zato da proda dresove. kako ih onda dovodimo iz istog razloga? vi isplativost svoje investicije računate po broju prodanih dresova, a mi po nogometu. zato smo mi prodali ibrahimovića nakon samo jedne sezone, što vi ne bi nikada napravili. zato mi igračima ostavljamo 100% njihovih image rightsa, jer nam to nije toliko važno, a vi se grebete i svađate oko svakh pola posto sa svojim igračima. galacticosi ne postoje izvan galactico politike, a bojim se da vi jedini imate galactico politiku. smjer vašeg kluba je okrenut primarno prema marketingu, zbog čega i nosite nadimak po svojoj marketinškoj strategiji (!), pa stoga mi eto ne dovodimo igrače iz istog razloga.
isti je razlog
Tore is offline  
Old 16.04.2015., 09:54   #5458
Barcina veza je loša u odnosu na prije, istina. Iniesta je gotov, Xavi isto,Busquets je lošiji bez njih dvojice. Raketa nije toliko dobar da bude uvijek u prvih 11, ne igra tako samouvjereno ko u Sevilli. Mascherano treba obrani, a nadam se da će ga koristiti u vezi ko jučer sad kad su Bijeli Thuram i Maneken spremni. Treba njima jedan Matuidi u vezi.
MagicRat is offline  
Old 16.04.2015., 09:59   #5459
Nije isto dovest Suareza ili Jamesa za iste pare. Imamo na jednoj strani WC napadača koji uvijek može riješit tekmu, što i čini, koji ne zna za riječ ozlijeda, a na drugoj strani krhki prodavač dresova koji samo popunjava sastav, iako talentiran, James je uglavnom marketinski potez, nebitan igrač za igru Reala.
MagicRat is offline  
Old 16.04.2015., 10:01   #5460
Moram esat Sukija
Baš mi je drago da je opet onaj stari koji je vukao
Liverpool prošle sezone na svojim leđima. Oba gola su fantastična, pogotovo prvi. Luis je kralj! Samo da ga opet ne ulovi "žuta minuta".
Porto se pobrinuo da uzvrat u Minhenu bude jako zanimljiv i svaka čast
na super tekmi. Super je da su uzvrati već idući tjedan.

Heroji ne trebaju nam ni puške ni pištolji
Samo čisto srce i ničeg se ne boj
Zookey is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 14:03.