Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak > Kokošinjac

Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 24.03.2024., 16:08   #5481
Zašto objavljuju fejk fotke i videa? Radije to, nego da samo objave da je bubana i ćao.

Pa nitko ne bi riječ reko.
fat_monster is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2024., 16:18   #5482
Quote:
fat_monster kaže: Pogledaj post
Zašto objavljuju fejk fotke i videa? Radije to, nego da samo objave da je bubana i ćao.

Pa nitko ne bi riječ reko.
Ona je pustila fotku za majčin dan.
Koju je dotjerivala kako kaže.
Svi stručnjaci ovog svijeta su se skupili i našli 16 grešaka.
Na dječjim rukavima, kosi, prstima i Katinom zipu i bluranoj ruci.
Oh da, i ne nosi faking prsten. Kao da joj je s rukom srastao pa je to dokaz da nije ona.

I za koji kuki onda takva dreka.
Nijedne "uradbe" na njenoj faci.
Old 24.03.2024., 16:29   #5483
Quote:
odakusa kaže: Pogledaj post
Ona je pustila fotku za majčin dan.
Koju je dotjerivala kako kaže.
Svi stručnjaci ovog svijeta su se skupili i našli 16 grešaka.
Na dječjim rukavima, kosi, prstima i Katinom zipu i bluranoj ruci.
Oh da, i ne nosi faking prsten. Kao da joj je s rukom srastao pa je to dokaz da nije ona.

I za koji kuki onda takva dreka.
Nijedne "uradbe" na njenoj faci.
zadnji video je deep fake ai
fat_monster is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2024., 16:38   #5484
Quote:
Otkud ti ta informacija? Postoji li dokaz da je tako?
Uputi nas.
zanesto is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2024., 16:40   #5485
Quote:
Hilda kaže: Pogledaj post
Nisam ni ja na slucajno okinutoj sluci jucer, majkemi. Lazu oci.
O tebi sve dovoljno govori na kakav način komuniciraš s drugima (ne samo na ovoj temi). Koristiš suptilne uvrede i psovke kao da smo u 5. razredu osnovne.
I onda kad ti netko odgovori da forum služi tome da se raspravlja o određenoj temi odjednom je surprised Pikachu face
Old 24.03.2024., 16:48   #5486
Quote:
uhura kaže: Pogledaj post
O tebi sve dovoljno govori na kakav način komuniciraš s drugima (ne samo na ovoj temi). Koristiš suptilne uvrede i psovke kao da smo u 5. razredu osnovne.

I onda kad ti netko odgovori da forum služi tome da se raspravlja o određenoj temi odjednom je surprised Pikachu face
Kaj je uvredljivo u tome da ne izgledam na svakoj slici isto, a kamoli na screenshotu videa?
Hilda is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2024., 16:49   #5487
Quote:
zanesto kaže: Pogledaj post
Otkud ti ta informacija? Postoji li dokaz da je tako?
Uputi nas.
Informacije i dokazi dolaze iz istih izvora kao i one za fotošopiranu sliku s djecom.
fat_monster is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2024., 16:49   #5488
Quote:
Daj, nije moguće da postoje ljudi koji zbilja vjeruju u to. Ridikulozno. Koja je alternativa u tom slučaju? Kate je mrtva? Zarobljena? William i Rose je drže u tamnici?
Littlebit is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2024., 17:00   #5489
Quote:
odakusa kaže: Pogledaj post
Pa ja sam navela da sam ja tako saznala.
A ti si vladar činjenicama ovdje.
Kako si ti saznala da je Mega bila suicidalna?
Ili kako je pobacila?
Ili kako su zakopali fetus?
Ovo sto radis je primjer leading questions
Nisam idiot da ne vidim
_____

Inace, kad se radi o necem tako ozbiljnom, onda bolje ignorirat i time ukazat na svoje misljenje (mislim na tvoje m.) nego raditi na formiranju stava koji se labilnim osobama moze obit o glavu.
Odgovori s citatom
Old 24.03.2024., 17:03   #5490
Quote:
Littlebit kaže: Pogledaj post
Daj, nije moguće da postoje ljudi koji zbilja vjeruju u to. Ridikulozno. Koja je alternativa u tom slučaju? Kate je mrtva? Zarobljena? William i Rose je drže u tamnici?
Nisam ti ja od takvih teorija zavjere da je mrtva, u mental hospital ili slično. Mislim da se samo stvari hendlaju na štetu Kate. A u korist krune.

Ovdje netko objašnjava zašto je deepfake. Ali i da je mrtva, što ja ne vjerujem.
https://x.com/DarumaIkyu/status/1771...266024576?s=20

Dosta ljudi češlja snimku i pojašnjava zašto misle da je AI. Isto kao i fotku za majčin dan.

A i dosta njih se pita zašto Will nije sjedio s njom.

Ja se samo pitam zašto RF nije poslala priopćenje (pismeno ili usmeno) bez da se Kate uopće pojavi.

Nekako se jako trude pokazat ju, a sve je editirano.
fat_monster is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2024., 17:05   #5491
Quote:
malčica kaže: Pogledaj post
Nisam idiot da ne vidim
_____

Inace, kad se radi o necem tako ozbiljnom, onda bolje ignorirat i time ukazat na svoje misljenje (mislim na tvoje m.) nego raditi na formiranju stava koji se labilnim osobama moze obit o glavu.

Samo te konkretno pitala gdje si ti saznala za spomenute navode.
Nist skandalozno i ne moraš se odmah ponašati uvrijeđeno.
Old 24.03.2024., 17:10   #5492
Quote:
bystanderica kaže: Pogledaj post
Pa možeš napraviti periku od prirodne kose kakvu god želiš, jest da to košta...zašto prirodnu periku ne bi uredili da bude valovita, krasna, kakva god...
Kosa ispadne nekima nakon jednog ciklusa kemo, nekima nakon drugog. Čak i da joj je samo malo otpala, ostane krpasto i bolje je staviti periku.
Jest da joj kosa na videu izgleda nenormalno dobro, bez obzira na kemo, no moguce da joj jos uvijek ne pada. U svakom slucaju na raspolaganju joj je bila tona frizera. Ako joj kosa vec pada onda je sigurno u igri vrhunska perika od prirodne kose.

Moja frendica nije skroz izgubila kosu pa se vani kamuflirala sa bandanama, maramama, kapama i slicnim, i ok je izgledala. Nepoznati ne bi skuzili o cemu je rijec.
Sad sam se sjetila da mi je i sogorica davno kroz to prolazila i ona je tada investirala malo bogatstvo u periku od prirodne kose, po svemu slicnu vlastitoj.
Btw obje su imale rak dojke i obje su zive i zdrave.

Sto se Kate tice, takodjer je naivno vjerovati da na snimci uopce nema sminke, naravno da ima. Ali to nije fejkanje, i muski citaci vijesti su uvijek nasminkani i malo 'poboljsani'.
rokolina is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2024., 17:14   #5493
Quote:
Informacije i dokazi dolaze iz istih izvora kao i one za fotošopiranu sliku s djecom.
Pogledat ću tvoj link, dolje si stavila
Za fotku je bilo jasno od prve, posumnjali su jer se fakat kužilo da je dotjerivana
Pa je zatim i pokazano gdje i što, to može skoro bilo tko

Za video, ako se i radi o AI, treba puno više da se dokaže da nije autentičan, ali izvedivo je. Nije dokazano, jedini "argumenti" koji su ponuđeni tiču se motiva, "RF želi tako, njima tako odgovara" (iz bilo kojih razloga).
zanesto is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2024., 17:15   #5494
Quote:
I da je (ne ulazim) pa tko kaže da su ga oni pustili?
Old 24.03.2024., 17:20   #5495
Kate u videu zaista izgleda flat. Čitavi video stvara jezu i da ne znamo o čemu ona govori. Pozadina je definitivno namontirana kao kulisa što je fejk već na prvu loptu.
Dosta ljudi spominje prsten na ruci koji u jednom momentu nestaje i uvojke kose koji nestaju pa se opet vrate.

My point is, čemu snimka njene objave i sve prethodne fotošopirane slike i dvojnica, ako se to moglo jednom kulturnom službenom objavom riješiti bez da se bolesna žena uopće snima ili lažira snimka.

Something is off here.
fat_monster is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2024., 17:23   #5496
Quote:
malčica kaže: Pogledaj post
Nisam idiot da ne vidim
_____

Na što navodim?

Pa odgovori kako si ti saznala, a ne kako misliš da znaš kako ja mislim da si saznala.
Ili je to zgodan izgovor?

Ja isto mislim da je to jako ozbiljna tema jer imam i osobnog iskustva u široj familiji (- pokapanje fetusa) pa mi nikako nije jasno zašto je Megu u tako ozbiljnoj krizi vlastiti suprug poslao HRu, a ne jednom od svojih terapeuta ili makar onih udruga za mentalnu pomoć kojima je bio pokrovitelj.
Old 24.03.2024., 17:23   #5497
Quote:
TheProvense kaže: Pogledaj post

A sto s onim da je sestra bivske škotske premijerke skotske 20tak minuta prije katičinog videa napisala u stilu "strasne vijesti, drži se kate". Očito je znala, očito se saznalo.

Nek je video poruka izašla.
premijer/premijeri su vjv bili obaviješteni i prije snimka, sadašnji škotski šapnuo nicoli sturgess, ona sestri i eto...neki ljudi jednostavno ne mogu da ne izvedu proser na twitter čim čuju nešto sočno
dalal is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2024., 17:23   #5498
Taj Twitter, pardon, X je takva jebena septička jama "alternativne istine" da je to strašno.
Da nije tragično bilo bi smiješno.

Sumrak.

Što će tek biti kada se spusti mrak.

"You all like climbing mountains, don't you?""I don't. I like smoking, drinking and ordering in restaurants."
Inanna is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2024., 17:27   #5499
Quote:
Andra kaže: Pogledaj post
Samo te konkretno pitala gdje si ti saznala za spomenute navode.
Nist skandalozno i ne moraš se odmah ponašati uvrijeđeno.

Znam sto me pitala, i zasto me to pitala, i okarakterizirala sam pitanje.
Nije nista sto se i inace nasiroko ne koristi u svakodnevnom zivotu, a i neki dan smo o tom pricali.

Nisam uvrijedjena, pobogu
Odgovori s citatom
Old 24.03.2024., 17:32   #5500
Quote:
My point is, čemu snimka njene objave i sve prethodne fotošopirane slike i dvojnica, ako se to moglo jednom kulturnom službenom objavom riješiti bez da se bolesna žena uopće snima ili lažira snimka.

Something is off here.
Omojboše, nu ti kulture službene objave- https://www.royal.uk/news-and-activi...sington-palace
Izašlo dan nakon operacije, sve fino i kulturno objašnjeno, pa nikoga nije bilo briga i ništa se nije riješilo. Počeli su izmišljati od prvog dana. Doduše nisu odmah bili ovako morbidni.
aishia is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:09.