|
|
02.06.2025., 17:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2010.
|
Quote:
Martian7 kaže:
Ma da. Najbolje da ih ima 7. Ili 10. 
|
Sad je neki s Krka dobio deveti mandat
Taman
|
|
|
02.06.2025., 17:45
|
|
Valar Morghulis
Registracija: Jun 2008.
|
Quote:
proab kaže:
MSR nije glupa ali je nesposobna mala zlica. No dobro kad čovjek pogleda kako ljudi bacaju smeće ne cudi da je dobila 100k glasova očito takvih u zg ima i preko 100k.
|
da, to su sve ovi jadnici koji namjerno bacaju smece okolo da se osvete tomasevicu.
na cemu, ne zna se
valjda im smeta kaj je odvoz jeftiniji 
|
02.06.2025., 17:52
|
|
larpurlartistična
Registracija: Dec 2008.
|
Ma ima masa ljudi koji glasaju protiv + mnogima nije dosta da Možemosi ne kradu već hoće i sposobnu vlast tj vlast koja zapošljava sposobne ako već sama ne zna. U Možemo svijetu oni (i njihovi) sve znaju i umiju, pa prostora za napredak baš ni nema
Glasala sam za njih samo ko za manje zlo pa me čudi silan entuzijazam ovdje oko podrške. I želim da im prođe GUP, al za masu toga su nesposobni a previše samodopadni da bi danas sutra radili bitno bolje.
TT i DD nisam i neću zaboraviti incident s ZGH i Nikolom Vukovićem i Antom Samodolom.
Pitanja otpada flop, brušenje na jačeg bez da imaš backup plan 
Amateri.
|
|
|
02.06.2025., 17:57
|
|
larpurlartistična
|
Quote:
SummerNight kaže:
samo se nadam da ce Tomek sada djonom na sve ove bolesnike koji ostavljau smece posvuda, ne koriste plave vrecice
|
Lol plave vrećice su za bedake tak dugo dok su kontejneri nezaključani.
Možemo, ironično, stimulira kupovanje plastične ambalaže, čiji je odvoz "besplatan", a za koju svi znamo da se ne reciklira.
|
|
|
02.06.2025., 18:13
|
|
VIP gošća
Registracija: Sep 2006.
|
Ne čudi me MSR i broj glasova, jer Možemo nije imao skoro nikakav PR.
|
02.06.2025., 18:27
|
|
Svemirka
Registracija: Feb 2009.
|
Quote:
Amybroj9 kaže:
Sad je neki s Krka dobio deveti mandat
Taman
|
Da, Darijo (sic!) Vasilić. Čovjek očito dobro radi svoj posao, za razliku od Tomaševića.
|
|
|
02.06.2025., 18:34
|
|
Valar Morghulis
|
Quote:
larlar kaže:
Lol plave vrećice su za bedake tak dugo dok su kontejneri nezaključani.
Možemo, ironično, stimulira kupovanje plastične ambalaže, čiji je odvoz "besplatan", a za koju svi znamo da se ne reciklira.
|
pa, velika vecina je zakljucana a ovi koji nisu valjda ce biti kad napokon krenu kazne
na koji nacin stimuliraju kupovinu plasticne ambalaze?
|
02.06.2025., 18:37
|
|
Psirena
Registracija: Sep 2023.
|
Zagreb je zlatna koka i veliki zalogaj.
Ali Tomaševićevi glasači nisu samo militantni aktivisti, lezbe s mačkama i biciklisti vegani, a hejteri su mahom oni koji viču da će ih natjerat na pobačaje i pederluk.
Nisam obožavatelj, ali moj glas imaju dok god se ne ponašaju ko Banditos i Hadezenjare.
|
|
|
02.06.2025., 18:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2021.
|
Quote:
larlar kaže:
Ma ima masa ljudi koji glasaju protiv + mnogima nije dosta da Možemosi ne kradu već hoće i sposobnu vlast tj vlast koja zapošljava sposobne ako već sama ne zna. U Možemo svijetu oni (i njihovi) sve znaju i umiju, pa prostora za napredak baš ni nema
Glasala sam za njih samo ko za manje zlo pa me čudi silan entuzijazam ovdje oko podrške. I želim da im prođe GUP, al za masu toga su nesposobni a previše samodopadni da bi danas sutra radili bitno bolje.
TT i DD nisam i neću zaboraviti incident s ZGH i Nikolom Vukovićem i Antom Samodolom.
Pitanja otpada flop, brušenje na jačeg bez da imaš backup plan 
Amateri.
|
Pa su zato glasali za MSR 
|
|
|
02.06.2025., 18:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2021.
|
Quote:
Martian7 kaže:
Da, Darijo (sic!) Vasilić. Čovjek očito dobro radi svoj posao, za razliku od Tomaševića.
|
Kao i Bandić otprilike? 
|
|
|
02.06.2025., 18:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2010.
|
Quote:
Coretja kaže:
Nije ni trebala ništa posebno raditi. U Zagrebu ima više nego dovoljno ljudi koji ne podnose Tomaševića zbog svjetonazora i dali bi glas i govnu sa šahovnicom na plakatu, a kamoli da neće Kolindi 2.0 
|
Točno to.
Uopće nije važno tko je u drugom krugu protiv Tomaševića.
I za Jajana bi se glasalo u istom broju.
usput:
apoteka - idete li kuda za produženi vikend?
A tili smo kod matere, ali glasanje je pa ćemo ostat.
Triba maknit ovu gamad.
|
|
|
02.06.2025., 18:46
|
|
larpurlartistična
|
Quote:
SummerNight kaže:
na koji nacin stimuliraju kupovinu plasticne ambalaze?
|
Na taj način da netko tko kuha juhu od kostiju ili radi ribu za ručak treba platit plavu vrećicu sam za to, jer takav otpad preveć smrdi. Za razliku od nekog tko je kupio masu plastike za obrok i odložio u žuti kontejner ili ko inače sumanuto kupuje plastični drek - takve se ne penalizira.
A i ne budimo naivni, otpad nije dobro razvrstan. U plastičnom navodno ima oko 20% miješanog.
I nije jasno ako se neispravno odvaja i ionak treba naknadni probir, pa kaj nisu mogli ići na jednu kantu za papir, staklo, plastiku da olakšaju ljudima?
|
|
|
02.06.2025., 18:49
|
|
larpurlartistična
|
Quote:
Randomone kaže:
Pa su zato glasali za MSR 
|
Ne, glasali su protiv kak sam i napisala
E sad, za zapitat se zakaj je bila tak mala razlika. Rekla bih prije jer TT nije oduševio nego zato jer je MSR slejala.
|
|
|
02.06.2025., 18:54
|
|
taking it easy
Registracija: Nov 2002.
|
Quote:
larlar kaže:
Na taj način da netko tko kuha juhu od kostiju ili radi ribu za ručak treba platit plavu vrećicu sam za to, jer takav otpad preveć smrdi. Za razliku od nekog tko je kupio masu plastike za obrok i odložio u žuti kontejner ili ko inače sumanuto kupuje plastični drek - takve se ne penalizira.
|
Da, jer kad jednom odlučim kupiti kosti i brancina za nedjeljni ručak, pokolebat će me što ću morati taj dan zavezati i baciti vrećicu.
Pa ću radije kupiti sve to isto ali u plastici, pa neće biti ostataka? Ili misliš da ću jesti junk da izbjegnem kupovinu plave vrećice?
Sigurno.
Taj sistem sa skupljim vrećicama za miješani otpad ima valjda pola Europe, ali u Zagrebu je to svjetski problem.
|
|
|
02.06.2025., 18:55
|
|
Destructive&Constructive
Registracija: Apr 2007.
|
Quote:
larlar kaže:
A i ne budimo naivni, otpad nije dobro razvrstan. U plastičnom navodno ima oko 20% miješanog.
I nije jasno ako se neispravno odvaja i ionak treba naknadni probir, pa kaj nisu mogli ići na jednu kantu za papir, staklo, plastiku da olakšaju ljudima?
|
Pa to nije penaliziranje, to je naplata po potrosnji.
Poanta je da ako razdvajas trosit ces puno manje plavih vrecica od onog tko ne razdvaja.
Iako, i meni to ide beskrajno na zivce, ja bi rado platila duplo odvoz smeca, i bacala svaki dan tako nesto malo u kantu, nego skupljala da napunim ogromnu vrecicu od 10 litara.
Plus, imam macke, pa trosim stotine tih vrecica, jer bome macji pijesak ne mogu skupljati tjedan dana doma.
I koliko god mrzila ovaj sistem, ne znam kako bi se drugacije rijesilo da se ne odvajanje skuplje placa. 
|
02.06.2025., 18:56
|
|
Psirena
|
Quote:
larlar kaže:
Ne, glasali su protiv kak sam i napisala
E sad, za zapitat se zakaj je bila tak mala razlika. Rekla bih prije jer TT nije oduševio nego zato jer je MSR slejala.
|
Zato jer su glasači generalno komotni i indolentni, ali ovi uzrujani zbog pederluka i nedrkanja na hrvatstvo ipak žešći, osjećaju nelagodu ako ne svira Thompson u pozadini i Hrvatska ima par točkica na karti koje nisu plave.
|
|
|
02.06.2025., 18:56
|
|
larpurlartistična
|
bigblu, niije to poanta.
Penaliziraju samce i penziće, a favoriziraju mekdrek
|
|
|
02.06.2025., 18:58
|
|
larpurlartistična
|
Quote:
Coretja kaže:
Zato jer su glasači generalno komotni i indolentni, ali ovi uzrujani zbog pederluka i nedrkanja na hrvatstvo ipak žešći, osjećaju nelagodu ako ne svira Thompson u pozadini i Hrvatska ima par točkica na karti koje nisu plave.
|
Ha?
Nije bilo tak jako davno ono kaj je mene uzrujalo.
https://www.tportal.hr/biznis/clanak...-foto-20211007
Importane stepenice nisu riješene preko godinu dana, a to je put do zet kolodvora, halo?
Quote:
Coretja kaže:
Ali Tomaševićevi glasači nisu samo militantni aktivisti, lezbe s mačkama i biciklisti vegani,.
|
Šteta kaj im je ekipa u stranci baš takva.
|
|
|
02.06.2025., 19:01
|
|
Valar Morghulis
|
larar, kako ide ona,ko zeli naci rjesenje, nadje ga. ko ne zeli, nadje problem. ili kak vec ide.
istina da treba manjih vrecica od 10 litara. ali, vecina ih ne bi kupovala jer bi bile premale za vecinu kanti
do tada, zbilja nije tesko zamotati meso i kosti u neku pd vrecica od povrca ili iskoristenu vrecicu za zamrzavanje...
i nista ne smrdi
|
02.06.2025., 19:02
|
|
Psirena
|
Quote:
Sabaa kaže:
Pa to nije penaliziranje, to je naplata po potrosnji.
Poanta je da ako razdvajas trosit ces puno manje plavih vrecica od onog tko ne razdvaja.
Iako, i meni to ide beskrajno na zivce, ja bi rado platila duplo odvoz smeca, i bacala svaki dan tako nesto malo u kantu, nego skupljala da napunim ogromnu vrecicu od 10 litara.
Plus, imam macke, pa trosim stotine tih vrecica, jer bome macji pijesak ne mogu skupljati tjedan dana doma.
I koliko god mrzila ovaj sistem, ne znam kako bi se drugacije rijesilo da se ne odvajanje skuplje placa. 
|
Mene smeta prerijetki odvoz. Mačji pijesak stavljam prvo u one male od litre iz dm-a i dobro zavežem, ali ipak smrdi, sad ljeti pogotovo.
U kvartu sam koji ima kante, grozno je kad zatopli. Ljudi odvajaju, ali ne peru ambalažu, pa se u dva tjedna u plastici fino razmile crvi, u papiru isto jer kutije od pizze i burgera, brrr…
Uskoro navodno dobivamo ove polupodzemne, ali ako bude ko na moru gdje svi ipak bacaju unaokolo, ne bu dobro.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:44.
|
|
|
|