Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme |
|
|
26.03.2024., 12:10
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2013.
|
Quote:
bigblue2010 kaže:
Trump sere jer mu se Meghan zamjerila, jer je, kao i svaka normalna osoba, protiv Trumpa kao predsjednika i to je otvoreno govorila i podržavala demokrate. Što radi skoro cijeli Hollywood, ali ona mizerija Trump je tu vidio svoj trenutak da im se osvećuje.
|
Slazem se
HM su dovoljno poznata imena da ga drze u medijima a opet nemaju nikakvo zalede pa da ce se on nekom zamjerit ak ih napadne. Win win za trumpa, u najmanju ruku ima medijsku vidljivost
|
|
|
26.03.2024., 12:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Quote:
Littlebit kaže:
Da jedan Obama bio u UK da čisti Harryijevu dokumentaciju da jadan ne izgubi vizu :
|
Ojebote, jel sve treba crtati?
Ne čisti Harrya, nego čisti Bidena. Izborna je godina i ne treba mu skanadl oko bilo čije vize dok traje kampanja.
Ni Heritage foundation nije prokrenula tužbu zbog Harrya, nego da oblati Bidenovu migracijsku politiku. Ako je Harry lagao u prijavi administracija je kriva jer nije reagirala nakon objave knjige, ako je rekao istinu administracija je kriva što su mu odobrili. Win-win za republikance i odličan materijal za naslovnice par mjeseci prije izbora.
A Harry (u ovoj situaciji) nije kao ostali celebovi jer ostali celebovi se nisu lizali s Bidenom i snimali videe u prošloj kampanji.
I da, Lady C "prosipa gluposti", a očito ju pratiš više nego ja 
|
|
|
26.03.2024., 12:35
|
|
Registrirani korisnik
|
Da, Harry je toliko bitan da će utjecati na izbore pa Obama mora intervenirati.
|
26.03.2024., 12:43
|
|
Registrirani korisnik
|
Pa što onda ovi iz Heritage foundation tuže? Iz dosade?
Bitan je koliko je bitna svaka druga javna osoba koja može poslužiti kao sredstvo za pravljenje skandala u kampanji.
|
|
|
26.03.2024., 13:06
|
|
˚.🎀༘⋆
Registracija: Oct 2023.
|
Quote:
aishia kaže:
I da, Lady C "prosipa gluposti", a očito ju pratiš više nego ja 
|
Uopće ne pratim, bio je to lucky guess i izgleda točan. Baš će Harry od svih stvari utjecati na išta oko USA izbora. Kako da ne. Ljudi koji su koristili droge su u Ameriku ulazili i za vrijeme Nixona, Clintona, Busha, Obame, Trumpa...Od svih stvari koje muče Ameriku, odbjegli princ im je najmanja stavka. Trump prdi bez pokrića jer je Meghan govorila protiv njega. Tako je laprdao i o ljubavnom životu Taylor Swift, glumačkom talentu Meryl Streep itd.
|
|
|
26.03.2024., 13:20
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Littlebit kaže:
Uopće ne pratim, bio je to lucky guess
|
aahaaam
Quote:
Littlebit kaže:
Od svih stvari koje muče Ameriku,
|
Ameriku najviše muči migracijska politika, a izdavanje viza je dio toga
|
|
|
26.03.2024., 13:23
|
|
adlig
Registracija: May 2015.
|
Joj daj molim te, pa nije Harry Harry sin Jenny iz Opskurnog kvarta Londona.
|
|
|
26.03.2024., 13:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2007.
|
trump jos jednom izdominirao koliko vidim
|
|
|
26.03.2024., 13:55
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
aishia kaže:
aahaaam
Ameriku najviše muči migracijska politika, a izdavanje viza je dio toga
|
Da, bogati princ i meksička sirotinja su totalno ista kategorija useljenika.
|
26.03.2024., 14:20
|
|
˚.🎀༘⋆
|
Harry, Bieber i slični došljaci u Ameriku koji su koristili droge i dalje će ostati gdje jesu. Pa nisu oni siromašni Miguel iz Meksika niti je narod puno briga za njihov "hobi". Kao da će prosječnog glasača koji bi glasao za Bidena od te nakane odvratiti drogiranje princa Harryija pa će odmah otrčati glasati za ideološki potpuno suprotnog Trumpa.
|
|
|
26.03.2024., 14:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2022.
|
Gdje je problem za H, pa većina trumpovih glasača su na ozbiljnim dozama.
|
|
|
26.03.2024., 15:53
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Andra kaže:
Da, bogati princ i meksička sirotinja su totalno ista kategorija useljenika.
|
Ajmo još jednom- Heritage foundation preko suda traži da Homeland security objavi Harryevu prijavu za vizu? Zašto? Što imaju od toga da lupaju vrijeme i lovu u nešto bez ikakve specijalne koristi? 
|
|
|
26.03.2024., 16:22
|
|
Bijeli Zagreb grad
Registracija: Mar 2012.
|
Quote:
Hilda kaže:
Mislim da su to ljudi radili scenarij.
A super je ovo, sad ih zazivaju natrag da ih opet mogu tjerat 
|
Harry je davao intervjue na tu temu.
Pa čak imao seansu na TVu s dr. Goborom Mate-om
Pun kufer podkastera je kupovalo "ulaznice" da mogu gledati tu seansu, a morali su kupiti i primjerak spearea iako su je već imali.
Quote:
On Saturday, the Duke of Sussex sat down for a conversation with Dr. Gabor Maté about his memoir Spare, during which they touched on the topic of drug use as a means of coping with past trauma. The royal revealed that his recreational usage actually helped him to heal from the death of his mother Princess Diana, telling Maté, “Marijuana is different [to cocaine]. It did really help me.” Harry went on to explain his experience with hallucinogenics, “It was the cleaning of the windscreen, the removal of life’s filters—these layers of filters—it removed it all for me and brought me a sense of relaxation, relief, comfort, a lightness that I managed to hold back for a period of time.” He added, “I started doing it recreationally and then started to realize how good it was for me. I would say it is one of the fundamental parts of my life that changed me and helped me deal with the traumas and the pains of the past. They’re unlocking so much of what we’ve suppressed.”
|
https://www.vanityfair.com/style/202...e-spare-memoir
|
26.03.2024., 16:32
|
|
adlig
Registracija: May 2015.
|
Quote:
aishia kaže:
Ajmo još jednom- Heritage foundation preko suda traži da Homeland security objavi Harryevu prijavu za vizu? Zašto? Što imaju od toga da lupaju vrijeme i lovu u nešto bez ikakve specijalne koristi? 
|
Vrag ce ga znat al ajmo ne srat.
Homeland licemjer aka USA pusta kak mu pase. Jeftina radna snaga je ok al cemo malo jamrat pred izbore.
Da bi jedan UK princ bio "problem" i te kako se mora raditi o necijoj koristi negdje. Daj pliz.
Edit: odakusa daj sazmi poantu u 2-3 hrvatske recenice.
|
|
|
26.03.2024., 16:44
|
|
˚.🎀༘⋆
|
Pa Harry doslovno govori kako mu je rekreativno korištenje droga pomoglo da preboli smrt majke. On čak dapače misli kako je to bio super način za nošenje s problemima. Čovjek se pita kako je jedan kraljević imao tako loše psihologe.
|
|
|
26.03.2024., 16:53
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
aishia kaže:
|
Ti u najmanju ruku ko da je u pitanju kongres koji je izglasao harijevo izbacivanje iz sad-a.
Pričamo o američkoj Željka markic, vuce batarelo i sl. ekipi.
Vjerujem da stoje iza 200 tužbi godišnje, a ovo je zvučno, privlači paznju na njih, zato su se i upleli u ovo.
|
26.03.2024., 17:13
|
|
Bijeli Zagreb grad
Registracija: Mar 2012.
|
Ima i nova teorija: da je Obama došao upozoriti RS vezano za slučaj Diddyja i novi sexgeit, obzirom da je jedino ime selebritija koje se spominje u sudskom dokumentu Herijevo, na 68. stranici.
Diddy kao Epstein u muzičkom svijetu, upad na imanje, Diddyjev odlazak avionom neposredno prije toga....
E sad, meni se nije dalo iščitavati niti članke, niti taj dokument.
Mogli bi to oni kojima je Heri drag pa da nas brifiraju.
Ja ću još sačekat i vidjet kaj će se iz toga izrodit.
|
26.03.2024., 18:33
|
|
dodaj malo ludila
Registracija: May 2007.
|
Quote:
odakusa kaže:
.....
E sad, meni se nije dalo iščitavati niti članke, niti taj dokument..
|
A sirota, nije ti se dalo
Despite this inclusion, and the suggestion that Combs had "access" to the Prince, the reality is that Prince Harry has only met Combs once, in 2007, at a post-concert party that he and his brother Prince William held to thank those who took part in the Concert for Diana held at Wembley Stadium. The Prince of Wales is not named in the court documents.
Iliti, mada se hvalio pristupom Harryju, susreli su se samo jednom, 2007 nakon koncerta za Dianu, a bio je prisutan i brat Willy boy, a koji u dokumentu nije spomenut.
Fotke su raspolozive.
Ziv'li 
|
26.03.2024., 18:39
|
|
You may call me tag
Registracija: Jan 2013.
|
Quote:
bigblue2010 kaže:
Trump sere jer mu se Meghan zamjerila, jer je, kao i svaka normalna osoba, protiv Trumpa kao predsjednika i to je otvoreno govorila i podržavala demokrate. Što radi skoro cijeli Hollywood, ali ona mizerija Trump je tu vidio svoj trenutak da im se osvećuje.
|
Trump trenutno u kampanji samo laje na zvijezde.Doslovno. Piše objave po mrežama o selebritijima koji ga javno ili posredno ne podržavaju.
I tijekom Oskara je postao pljuvačinu po voditelju.Pa objava o T Swift i njenom dečku "liberalu",
Uglavnom razina birtije pa su i ove prijetnje Harriju na toj razini.
Ali već smo skužili kako je Harija netko pametno savjetovao da se raspiše o svom korištenju droga, ne misleći na vizi.
Btw vidim da se velika Meghanina kritičarka, Candace Owens, nakon otkaza na Foxu, bacila u prihvaćanje svojih crnih korijena.Ludo.
|
26.03.2024., 18:40
|
|
Švabica
Registracija: Aug 2013.
|
Quote:
tagoresky kaže:
Btw vidim da se velika Meghanina kritičarka, Candace Owens, nakon otkaza na Foxu, bacila u prihvaćanje svojih crnih korijena.Ludo.
|
Daily Wire, ne Fox.
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:07.
|
|
|
|