Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika > Kosa

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 09.11.2024., 13:33   #5481
Call me crazy, ali MARY&MAY 6-peptide complex serum za lice. Da, za lice. Radi i na kosi, ne znam kako, ali antenice mi rastu od njega.
poe.tessa is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.11.2024., 21:26   #5482
Quote:
Marra kaže: Pogledaj post
Kjutica koje točno od njezinih ulja koristiš s obzirom da ima 3 recepta? Thanks!
ovaj
https://www.youtube.com/watch?v=lp-3I8Ja600
Kjutica is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.11.2024., 23:41   #5483
Meni je kosa stvarno koma, ali uglavnom ne znam koliko ima koristi otići kod dermatologa, jer mi se čini da tu uglavnom nema neke pomoći.
E, sad imam manjak vitamina D i menopauza je krenula, tako da je to sasvim sigurno jedan od faktora.
Mijenjam šampone i pijem vitamine za kosu, vitamin D sam dobila kod doktorice, koristila sam i piskavicu i ružmarin i svašta nešto, ali stanje je grozno.
Da li je netko imao iskustva sa mezoterapijom za vlasište ili PRP terapijom za rast kose?
I naravno kakvi su rezultati?
Old 24.11.2024., 09:20   #5484
Quote:
jelena1777 kaže: Pogledaj post
Meni je kosa stvarno koma, ali uglavnom ne znam koliko ima koristi otići kod dermatologa, jer mi se čini da tu uglavnom nema neke pomoći.
E, sad imam manjak vitamina D i menopauza je krenula, tako da je to sasvim sigurno jedan od faktora.
Mijenjam šampone i pijem vitamine za kosu, vitamin D sam dobila kod doktorice, koristila sam i piskavicu i ružmarin i svašta nešto, ali stanje je grozno.
Da li je netko imao iskustva sa mezoterapijom za vlasište ili PRP terapijom za rast kose?
.hej..preporucam ti Iraltone aga kapsule.29.30eur..meni pomazum.sadnsam i ja vec u predmenopauzi i pokrile su mi zaliske..Pada.ona i dalje ali se dosta progustila.Sad sam visjelq i da pise da su kod hormonalnih promjena od opadanja..Narucitr ih u bilo kojoj ljekarni i doci ce vam drugi dan..tako je kod meneOva menopauza je koma,inace.alu to je druga tematika

Zadnje uređivanje Tintinila79 : 24.11.2024. at 09:20. Reason: Spelling
Tintinila79 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.11.2024., 09:23   #5485
Quote:
jelena1777 kaže: Pogledaj post
.hej..preporucam ti Iraltone aga kapsule.29.30eur..meni pomazu.sad sam i ja vec u predmenopauzi i pokrile su mi zaliske..Pada ona i dalje ali se dosta progustila.Sad sam vidjela i da pise da su kod hormonalnih promjena od opadanja..Narucite ih u bilo kojoj ljekarni i doci ce vam drugi dan..tako je kod meneOva menopauza je koma,inace.ali to je druga tematika
Old 19.12.2024., 14:35   #5486
pozdrav svima, jel netko isprobao PRP (Platelet rich plasma)?
jel se isplati?
keiTee is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.01.2025., 15:35   #5487
Pozdrav svima

da li mi netko može preporučiti jako dobrog trihologa u Zagrebu (privatno)? Da imate izvrsna iskustva i da je osoba koja zaista zna što radi? Borim se s gubitkom kose vec 5 godina i nema pomaka s nikakvim preparatima. Probala sam vitamine, B vitamon, biotin, razne kapsule, ulja, šampone ... problem je negdje iznutra. Baš mi treba specijalist

Hvala vam puno
Sniffy is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.01.2025., 16:34   #5488
Nemam iskustva, ali čula sam od drugih dobre komentare za Željanu Bolanču.
Jeaxpea is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.01.2025., 08:43   #5489
čitajući temu, kupila sam ružmarin vodicu i nadam se da će me malo spasiti
očajno mi ispada kosa već par mjeseci
Old 26.01.2025., 20:13   #5490
Quote:
bug_lady kaže: Pogledaj post
čitajući temu, kupila sam ružmarin vodicu i nadam se da će me malo spasiti
očajno mi ispada kosa već par mjeseci
znas li razlog?

meni je prije par godina zbog stitnjace pocela bas jako opadati i full mi je pomogla tikntura korijena koprive (Bakina riznica ljepote).

prije par mj sam uvela i Olivalov serum piskavica i ruzmarin i primjecujem da sada jos manje opada
Magenta123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.01.2025., 07:08   #5491
Quote:
Magenta123 kaže: Pogledaj post
znas li razlog?

meni je prije par godina zbog stitnjace pocela bas jako opadati i full mi je pomogla tikntura korijena koprive (Bakina riznica ljepote).

prije par mj sam uvela i Olivalov serum piskavica i ruzmarin i primjecujem da sada jos manje opada
dobri su mi svi hormoni
isto kao i problem sa pamćenjem - long Covid
Old 27.01.2025., 08:31   #5492
meni je jako dugo i jako opadala kosa, probala sam od cinka, brazilskih oraščića, kapsula protiv opadanja kose, preko onog hvaljenog vichy šampona...
tri stvari sam promijenila: tablete za tlak, šampon i masiram vlasište. što je od toga pomoglo ne znam. za tablete su mi reli da nije prijavljena nuspojava. šampon kupljen kao jeftiiji nego vichy. na prvu bio promašaj, dala sam ga mužu. on mi je prijavio da mu kosa raste pa sam ga ponovno počela koristiti. srećom ispadanje je stalo i pomalo je počela kosa rasti.
ovaj šampon https://www.notino.hr/dermedic/capil...kose/p-643506/
ines.a is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.01.2025., 08:48   #5493
Quote:
ines.a kaže: Pogledaj post
meni je jako dugo i jako opadala kosa, probala sam od cinka, brazilskih oraščića, kapsula protiv opadanja kose, preko onog hvaljenog vichy šampona...
tri stvari sam promijenila: tablete za tlak, šampon i masiram vlasište. što je od toga pomoglo ne znam. za tablete su mi reli da nije prijavljena nuspojava. šampon kupljen kao jeftiiji nego vichy. na prvu bio promašaj, dala sam ga mužu. on mi je prijavio da mu kosa raste pa sam ga ponovno počela koristiti. srećom ispadanje je stalo i pomalo je počela kosa rasti.
ovaj šampon https://www.notino.hr/dermedic/capil...kose/p-643506/
Da, ja cu sada probati sa tim ruzmarin tonikom i masazom. Tlak mi je ok, niceg mi ne fali...
Old 15.05.2025., 08:57   #5494
Biljni tretman za one s kosom koja se brzo zamasti i opada.
Pogledati ispod videa ili od minute 19,47:
https://www.youtube.com/watch?v=CMfZ0rww8u8&t=930s
tiziana is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:03.