Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Sapunice

Sapunice meksičke, španjolske, američke, hrvatske - nije važno, gledamo ih sve, ma što god drugi rekli o tome

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 12.11.2024., 00:03   #5621
Bilo je oduvijek u rasporedu da peta sezona ide odmah čak je netko to već ovdje i napisao.

Divna mi je bila scena kako
Janko plače dok je gledao Lucu i sina.

Ali najjači lik cijele serije je Martin
lanex is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.11.2024., 10:01   #5622
Quote:
tina 25 kaže: Pogledaj post
Puno toga još moramo otkriti,par likova još nisu dobili svoj happy end
A očito idu na to, da svima nadju svakoga a ja ne vidim razlog tome. Zar svi moraju biti s nekim, zašto netko ne može ostati sam, na sam mislim bez partnera. Ja recimo, Ivku, ne mogu zamisliti s nekim, ona zapravo ima svih, svi je vole i poštuju, što joj treba više. Šima, njena priča je isto u naznakama da će ostati sa Vicom, nije nužno da ga prikazuju.
Tko hoće može zamisliti da su Mirjana i Cukela ostali zajedno, nek neke stvari ostanu na maštu. A ne znam, ja sam samo izrazila mišljenje. Mislila sam da onaj kraj nakon što je Stipan umro neće moći nadmasiti ništa al ovo jučer mi je to nadmašilo, steta sto su se polakomili za novac. Sad će očito uvoditi nove likove i dodatno uzburkati sve. Bezveze
Old 12.11.2024., 11:51   #5623
Trebalo je stati sa tom sezonom kad je Stipan umro, ali dok raja gleda, bit će još sezona. Danas peta kreće, ne bi se čudio ni da naprave i 6.

Serija koja bude dosadna xy epizoda i onda zakucaju s krajem, baš znaju završiti sezonu kako treba
Tomo1972 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.11.2024., 12:09   #5624
evo stigao vam sadržaj za sljedecih 5 epizoda

https://novatv.dnevnik.hr/serije/kumovi/epizode
zviznemte is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.11.2024., 16:51   #5625
Sjajna epizoda sinoć. Slažem se s @Tomo, serija u kojoj se ništa važno ne dogodi mjesec dana, ali svaki put vrhunski odrade kraj sezone.

Što se tiče pete sezone, mislim da nije potrebna. Spojili su sve parove i mogli su tu stati. Netko je napisao da bi mogli spojiti Cukelu i Mirjanu. Iskreno, meni bi to bilo fuj. Njemu cca 80 godina, njoj cca 55. Ja smatram da je za Mirjanu happy end što ima troje unuka, a za Cukelu što se pomirio s Tomijem i oženio ga. Ne mora svatko imati partnera u seriji.

U petoj sezoni mogu praviti samo razdore među parovima, a to mi se ne sviđa. Čak ni ne očekujem puno novih likova u ovoj sezoni.
SuperSportski is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.11.2024., 16:57   #5626
Quote:
SuperSportski kaže: Pogledaj post
Sjajna epizoda sinoć. Slažem se s @Tomo, serija u kojoj se ništa važno ne dogodi mjesec dana, ali svaki put vrhunski odrade kraj sezone.

Što se tiče pete sezone, mislim da nije potrebna. Spojili su sve parove i mogli su tu stati. Netko je napisao da bi mogli spojiti Cukelu i Mirjanu. Iskreno, meni bi to bilo fuj. Njemu cca 80 godina, njoj cca 55. Ja smatram da je za Mirjanu happy end što ima troje unuka, a za Cukelu što se pomirio s Tomijem i oženio ga. Ne mora svatko imati partnera u seriji.

U petoj sezoni mogu praviti samo razdore među parovima, a to mi se ne sviđa. Čak ni ne očekujem puno novih likova u ovoj sezoni.
Ja sam spomenula o Cukeli i Mirjani. To sam ono rekla da tko želi maštati nek masta, da ostave nešto i za mastati na kraju.
Al i ja sam mišljenja da ne treba nikoga i nek učine normalan kraj, da ljudi mogu biti sretni i bez partnera.
Old 12.11.2024., 16:58   #5627
Sinoć su Pakalovićka i Tintor bili maestrealni u onoj sceni pomirenja. Vrhunski glumci!
TheMKing is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.11.2024., 17:11   #5628
Quote:
Despi kaže: Pogledaj post
Ja sam spomenula o Cukeli i Mirjani. To sam ono rekla da tko želi maštati nek masta, da ostave nešto i za mastati na kraju.
Al i ja sam mišljenja da ne treba nikoga i nek učine normalan kraj, da ljudi mogu biti sretni i bez partnera.
Baš zato što su sada svi parovi zajedno, mogu samo raditi spletke među njima. Moguće da će ići na to da se Anđela miješa Luci u odgoj sina. I da se Cukela miješa u odnos Lare i Tomija.
SuperSportski is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.11.2024., 17:17   #5629
Je li to sinoc bio kraj sezone?
crvenokosa02 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.11.2024., 17:18   #5630
Quote:
crvenokosa02 kaže: Pogledaj post
Je li to sinoc bio kraj sezone?
Da. Večeras kreće peta sezona, koja je zapravo nastavak četvrte. Mislim da nećemo imati nikakav vremenski skok.
SuperSportski is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.11.2024., 17:28   #5631
Quote:
Da. Večeras kreće peta sezona, koja je zapravo nastavak četvrte. Mislim da nećemo imati nikakav vremenski skok.

Nadam se da nakon toga ovo napokon namjeravaju privesti kraju

Ionako je cijela radnja odavno izgubila smisao.
crvenokosa02 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.11.2024., 21:10   #5632
U 5. sezoni neka se ništa ne događa. Par dobrih fora i to je to, bolje nego da ispremetaju sve živo već viđenim klišejima
Tomo1972 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.11.2024., 21:44   #5633
Lorena svira u birtiji na najjače

Vedra i Anđela prominile frizuru

Edit: sve su cure prominile frizuru
TheMKing is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.11.2024., 22:15   #5634
Osim Matije, ne izlazi iz ove punđe

Kaže Općina nema love, a glavno da se mečka vozi, klasičan rvatski načelnik
Tomo1972 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.11.2024., 22:17   #5635
A iskreno ova epka me nasmijala. Ivka ima alergiju, Anđela odgaja Lucino dijete, ispada ko da je Luce nesposobna, Stanislav po svaku cijenu želi zadržati Tomija, ne želi da se odseli, a ovo o reprezentaciji, kako će to izvest ko će znati
Old 12.11.2024., 23:07   #5636
Ja vidim da Anđela na silu želi odgajati Lucino dijete i da joj ova već ide na živce.

Luce se ok brine za svoje dijete a Anđela bi se petljala

Solidna epizoda večeras
lanex is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.11.2024., 00:33   #5637
Zar Modrić, Perišić i slični još uvijek igraju nogomet?! Minimalno je 2031. Totalno besmisleno.

Petra Kraljev prekrasna .

Ivka je još tu? Odobravamo!

Anđela ima groznu frizuru mada pola elenca tvrdi drukčije. Ajd dobro.

Barem nije prošlo još 5 godina u budućnost, napredak.

Šime opet neće biti?! Ono, nestala i to? Pitam za frenda.

Cukela smara dabili smara; a nikako ga se riješiti.
Odgovori s citatom
Old 13.11.2024., 01:37   #5638
Quote:
Duhizproslosti kaže: Pogledaj post
Zar Modrić, Perišić i slični još uvijek igraju nogomet?! Minimalno je 2031. Totalno besmisleno.
Neka nisam jedini koji je to primijetio. Baš me smeta kad se u seriji ne pazi na takve detalje. Dea Matas vjerojatno nije ni svjesna da su nakon Stipanove smrti imali vremenski skok od 5 godina.
SuperSportski is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.11.2024., 01:38   #5639
Ne bih rekao, i dalje je u intru Šime, al nema ni Perića ni Begonje, zamijenili ih neka druga dva lika.

https://ibb.co/TM1Zscm
https://ibb.co/nkSMBpf
Jay Bluebell is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.11.2024., 03:48   #5640
Quote:
Neka nisam jedini koji je to primijetio. Baš me smeta kad se u seriji ne pazi na takve detalje. Dea Matas vjerojatno nije ni svjesna da su nakon Stipanove smrti imali vremenski skok od 5 godina.
Rekli su 6, meni negdje zvoni. Cvita je slavila veeelikih 6 i malu školu itd, od tada je i Luce ostala trudna, dakle, računaj još godinu dana. Točno godina koju rekoh - a kopačke nisu obješene o klin?!
Boli mene kifla inače za godine i razlike u godinama itd., ali - baš da dotični i dalje igraju u reprezentaciji - fakat apsurdizam.

@Jay - o, pa fino ako ima Šime, volimo
Ma smarat će ova Hrvojka, već vidim. I Matiju, i malog Čupavog i sve okolo.
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:25.