Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Internet

Internet Sve o internetu, sadržaju i tehnologiji
Podforumi: Web, Web development, Internet biznis, Nove web stranice

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 18.11.2020., 17:47   #5741
Quote:
spalatinino1988 kaže: Pogledaj post
Evo nakon samo jednog razgovora sa agentom ponudili su mi za ugovor na 24 mj:

prvih 12 mj.

1. Flatbox Duo - 159kn
2. Sat TV - 0kn
3. Dodatni priključak za drugu TV - 40kn

drugih 12 mj.

1. Flatbox Duo - 159kn
2. Sat TV - 75kn
3. Dodatni priključak za drugu TV - 40kn

Što mislite ide li to niže ako podnesem zahtjev za raskid tj. ne produženje ugovora?
Evo nakon par dana natezanja na telefon i Facebook chat otišao u A1 poslovnicu i predao zahtjev za raskid svih usluga.
Sutradan prvi poziv od službe za zadržavanje korisnika odbijen, drugi poziv odbijen i tek treći poziv ponuda koja se prihvatila i to:

Ugovor na 24 mj.

Flatbox - 119kn
Sat TV - 85kn
Priključak za drugu TV - 0kn

Eto sve se može kad se hoće
Old 19.11.2020., 11:20   #5742
.
Jel si zapamtio sa kime si to ugovorio. Sutra kada ne bu prema dogovoru da znaš koga uhvatiti za šiju.
Sve je (ne) moguće.
.
lemy56 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.11.2020., 13:49   #5743
Quote:
Intel_85 kaže: Pogledaj post
Dobio sam dopis da od 01.12. gase Homebox24 tarifu (90 kn/mj) te me automatski prebaciju na Flatbox DUO od 179 kn mjesečno bez ugovorne obveze.
I zatrazio prelazak na Optimu.
Intel_85 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.11.2020., 19:44   #5744
Quote:
lemy56 kaže: Pogledaj post
.
Jel si zapamtio sa kime si to ugovorio. Sutra kada ne bu prema dogovoru da znaš koga uhvatiti za šiju.
Sve je (ne) moguće.
.
Poslali su mi na mail u pdf-u ugovor i cijena je ok samo me muči dio gdje piše citiram

"Promocija uključuje popust na mjesečnu naknadu Flatbox DUO usluge u iznosu od xx kn tijekom trajanja
promotivnog razdoblja uz uvjet sklapanja ugovora s obveznim trajanjem od 24 mjeseca"

Gledam ugovor i nigdje se ne spominje koliko traje promotivno razdoblje Zvati ću ih sutra ali mi smrdi nešto. U najgorem slučaju imam 15 dana za raskid bez penala pa me briga.
Old 20.11.2020., 06:48   #5745
Pozz ekipa. E ovako imam pitanje i problem. Znači već par godina koristim od tele 2 homebox internet i znate i sami da su sada smanjili gige te tražim druge opcije. E sad ja bi taj uređaj i dalje koristio i probao sam staviti u njega karticu iz moba u kojem imam Simpa tarifu na bonove i mjesečnu opciju aktiviranu u kojoj imam jos 5 GB interneta..no kad stavim nju unutra i povežem se izbacuje mi da je povezano na uređaj no da nema interneta ????? Prije toga sam slao mail tele 2 da mi otključaju homebox na sve mreže i vele kao da jesu ...probao restartat ruter i dalje isto ???? Zna netko o čem se radi ????

https://ibb.co/rpWXDGh

Zadnje uređivanje Rublev14 : 20.11.2020. at 06:51. Reason: Greška
Rublev14 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.11.2020., 07:40   #5746
Quote:
Rublev14 kaže: Pogledaj post
Pozz ekipa. E ovako imam pitanje i problem. Znači već par godina koristim od tele 2 homebox internet i znate i sami da su sada smanjili gige te tražim druge opcije. E sad ja bi taj uređaj i dalje koristio i probao sam staviti u njega karticu iz moba u kojem imam Simpa tarifu na bonove i mjesečnu opciju aktiviranu u kojoj imam jos 5 GB interneta..no kad stavim nju unutra i povežem se izbacuje mi da je povezano na uređaj no da nema interneta ????? Prije toga sam slao mail tele 2 da mi otključaju homebox na sve mreže i vele kao da jesu ...probao restartat ruter i dalje isto ???? Zna netko o čem se radi ????

https://ibb.co/rpWXDGh
Vjerojatno ti nije automatski povukao apn postavke...
Mislim da moraš upisati "internet.ht.hr".
A ako ti sim kartica nije Internet (data) sim možda i zbog toga ne želi raditi
mika1988 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.11.2020., 11:38   #5747
Da li je još uvijek APN "data.vip.hr" ili se promjenio?

hvala..

by: Robert S. Hillyer
ArusZeus is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.11.2020., 14:12   #5748
Quote:
ArusZeus kaže: Pogledaj post
Da li je još uvijek APN "data.vip.hr" ili se promjenio?

hvala..
Da, još uvijek je taj.
mika1988 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.11.2020., 15:45   #5749
Probaj sa internet.a1.hr isto treba raditi.
lemy56 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.11.2020., 20:07   #5750
Sad vidim da na A1 stranici piše da spuštaju brzinu za FlatBox nakon 1 TB, a što je s starim korisnicima? Imam još UO 12 mjeseci pa ne znam baš da mogu previše "prijetiti" prelaskom kod konkurencije.
Postojeće korisnike tko šljivi, a novima svašta obećaju.
Predpostavljam da starim korisnicima ne dižu limit na 1TB?
Guerrini is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.11.2020., 22:17   #5751
Prešlo im je dosta korisnika pa će imati zagušenje tako da je jedini način za sada to a poslije ne bi me čudilo da spuste na 200GB kao i neki drugi.
sshathost is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.11.2020., 22:53   #5752
Meni u roku 2 mjeseca brzina umjesto da pada samo raste, danas mjerio 100/30 mbit, odašiljač na koji se spaja je na nekih 5km udaljenosti.
mika1988 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.11.2020., 10:08   #5753
Quote:
Guerrini kaže: Pogledaj post
Sad vidim da na A1 stranici piše da spuštaju brzinu za FlatBox nakon 1 TB, a što je s starim korisnicima? Imam još UO 12 mjeseci pa ne znam baš da mogu previše "prijetiti" prelaskom kod konkurencije.
Postojeće korisnike tko šljivi, a novima svašta obećaju.
Predpostavljam da starim korisnicima ne dižu limit na 1TB?
Odeš u poslovnicu i prebaciš se na Flatbox Duo potpišeš ugovor na dvije godine ušparaš jednu godinu koja ti je ostala od Homboxa i imaš 1TB i ne moraš uzeti novi router pošto si korisnik Homboxa naravno ako hoćeš uzmeš
star tracker is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.11.2020., 13:22   #5754
Ja sam prelazak na Flatbox riješio preko njihove facebook stranice, napravili samo promjenu tarife.
Ord Mantel is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.11.2020., 16:43   #5755
Quote:
star tracker kaže: Pogledaj post
Odeš u poslovnicu i prebaciš se na Flatbox Duo potpišeš ugovor na dvije godine ušparaš jednu godinu koja ti je ostala od Homboxa i imaš 1TB i ne moraš uzeti novi router pošto si korisnik Homboxa naravno ako hoćeš uzmeš
Zvao sam sluzbu za korisnike. Naravno da nema povecanja limita za postojece korisnike, a ugovor se moze promjeniti minimalno 6 mjeseci prije isteka postojeceg. Tako da trpi do kraja sto si potpisao.
Guerrini is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.11.2020., 17:07   #5756
Quote:
Guerrini kaže: Pogledaj post
Zvao sam sluzbu za korisnike. Naravno da nema povecanja limita za postojece korisnike, a ugovor se moze promjeniti minimalno 6 mjeseci prije isteka postojeceg. Tako da trpi do kraja sto si potpisao.
Može se, traži da te spoje sa prodajnim agentima jer SZK nema pojma o čemu pričaju. Ili probaj preko FBa kao što kolega piše. Meni su npr rekli da se može prebaciti tri mjeseca prije isteka.
Old 28.11.2020., 17:45   #5757
Stupio u kontakt s njima preko fb-a u inbox i prebacili me za jedan dan, godinu i pol dana prije isteka ugovora.
Ord Mantel is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.11.2020., 17:20   #5758
Quote:
Roy kaže: Pogledaj post
Može se, traži da te spoje sa prodajnim agentima jer SZK nema pojma o čemu pričaju. Ili probaj preko FBa kao što kolega piše. Meni su npr rekli da se može prebaciti tri mjeseca prije isteka.
Pokušat ću, ovih 100 Gb je Monty Python. Pa to se potroši za tjedan i pol.

Quote:
Ord Mantel kaže: Pogledaj post
Stupio u kontakt s njima preko fb-a u inbox i prebacili me za jedan dan, godinu i pol dana prije isteka ugovora.
Jesi morao mijenjati router ili nešto doplatiti?
Guerrini is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.11.2020., 17:34   #5759
Guerrini Pošto si korisnik Homboxa ne moraš uzeti router samo ti prebace tarifu. Novi router možeš uzeti ako hoćeš.
star tracker is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.11.2020., 17:50   #5760
Quote:
star tracker kaže: Pogledaj post
Guerrini Pošto si korisnik Homboxa ne moraš uzeti router samo ti prebace tarifu. Novi router možeš uzeti ako hoćeš.
Pokušat ću "užicati" prijelaz na drugu tarifu. Hvala.
Guerrini is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:17.