Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 19.05.2024., 10:14   #5561
Jagiellonia korak do,treba im pobjeda u zadnjem kolu protiv slabe Warte koja još nije osigurala ostanak

Gledam baš,prošlu sezonu su završili kao 14. sa 4 boda od zone ispadanja,a imali su prva dva strijelca lige dva Španjolca,Marc Gual koji je otišao u Legiu te Jesus Imaz koji im je praktički legenda kluba,jučer baš zabio za 1-1 u 90'

Golčina Piasta za 1-0
https://www.youtube.com/watch?v=3BDB96rC5mc

Ima dosta Španjolaca u ligi,očito se dobro plača
Odgovori s citatom
Old 19.05.2024., 11:28   #5562
Musa je zabio 5. gol u sezoni u teksaškom derbiju Houston-Dallas koji je završio 1:1.

https://www.youtube.com/watch?v=_zcN9D0d7jg

Gol je na 5.15, tipični tap-in Muse.
Old 19.05.2024., 12:59   #5563
Quote:
Leeds United kaže: Pogledaj post
Večeras pak velika pobjeda Catanzara U 96. za 2-2 protiv Brescie i onda još dva komada u produžecima tako da smo dobili najbolji mogući scenarij u polufinalu.
https://youtu.be/Zk09cD7m5TU?si=nUDFwfzmUXRyTAvf&t=108 A je ju potegao

I onda proper gol za 3-2.

Danas isto hrpetina bitnih utakmica. U Austriji,Grčkoj i Belgiji za naslov,u Poljskoj za europske pozicije...
Old 19.05.2024., 16:33   #5564
Sturm bome ima lijepu šansu za naslov,pa neće valjda protiv Klagenfurta kiksati

Gledam u Albaniji imaju Ligu 10,odigraju 36 kola i onda još imaju polufinale i finale za naslov
Odgovori s citatom
Old 19.05.2024., 18:57   #5565
RBS izgubio naslov. Sturm direkno u CL, a vrlo lako da ce imati dva kluba u grupnoj fazi jer RBS je ogroman favorit da u donjem dijelu CL kvalifikacija bude plasiran.
klingonac_worf is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.05.2024., 20:18   #5566
Sturm
Imran is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.05.2024., 21:02   #5567
Sturmu 4.naslov,PAOK također 4.naslov uz velik doprinos Dominika Kotarskog
Odgovori s citatom
Old 19.05.2024., 23:40   #5568
Šta je ovo u Turskoj? Galat izgubio doma od Fenera, a ako kiksaju i iduću, možda izgube prvenstvo s 99 bodova?
Sudden Sid is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.05.2024., 00:15   #5569
A ako ne kiksaju, onda će Fener izgubiti prvenstvo s 99 bodova

Ma prejaki su za većinu lige i jedni i drugi, liga im treba imati max 16 klubova, a ne 20
Old 20.05.2024., 18:33   #5570
Danci nastavljaju jako, vrlo moguće da teoretski 4 kluba mogu bit prvaci zadnje kolo. To se ne sican da san ikad vidija
MiniJakobsen is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.05.2024., 21:05   #5571
Bacio malo oko na finale srpskog kupa, zvezda vs vojvodina. Ono što mi je zagolicalo pažnju je stadion. Nisam uopće znao o kojem gradu se radi/lo, sad vidim da je Loznica. Šta je Loznica jbt, varošica u rangu Koprivnice, Čakovca, Karlovca u najboljem slučaju. Ali objekt baš lijep, zaokružen, efektan. Svaka čast.

Poslano sa mog M2004J19C koristeći Tapatalk
Old 21.05.2024., 21:20   #5572
Je, ali koliko sam čitao, nije baš idealan, a nije baš ni malo koštao
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrik...---798605.html
Old 21.05.2024., 22:07   #5573
Tko ono prati slovensku ligu?

Kako igraju doigravanje Radomlje i Nafta kad se još ne zna ima li Rogaška licencu za sljedeću sezonu? :

Quote:
otrovnik ljuti kaže: Pogledaj post
Bacio malo oko na finale srpskog kupa, zvezda vs vojvodina. Ono što mi je zagolicalo pažnju je stadion. Nisam uopće znao o kojem gradu se radi/lo, sad vidim da je Loznica. Šta je Loznica jbt, varošica u rangu Koprivnice, Čakovca, Karlovca u najboljem slučaju. Ali objekt baš lijep, zaokružen, efektan. Svaka čast.

Poslano sa mog M2004J19C koristeći Tapatalk
Najjače je kako su napravili stadione u Loznici i Leskovcu, gdje nema ili bar nije bilo kluba u prva tri ranga.
Aubameyang is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.05.2024., 22:47   #5574
Kvale za prvu FRA ligu, Rodez - Pariz, penali, 3-1 za goste koji imaju 2 meč lopte, promašuju zadnja 3 penala, Rodez 4-3.

You can't make this shit up.

St.Etienne-Rodez vs Metz
fortaleza is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.05.2024., 22:51   #5575
Quote:
MiniJakobsen kaže: Pogledaj post
Danci nastavljaju jako, vrlo moguće da teoretski 4 kluba mogu bit prvaci zadnje kolo. To se ne sican da san ikad vidija
Brondby odlucuje o svojoj sudbini u zadnjem kolu...imaju mec za titulu na domacem terenu. Ocekujem paklenu atmosferu. Oni su mi najdrazi skandinavski klub i volio bi da osvoje naslov.
zbunjen87 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.05.2024., 23:06   #5576
Na kraju knjiga sa 4 pala na 2 slova. Al sam pogodio s postom dok je FCN vodija 3-0. Plus poraz FCK danas

Ne znan, svedska mi je puno draza od danske lige, automatski i klubovi tamo, ne mogu kopenhaški stat u istu rečenicu sa stockholmskim klubovima. U redu, "duplo" veća država pa i nije za direktnu usporedbu
MiniJakobsen is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.05.2024., 15:12   #5577
Quote:
Aubameyang kaže: Pogledaj post
Tko ono prati slovensku ligu?

Kako igraju doigravanje Radomlje i Nafta kad se još ne zna ima li Rogaška licencu za sljedeću sezonu? :

Najjače je kako su napravili stadione u Loznici i Leskovcu, gdje nema ili bar nije bilo kluba u prva tri ranga.
A jebiga,igraju

Makar bi ta utakmica trebala biti formalnost jer mađarski vlasnici Nafte nisu baš napeti za prvom ligom,nevjerojatno koju su prednost posijali.Zadnjih 5-6 godina imaju uvjerljivo najveći proračun u ligi,ali nikako da dođu gore....
Odgovori s citatom
Old 22.05.2024., 19:22   #5578
Quote:
Leeds United kaže: Pogledaj post
Van Persie preuzeo Heerenveen. Do sada je vodio mlađe uzraste u Feyenoordu.
Talijan Francesco Farioli,trener Nice,će pak sve su prilike preuzeti Ajax koji je prvi put nakon 2006. završio izvan top 3 odnosno prvi put nakon 2000. izvan top 4.
Old 22.05.2024., 20:07   #5579
Quote:
gelo85 kaže: Pogledaj post
A jebiga,igraju

Makar bi ta utakmica trebala biti formalnost jer mađarski vlasnici Nafte nisu baš napeti za prvom ligom,nevjerojatno koju su prednost posijali.Zadnjih 5-6 godina imaju uvjerljivo najveći proračun u ligi,ali nikako da dođu gore....
Ipak se ne igra. Poprilično neozbiljno od NZS.

Rogaška nije dobila licencu.
Aubameyang is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.05.2024., 15:38   #5580
Da,ne igra se,u Lendavi dan žalosti ako će morati u prvu ligu

Sutra Rogaška igra finale kupa i veliki je favorit protiv drugoligaša Gorice
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:25.