|
|
19.06.2025., 00:51
|
|
mali mrav
Registracija: Mar 2013.
|
Quote:
Greco kaže:
kao sto u srbiji preovladava tursko bugarski melos?? a uvijek pokusavate slagati da ste classy bijeli europljani kao mi slovenci bosanci hrvati i crnogorci ?? a zapravo ste ciganluk sa jugoistoka??
ali izvini ja rep ne mogu da komentiram jer tu musiku privatno ne slusam, to je muzika za nizu klasu u drustvu (crnce u americi/ turke i arape u europi) evo pitaj me nesto o rock ili klasicnoj muziki slobodno, ne ustrucavaj se 
|
Bolje biti Indija slobodna zemlja nego mentalno depresivna ludnica Nemacka, mesto za prikupljanje i reciklazu ljuckog otpada cele planete
Mada cek, kad vidim tebe i turbo flopa pre 80 godina, da vas nismo oprali i okupali, natrpali u skole da izmislite armaturu, ko zna na sta bi licili danas
Quote:
الله يرحمهم يارب women's dress was the same as in Morocco at that time
|
Jedan zivotni vek. I cemu promena, osim ako nije neko pritajeno ropstvo u pitanju  ili rock koreografije?
Greco bio rob i kao spermatozoid.

|
|
|
19.06.2025., 02:35
|
|
greko/ gretchen
Registracija: Jul 2010.
|
Quote:
HivPozitiv kaže:
Danas Jakupović dok je čekala svoj meč ispred mene na repeatu imala teu tairović i lady abracadabra 
Lujka prepričavala kako ni sama ne zna kako je pobijedila Ito 
|
little krampusi ne prestaju da pobjedjuju? jos jedan poraz v3d i OLH
Quote:
-invisible- kaže:
Bolje biti Indija slobodna zemlja nego mentalno depresivna ludnica Nemacka, mesto za prikupljanje i reciklazu ljuckog otpada cele planete 
|
pls zacepi sa vicevima veceras pa radije bi bio depresivan u njemackoj nego slobodan u indiji

|
|
19.06.2025., 07:13
|
|
mali mrav
Registracija: Mar 2013.
|
Ti si prso, tebi treba staratelj kao bosancima(naucno dokazano i matematicki potvrdjeno). A ti si bosanac, znaci treba ti dupli stratelj - ode pola tvoje crkavice
Neka Zelenko pogleda u pasulj i solju od kafe, trebace nam informacije
|
|
|
19.06.2025., 16:09
|
|
Future lover
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
Chemmical kaže:
Razlozi za praćenje Intervizije rn:
Moskovski stejdž
|
+++++
poznavajući njih neće štedjeti + htjet će da pokažu kako su iznad ostalih vjerojatno nas čeka neka EKSTRAVAGANCA
Quote:
Arial kaže:
INTERVIZIJA  spremni smo na serviranje i upoznavanje istinskih različitosti, kultura, estetika bez nametnutih esc sotonizama, devijacija i estetike ružnoće
Make Music Great Again!
|
+++++++++++++++++++++++++++
želimo upoznavanje drugih kultura i etno poskočice, non-binarije nisu kulturno naslijeđe
Quote:
Chemmical kaže:
Ovak:
Solovey je stvarno drmao moju egzistenciju par tjedana ngl, ali nije mi se svidio revamp.
Švajcarska na papiru nije nešto što bi baš bio moj esc đir, ali bilo je nešto baš kaptivirajuće u vezi te numere. Možda njihov najbolji entry.
Ja bi dao Rusima pobjedu, ali uopće se ne bi bunio na Island, cool pobjednici kak god.
Cleopatra je bila super, ali Mata Hari je možda najbolje pjesma ikad, k?(ponekad)
Tbh Bugarska 2016-2020 mi fali više od Turaka, Rusa, itd. nezz kakav je to korporativni Anunbaki mejkover bio i otkud se to spuknulo uopće, ali odlični su bili
|
Solovey je baš servirao zloću i napadao, sli ipak Shum >>>>>>>>>>
Švajcarska meni bila savršena bolja nego godinu posle.
Ja bih dao pobjedu Islandu ili Bugarskoj, mislim da se ništa tako mistično i magično nije pojavilo u povijesti ESC-a, ko neki mix BILI AJLIŠ i Disneyja iz 19030-ih
Mata Hari ima nešto jako forumski / chatoidno u sebi, meni najdraža esc numera
Quote:
Rumujska Bili Ajliš flop tho, bolje da je bila rumunjska
|
zasluženo flopirala jer je namjerno sabotirala ovu numeru da ne ide s njom:
Rumunija i Bulgarija izludile od flopiranja pa se povukle?
Quote:
Bogami ak se sjećam, moguće neki dated dad rock ili balada bez melodije s puno zavijanja (ali ne kao ČAJ, ta je lowkey epic), te stvari su ugl instant hejt
|
ugh mrzim taj žanru i to je mrža u rangu s balkanskim filmovima i ex-yu rock muzikom
Quote:
Paky kaže:
|
kakva 2022. ženska glavo, pa tad su dobili 0 od publike u polufinalu + te godine je izbio onaj OGROMAN SKANDAL kad je otkriveno da su se dogovarali za glasove s još nekim zemljama (Poljska, San Marino...?) nećemo valjda to računati

|
19.06.2025., 17:27
|
|
u svom svijetu
Registracija: Dec 2020.
|
Quote:
RutherFord7 kaže:
kakva 2022. ženska glavo, pa tad su dobili 0 od publike u polufinalu + te godine je izbio onaj OGROMAN SKANDAL kad je otkriveno da su se dogovarali za glasove s još nekim zemljama (Poljska, San Marino...?) nećemo valjda to računati
|
Uvijek zaboravim na taj skandal oko dogovaranja za glasove... Iako su Azeri često varali na ESC-u kupovanjem SIM kartica (zbog toga su i pobijedili 2011. godine), ovaj skandal iz 2022. uvijek zaboravim

|
|
|
19.06.2025., 19:59
|
|
Married
Registracija: Nov 2009.
|
|
|
|
19.06.2025., 20:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2018.
|
Kemikalija slušate inače Dua Lipu? 
|
|
|
19.06.2025., 21:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2016.
|
Pošaljem ti poruku idući put kad sam u Beču.
|
|
|
19.06.2025., 21:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2011.
|
Quote:
MrFox kaže:
Pošaljem ti poruku idući put kad sam u Beču.
|
Zauzet sam sa bivšim ex šefom Ivankinom Doppelgängeru...morao sam svojevoljno napustiti posao jer sam se našao u konfliktu interesa zbog afere sa njime
I ta priča već traje više of 6 tjedna....virgo je ko i volume3d, piki i HivPozitiv.
Opičeno je to sve.
Sve povlačim što sam loše rekao za lavove, lavovi i ja  koliko se god kod mačka i pas napadale međusobno.
|
|
|
19.06.2025., 21:19
|
|
.
Registracija: Aug 2021.
|
Quote:
Greco kaže:
pls zacepi sa vicevima veceras pa radije bi bio depresivan u njemackoj nego slobodan u indiji

|
 nevidljivi se outao kao pro-ruska forumasica koja mrzi zapad?
Quote:
-invisible- kaže:
|
Draga pa tako su izgledali ljudi po BiH kad ih je vojska tvoje otadzbine drzala u logorima prije 32-35 godina.
Quote:
Paky kaže:
Uvijek zaboravim na taj skandal oko dogovaranja za glasove... Iako su Azeri često varali na ESC-u kupovanjem SIM kartica (zbog toga su i pobijedili 2011. godine), ovaj skandal iz 2022. uvijek zaboravim

|
Gdje se moze gledat to novo natjecanje?
|
|
|
19.06.2025., 22:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2016.
|
Quote:
Zelenko kaže:
Zauzet
|
Ok.
|
|
|
Jučer, 03:24
|
|
greko/ gretchen
Registracija: Jul 2010.
|
Quote:
Cecilia kaže:
 nevidljivi se outao kao pro-ruska forumasica koja mrzi zapad?
|
++++
navodno to objasnjava zasto u ovim godinama jos nije umocio?
Quote:
-invisible- kaže:
, zidovi u nemackim logorima su bili svi ganc cisti, ]
|
++++
navodno sto vise istrazujes o ucis o ww2 i holokaustu to sve vise kuzis da pobjednici pisu povijest i da su zidovi dosta toga slagali nakon rata ?
|
|
Jučer, 20:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2018.
|
Kakva muzika se pušta po vinarijama?
|
|
|
Jučer, 21:06
|
|
u svom svijetu
Registracija: Dec 2020.
|
Quote:
Cecilia kaže:
Gdje se moze gledat to novo natjecanje?
|
To se i ja pitam
Valjda će se prenositi prijenos uživo na YT-u 
|
|
|
Jučer, 21:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2012.
|
RITAM TUCE, TEBI ME VUCE
|
|
|
Jučer, 22:21
|
|
Registrirani korisnik
|
Raskinuo sa mnom. Ja izgubio posao, i on izgubio posao manager-a. Što se da naučiti iz toga. Don't fuck the company.
|
|
|
Jučer, 22:25
|
|
Glas razuma
Registracija: Aug 2012.
|
 ako ste ozbiljni, Zelenko.
|
Jučer, 22:55
|
|
Registrirani korisnik
|
Draga Lepti jesam mrtav ozbiljan  bila si za sve u pravu. Dobro nije da to nisam znao unaprijed da će se to tako završiti.
Još me neki dan ugrizao za ruku da su mi ostale duboke rane (otisci zubi) na ruci, a da ne kažem da je sinoć svoju cigaru na mojim koljenima istiskao. Ja mu rekao ako misliš da me to boli onda se grdno varaš.
Bila si u pravu to je samo tražilo da me posjeduje, a ako ti ne igraš kako on želi onda tom odnosu brzo dođe kraj.
|
|
|
Danas, 00:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2012.
|
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:28.
|
|
|
|